9177
-
FosTalicskaa #5499 Engem annyira az a veszély nem fenyeget. Azért nem is olvastam utána. Fél percig nézik, ahogy játszom aztán már rajtam röhög mind2 oldal. :D -
#5498 Oh, nem 100? Akkor azért nem adta be :d -
Munkie #5497 Egymás felügyelői vagyunk. Olvass utána, hogy megy az overwatch, ha érdekel. :D Nem úgy megy, hogy rányomok a végén, hogy "CSALT" és puff bannolják.
Utoljára szerkesztette: Munkie, 2015.06.11. 11:26:24 -
FosTalicskaa #5496 És ki lesz a felügyelője a felügyelőknek? :P -
Munkie #5495 Investigators are selected based on their CS:GO activity (competitive wins, account age, hours played, Skill Group, low report count, etc.) -
Munkie #5494 honnan veszed ezt? -
#5493 150 MM win kell az overwatchhoz?akkor az sose lesz meg -
Munkie #5492 Akkor már csak a bennlévőket kell bannolniuk. :d Megyek is, tolok pár óverwácsot. -
#5491 Hát, már adtak MM-hez minimum szintet. Hátha nem lesz kedvük DM-ezni :D -
#5490 OVERWATCH OUT OF BETA
OVERWATCH OUT OF BETA
OVERWATCH OUT OF BETA
OVERWATCH OUT OF BETA
"Added an XP reward for accurate Overwatch verdicts. The reward is proportional to the investigator’s Overwatch Score, is delivered after a sufficient number of accurate cases have been resolved, and can be collected by completing matches on official servers."
"Added a message to users when they have reported a user that was banned by VAC or Overwatch."
"Added a message to users when they have lost XP, competitive wins, Profile Rank, and Skill Group due to partying with a cheater." -
Munkie #5489 Ezzel mindig az a baj, hogy oké kibannolják. Majd vesz egy új accot pár ezer forintért (10 dollár v mennyi a go...) aztán csal tovább. Aki ilyen feltűnően (pörgő aim) csal, az nem a main accjáról csinálja, ebben biztos lehetsz. Vagyis ritka az ilyen vadmarha. -
#5488 Ha feltűnően csalt akkor Overwatch elkapja majd. -
Munkie #5487 Amikor megjelent a GTA V, abba volt 140 óra \ 2 hetem :D CSnél nálam kb mindig 100ó / 2 hét ami nem oly sok
Utoljára szerkesztette: Munkie, 2015.06.11. 10:22:40 -
#5486 ma is kapott a kis csapatom 2 forgó aimost ellenbe, szerencsére én az egyiken nem voltam jelen, de 4 nél járunk pár nap alatt :D az egyéb wh-s radaros silent aimos köcsögöket már nem is számolom :) i <3 volvo -
ENVE #5485 Szép lenne ez, ha 12éven át játszottam volna aktívan. De nem, csupán legyen 2005 januártól 2010 tavaszáig, + most goban ősz óta kb.
Amíg iskolába jártam durván du.2 től hajnal 1-2 ig ment a játék mindig. Iskola után, amikor volt meló, akkor amennyi belefért, ez is mindig min.5óra megvolt, manapság pedig látástól mikulásig nincs megállás. XD
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.11. 00:51:22 -
ENVE #5484 Próbálnám megkeresni, hogy anno cshu hétképének kirakott a kedves ZENITH 143óra/2héttel, de sajnos sehol :[ Ott volt sav tenger:D Szerencse, hogy a mait nem látják
Hát volt olyan nap, hogy elment a netem, aznap 13.000 botot lőttem le aim_aztec-on :D Az is volt 1 pár óra. Mindig is sokat játszottam, csak sajnos sosem tudatosan, mindig puboztam pl. amikor meccset kellet volna nézni, demokat, hogy új flasheket tanuljak, hasonlókat. Meg kz-zni, surfolni, hogy a mozgásom javuljon. De mindig jobban élveztem a publik lealázását, sajnos ez még itt a GO ban mutatott játékomon is meglátszik, mind a mai napig.
Ezt csak azért írtam így le, hogy aki KOMOLYAN szeretne ezzel a játékkal foglalkozni, harcore-ban, go pro szinten, az ne essen ilyen hibákba. Tudatosan kell csinálni a gyakorlást, és mindent. Nem csak úgy játszani, mert az sok rossz beidegződést fog szülni, amit nehéz lesz levetkőzni, más részt pedig a tanulási fázis rendkívül elfog nyúlni. Meglehet ezt a játékot tanulni ~1 év alatt top szinten játszani, de ahhoz nem nagyon szabad szarakodni. -
#5483 Az napi 5 óra CS-t jelent 12 éven keresztül, az nem rossz :D -
ENVE #5482 Nem, nem elírás. 2000 majdnem megvan go-ban :P 1600 fölött járok main accal, meg 250nél smurf-el. És anno mikor kijött pár száz volt 1 másik accban is. De én 180-at toltam le az elmúlt 2 hétben
És ez csak puszta játék. Ezek melett sokat olvasom a játékról, nézek streamet, stb.
Ezek is nagyon fontosak. És mielőtt megkérdeznéd hogyan lehetséges ennyit játszani, hát úgy, hogy nincs más dolgom az égvilágon XD
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.11. 00:17:49 -
FosTalicskaa #5481 Mármint 20.000, nem elírás, nem 2.000??? wow :D Ok, akkor majd jelentkezek legközelebb, ha már a marsot látom a radaron. XD -
ENVE #5480 1.6 + csgoban járhatok kb. 20000 óránál, ergó a 15 az annyi, mintha neki állnál az Androméda galaxisba utazni, és a Vénusznál járnál :D -
ENVE #5479 Vmiért az övét észre se vettem, lol Jah persze, 2 perc eltéréssel válaszoltunk, valszeg egyszerre írtunk, aztán azért nem láttam az övét :P
De szerintem ezt így nem lehet kategorizálni, tesóm életében nem csézett, 10után mg1, 30körül mg2 volt. Azóta is ott veri, kb. 50winnel.
De ő pl. engem kisért lanokra, sokat nézett, tisztában van elméleti részekkel. Lőni nem tud, az más kérdés...
Ezért mondom, kurva sok mindentől függ, ez nem úgy megy, hogy na ennyinél illik ennyinek lenni :P
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.10. 22:54:47 -
#5478 én anno bf2ben 1000 óra körül kezdtem el jól játszani csapatban.külön vicces,hogy a go-t 800 után sem érzem úgy mint azt (bár ebben van idle rendesen),pedig mindenképp ez az egyszerűbb játék és közben source-ban is van majdnem 500 órám... -
FosTalicskaa #5477 Egyébként munkie hsz-ére reagáltam, ő konkrétumokat is írt. :) Az egész ott jött elő, hogy már vagy 15 órát beletettem és még mindig nem vagyok sehol sem és ez kicsit megijesztett. A többi játékot ennyi idő alatt már végig is vittem, igaz azok csak single playerek, nem pedig ilyen kompetitív multi... -
#5476 Nagyon sokat számít milyen hamar érzel rá a játékra. Nekem volt ismerősöm akinek pl kétszer annyi win kellett nova 1-hez, mint nekem (tudom nova 1, hurrdurr, de 2 hónap CSGO után az is valami :D), valakinek meg feleannyi. Mindenki saját ütemében fejlődik. Nekem van 300 órám Nova 4-en (abból legalább 100 demoliton :D) és néha összedob 1000+ órás nova 4-ekkel. -
Munkie #5475 Hol írta, hogy direkt a te hozzászólásodra reagált? :P -
ENVE #5474 Hol írtam én ilyet? :P Mondom, hogy ez kurva sok mindentől függ. Pl. aki aktívan 1.6ozott régen verseny szerűen, annak minden óra drámai javulást fog okozni. De egyben egy szint után akár drámai megtorpanást is. Egy új playernél a kezdet lehet nagyon nehéz, ellenben a vége akár drasztikus is. Nem tudom, én nekem elég nagy 1.6 tapasztalatom volt, olyan 100óránál jöttem rá, hogy arcal merre állok, kb. 300nál esett le, hogy itt lehet másik klikkel is gránátot dobni, kb. 600után kezdem érezni a spray controlt, 1000környékén mondom azt, hogy kezdtem magamra találni picikét is. De van akinek ez fele ennyi idő, van akinek van 3000órája, és késelgetem. Ez ilyen -
FosTalicskaa #5473 Szóval minimum több száz óra, ami után már észrevehető javulás. Akkor megnyugodtam. Az új workshopos aim mapjaimon elég látványosan megmutatkozott milyen pocsékul célzok. :P -
#5472 ez a játék egy rohadék.... végigszopom a hetet és kapok még egy tetves szutykos royal blue usp-s t ráadásul még kopottabb is...
a cache fegyverek meg esnek lefelé...meg úgy mindennek az ára a picsába lement....
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.06.10. 19:40:27 -
Munkie #5471 Kinek mi... tehetség kérdése is. 300 órától már egy kala\duplakala szint elvárható. Ami nem rossz, se nem extra, valamivel átlag alatti. Na meg van aki 500 órát is azzal tölti, hogy orrba-szájba gyakorol, DM-el, 0-24 versengőzik\ESEA\FaceIT, rendes csapattal tolja. Több ezer órás "bénákat" is ismerek. -
ENVE #5470 Hát ez iszonyat sok mindentől függ, kezdve attól, hogy a "jól játszás" igen szubjektív:))) -
FosTalicskaa #5469 Mekkora az a játékóraszám amitől már illendő lenne jól játszani? -
ENVE #5468 Ezért jó nekem, alapból 1000dpi @ windows, 1 steppes fix 1000dpi ha indul a csgo.exe, 5steppes, 250dpi-2500dpi ha indul az ETS2, stb.
Így nem nyomkodom véletlenül meg ott a dpi váltó gombot, ahol nem kell.
Mindettől független nem szeretem az egerem, mert az extrém kis sensimet meg ő nem szereti. Amúgy jó egér lenne, csak én vagyok kibaszottul nagy igényü :D Ha vkit érdekel esetleg a g100s, tökéletes állapotban, minimális kopás nyomokkal, dobozában, 2set VADI új spéci, 0.6mm-es ezüst teflonnal a talpán, az írjon. Csúszik most, mint a veszedelem. -
ENVE #5467 Én sokat játszottam az amcsikkal hajnal-reggel CEVO-n, mert az eu cevo 1 vicc. Ők nagyjából nagyobb szinvonalat nyújtanak ott. :) 120-130 ms, játszható, bár picit nehéz lőni.
Mindenki beszélt, mondtam egyből, hogy én madjar vatyok, ne bántsanak az ákcentusomért, semmi gond mondották, és tök poén volt velük játszani. Volt olyan 10es banda, akikkel lenyomtunk egy huzamban 4-5 meccset is. Az amerikaiak a hírekkel ellentétben sokkal kevésbé köcsögök, mint az európaiak, hiszen itt mindenki utál vmilyen nemzetet, mi itt össze voltunk zárva csomóan, különböző kultúrákkal, nyelvekkel, gondolkodással. Ők viszont mondhatni nem. Ők békében játszanak, lese szarják mi van, jól akarják érezni magukat, miközben próbálnak nyerni. Itt mindenki feszült, idegbeteg, kivan.
-
#5466 Amerikai ismerőssel játszottam. Ő meg gondolom alacsonyra állította a saját max ping határát. -
Dobronski #5465 ezt sima MM-ben hogy erted el? -
#5464 120-130, nem optimális :D -
#5463 pinged ?:o -
#5462 Ja, amúgy tegnap sikerült menni egy meccset USA szerveren és ez valami csodálatos. Mindenki beszélt, mindenki tudott angolul, nem káromkodott, jó hangulatban telt az egész játék, nem szidták a másikat, nem volt semmi, mikor kikaptunk akkor sem. (mondjuk ehhez, hozzátartozik, hogy úgy kezdte egyik csapattárs a meccset, hogy "hey, hey, is my character black?" "no" "thank god" :D) -
#5461 Én meg annak örülök, hogy nem kell semmit csinálnom laptopon soha. -
#5460 Ismerős szokott ezzel szopni laptopon mindig. Egérrel még oké a 400dpi, de mikor touchpadot használ borzalmas. (azóta is örülök neki, hogy nekem egéren van a DPI kapcsoló és nem kell semmi razer szutykot telepíteni :D)