9177
-
kilinho #5539 Óóó MM de csodás. :D Hétvégén annyira sem érdemes tolni, mint hétköznap. A Faceit-nek adtam egy esélyt solo-ban (bár ne tettem volna), de borzasztó emberek vannak ott is. Lehet hosszabbítanom kéne azt az ESEA-t. -
ENVE #5538 Eszméletlen milyen idiótákat kaptam már megint, 10x bebukja a b-rusht, de MEGY ODA 11. JÉRE IS. A SOK HÜLYE MEG KÖVETI!!!! Én 1x kérek vmiot lese fossák... Basszák meg -
Munkie #5537 Köszi köszi, vazelinnel lehet honorálni, mert megbasszák az embert a fogyatékos társak akiket solo joinban kapni sokszor. :D -
Munkie #5536 Elvileg elsőre nehezebben dob fel, mint aztán újra vissza ha netán lebukod. Szerintem vagy 20 meccs lehetett supremen. (3 accom van supremen szóval lehet rosszul emlékszem a számokra) ebből legalább 6-7 loss benne volt. Ma 3at játszottam, 1. surrender (troll volt tőlünk egy, kilépett, fel is adtuk) 2. Win, idegből carryztem a csapatot. 3. Képen látható döntetlen (itt már végem volt, fáradtság, kiégtem, stb.) Nem értem, hogy megy ez a rank adogatás, de nevetséges az tuti. Amikor 8 winem volt egyhuzamba, semmi... és erre kapom. GG valve. -
#5535 Gratulálok! :) -
ENVE #5534 Nekem hiába mondod, egy részt nem GG-zek, másrészt sose veszek mission passt:)))
Munkie, neked mennyit kellet játszani hozzá kb. ? :D Engem lebaszott 2 után, 1ik rajtam is elment, a másik meg fogyatékos társak miatt. Utánna hagytam a picsába, kentem rá most 1 wint, az jó volt, aztán még 1, de az viccesen full idióta rankok ellen volt (még nova4 is volt!! ki is voltak égve, hogy 4 smfc-t láttak a végén, végig csalóztak, stb., sztem ledöbbentek hogy kerültünk össze), így az kb. kidobott fél óra volt, mert azért fixen lófaszt nem kaptam. Azóta most befigyelt egy loss, a rohadt 4v5 miatt. Remélem nem kell megint ilyen brutális 20gamet letolnom 2.5-3 as win ratioval, mert akkor a rohadt annyukat is megbaszom
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.13. 01:14:05 -
Munkie #5533 kínkeservek árán csak feldobott. rankup
Utoljára szerkesztette: Munkie, 2015.06.13. 00:50:29 -
FosTalicskaa #5532 Csinálom ezt a késeljünk arms meccsen missziót és rohadt nehéz úgy játszani, hogy vörösen izzok és mindenki tudja hol vagyok. Állandóan!! A többieknek alig csinálja. Ez így mekkora köcsögség... Először azt hittem a kemperek ellen van, de folyamatosan mozgásban vagyok, áh, na mindegy... -
#5531 Sziasztok!
A [KENT] Klán CS:GO szervere elindult!
IP: 37.221.209.105:27206
Slot: 30
Vedd fel a kedvencekhez, gyere játszani, és hozd magaddal a haverodat/haverjaidat is! :)
Pályák amikre lehet majd szavazni: aim_ak-colt, aim_deagle_skill, aim_deagle7k, aim_map_usp, aim_warehouse, awp_ice_csgo, awp_india_csgo, awp_lego_asia, awp_map_csgo, awp_pro, de_abbey, de_astra_v2, de_aztec, de_ignite, de_dust, de_dust2, de_cache, de_cbble_css, de_contra_csgo, de_crossfire, de_inferno, de_nuke, de_haven, de_hotelgellert, de_ignite, de_kabul, de_cpl_mill, de_mirage, de_no_mercy, de_nuke_night, de_revenge_csgo, de_sand, de_season, de_toscan, de_veteran, de_zoo, fy_pool_day, glass_war_csgo, starwars
http://kent-clan.webnode.hu/
-
ENVE #5530 Nem fognak a rankodhoz nyúlni, nem a te eseted miatt, hanem azért, mert ezzel precedenst teremthetnének, és én is kérném a smurf accom azonnal le silver 1 be, hogy jót funoljak a zeussal.
Smurf acc = tapasztalt játékos vesz új accountot, és szórakozik egy jót a hozzá képest bénák közt. :)
És emlékszel, hogy mit mondtam? Mondtam, ne menj oda. Nem te miattad mondtam, hanem a 4 társad miatt. Mit gondolsz, most akiknek te még csak "meg próbálsz" segíteni, azok mit éreznek? :D:D:D Őket kívántam megkímélni tőled, és nem téged féltettelek. Neked ez jó, mert tanulhatsz gyorsabban, bár kétlem, hogy 30-40 meccs alatt ne kerülnél le a mélybe... :D No offense btw
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.12. 17:29:03 -
FosTalicskaa #5529 Én -75%-ban vettem meg. De utóbbi időben nem igazán láttam -50%-nál olcsóbban...
Munkie: Szerintem sem, de azért egy próbát megért. :) -
#5528 Vajon lesz ennél olcsóbb a sale alatt? Mintha már láttam volna 75%-os akcióval is régebben. -
Munkie #5527 Ilyennel nem is foglalkoznak szerintem. Az meg teljes hülyeség, hogy nehéz bárhonnan is kikerülni, főleg alacsony szinten... Idővel oda fogsz kerülni, ahova "való" vagy. Nem pejoratív értelemben véve. -
FosTalicskaa #5526 Hihetetlen, hogy te még csak most vetted meg és már ilyenekkel dobálózol, mint smurf acc meg hasonlók. Én is kezdő vagyok, de fogalmam sincs mik ezek. :D
Egyébként a kompetitívvel óvatosan. Engem a fórumon itt beetettek, hogyha idő előtt játszok lekerülök a silverek tengerébe ahonnan nagyon nehéz lesz kikerülni, ehhez képest sikerült olyan csapatokat kifognom akik pillanatok alatt felrántottak a LEM szint környékére és most meg azon vergődök, hogy legalább valami supportot tudjak adni a sok pro-nak... :D
Egyébként ez a cs go support katasztrófa, már több napja írtam nekik levelet pont ezzel kapcsolatban, hogy tegyenek már lentebb néhány szintel, de azóta sem adtak semmi életjelet... -
ENVE #5525 Hozzá tenném még azt is, hogy az elején mindenki azt gondolja a faceit-ről, hogy lowfaszjóskák vannak ott. Hát nem, elkell érni egy rendes level-t, és garantálom, hogy bead olyan durva arcokat, hogy beszarás. Mi most lvl8-10 között vagyunk, és már rakott be olyan svédeket éjszaka, hogy közünk nem volt hozzájuk raw skillben. 1golyók mindenhova. Vmi mix banda volt, steam groupjuk szerint dreamhacken játszogattak még évekkel ezelőtt, randezvous lan, stb. És ott is ~top16 on belül. Szal nem kispályások voltak, és kaptuk is a nagy bucikat rendesen. De azok is mehetnek nyugodtan, akik kezdők, mert vannak olyanok is, és ha szar a leveled, akkor olyanokat fogsz kapni. Kell a csapat munka mindig, mert anélkül esélytelen a 5stack faceit meccseket nyerni. Mi is szopunk, mikor nincs warlock, és írányít, ellenben, amikor van, akkor meg bőséges 5win1loss arányt tartunk. Nem azért, mert jobbak vagyunk, hanem mert ő olyan szinten össze szedi a bandát fejben, és csapat szinten 10perc alatt is, a tekintélye már olyan, hogy melette mindenki 110%-ot próbál. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy faceit alkalmas europában a legjobban a fejlődésre csapat szinten szvsz. ESEA pug pedig valszeg az egyéni játék fejlesztésére. -
ENVE #5524 Van amúgy is rankod, levelnek hívják. Csak nem látod mögötte a konkrét ELO számot, de az ott van, csak nem tudsz róla. lvl10 a max level, de utánna is gyűjtöd az ELO-t. :) És balance-olja a teameket ez alapján so-so, nem úgy, mint az ESEA vagy a CEVO pug. Ennyiből jobb a FACEIT, nameg azért mert eu-ban ez a menő, míg NA-ban az ESEA inkább, de a CEVO is jobban pörög ott.
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.12. 12:08:36 -
Munkie #5523 Ha mindenképp együtt akartok játszani pl. 5v5 -öt, javaslom a FaceIT-et. Ingyenes, 128tickes szerók, mehettek együtt premade -el. Eleinte lehet kicsit átláthatatlan a weblap, de rájöttök hogy megy. Hátránya: itt is találkozhattok csalóval, és itt ugye a rendszer nem nézi, hogy most silver elite vagy netán sas az adott játékos (tudtommal prémium kell hozzá, hogy faceit rangot kapj aztán faceit rang alapján dobáljon enemyt stb. de ha tévedek egy hozzáértőbb kolléga kijavít) Mi is szoktunk menni ismerősökkel, ott leszarjuk a rangot és csak próbálunk szórakozni, -1 stressz faktor. :D -
#5522 DM-ben kiválóan meg lehet tanulni, hogy hogy néznek ki a pályák, meg a fegyverek hogyan működnek. -
#5521 Igaz mondjuk ebben van valami, sokat kell még tanulni :D
Meg persze az is érthető, hogy a smurf accokat meg az ilyesmiket csökkenteni akarják. Meg nyilván minél jobban játszik az ember, annál több pontot gyűjt dm-ben, vagy sima meccsen -
#5520 Jóval hamarabb megvan 3-as szint, mint, hogy egy totál kezdőt én kiengednék MM-re :D -
#5519 hamar összejön az. Legalább mire eljutsz addig, hogy játszhatsz MM et, addig legalább lesz egy kis fogalmad a játékról ami azért nem baj :) -
#5518 Megvettem a játékot tegnap, így a sale alkalmából(bár jó sokáig tartott :D:D), gondoltuk a haverjaimmal jó akkor majd játszunk együtt egy csomót..aha, lvl 3 rang kell ahhoz hogy competetive-ezzen az ember. Oké, tudom, egy totál kezdőnek nem egyből azzal kéne kezdenie, de egy totál kezdő az életben nem szerez lvl3hoz elég xp-t.... -
ENVE #5517 Nem jól fogalmazol, ez a gond.
Semmi keresni valója azok között, akik ezt a játékot profi szinten akarják művelni. Ellenben ennek semmi köze ahoz, hogy viszont a legjobbak között van, akár csapatban játszik, akár nem. Ez nem az ő döntése, nem a miénk, hanem a játéka alapján jön ez. Az, hogy egy ilyen -amúgy- játékban is tükrözödő, pofátlan egoista, mondhatni burger sztílós játékkal is a legjobbak közt lehet, a magyar scene gyengeségét, és faszlámaságát mutatja.
A továbbiakban az a helyzet, hogy gps7 alkalmával LAN-on is beugatott vkinek, (nem tom pontosan kinek), ezt dozer 2 nagy büdös pofonnal jutalmazta. A gond az, hogy jelenleg az aktívan játszó playerek közül rml az egyetlen régi motoros. KODIAK egyszerüen szar, és ez sajnos nem sokat lendít azon, hogy rml alapból nagy pofával kis királynak érzi itt magát a 16évesek között. Nincs ki már itthon rendbe tegye, mert ki? :D Ez a közösség feladata, hogy ki utálja, de nem fogja, mert a magyar scene sosem volt ilyenre képes. Mert rml hidd el, nagyon sok kis taknyos paraszt csicska nagypofáju hülye gyereknek példa kép. Ennyi, ezzel nincs mit tenni. devlát hányan imádják? Pedig (bár devit lehet bírni is amúgy, mert egyébként jófej srác ő, csak hát na, neki is vannak problémák a személyiségével, ahogy mindenkinek), ő is egy nagy pofáju gané. Itthon ez mindig is divat volt, itthon a sztár playerke 80%-a ilyen volt, rml ráadásul ezek között is kiemelkedően nagy paraszt volt. Akár mennyire is furán hangzik, de rml pont olyan, mint a magyar scene. Hűen tükrözi. Nagy pofáju, arrogáns, kifogásokat kereső, saját magában hibát még csak nem is feltételező nagy szájú nethős paraszt. -
#5516 Én még egyszer leírom: semmi keresnivalója a legjobbak között. Ez a hozzáállás, ez az identitás nem való egyszerűen oda. Egy hulladék. Lehet esze felőlem, de a 40 kilójával nem értem, hogy nem vágta még agyon senki. Nekem egy Berki Krisztián szintjén van, aki eddig nem változott, nem is fog, sóbányába vele.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.06.11. 19:04:56 -
ENVE #5515 Nem így fogalmaznék, mert ott van a helye, de semmi képpen sem egy kirakat csapatban, amíg nem képes magát moderálni. -
#5514 + -
#5513 rml egy idióta, neki semmi keresnivalója a magyar legjobbak között. -
Munkie #5512 Pont az jutott eszembe, hogy lehet orvosin a csicskáztatást próbálja kompenzálni a nagy pofájával a Zinterneten. :D Na mindegy, remélem oda kerül ahova való.
Viszont én nem kaptam még XP-t overwatchért, hiába volt egyértelmű aimbot vagy wh :( -
ENVE #5511 Ezt ne nekem mond, én utálom őt, és nem tegnap óta... Vmeik nap isten bizony mondom, arra riadtam fel éjszaka, hogy hallom a hangját TS-en. Szörnyű éjszaka volt -
Munkie #5510 Akkor lehet, hogy okos. De intelligencia sok nem szorult belé. A kettő pedig nem ugyanaz. Azért, aki így nyilvánul meg hivatalos szinten... bocs, de én remélem is, hogy az ilyet kiveti magából a scene a picsába. Az, hogy ragel mint egy kislány, belefér. Velünk is megesik szerintem. Az, hogy ilyen-olyan nézetei vannak, belefér, hisz mindenkinek szabad véleménye van, én azt mondom akkor is, ha az nagyon szélsőséges (bal v jobb). Az viszont nem elfogadható, hogy "profi" szinten ilyet megengedjenek maguknak. Tök mindegy, hogy sportoló vagy E-sportoló. Rákfenéje a világnak az ilyen féreg. Hát még ha beengedik az alja csöcseléket magasabb szintekre. -
ENVE #5509 Nem tudom mi lett rumli tanulmányi eredményeivel, de tudotom, hogy az ország egyik legjobb orvosi egyetemén tanult anno (Debrecen), fogtechnikusnak, vagy vmi fogász témának. Ergó nem hülye, nem tanulatlan, csak egy rohadt nagy pofájú egoista szar alak. Mindig is ilyen volt, és ez nem is fog változni. -
Munkie #5508 CS helyett többet kéne isibe járnia a kölyöknek. Vagy kellett volna, ha anyu apu nem szarja le. :( -
#5507 http://www.hltv.org/news/15151-tricked-esport-release-team ... -
#5506 Xizt flashhel játszik (régi álma teljesült) -
#5505 Az nem arms race-ben van? Ott nem olyan vészes. -
FosTalicskaa #5504 13 óra alatt az összes achievement? Nem rossz. Uncle SAM mindig segít, ha valamit gyorsan meg akarsz szerezni. :D
Néztem a T missionöket és kell 15 melee kill. Ezt hogy? Rohadt nehéz ám közel kerülni az enemyhez, ezt lehet szakaszolva farmolni? Mondjuk ismerősök hagyják magukat? Vagy ezért reportolnak? -
#5503 http://steamcommunity.com/id/Playerauctions2/
bár sokra nem megyünk vele, hamarosan átnyálazom a többit is :D -
#5502 Ez amúgy várható volt. (legalábbis 1 hete volt interjú egyik sráccal valami meccs után és mondta, hogy nem sokáig lesznek ott :D) -
#5501 Tricked esports otthagyta Volgaret :c
Ez se tartott sokáig. -
ENVE #5500 150. :) Meg min. nova vmennyi