Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Azt hiszik, ha fogyatékosnak tettetik magukat, akkor nem fog rajtuk a golyó.. <#idiota>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Minket is elvertek éppen, de mi 1 fogyi randommal voltunk, + nekem szarakodott a gépem 0-5 nél kapcsolódtam be, ezen kívül elkell mondjam, hogy a 2 premade társam se volt formában. Volt a madox nevü arcnak 1-2 furcsa readje, de semmi extra, én speckó buciba tettem őket, nem nyűgöztek le az arcok. Csak a nagy pofájuk nem tetszett, 16 éves taknyosok, tisztelet zéró, azt se tudja kihez, mihez beszél, de azért spammolják a hülyeségeket bindből. Ha egy kicsit is agresszív lennék azt mondanám az ilyenre, hogy min. 2 pofon jár ezért, mint anno rml-nek dozertől, de nem vagyok olyan. Csak azt az egyet nem tudom felfogni, hogy ezek a taknyos 14-18 évesek mire ilyen nagy pofájuak? Én ennyi idősen kussban, alázattal, tisztelettel játszottam ezt a játékot. Nem ugattam olyannak aki ne érdemelte volna ki valamivel. Mi 1 szólt se szóltunk hozzájuk, maguktól flémeltek, amint rájöttek, hogy van magyar az ellenfelük soraiban. Ez egyébként jellemző a magyar játékosokra, hogy arcolnak, ha éppen nyerőben vannak... Nem értem, hogy miért...

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

<#banplz>

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

Roger6
Húbaszki... <#ejnye1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SzirmosSzisza
Demó nézés közben be lehet kapcsolni x-rayt. Illetve sima casualban alapból benne van, ha spectator vagy.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mr_no_NaMe
Itt már lehet whzni élesbe? Régen 1.6ba azért még elég nagy csalásnak tartottuk ._.
bosco05
nocomplainesek minket elbasztak mm-en chachen 😄 8-0-ra mentünk majd megtanultak játszani és kiszoptunk 10-16-ra 😄
Én minden nap flémelem az egyik csoportot, mert egész egyszerűen szét kell csapni a sok 12éves, illúziókban élő fogyatékos közt. 😄
Már van, hogy 10esével támadnak rám, már ha csak a nevem meglátják. Szokásos érvük : nincs fb képed, mindenbe bele kötsz, meg a ki kérdezett. 😄

Tegnap egy 15éves tanuló az ukránokkal fenyegetett, hogy majd ők elrabolnak. Szal na, ilyen arcok pörögnek. Persze jön a global lettem post minden nap, screenshottal, vicces módon sosincs 1 valennyire is ismert player a friend listjükben.

Múltkor össze futottunk a nocomplain nevü csapattal MM-en, minden körben beírták, hogy netplayerek, 2napra rá az egyik srác vac banról postolta a képet közülük a csoportba. Állítása szerint nem az övé volt, csak 1 haverjának a smurfje, aki ofc nem csalt (😄), mindesetre vicces, hogy a netplayert spammoló, icl-en nyert meccs nélkül csoportból pakoló fogyatékos 14évesek postolnak vac-ról képet...

Ha LAN-ra tévedek, és meglátom őket, fixen sarokba állítás lesz a jutalom, pofozkodni nyilván nem pálya, de 1 kis rémisztgetésre számíthatnak az arcok, csak, hogy a netes mellényből visszább vegyenek...

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
+++++
én is beléptem (egyszerre kettőbe!) hát ez ment elég rendesen (ha valaki épp nem tradelni akarta), elég hamar meguntam én is.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Roger6
Egyszer elkövettem azt a hibát, hogy Facebook-on beléptem valami CS:GO-s magyar community-be. Életem legnagyobb hibája volt, tele tizenéves (nem a fiatal korral van amúgy baj) gyökerekkel, akik egész nap káromkodtak, ökörségeket írtak minden egyes értelmes poszthoz, direkt trollkodtak, és stb. Ki is léptem 3-4 nap után belőle. A szomorú az, hogy ez nagyban jellemző a magyar e-sport résztvevőire, és nem csak CS-re gondolok itt. Amit meg MM-en művelnek, az nem tűr nyomdafestéket. Isten igazából egyesével felkeresném őket, aztán mindegyiknek lenyomnék egy sallert.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ellenük a legjobb, mert akkor 2 verzió van : szopik és azért ugat, nyer és azért ugat. 😄

BTW Délutáni matiné #4 | #ESEA pug! LIVE!

sz4bolcs
silver sasoknál már csak a szellemi fogyatékos magyarokkal jobb egy csapattal játszani...

bosco05
Meg globálokkal 😄 Általában 16-4-et játszunk, attól függően nyerünk vagy vesztünk hogy melyiket dobja be 😊
sz4bolcs
Ez a sas színvonal egyre durvább, komolyan tele van silverekkel 😄

https://www.youtube.com/watch?v=sgwtWUyGOwQ&list=PLjgZ65fR9Fd0MRIkxtQteQm9IiDoBMILY

Első VOD így került exportálásra, most kaptam a fülest, hogy bekell állítsak vmit, hogy 15percnél többet tölthessek fel, a kövi már nem lesz így szét darabolva.

sz4bolcs
nF... életem legnagyobb cs-s élménye az volt, mikor egyszer koala ellen mixelhettem nuke-on még aktív 1.6-os fopos korszakában.

sz4bolcs
Dehogy, soha nem voltam nf. Közepes csapatokkal járogattam lanokra anno... vagy 10 éve.

Am a mailcímed elfelejtetted megadni twitch végén, szóval itt küldtem demot pm-ben.

De a mai napig nem válaszoltál nekem valamire... te nF sz4bolcs vagy??? Mert akkor neked olyan sok újat én nem mondhatok, mikor te értelmesebb emberekkel 1.6-oztál, mint én... Már pedig szinte beztos vok ebben, mert hogy itt ugyan az a neved, mint a cshu-s nF sz4bolcsnak!! 😄

Nehogy má én egy nature's Fury embernek okoskodjak, mikor a mai napig össze szorul a szívem az örömtől, ha leül velem egy warlock, clayton, flegby, ranker játszani. <#zavart1>

De ha demot akarsz küldeni, kérlek, hogy olyat küldj, amiben magad nem tudod mi a hiba, véleményed szerint jól ment a játék, nyerni még se sikerült. Vagy egy nyert meccs, ahol úgy érezted, hogy nem voltál a többiek közelében sem, nem tudtál esetleg még vissza se lőni, mert akkor talán mind2-en tanulunk valamit. 😄

Elsőbbséget élvez mindenki más vele szemben, mert ő pl. elkisért lanokra, milliószor ült már melettem, ő alapvetően sok mindent tud elméletben.

sz4bolcs
"Tesóm bejelentkezett a kövire" -nem lehet valamivel megvesztegetni, mondjuk egy új öngyújtóval, v. ilyesmi? 😄
Szerintem simán benned van az X-faktor, akikhez el kell jutnod, azokhoz el fogsz... és akik valszeg nem az a silver noob csoport, akiket annyira igyekszel megszólítani.. ők kb. telibeszarják ezeket a dolgokat, amiket magyarázol.

Jim Morrison
na majd küldök én olyan hogy csak na !: D csak ahhoz az kell, hogy ne funoljak a meccsen...egy kicsit se 😄

Mert nagyon sok van ! 😄 Egyrészt demokat kell szerezzek hozzá. Tesóm bejelentkezett a kövire, de azt se lesz nehéz elemezni, mert hasonlóan tapasztalatlan. Nade! Könnyü ilyenkor okosnak lenni, mikor full tapasztatlan embert kell nézni, de kitudja mi van, ha vmi tapasztaltabb ember játékában kell meglátni a hibát.(tapasztaltabb alatt nem feltétlen jobbat értek).

Ráadásul ehez kell az is, hogy legyék kinek. Mert amíg csak innen 1-2-3 ember, meg tesóm + 2-3 haver, akiből 1 ráadásul pont Aino volt nézi, addig sok értelmét nem látom, azon kívül, hogy gondolkodom a játékon én magam is. Mert bár mostanság játszogat tesóm is, Aino is, nem tudom akarnak-e ők tanúlni a játékról, avagy csak funolnak mostanság. 😊

Ráadásul magam sem vagyok az a kifejezetten okos player. Bár ez első sorban akkor akció közben jön ki, mert amúgy alapvetően nem vok buta, csak tudni kell rólam 1 dolgot. Figyelemzavaros vagyok, hiperaktívsággal társulva, ergó mikor vmi érdekel, akkor teljes full fokuszban vok, semmi másra nem tok figyelni. Ilyenkor 1 fél szál gondolatom sincs, nem hogy brainstorming legyen, hogy mit csináljak egy 1vX-ben mondjuk. (Viccesen mikor nem érdekel vmi meg minden szaron pörög az agyam a kvantum fizikától kezdve a drogok hatás mechanizmusán át a kutya faszáig mindenen...)

De nem baj, folytatni kívánom, mert azt gondolom, hogy sok a silver, sok a noob, kezdő, csak elkell hozzájuk ezt juttatnom, felkell az éreklődésüket keltenem, meg persze az, hogy akarjanak tanulni. Benne vagyok 1-2 fb csoportban, ahol megkérdeztem, mikor legyen ez a dolog, hogy akit érdekel megtudja nézni. Mit gondoltok hány comment jött? segítek, zeró. Vagyis 1 srác, de ő meg shize, ő haverom, ő is LEM, neki mi a lófaszt mutassak? 😄

sz4bolcs
a legviccesebb, mikor elkap az érzés, h. "bazz, ezt én is pont így csináltam volna, és mennyire rosszul" 😄

sz4bolcs
Miért érzem, h. ENVE-nek még nagyon sok dolga lesz ezzel az elemezgetős twitch sorozattal? 😄 <#worship>
Utoljára szerkesztette: sz4bolcs, 2015.05.06. 00:36:06

Jim Morrison
720p vagy 1080p ben tölts fel videót, aztat szereti (szeressük).

Igen tudom még dolgozom a youtube témán, mert már vettem fel 1 élő kommentáros smurf gémet, de az olyan pocsék minőségü lett mikor felment yt-re, hogy azt hittem sírok. Pedig azt 1600x1200-ban vettem, 35000bitratel még a vinyón nézhető volt simán. :\

Panel? No thanks, 2x90nm, kertes házban lakom 😛

Lesz ilyen több, sorozatot akarok belőle. Lassan kezd egy műsorfüzet kialakulni a fejemben. Amit akarok az a demo elemzés, játék nézőkkel, "egy csapat bemutatása", ahol a csapatom játékát lehet majd látni, a délutáni/esti matiné az ilyen sima mixelés lesz, valamint a sztár (vagy épp csak legenda, akik sokszor csak számomra lesznek azok) a házban. Ha még valami eszembe jut, akkor persze az is lesz. Egyelőre a 2. monitorommal harcolok, a régi dvi átalakítóam nem jók már ehez a vga-hoz, újért meg még lusta vótam bemenni a városba 😄

szerk., rájöttem, nálatok kelhettek azok a szomszédok... XD
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.05.06. 00:16:34

Jim Morrison
nyomhatod ezeket YT ra mert ezek elvesznek.

sz4bolcs
Végignéztem, nagyon király. Remélem gyakran csinálsz majd ilyen adást, szórakoztató, tartalmas, sok helyen vicces, és nem utolsó sorban tanulságos. Azzal meg ne foglalkozz, hogy kik nézik, és hányan, az értékes dolgok is így kezdődnek..

HTS s3rg1nh00
baszki akkorát röhögtem mikor 5 perc pofázás után észrevetted a mikrofont hogy szerintem az összes szomszéd felkelt a panelban 😄DD

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Jim Morrison
gégé 😄 én már abbahagytam, mert már tényleg készülni kell holnapra 😄 egyébként ma 3 meccs is egymás után ilyen ~16-3 volt, abból kétszer 4es premade ellen dobott.
mm at its finest.

Metalmilitiakid
Milyen szép is amikor asszondjuk, menjünk még 1 Comp ot alvás előtt. Erre bedob Overpass ra. Mondom jaj de szép is, még casualban sem voltam az új Overpasson, csak stream en láttam, sebaj....16-0 Win, és felrakott Master Guardian 2 be 😄 És nem mondanám, hogy carryzni kellett minket, mert azért aprítottunk mi is.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Nos gyerekek, egy elég jó LU ellen fogom tolni a pcw-t, szóval érdemes most rámnézni !

kHRIS, t0m0r, mickey, nimand, kishaki! mind1 1.6 sztár, de van aki már go-ban is ismert, szerintem aki követte a scenet, annak ezek a nevek mondanak vmit! 2 ex válogatott, csupa icl dobogós/győztes!

Volt most némi panasz a bufferelésre a gyenge nettel rendelkező haveroktól, + 2x kellet neki kezdenem, mert az első próbánál a 2literes kóla ráesett a füles kábelére ami szabályosan kirepítette a hangkarit a gépből 😄

BTW perceken belül MM haverokkal, lassan live

sz4bolcs
Fú, annyira lassan tölt ez a szar, hogy az első 2 percet sikerült megnéznem, de szerintem kurvajó. Grat!

ha valakinek esetleg tetszett amit halott, és esetleg akarna küldeni egy következő adásba demot elemzésre, felveheti velem a kapcsolatot itt, esetleg steamen, vagy a netlanwishgmaildotcom címen.

http://www.twitch.tv/nw_csgo/b/656393253

Itt a VOD akit érdekelne esetleg.

Jim Morrison
omg.
előbb b házból (könyha) ellövöm a kocsinál lévő ct-t (wallbang), majd mostani meccsen kinézek ablakból, palace elsmokeolva, de belellövök és fejes 😄
jött is:
"sure"
😄

kétlem

mondta hogy igazándiból sose érdekelte az a szak, most meg nincs szar melója

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

SzirmosSzisza
Mi úgy szoktunk tanulni, hogy 1 óra tanulás, aztán kis community szerver fun. Bár mostanában mindig normális szerókat találunk, nem tud valaki valami olyat ahol alja magyarok vannak és oltják egymást végig?😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Nos, live az adás, nem sokára akkor elkezdem, várok vmennyit, hogy ide érjen az, akit talán érdekel 😊

Jim Morrison
meh.

Asszem motivációnak ez elég is volt 😄

KODIAK abba hagyta az egyetemet a cs-ért anno, play hard go pro. Szerintetek bánja azóta? <#idiota>

Látom kikerült fejlécbe a streamem, hatalmas köszönet!! <#eljen><#vigyor2><#worship>
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.05.05. 18:25:13

Jim Morrison
meg, úgyis van alpót<#banplz>

sz4bolcs
látom, ott is megvannak a prioritások 😄

Minden adásomról készül VOD, mindegyik vissza nézhető. Gyanítom limitált időre😊))

Egyenlőre a halasztáson gondolkodom, mert facen inkább kérnek a silverek boostot, sírnak a smurfért, a csalóért, a szar dropért, xy skinért, stb., minthogy megragadjanak egy lehetőséget a fejlődésre😊

Jim Morrison
na, újra dmg!
végre készülhetek a holnapi zh ra...

sz4bolcs
Nekem mindegy, mikor kezded, csak írd be ide, aztán ha tudok, jövök. Meg jó lenne, ha készülne róla ilyen twitches felvétel, hogy később is vissza lehessen nézni...