9177
  • szabii98
    1320 xp egy comp meccsért, wow :D na igen, van különbség eközött és a dm közt..(ha nyerünk, többet kapok?)
  • FosTalicskaa
    De én pl egész héten kapom.... legalábbis múlthéten, minden nap ott figyelt a bónusz. A héten meg még nem igazán jutottam cs közelbe...
  • HTS s3rg1nh00
    heti bónusz a heti első napon jár,amikor játszol és szerdán restartolja
    pl.én a 2.accal kedden játszottam először a héten,és akkor kaptam rá a bónusz xpt
  • SzirmosSzisza
    Hát elején (szerda) pár meccsig jár, sztem érdemesebb comp-ra ellőni, úgy 1-2k között is jöhet akár.

Amúgy így van XP elvileg:
    Casual Personal Score * 4
    Deathmatch Personal Score / 5
    Arms Race Personal Score * 1.5
    Demolition Personal Score * 3
    Competitive Rounds Won * 30
  • FosTalicskaa
    De általában van heti bónusz is, amit nem tudom mire fel adja és meddig tart, de ha az van akkor egy casual meccs xp-jét gyakorlatilag megkétszerezi és úgy már azért 300xp felett is kaphatsz...
  • SzirmosSzisza
    80 xp-vel sokra mész, ha kell 6k :D
  • Hunter of Deer
    minden szinten 5k xp kell es dm teljesitmeny fuggvenyeben ad xpt szal ha nem tolsz 100fraget kapsz vagy 50xpt :) ha jol emlekszem
  • Lebowski
    Casual-on és DM-en konkrétan 8 percenként kapod az xp-t. Nem épp egy nagy időbefektetés, mire megvan a 3-as szint...
  • Hunter of Deer
    vagy küldivel bónusz xp-s időszakban.
    ezért találták ki ezt sztem, ha új accot veszel és nem akarsz 2 hétig csak xpt szedni vedd meg az operationt xD
  • SzirmosSzisza
    Haveromék nagyon beszopták ezt a lvl 3-as cuccot. Egyik Nova 4, másik dupla kala (100+ comp mindkettőnek), de nem tudnak comp-ot nyomni, mert nincs meg a 3-ast szint és ugye szintezni leggyorsabban/értelmesebben pont comp-on lehet :D
  • Spészgószt
    a decoy pont olyan színű mint a játékos pont ez a lényege a megtévesztés!
    Az az... Sergei lesz ! Vagy mikor ki a célpont...bár D2re nem emlékszem hogy lenne célpont....
    de az biztos, hogy valami küldis buziság...
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.06.17. 22:31:02
  • SzirmosSzisza
    Nem Sergei? Aki kell a küldihez.
  • Jim Morrison
    nem decoy lesz? :O néha én is látom, de annyit nem nézem radart + nem sokszor jelenik meg.
  • Dency

Valaki árulja már el hogy mi ez a radaron. :D Néha megjelenik.
  • Jim Morrison
    én tegnap játszottam egyet fel is dobott újra LEM be :D jó az egyébként, legtöbbször elég kiélezett meccsek mennek.
  • SzirmosSzisza
    Ne is mondd, tegnap seriff-sas-okkal játszottunk végig, teljesen más világ :D
  • Jim Morrison
    még 3 szint és normális játékos leszel
  • SzirmosSzisza
    Végre, "csak" 30 win kellett hozzá!

• SzirmosSzisza
    flash + vásárlás :D

• ENVE
    Szeretném promótálni kedves barátaim játékát, amit Gibkey előadásában láthat mindenki. Az úr igen neves 1.6 player régről, és hasonló képességü playerekkel játszik. SMFC-GE #Matchmaking @ www.twitch.tv/Gibkey
  • bosco05 #5559
    nem, mindig 3 van és igen, mivel katowice már lement így az ESL One lesz a kövi augusztusban , majd utána tél elején ősz végén dh winter
  • SzirmosSzisza
    Nem 4 lesz idén? Mintha az rémlene, de lehet keverem dotával.

#5554: ez lesz a következő, ha jól tudom
  • bosco05 #5557
    Csak a major eventeken van drop amiből 3 van egy évben: Katowice, ESL ONE, DH Winter.
  • ENVE
    Aki tudja csinálja, aki nem, az ugatja. Easy as that
  • Munkie
    Nem - nem, dehogy. De jól érezted, ez lett volna a mondandóm vége, hogy: "de nem is kommentárkodom". :D
  • Spészgószt
    most megy ez a dreamhack open 2015...ezen van suvenir drop????
    NiP vs Dignitas most kezdődik
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.06.14. 17:22:47
  • Jim Morrison
    És te is kommentárkodsz?:o
  • FosTalicskaa
    Az mekkora gáz már amikor full kezdőként én vagyok az első 22-9-el egy olyan csapatban, amit masszívan lealáz az enemy. :D
  • Munkie
    Jóhát, ha úgy vesszük, 2 hónapja még azt se tudtam ki az a kennyS x(
  • Jim Morrison
    de.
    "Szakmailag" nem is nagyon tud hozzászólni a meccsekhez :/
  • Munkie
    Ez egy iszonyat balfasz. Amivel nincs baj, de nem ő játszik kommentátorosdit?
  • Jim Morrison
    tvspray
    ez a spray gyerek nem valami jó játékos :D
    duplakalán (bizony, a mostani duplakala szinten) 4en szenvednek :D
  • Roger6
    szanalmas.hu ez a gyerek.
  • Munkie
    FB-jén meg ott van, hogy "ő azt mondd amit akar" stb. Szegény próbálja mutatni, mennyire tökös legény, közben meg wannabe.
  • Jim Morrison
    D;
  • FosTalicskaa
    Én meg emiatt ragequiteltem. :D
    Ma már csak legyintettem az egészre, de ha ezt korábban tudom, lehet könnyebb lett volna összekéselni a bodycountot, ha a középmezőnyben tartottam volna magam... na mindegy.
  • Micsu
    istenkém

• Spészgószt
    azért vagy piros mert te vagy az első! Mindig az világít pirosan aki vezeti a stat listát...kis nehezítést vezettek be hogy nem menjen el annyira az első és mindenki rá vadásszon...több pontot is ér asszem ha őt lövöd meg!
    A késelés is több pont és ráadásul ha lekéselsz valakit viszább dobja egy szinttel téged meg feljebb!
    GG ben késelni a legkönnyebb sok hülye csak fut előre, elég ha megállsz egy sarkon beleszaladnak a késbe...főleg ha észre se vesz és tovább fut akkor egy mozdulattal hátba szúrod! 15 kést 2 meccsen összehoztam....
  • Munkie
    Régen volt a cssmixes, még ugye sourceban, gondolom emlékeznek egy páran arra, ahh ott meg lehetett válogatni azért random teamnél is az embereket...
    Utoljára szerkesztette: Munkie, 2015.06.13. 10:18:43
  • Munkie
    Egy szar az is. Ha nem csapattal mész, ugyan olyan mint az MM, csak 128tickrate. -kaphatsz jóarcokat is, akik kommunikálnak, gondolkodnak, stb- meg 90%ban fasznyomorékokat.