9177
-
Munkie #5619 Nekem egy sennheiser hd 215ösöm van kb 2 éve és mellé használtam talpas mikrofont. Na de azzal meg baszakodhattam, hogy hol legyen h halljanak rendesen, etcetc. Aztán vettem egy siberiat, az maradt játékra \ PCre, sennheiser meg az ipodhoz zenére\utazásra. Tény, hogy más a hangzásviláguk, ám játékhoz nekem pl a siberia jobban bejön. És a mikrofonja is elég jó. Ami viszont megint igaz, hogy zenéhez, sennheisert preferálom. Letisztult hangok, mindegyik a helyén. -
#5618 az enyém átmeneti megoldásnak indult mikor ellopták a pc360-amat, csak azóta se játszom komolyan így nem cseréltem le, de halkan megsúgom ez egy sz@r :D sennheiser 20 k-nál indul na de az a többi 20-k-st sírig gyalázza, pl pc320-at tedd fel meg utána egy siberia-t :D magadat fogod vagdosni hogy hogy vehetnek emberek ennyi pénzért olyan gyenge silány kínai gagyit :D az öreg Sennheiser papa már a világháborúban gyártotta az ilyen cuccokat :D -
#5617 én naponta használok egy ilyen fülest, de amiért mégsem ezt használom: ezen nincs miki, két fülest meg nem veszek a nyakamba, elég kave is :)
Sőt, játékokhoz(pontosabban csgo hoz) bőven :) -
#5616 akg,bose meg olyan márkák amik hozzánk el se jutnak meg smafu? :D
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.06.22. 20:32:44 -
ENVE #5615 Na ez azért enyhe túlzás, nade abban még nem csalódtam én sem... Volt már pár darab, mindegyik szép hangú, tartós darabnak bizonyult, viszont ezért a zsebbe is bele kell nyúlni. Pl. ami neked van asszem hd201, na az mondjuk nem drága, de pl. annyiból már majdnem vesz az ember egy superluxot, ami azért 100x szebben szól. Még a piom is. Bár tény, hogy viszont az jobban bírja. Anno azzal nagyon sokat cséztem, és aki azt hiszi, hogy a gamer szarjával többet hall, mint azzal, az hatalmas tévhitben él. a különbség annyi, hogy a bosco sennheisere még zenében sem 1 pocsék valami :D De ha az ember vesz egy ilyet pl., ami az én régi 515-öm utódjának tünik, garantáltan elélvez, mikor benyom valami muzsikát, és össze hasonlítja a steel, roccat, akármilyen szarjával. Értem én, ez drágább valamivel, csak hogy ezt a sennheisert én 7évig pusztítottam a forgó székkel átmentem a kábelén kb. 12800x, ráültem legalább 100x, le esett mittom én mennyiszer, és nem ez végezte ki. Hanem a saját brutális baromságom. :)))) Az életbe le nem cseréltem volna szegényt. Soha. A zene, mintha melettem tolta volna a banda, dj, akármi. És ez egy alsó kategóriás audiphile sennheiser füles, még messze a jótól. Hangkártya nélkül. Dac-amp nélkül.
Volt a fejemen már v2-es siberia, nem rossz a gamerek között, de elbújhat messze minden más értelmes dologtól. Sose ért meg 20ezret... -
#5614 A füles akkor Sennheiser :) Minden más olcsó utánzat :P -
#5613 Én anno nem tudtam fülest választani, aztán pont summit is vett 1-et és vettem egy olyat :D -
ENVE #5612 Egyik szarabb, mint a másik XD
btw azért tudd, hogy a siberianak -valszeg- értelmesebb hangja van ám, ellenben maximum 10ezret ér meg az alapján, mert kb. az ottan tanyázó hi-fi/studió fülesek szintjén teljesít. Hogy az a 2tonnás roccat valaminek milyen doboz hangja lehet, még csupán elképzelni sem tudom :D
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.22. 19:08:26 -
#5611 nem a roccat hibája, hogy szarul dugtam össze a múltkor :D
néha összekeverem a lyukakat...
Munkia: isten ments :c -
Munkie #5610 siberia V2 -t vegyél :d -
ENVE #5609 Kell neked istenverte vacak roccat szart venned. :D -
#5608 vettem a fáradtságot, és megnéztem mi a baj a fülesemmel, hogy néha nem hallom a lövés hangokat... nézem tesztelőben, hát nem süket a rear left meg right? Ráadásul a hátsó hangok a front left-rightban szóltak eddig... :D -
#5607 Új skillem lett mostanában, 2 nap alatt 2x lőttem AK val 1 lövéssel 2 fejest :D Kicsit szidtak csak XD -
ENVE #5606 Johát slayaék norankal rohangálnak, nem enged sas smurfit melléjük, kellett nekem is 1 norankos. :D -
#5605 még 1 surf... elég lesz :D -
ENVE #5604 Na vásároltam még 1 smurfit, meglássuk a lvl3 hány óra alatt lesz meg, aztán road2global @ stream remélem össze jön :D
MÁTÓL NEM BOROTVÁLKOZOM, AMÍG AZ ÚJ ACC NEM GE.
Max a télen mek az iskolákba télapónak.
btw nem neked akartam válaszolni, nem tom mié ment úgy serg
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.21. 14:55:33 -
#5603 mindig kiborulok ettől a játéktól,mikor comp-ban utolsó előtti körben akarnak kickelni holott végig senki nem beszélt semmit egy hello-n kívül csak én mondtam ki hol jön mennyi hp,milyen fegyó...uccsó körben meg leTKznak és LEM-mel meg MGE-kkel vagyok együtt,hát instant uninstall bassza meg.... -
Munkie #5602 Tegnap én pont azt kaptam, hogy 1 vagy több csapattárs csalt ezért levontak 1 wint. :( sad story -
drago14 #5601 Nekem is adott már be ilyet Gold Nova 1-en. -
#5600 :D
nekem ilyet még nem dobott, csak hogy jó overwatcholó voltam :(
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.06.20. 10:47:39 -
#5599 Mondjuk nem nagy cucc, mert mindenki reportolok aki belő, de akkor is xD
-
#5598 Eddigi is volt, én szeretem :D -
#5597 Nekem újdonság ez a skyrim Giant hit bug, vagy eddig is volt, hogy ha vkit ugrás közben lősz le az felrepül vagy 5 métert a levegőben ? -
#5596 van niggeres is már :D -
#5595 Just rml ~~~
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.06.19. 23:42:03 -
ENVE #5594 De volt, hamarabb lett lvl6, mint, hogy a korlátot bevezették volna. De mindettől független most vett 2 haverom is smurf accot, és pl. HAL lvl3, 7.4 hrs on record
Ennyi idő felhúzni 3ig, ha tudod, mit csinálsz, és fraget is tudsz lőni :) -
#5593 Remélem lvl 6-ban egy MM se volt. Mert úgy kurva könnyű húzni :)
Amúgy meg smurf nem smurf, de lakótársam dupla kala, overwatcholni is tud, de comp meccset nem tud menni, ez így azért picit vicc ...
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.06.19. 17:00:05 -
ENVE #5592 Neked viszont azt kell megértened, hogy más út úgy néz ki, hogy nincs a csalók ki írtására. Játsz szépen heti párat, látod, a valve megvárja a régieket, hogy felhúzzák magukat. Ezért mondtam, hogy remélem gyorsan. Értsd., amint minden régebbi eléri nagyjából a lvl5-öt, tolják fel. Várjanak pár hetet, tolják 10-re. És így tovább. 20nál megállhatunk. Akkor nem lesz ennyi 30órás buzi csaló. -
#5591 Mert te írtál most róla, de nem neked szólt, félreérthető voltam. -
ENVE #5590 De nekem címezted :D -
#5589 Nem is rólad beszéltem fater -
ENVE #5588 Igen, és mikor?
Nekem is van smurfom. Aki normális rankot szeretne, meanwhile szeretne haverokkal is játszani, annak must have 1 smurf acc. Én a sajátommal próbálom a legkisebb kárt véghez vinni, szarul is érzem magam miatta, stb... De nem is arra megyek, hogy nyerjek vele. Csak, hogy jól érezzem magam. -
ENVE #5587 Még jóhogy én mondtam, hogy ne menjen a srác MM közelébe, de mind1...
-
#5586 Felre ne erts en dolgozom es neha Jo mm-re menni havrokkal de ez kB heti 2 meccs es nem akarom lvl10-re felszopni magam lvl 5azt mondom az az ertepmes hatar. Nincs idom area hogy az account rankom felhuzzam es mm-en jatszak -
#5585 "smurf bassza meg, ha nubot akar stompolni akkor előtte küzdjön érte"
Mondod ezt ugy hogy te korabban leszoltad a smurf accountosokat -
#5584 "Aki új játékos ne is menjen MM ezni..." - érdekes, amikor én írtam ugyanezt két hete, le lettem hurrogva. -
ENVE #5583 Én nem tudom mit pöcsöltök, már a smurföm is vhol lvl6 körül tanyáz... Remélem gyorsan felpakolják a szigorítást 10re, aztán mehet egész nyugodtan 15-20ig. Aki új játékos ne is menjen MM ezni, amíg azt se tudja mit csinál, a smurf bassza meg, ha nubot akar stompolni akkor előtte küzdjön érte, a csaló meg nyilván rohadjon meg. Nem tom mit kell ezen rinyálni -
Lebowski #5582 hátőő izé. én nem láttam olyan nagy kihívást abban, hogy dm körönként 3-400 xp-t gyűjtsek. na mindegy. szerintem ennyi áldozat belefér, és tényleg kurva kevés egy-két embernél a 3as szint... ranktól függetlenül természetesen. -
#5581 igazából nem arra megyek, de ez meglepett :D -
#5580 Nem, weekly bonus is hamar lemegy, ha rankra mesz heti 4-5 comp meccsnel tobb nem kell... 60xp egy gyozelemert most hulyeskednek ezek?:D