9177
-
Lebowski #8894 ezzel egyáltalán nem vitatkozom :) kb 20 percre kipróbáltam egyszer egy 144Hz-es monitort, hát elállt a szavam amúgy. Tervben van már egy gyorsabb monitor, csak egyelőre egy lakást kell berendeznem 0-ról, úgyhogy most egy kicsit máshol vannak a prioritások az elmúlt másfél évben :D
Amúgy én arra mondtam, hogy szerintem azon a szinten az 1v1-et nem a Hz miatt bukja az ember, hanem sok egyéb más miatt (mindenféle bántás nélkül, pusztán a tényt tekintve, persze). -
#8893 Érdekes, anno megnéztem és a demora is 64-et írt. Akkor lehet, hogy visszaállították, egy ideje nem játszottam. Illetve tegnap 1-2 meccset, de demot nem néztem. -
#8892 most direkt megnéztem egy csütörtöki meccset,tick-re 64et ír ami a játék kezdete óta ennyi,de a demo felett csak 32 van...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#8891 A demot emelték meg már jó ideje, talán a panorama UI-jal együtt, changelogban asszem nem szerepelt, "silent" update volt. De látszott elég erősen, ha MM-et rögzítettél, hogy sokkal másabb lett. -
#8890 erről van valami hivatalos update?én mindenhol csak a 32-t találom,esea-ra írják a 64-et faceitre meg a 128-at...de nem mindegy,hogy játék közben megy annyival vagy a letölthető demot is megemelték tickben -
#8889 64 tick egy ideje :) -
#8888 azzal még mindig eltűnik minden 2.képkocka a stabil 60-hoz képest...144-nek meg a háromnegyede :D -
ENVE #8887 A demok 32tickesek már. :) -
ENVE #8886 Hát, hogy miért látod lassabbnak magad azt nem tudom, de tényszerüen lassabb az ember 60hz-en :D Sprayelni lehetetlenség vele szerintem.
BTW nem hiszem, hogy silverben sok mindenki rohangál 144hz-en. :) Nyugtasson ez -
#8885 Oh, köszi! -
#8884 nem,ez azért van mert a játék ingame demoja 16 fps-el dolgozik ami full nevetséges,leginkább csak arra jó hogy a stratégiai hibákat elemezze az ember,semmi másra.
meg azért nem árt hozzátenni,hogy egy 144Hz-es monitor az úgy 85k alaphangon.casual játékosnak ez simán dupla ár egy monitorért,bár hozzá kell tennem h.amennyivel szemkímélőbbnek érzem saját tapasztalat alapján,megéri a plusz koplalást,nem is csak szimplán a játékban nyújtott teljesítményéért de sokkal nyugodtabb a szemem és borzasztóan akad a 60Hz frissítés melóban,még windowsban is. -
#8883 Amikor decemberben kezdtem a játékot, hamar rájöttem, hogy augot kell vennem, mert a zoom jól jön egy kezdőnek és erős is. Aztán jött az aug meta. :D
Azért gondoltam a 60Hz-re, mert amikor könnyedezem és látom halálom után hogy ölnek meg, olyan mintha sokkal lassabb lennék az ellennél. Ez az miatt van?? -
ENVE #8882 na hát picit össze-visszára sikerült, de a lényeg remélem átment :D az aug metát igy sem fogják megállitani sajnos. és annak nincs értelme, hogy az emberek ct oldalon jóformán játsznyi könnyedséggel lőnek le 3at :D mióta hajlandó vagyok augot vásárolni 2x annyi fragem van CT oldalon. Mindig is rakás szar voltam CT ként, de ez megváltozott :D pedig jobb nem lettem ,csak rájöttem, hogy van aug xD -
ENVE #8881 btw kiemelted az egyetlen mapot, ami tradicionálisan T oldalu :D Hát ez hatalmas XD Hagyományosan az egyetlen pálya, ami T oldalu volt mindig is.
cache változott mostanában, meg a mirage is átfordult T oldaliba. Inferno az olyan mikor-mi. Alapvetően a legnehezebben retakelhető mapok közé tartozik, viszont lehet tartani. Elég szint függő egyébként, meg csapat is. Overpass, nuke, train, beton CT mapok.
Ráadásul egészen a közepes szintig, és itt nem az MM DMG-re gondolok, hanem faceit lvl10>? faceit, Rank A alatti ESEA-k végig CT oldaluak cachen és miragen is. Pugokon nem lehet olyan executeokat tolni, mint csapattal. Ha nem lennének drágák a CT fegyverek, lehetetlen lenne a játék pug szinten. Igy is az a vége általában, hogy a szerencsétlen CT elmegy 8-2-re, tömve van zsével, terroristák meg minden 2. kört ecoznak. Ez most változik valszeg az új pénz rendszerrel, de a világot ez sem fogja megváltani. És a 90% még mindig pugozik, nem pedig majoron játszik. :) Szegény ENCE-nek esélye sem volt ahogy 8-0 volt az állás infernon. Egyszerüen semmi esélye.
-
#8880 Egyetértek az öreg ENVÉVEL, amióta 144 Hz-es monitorom van, a 60 Hz-estől szabályosan rosszul vagyok. Pont tegnap vettem elő a régi monitor (második monitornak), és nyomtam rajta egy meccset. Ég és Föld a különbség. Már win-ben az egérmozgáson is látszik, teljesen más világ. -
ENVE #8879 1. az aug igy is OP, 3600 lenne a realitás érte.
2. azért drágák a CT fegyverek, mert rohadtul ct oldali minden map, mondjuk ez változik folyamatosan, manapság lehet támadgatni is.
3. lehet, hogy MM-en xy rankba ellehet terroristázni utility nélkül, magas szinten nem. :D -
ENVE #8878 60hz en akkor sem játszanék, ha súlyos összegeket fizetnek érte :) Amig nem játszottál 100felett ezt nem érted... de 2totál más játék :) most húztam túl 160ról 180re az enyém, és már ez is észrevehetően jobb.
-
#8877 Szerintem nem mind, de A4-nek nem látom már sok értelmét akit 25 golyóval nem tudsz megölni oda 30 is kevés lesz és a hangtompító kurva sokat ér. A1nek jobb a szórása erősebb stb minden mellette szól. Jól van van olyan hogy rásprayelsz és a 30. golyó akad be nyilván ott kevés lesz a 25, de azért az már szerencsejáték :D 25 el szerintem simán meg lehet fogni akár a 3 emberes rusht is 5 embereshez meg kell szerencse 30 golyóval is, szal én is buzz kill skint akartam, de most elég lesz egy flashback :D -
#8876 Szerintem a pro-k visszaállnak az m4a4-re meg az m4a1-s-re. Én viszont így lehet hogy az utóbbit fogom erőltetni. -
#8875 Sehol, igazából ha lobbyban mész és indul a meccskeresés kiírja kinek alacsony, de úgy van megcsinálva hogy csak akkor látod ha a többieké alacsony, van 3 szintje piros, sárga, zöld. Szal ha alacsony az életben nem jössz rá hacsak nem szólnak a többiek mert neked mindenki zöld lesz de te náluk letsz sárga vagy piros. Nem csak ilyen 3 állású mert volt valaki másnak piros nekem meg csak sárga, de én valahogy feltornásztam és már senkinél nem vagyok se piros se sárga viszont nálam sokan pirosak és sárgák sajna.
Más téma, jött update de nem örülök neki, most miért kellet aug árát felemelni igazából végre mást is vettek ct-n mint m4 és 3150 talán kicsit alacsony volt érte de 3300 ra megint visszavinni gyökérség adtak a szarnak egy pofont. Oké sok volt a sírás miatta de valve mikor nem szarta azt le de lehetett volna 3200 vagy nem tudom. Mindegy én úgyis venni fogom mert egy flash nem ér nekem annyit hogy m4-el szaladgáljak. Szerencsére az sg-t nem bántották. Másik hogy M4A4 sztem felejtős ezentúl mert M4A1 20 golyóval meg alig rezervával szar volt egy pusht nem fogtál meg vele most viszont hogy 25/75 simán legjobb vétel az aug mellett... Shotgunok árát levitték MAG 7 egyre jobban nézne ki ha nem lennének szarok, Novát ezentúl sem veszem tuti. Economyt nem is nagyon értem, mindegy a lényeg ezentúl jobban megéri veszteni :D Lassan már jobban megéri veszteni mint nyerni :D
Amúgy nem is értem eleve a ct fegyverek miért ilyen rohadt drágák, veszel AUG, páncél, defuse meg még egy füstöt azt 5000$, hát meg sem szabad halni vele mert nyerned kell 2 kört hogy mégegyszer megvehesd. T-ben meg megvagy fele annyiból kis túlzással és ott nem is akkora gáz ha gránát nélkül szaladgálsz. Oké értem hogy elvileg minden pálya CT oldalú szinte, abbeyt kivéve, mert előnyük van hogy becampelnek, de hát akkor is általában 2 ember jut 5 ct-re, meg még pénzügyileg is szarul állnak nem beszélve, hogy a CT fegyverek nem 1 hitelnek, nem is értem miért kell ennyire anyagilag előnybe hozni a T-ket mikor annyira nem szorulnának rá. Meg sok pálya amit CT nek mondanak inkább T, mint pl Dust 2-őn is alig lehet retakelni stb. -
#8874 A trust factor hol látható? -
#8873 Én már 391 winnél járok, de most volt pont olyan meccsem 2-20 ban végeztem. Előzőt lecsalták, elmentem mégegyre szintén csalnak de még hozható lenne ha nagyon jók vagyunk, erre egyszerűen nem jön és mikor 10. körben volt 1 killem már frusztrál és csak még kevésbé működik bármi akármit próbáltam nem jött be :D Vannak ilyen meccsek jah, este meg párban voltam a kereszt ak-val aki volt régebben global is, meg volt hogy a dmg előtt végzek stb. Hullámzó ez az egész mindenkinek nem csak nálad. Most 4 csillag, de attól tartok még 1-2 ilyen meccs mint ez az utóbbi és újra megindul a leesés. Én szeretném legalább dmg-be bevinni, de nem tudom mikor lesz meg. Most is 4 low trust factorossal megyek mert haverok igen csak hát akkor a meccs meg nagyon bizonytalan hogy csal-e az enemy. Bár nem is értem a low trust factort, egyik sem griefel stb közülük csalni se csalnak. Meg eleve ha valaki csal meg sokat griefel bannolják ki a trust factornak létjogosultsága sincs már ilyen sok meccsnél sztem. -
#8872 Nem akar meglenni a 100. versengő winem... Ma 3-ból 3 bukta és igen, hiába lőttem az utolsón 27-et ha kikapunk... De hát úgy nehéz, ha csak hárman vesszük komolyan a meccset. -
#8871 Köszi a választ és a tippeket. Az első lecke amit megtanultam, hogy a célkereszt fejmagasságban legyen és mindig a sarkokon. A renk annyira nem érdekel, max annyira, hogy a nova1-et tűztem ki célul.
Tegnap már dm-eztem és könnyedet nyomtam, de mm-be 99 winem van (kár hogy nem írja mennyi meccsből, de kb. 250) és meg akarom csinálni a 100-at. -
Lebowski #8870 Szerintem ne gondold túl a 60Hz mivoltát. Nekem is 60-as monitorom van (és jópár cimborának, akivel szoktam játszani), mégis supreme-global-ban korzózom, attól függ, hogy épp mennyire vagyok kancsal. Bár általában két hét alatt jó ha összejön a max 15 óra, így nem is várok el sokat. Szerintem silver szintről nagyon könnyedén feljebb tudsz menni - persze, ha fontos neked, hogy milyen jelvény van a neved mellett -, csupán sok DM-et menj, kifejezetten fegyverspecifikusan, pl ha van rá időd, akkor naponta x-száz kill m4-el-kalával-wp-vel, meg pisztolyokkal, ezáltal nagyon sokat tud fejlődni a mozgásod, crosshairplacement-ed stbstbstb. Már az is előny, ha nem "lógatva" sétálsz a pályán, azaz lefele néz a célkereszt, hanem eleve potenciális fejmagasságba helyezed. Én ajánlanám a free-for-all (FFA) DM szervereket, ahol mindenki mindenkit lő. Természetesen le leszel abálva, ahogy azt kell, de ez ne szegje kedvedet, mert kurvasokszor lőnek hátba. Itt főleg arra koncentrálj, hogy aki veled szemben van, azt lődd le.
Az megint másik, hogy ha az a 10 alatti fraged mind impact frag, akkor sokkal többet járulsz hozzá a csapat győzelméhez, mint azok, akik bombarakás után elszaladnak frageket gyűjteni, vagy épp megoldhatatlan szitukban exit-killre mennek.
Szóval ne foglalkozz nagyon azzal, hogy épp hány frag-et gyűjtöttél, mert ha megnézed a profi csapatokat, ott is mindig vannak a fragzsákok, és vannak a support emberek, akiknek teljesen más szerep jut. Találd ki, neked melyik a szimpatikusabb játékstílus és alakítsd úgy a játékod :) egy jól elhelyezett smoke/flash többet tud jelenteni egy entry frag-nél ;) -
#8869 Azt tudom, de a 10 alatti frag meccseken sem járul hozzá a csapat győzelméhez. Ehhez hozzá jön még a 60Hz-es monitorom, aminek hála a legtöbb 1v1 szitut is elveszítem. Plusz balfasz is vagyok. ;) De félreértés ne essék, szeretek csgozni. Egyelőre megfogadom, amit Kodiak anno mondott, kitartás. :) -
#8868 pont az mvp,azaz a csillag amire a legtöbb pontot adja. -
#8867 Kajak kiéget a játék, pedig nem játszok sokat, napi 2 meccs, most hétvégén 3. Durván szar vagyok, de nem dob lejjebb a játék, ott tart silver elitbe. Tudom, hogy nem a frag számít (vagy igen?), de minden meccsen utolsó vagyok szinte, 1-2 csillag jön csak össze. Legalább akkor dobna le silver négybe vagy háromba vagy kettőbe... -
#8866 Nem tudtam, hogy ilyen is van. Ma igen kb. kétszer szavaztam igennel... -
#8865 ez bizony előfordul :C -
#8864 "Versengő eltiltás 12 perc: túl sok csapattársat rúgtál ki az utóbbi meccseken." lol -
#8863 Beírtam már, működik cserébe szarik érte a faceit. Mindegy úgy se nagyon tetszett a faceit "élmény". -
#8862 update
launch optiont nézzétek meg! -
#8861 unalmastralis -
#8860 Nyáron azért remélem valaki megszorongatja őket. -
#8859 az Astralis kb.1,5 éve aláz mindenkit,gyakorlatilag egy külön ligában játszanak. -
#8858 Én csak pár meccset néztem félig meddig, majdnemhogy a papírforma jött végig, ismerőseim is platina badget megkapták, aztán azt nézték papíron melyik az erősebb, meg ugye astralist végighúzták győztesnek ahogy kell. -
#8857 Én jobban megnéztem volna egy Navi vs Astralis döntőt, de gondolom sokan vannak ugyanígy. -
ENVE #8856 Mekkora alázás volt ez a major döntő xDDDDD -
#8855 Nézi azért valaki? :D