9177
  • bosco05 #5659
    értem, 6k-ért nem rossz, sőt jó, kb pont annyit is ér :) a steel meg egy túlhypeolt, de általánosságban silány szar minőségű termékeket előállító márka
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.06.24. 16:24:05
  • Munkie
    Áhh mindegy is. Megjött a Rival alá a qck... de akárhányszor új egér kerül a kezem alá... tanulhatok meg újra vele játszani... :D
  • Metalmilitiakid
    Nekem is volt ilyen, amikor volt egy folt amit kiszedni nem, csak idővel kikoptatni tudtam a padból és néha így lerántott talpra magam alá, pont mint a beakadós aimbot, az még viccesebb :D
  • ENVE
    És még gyorsan hozzá tenném, hogy ha már az MM nem az olimpia, hát nem, nem az. Miért? Az ilyen felfogás miatt, azért barátom. Nem kell leszarni, azért, mert ott van 1 gomb nyomásra, és már nem kell 10iq sem ahoz, hogy valaki egy pug-mix-scrim nevezd aminek akarod részese legyen, nem kell lemenni a fogyatékos, 10iq-s szintre. Kicsit legyünk már át szellemülve basszameg, nem tudom te milyen világban élsz, de az enyémben egy verseny szerű játékot fair playben, korrektül, nem utolsó sorban szabályok szerint játszunk. Aki ez ellen vét, legyen az a grund, az nb1, vagy a vb, de büntetést érdemel. A bíro leküldi a nyomit a pályáról, akár ki is kezdte a balhét. A szabály mindenkire vonatkozik, és ez alól nincs kivétel. Senki. Az sem, akit 150x le anyáztak. Ha TK partyt akarsz csapni, akkor ne szarakodj, csináld a kezdőn, vállald a következményeit (aka eltiltás), ne pedig sunyi módon lövöldözd a társakat 10hp-ra a kör közepén, elkerülvén a büntetést. Azért van az OW, hogy az ilyen nyomikat, akik a bünti alól kibújva akarnak a szabályok ellen tenni, na azokat nyakon csípjék. Remélem a kis társai is sorra kerülnek, és rohadtul remélem, hogy kevesebb olyan kerül OW közelébe, mint te, kedves Bulba. Ez egy felelősség teljes feladat, ahol nem a kis szivecskédre hallgatsz, hanem egyszerűen kijelentett szabályokra. Vannak azok az OW-k, akik elitélnek embereket a "szerintem csal" szöveggel, csak ide tények kellenek. Én láttam a tényeket, és kötelességem volt aszerint cselekedni.
  • ENVE
    A kana v2 az jó, a többi valóban szar, van amelyik minden téren, van ami csak minőségben. De a kanáról tényleg nem sok panaszt (konkréten én 1et sem) láttam még. Pedig olvasok eleget a témában :)
  • ENVE
    Kit érdekel a rankja? Mert engem hidegen hagy. Ow szabályzatot ajánlom figyelmedbe, ezen felül pedig az MM, mint competitive, aka versenyszerű játék szabályait is. Tiltott a TK, szándékos sebzés, szándékos társ flashelés, grief, mint olyan. Akárki is kezdte el.

Sajnálom, hogy a forum casual énje jött elő megint, de nekik vagy akár neked is, akkor ajánlom a casual publik serverek látogatását. :)
  • sz4bolcs
    Kana v2-ről azért nem sok panaszt lehet olvasni..
  • HTS s3rg1nh00
    az attól függ van-e ott valaki,ha nincs akkor ok sincs reportra :D
  • Neoncsoves
    Jelenleg az vitt rá, hogy 6ezerért szerintem jó vétel volt. Az mx518 túl nehéz egér, mivel csuklóból játszom pár meccs után már görcsöl/fáj a csuklóm alkalmanként. Illetve a steelseries nem hiszem, hogy olyan szar márka lenne, bár természetesen elgondolkodtam rajta, hogy visszatérek a Logitech termékcsaládhoz, bár most nincs 15+ ezrem egérre.
  • Munkie
    Nem is a rárántás, haname h pont abban a szent pillanatban be is "lockolt" az egerem, nem ment se balra se jobb, pedig kis természetes elmozgás \ aim korrekció van nálam még. + Utána még ugrik is egyet... én is aimra nyomnék xd remélem nem reportoltak. :D
  • Jim Morrison
    Én bannolnálak :D mondjuk néha én is rántok ilyeneket de akkor azért mert megijedtem valamitől és elrántottam az egeret :D
  • Munkie
    Nekem holnap hozzák a rivalt, a mostani egér valami borzalom már, mondjuk 7 évig szolgált, Logitech. Viszont ilyeneket csinál :D (ezt valaki overwatchon látja instant "AIMBOT" pedig csak rosszkor akadt be ez a szar) buzi egér
    Utoljára szerkesztette: Munkie, 2015.06.23. 21:53:15
  • bosco05 #5647
    Azt tudod, hogy mi vitt rá hogy megvedd mikor az előző termékben csalódtál? Őszintén érdekel ennek a pszichológiája :) Én a büdös életbe nem vennék ugyanolyat, ha az előző ugyanattól a márkától egy kalap kaki volt :S
  • Neoncsoves
    Na, 6ezerért megkaptam az 1 hónapig használt SS Kana-t ismerősömtől (azért vettem meg, mert kíváncsi voltam milyen a kisebb, könnyebb egér és ennyi pénzért szerintem megérte), jobban tetszik mint a nagy egerek. Azt hiszem maradok ennél, a Rivalt meg megcsináltatom garanciával.
  • SzirmosSzisza
    Ja, fasza volt, bár a következőben carryztek, de éreztem a rank upot
  • Jim Morrison
    úgy látom valaki épp csgo zott
  • SzirmosSzisza
    Ban, leszarom ki kezdte, ez nem az óvoda.
  • bulba
    "CS-nek a profizmusról kell szólnia"
    Ez olyan mintha azt mondanád, hogy a "korcsolyázásnak a profizmusról kell szólnia". Attól függ, hogy a helyi koripályán körözget valaki, vagy az olimpián. Nagyon nem mindegy. Az MM szerintem nem az utóbbi kategória, ha ennyit bénázik, akkor előbb-utóbb úgyis elveszi a rankját. Én is postpone-t nyomtam volna.
  • ENVE
    Végül úgy döntöttem, hogy a CS-nek a profizmusról kell szólnia, és tette nem volt profi. Magamnak állítottam példát ezzel, és ezentúl precedens értéküvé teszem magamnak is, hogy jóformán saját magam is a vágóhídra küldeném ilyen esetben. Azzal a szöveggel tettem, hogy remélem a társai is a kezeim közé kerülnek.
  • Jim Morrison
    én az ilyet inkább postpone.. mikor nem ő tk zik először nincs "kedvem" reportolni, így inkább várok 1 napot és új ügyet csinálok.
  • ENVE
    Inkább segítsetek dönteni... Copy pastelem a helyzetet...

Nw-: 1 srácot OW zek épp
    Nw-: fraget nem lőtt
    Nw-: griefért reportolták minden bizonnyal
    Nw-: nos a helyzet a következő, nyilván szét anyázhatták mikrofonban
    Nw-: tk zták is
    Nw-: nem ő kezdte
    Nw-: most odáig fajult a helyzet hogy ez is vissza tk zgatott, meg eltolt 3-4 szándékos team flasht
    Nw-: te mit tennél vele?
  • Jim Morrison
    minek ennyiszer egeret cserélni :D ha az aimod szar nem számít
  • sz4bolcs
    3310-es szenzor istencsászár, köv egerem kana után zowie lesz
  • ENVE
    +1, bár a kana v2 ről rosszat még nem sikerült hallanom, és ez az egyetlen ss egér ami ezt elmondhatja magáról. A rivallal sem szoktak gondok lenni, "csak" lemálik az oldaláról az a szar. :D Gibkey is most szembesült ezzel. :DDDD

BTW aki egeret vesz -szvsz- már csak a pixart 3310H szenzorjába fektessen... Rivalban is ez van, meg bosco zowiejában. Zowiek fele ezt tartalmazza.

BTW igen ez az opció vmiért kis is ment a fejemből... Hát az mx518 egy ritka jó egér koma, ha az kényelmes miért nem jó az?
    Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.23. 17:02:28
  • bosco05 #5635
    ezt soha nem fogom megérteni :D veszel egy márkát aminek a terméke fél év alatt szétesik, majd ugyanabból a sz@rból akarsz egy újat :D mi ebbe a logika? nem ellened irányul, csak nem értem a gondolkodásmódot az embereknél... steelt NE vegyél ha minőséget akarsz... arra ott a Zowie! válogass kedvedre... én használtam kifogtam egy majdnem zsír új fk1-et 14k-ért, most már szerintem 10-ért is találsz és ezerszer többre mész vele, mint bármelyik steelseries tömegselejtel...
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.06.23. 16:53:09
  • Jim Morrison
    mikor már dobna fel LEM ből, nem veszítek kettőt? ráadásul minden csapattársam már supreme volt most, ellenben meg volt GE :(
    azért jó látni, hogy most min supreme volt az ellen én meg egyedüli sasként... és még ezek is úgy lőnek néhe mind a DMG :D
  • HTS s3rg1nh00
    +1
    mondanám h.gyűjts még hozzá és Deathadder de nálam konkrétan a bal egérgomb vége megrepedt kb.fél év után...
  • Spészgószt
    Úgy jársz a legjobban, ha használod az mx518-at és megmarad 12K-d, amit értelmesebb dolgokra is elkölthetsz!
  • ENVE
    Téged is az egér topicban lakó jaffához tudlak küldeni csupán... Amúgy nem tudom, a rival szabályosan bazi nagy... Nem tudom így, mi az ami hasonlóan nagy? DA esetleg, de jaffa fog tudni neked olyat mondani, ami elég nagy, és nem is egy hulladék.
  • Neoncsoves
    Tegnapi nap folyamán megadta magát a Steelseries Rival Dota 2 Edition egerem. RIP 2014.11.10 - 2015.06.22. Nem volt hosszúéletű az árához képest, gyanakodtam a kábelre, hogy az szart be. Kivágtam a hibásnak vélt részt, újraforrasztottam de semmi. Egyik bekapcsolásról a másikra (kímélve volt, sose csapkodtam, stb) elszállt. Felvettem a kapcsolatot a Steelseriessel (iponon keresztül nem fogok gariztatni semmit), azt mondták érvényes az esetem RMA-ra (bár leírtam, hogy a kábellel baszakodtam), meglátom mi lesz. Addig a jó öreg Logitech MX518am fog üzemelni (lassan 7 éves a kicsike de még mindig királyul működik), illetve ismerőstől szerzek olcsón Kana v2-t. Esetleg valaki tudna végleges megoldást, ha Kana v2 nem válik be? (Hiszen jóval kisebb és könnyebb egér mint egy Rival vagy egy MX518)

10-12ezrem lenne rá maximum.

Ja és finally LEM.
  • Metalmilitiakid
    Egész jól belőttem szerintem az EQ vel, nem tűnik nekem túl mélynek. Sőt inkább talán a magas bassza ki néha a rezet, amikor a gránát/flash sípolása 2x visszaszól :D
  • ENVE
    Final mouse-ról olvastam annó, szépnek tünik, de nem hiszem, hogy itthon te fogsz találni tulajt is. Javaslon keresd fel jaffa kollégát a "milyen egeret vegyek?" topicban, ő biztosan tud róla mondani vmit. Amit én tudok, hogy a világot nem váltotta meg, és elég sok a selej belőle. De viszont azt is hozzá teszik, hogy minden esetben cserélték az egeret.

BTW ne ilyen medusákkal hasonlítsd össze a fülesed. Az a sennheiser 1000x jobb annál a 2 szarnál. Amúgy nem egy rossz füles a 205, sőt. Csak CS-zni nem túl mély a hangja? :D
  • Metalmilitiakid
    Nekem a Krakennel se lett volna bajom, ha fél év után nem kezd el magától elgyengülni az egyik csavar mellett a műanyag, majd szét is peregni, illetve a mikrofon vég szintén ily módon kettéválni. Akkor döntöttem úgy, hogy szép meg kényelmes, meg beállítva nem rossz, de kösz nem, a 5k s Medusa füles tovább bírta :D
    Másik topik. Valakinek van vmi tapasztalata/véleménye erről a The Final Mouse egérről, ez a gémerektől gémereknek egér. Elviekben teljesen Raw minden rajta, semmilyen simítás, rásegítés.... Hallottam már jókat róla, de érdekelnének a vélemények. Nekem elgondolás szerűen tetszene egy ilyen full raw egér, szerintem az én kezemhez való lenne.
  • ENVE
    Hát ő sem egy csézős füles pedig:P Persze a krakennél nem nagyon nehéz jobbnak lennie... Az 1 kalap szar konkrétan.
  • ENVE
    Vissza térve a hd201-edhezm én azt anno 4ezerért vettem, és ahoz képest nagyon jó hangja van. Nyilván ehez mérten kell ránézni :)
  • Metalmilitiakid
    Nekem HD205 öm van, semmi bajom vele, rávarázsoltam az oldalára a Zalman akasztós mikrofont és kész a headset :D Szerintem jobban hallok vele mint előtte a Razer Krakennel, de tény hogy kicsit más is hangzásvilág, de meg van nekem támogatva a Razer Synapse al, így 7.1 ben szól és sztem rohadt jó. Persze jó EQ beállítással.
  • ENVE
    Azért otthoni játékra jók a hd-k is, csak nem olyat kell venni, amiben a mély rommá van túlozva (pl. az én pion most, nem győztem belőni hangkari EQ-ban a cs-re való hangzást :D Pl. a 215 egy picit mély túlzós téma, na az nem az igazi cs-re. Az enyém meg LAN-ra nem volt jó, nyitott jellege miatt.
  • ENVE
    Tudom, hogy szar hangja van a 201-nek, volt évekig. De egy alap filipszhez képest még mindig jó. Ezt akartam kifejezni, kategóriákban a sennheiserem mindig verték társaikat, csak épp 2x annyit kellet érte tejelnem. Persze nekem sose volt beyer-dyn, audio-technikám meg hasonlóak. A vájt fülüek a sennheisert is leszólják :D A 515öm jó volt, tesóm 50ezres sony mdr-1 je vagy mi a tök nem volt sokkal ütösebb. :D
  • bosco05 #5621
    Játékra nem ezek a hd-k valók, azok zenére vannak :) játékra ott a pc széria (320, 360 stb) illetve a mostani g4m3 szériák (zero stb...). Egyszer egyikét ezeknek felteszed a fejedre, többet rá se nézel másra ezt garantálom :) Ég és föld.
  • Spészgószt
    siberia powa...nekem is az jött be eddig...7-8 éve szolgál jól bírja...csak a buzi hangerő szabályzó miatt recseg ha letekeredik...de az már 1 évesen is ezt csinálta
    lol... most dobott egy oldschool **-es ládát...semmitől jobb 0,2ért...
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.06.22. 22:52:32