9177
  • ENVE
    Ma megint elkönyvelhettem egy régi vágyam be teljesülését, DoZeR papa tiszteletét tette nálunk ^^
  • ENVE
    Engem azért tud idegesíteni, mikor valaki nyomja a sódert, okoskodik jobbra-balra, meanwhile nem tud senkit hátba lőni.
  • SzirmosSzisza
    Gondolom premadek voltak saját voice chaten.

Engem általában, ha valaki nem tud lőni nem idegesít, csak ha hülye. Pl bombával elkezd szaladgálni és nem rakja le, vagy legutóbb 2v1 volt, bomba le volt rakva, infózom, hogy enemy awp, hide, erre mindegyik peakel és lehozza az ellenfél...
    Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.06.26. 09:57:51
  • HTS s3rg1nh00
    ez még mindig jobb,MGE-ben majdnem sikerült ugyanebben a szituban veszteni mirage-on mert a 4 ct elkezdett random szaladgálni a 2 lerakó közt...nem is szóltak semmit,csak a térképről láttam mi történik,tán még a bombát is lerakták hiába szóltam hogy A split,mire odaértek már belőttek connector mellett -.-

a másik kedvenc mikor egész meccsen rajtam kívül senki nem szól semmit a csapatban,nem lőttem jól de nem voltam azért utolsó,akárhol meghalok nyomom az infót,nézem a többiekről mit tudok olvasni,erre utolsó előtti körben beszól a gyerek: fogd be,miattad állunk vesztésre,köv.körben meg leTKz...gj,report griefing
  • sz4bolcs
    supreme aranyköpés 5v3-ban ct oldalon:

"Hold positions! They can go A or B."

*.* orly?
  • bosco05 #5694
    DEV papa megint behúzta nem hallottad? :D Annak az embernek érzéke van ahhoz, hogy hogyan kell eredményt csinálni a semmiből :DASDAS
  • ENVE
    Hehehehe ma össze futottunk no rankos smurfjeinkel 5 magyarral, 2 ge, 2 smfc, 1 lem volt. Végig ugattak, warmupban a 2 randomunk közül az egyik csalt, majd hal csalt, majd a másik random csalt, amikor kikapásra álltak boostoltak minket a csalók, mikor feljöttek már faszláma volt mindenki, mikor végül le X-eltünk (kb. körük se lett volna amúgy, ha fele annyit foglalkozunk a chatel, és mondjuk picit a játékkal) meg ment az anyázás. Közük nem volt semmihez, de ge, meg smfc, és mi voltunk a boostoltak. xD

Ezen kívül verték magukat arra, hogy icl193485.ik állomásán eljutottak 1.6 ban lanra, sőt, ők NEVES 1.6 playerek voltak. Igazi magyar szinvonal volt. Ha véletlen olvassa bármelyik madár is ezt a forumot, a Barátok Köztből üzenik a srácoknak, hogy nem arra kell verni, hogy a 25fős 1.6 sceneben 2 nél több ember ismer... :D
  • ENVE
    Én? Más egerével? Fúj...

Ezek googles képek te
  • Dency
    Mi a jó istent csinálsz vele? :D Azon dörzsölöd le a bőrkeményedéseidet? ??????
  • Neoncsoves
    lejárt az ESEA-m és csak vizsgaidőszak végén akarok előfizetni :D úgyhogy egyelőre ez van...
  • ENVE
    Mind ilyen, de mondjuk faceitezni soloban, na azt azért nem vállalnám... Akkor inkább cevo
  • Neoncsoves
    Befejeztem a Faceitet... Szar szerverek, szar játékosok (nem skillt illetően). Randomokkal megyek, ellenünk berak egy 3as premadet, a csapattársaim egy kurva infót nem mondanak és baitelnek ezerrel (bemegyek B-re entryzni cache-n, meghalok mondom infót és visszavonulnak mind a 4en) aztán az enemy premade nekiáll flamelni azért mert 8-19be voltam ők meg végig infóztak egymásnak. nem lőttek szarul, de 1v1ezni egyik se vett fel.. szaréletű spanyolok meg törökök:)
  • ENVE
    Ilyen nekem is volt. Mármint hogy W-L-D, és a dönetetlennél rakott fel :)
  • Metalmilitiakid
    Ennek ellenére, engem meg 3 win után egyhuzamban a 4. winre nem rakott feljebb úgy, hogy azon a meccsen minden egyes ellen legalább 1 ranggal felettem volt, de volt aki 3 al. 5 MvP-m volt és én voltam a carry. De utána volt egy lose, és köv winre, ahol szar voltam egy lowabb csapat ellen ráadásul, akkor felrakott. Én is csak pislogtam mint hal a szatyorban, hogy akkor ezt most mit is számol ?
  • Micsu
    még egyén skillt díjazó rankrendszer nem lesz addig álmodhatsz csak róla, a jobbak carryzik a rosszabbakat etc, okok hogy csapatjáték, de pont ilyenek miatt lehetnek komoly rankban lowok
  • ENVE
    Ma az egyik smurfel egy jó döntetlen keretében 9mvp-vel felmentem LEM-be. A társaim 1 iskola buszt se találtak volna el, infózás valahol a csimpánzok szintjén állt, ész játéknál pedig rendszeresen elbuktak, mint disznó a jégen. Végén látom LEM-ek. OK

Isten bizony mondom, ha a valve nem csinál valamit ezekkel a rankokkal, kikell, hogy jelentsem, roszabb, mint amikor tömve volt csalókkal...

Az, hogy ilyen playerek a 3. legjobb rankban legyenek, egyszerűen nevetséges. Alulról kéne közelíteniük ezeknek a végéhez, nem pedig felülről. A lowot nem ütötték meg. Borzasztó
  • ENVE
    Jó te elbeszélsz melettem, hagyjuk is... :DDD
    Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.25. 15:42:11
  • Neoncsoves
    Ez nem igaz, köztudott, hogy a drágább skinekkel pontosabb a fegyver és többet is sebez.
  • Jim Morrison
    mint a skinek... :D
  • Gerdzso
    Amit az új opertion-hoz kaptunk jelvény vagy micsoda, azt ha felfejlesztem, az mire jó? Tudom másoknak mutogatni és ennyi? :D
  • Neoncsoves
    Jim ha engeded még ennyit hozzáfűznék a témához, ENVE kollégának: küldesz egy képet a SS supportnak róla, "ingyen" kicserélik az egeret újabb verzióra (aminek jobb a gumija elvileg), csupán a kipostázást kell fizetned.
  • HTS s3rg1nh00
    nekem tegnap majdnem ugyanez,csak ct-ben...8 kör alatt egy assistot bírtam hozzátenni a csapathoz,aztán 2 triple kill+mvp...lassan melegedtem be és addig a csapatnak is szarul ment,de halftime idején már mi vezettünk :D
  • Jim Morrison
    tyűha. Elég sokat írogattatok, ráadásul kb végig ugyanarról többször is :D
    További egeres üzenetek törölni fogom, át lehet fáradni (ha nem ért volna véget) milyen egeret topikba.
  • bosco05 #5676
    Leírtam, hogy miben tud többet, de ha nem olvasod el nem tudok mit csinálni :D Ráadásul én is írtam hogy nem ér 20k-t, szerintem egy egér se ér annyit, tehát kb magaddal vitázol :D
  • Roger6
    Áhh, végre egy CS-s hozzászólás!
  • ENVE
    1x kell otthon beállítanod, nem többször.

Logitech mx300 am 10éves létére tökéletes állapotnak örvendett, egészen addig, amíg tesóm elnem szórta. Haver mx510-e tökéletes. Egyedül az 518 mikrokapcsolói mentek tönkre, gyanítom neked az volt. Annak valóban.

Ms1.1a-k sárgulnak meg, nincs semmi bajuk. Da-ban nem tom mit akarsz feszegetni? :D 1db papír + ragasztó megoldja meg ofc, 1 csavarhúzó. Mindennek ára van. Olyan fasza gombjai még egeremnek nem voltak, mint a DA, Db, kraiteknek. A "fasza" huano switchek a kinzu v2 ben odáig tudták az agyam baszni, hogy szívem szerint kigórtam volna az ablakon. Lehet bírja 120évig, hajrá neki. Ha egyszer szar már az elejétől kezdve.

Még mindig nem tudom mit tud felkínálni a zowie, ami nincs ott másban, mi az, ami miatt az megér 20ezret, és nem egy túlárazott, fel hypolt vmi. Nem fogod tudni meg mondani, és igazából nem is kell meg mondanod, nem akarok kötözködni sem. Csak ne légy igazságtalan a kana v2-vel, mert az egy igenis nagyon jó egér. :)
  • SzirmosSzisza
    T-ben 8. körig nem volt fragem, 2-szer próbáltak kickelni, igazából csak azért lett döntetlen, mert 4v5, de jött az XP szarásig :D
    Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.06.24. 22:21:04
  • bosco05 #5672
    Megszámolni nem tudom hány mikrokapcsolót cseréltem logitech egérben, csak halkan jegyzem meg :) Razerben a görgő beteg, meg a műanyag gombok kopnak, amiket aztán feszegetni kell pl a DA-ban. A mionix sem rossz egyáltalán, de NEM plug and play, ahogy mondtad, ahhoz hogy állítani tudd drivert kell telepíteni ami miatt meg lagol. Szóval hidd el nem a levegőbe beszélek ;) Kana V2-n pl nincs kábeltörés megelőzését szolgáló gumi példának okáért. Szóval a többi egérről valahogy valami mindig lemarad és nem az igazi, pl kana sem pp egér.
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.06.24. 21:55:48
  • ENVE
    Tehát a hype ami a zowie körül van, igenis valós, mert meanwhile a mionix egérről nem hallasz, mindenki zowiezik, miközben csupán egy jó egérről beszélünk. Ilyen az általad leszólt kana v2 is. Nem szép dolog szerintem, és nem bölcs elitélni egy terméket, csak azért, mert az van rá írva. Sem jó, sem pedig rossz irányba. Én sem szeretem az SS-t, sőt kifejezetten utálom. Mind a füleseit, mind a padjait, mind az egereit. A kana v2őt viszont szívesen használnám. Mert jó. És leszarom mivan rá írva, ha egyszer jó.

Ez olyan, mint az intel vs amd háború. Szeretem az AMD-t, mert szimpatikus. Most intelem van. Mert ez érte meg. Amikor A64 vs p4 verseny ment, AMD-m volt, mert az volt a jobb. Ez ilyen egyszerű, van aki szívből vásárol, meg van aki ésszel. Akinek volt esze, az vett kana v2 őt, pl. a vele egy idős zowiek helyett, amiben az a brutálisan fostalicska kemény switch volt, mint ami a kinzuban is megtalálható. Undormány
    Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.24. 21:44:54
  • ENVE
    Én tudok mondani minden téren hibátlan egeret, ms 1.1a, 3.0, mx300, mx500, mx510, mx518, razer db, sőt tovább megyek, a4tech x718 is nagyon jó volt. 10évvel ezelőtt. Többségük pnp volt, tökéletesen működtek.

Azok az a huano vagy mi a tököm switchek, amik a zowieban vannak, megtalálhatóak más egérben is. A kábele tudod mennyi idő alatt ment szét az mx300 amnak? Sose. Majd, ha a zowie kibírt 10évet probléma nélkül, úgy, mint az 1.1a-k, na majd akkor elismerem. Egyenlőre viszont ott járunk, hogy össze lett ollózva egy egér, ami mint mondottam még mindig nem értem, hogy ugyan miért is lenne jobb, mint a mionix, az is plug and play, ugyan az a szenzor, a mikrokapcsolók pedig a legritkább esetben mennek tönkre egy egérben, megsúgom. :) Általában az azokat lenyomó műanyag gomb kopik meg, és azért vannak a fura kattintások. Lásd razer DA, Logitech egerei, stb. De amúgy nem nagy szám egy omron kapcsolót kicserélni, kb. 300forint, meg 5perc forrasztás :))) Tehát még egyszer megkérdezem, mi is van a zowieban, ami nem volt benne az 1.1a, 3.0, mx300, mx500, 510, 518, diamondback-ben? Ezek közül megsúgom, hogy a mx300/500 képes ugyan arra a perfect trackingra nagyjából, mint a pixart szenzora, csupán 1000hz kell neki. Nem nagy dolog, már 10éve, messze földön híres, szigorú GPS lanokon is lehetett usb polling ratet emelni.
    Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.24. 21:40:17
  • bosco05 #5669
    nekem az 5 éve vett Gigabyte egeremen tök jó gumi van az oldalán és egy kicsit sincs megkopva... anyaghasználat 1-es a steelnél, bár mindig is az volt.. a fülesei is kb a leggagyibb műanyagból vannak összehányva ami csak létezik, párnákról stb nem is beszélve... ha bármelyik steel cucc megszólalna csak kínaiul beszélne ez fix... egyébként mielőtt valaki nekem esik nem utálom a márkát, egyszerűen ha levesszük a hype okozta lila ködöt akkor ez a realitás
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.06.24. 21:29:35
  • bosco05 #5668
    téves!!! a zowie alkotott egy olyan egeret ami minden téren hibátlan és NINCS driverrel való baszakodás!!! ezt egyik egér sem tudja, mindegyikkel szívni kell ha állítani akarsz valamit... ráadásul a zowie FK1-nél (mert a többitől én sem vagyok elájulva, csak az FK1 jó sztem meg az új za széria, a többit nem venném meg soha) mindenből a legjobb minőségűt építették be... amíg a steelben majd szépen kinyúlnak a mikrokapcsolók, addig ebben egy életig elmennek, amíg a logitechnek megtörik a kábele, addig ennek sosem fog a kialakítás végett, sorolhatnám... egyszerűen nincs baja, ezért van, hogy mindenhol áradoznak róla! az összes többinek meg lehet mondani a gyengepontját, az FK1-be és a ZA-ba nem tudsz belekötni!!!
  • ENVE
    Én ezért nem ajánlom a rivalt, csak ha nagyon nagy egér kell valakinek, de fel is készítem őket arra, hogy ez 1-2 év alatt jelentkezni fog. ;>

Egyébként egyszerű, aki gumit akar az oldalára, az nem is tudom miért gondolja, hogy az egyszerre kényelmes is lehet, meg tartós is. Hát még szép, hogy elkopik! Nekem ez eléggé egyértelmű, aki olyan hülye, hogy ilyet akar, az így járt. Nekem még a razer ennél sokkalta keményebb akármilye, ami van az egerein az réteg ami miatt a DA nem csúszik is fényesre kopott. Akkor majd ez a puha gumi nem fog elkopni róla? :D Nézzetek a régi egereitekre. A műanyag, ami kemény is fényesre kopott már... Ez egyértelmű, akinek nem, az kérem hülye.
    Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.24. 20:52:25
  • ENVE
    És akkor az én logitechem meg 2ezret? :D

A kana egyáltalán nem roszabb, mint egy zowie AM/EC1/2 eVo/sima FK. Akkor azok is legyenek 6 ezer forintos egerek? :D És a sima EC1/2, mégis mennyi legyen? 1ezres? :D Mert az meg ám szarabb kb., mint az enyém. :D Érted a lényeget? A kana minőségileg sem rosszabb, mint a fent említett zowiek. Nagyon is jó egér, panasz nem szokott rá lenni. A razer csodáira több a panasz, mégis elkérnek érte igen vastag árakat.

A rival az, ami nem éri meg az árát, a lent leírt probléma miatt, miközben semmi extrát nem nyújt a pixar 3310H szenzoron kívül, de ez megtalálható olcsóbb egerekben is. Ugyan ez van a jobb zowiekban is.

Pár példa az olcsóbb 3310H-s egerekre:

Mionix Naos 7000 15K
    Mionix Avior 7000 15K
    Corsair Raptor M45 17K
    ASUS Strix Claw 13K

A corsaireren kívül mind olcsóbb, mint egy Zowie. Aki meg mondja nekem miért is jobb, minőségibb, tud többet nyújtani a zowie annak meg köszönöm, mert én sajnos egyikkel sem próbálkoztam még. A zowie-t mindenki isteníti, de miért? :D Egy lopott forma tervért, egy olyan szenzorért, amit nem ők csináltak, olyan switchekért, amit minden értelmes gyártó használ? Mert pnp? Mert nem hibázik? Ezeket minden egér tudta már évtizedekkel ezelőtt. A zowie az, ami hypolva van, mert semmi újat nem tett le az asztalra az én szememben, csak ment a trendel, másolt egy jó 1.1a/3.0 formát, oda tette (útólag) a normális switcheket, felfogta azt, amit sok gyártó elfelejtett, hogy a pnp egeret szereti a LAN-ozó népség, és mert semmi olyan extra jó nincs benne, mint pl.a razer iszonyat lágy gombja (amit én imádtam), ezért gondolom nem hullik szét 1év alatt. (bár kitudja?)

Semmi ész bontót nem alkotott a zowie. Semmit. Egy mx300 képes volt mind erre 10évvel ezelőtt. Vagy inkább 13. A switchek nem voltak ilyen pengék, de hát ez a kor miatt volt. ;> A forma lehet egyeseknek nem tetszett, nekik ott volt az mx500. A zowie egy ugyan olyan csinált márka, mint a steelseries, ellenben az SS legalább alkotott egyedit annak idején a padok terén. A razer alkotott egyedit a boomslangel, tudtommal az első gamer egér, még GOLYÓS volt!! A logitech meg csinálta a mai napig legjobb egeret, az etalont. Azóta persze voltak hanyatlások.

A zowie mit tett, amit nem tud a többi ma jelen lévő márkák közül más is? Semmit. Ezért szerintem ami hype-olva van, az pont a zowie. Az SS fanokat sem értem, de azok legalább letettek valamit azért, hogy szeresse pár fanatikus. :)
  • bosco05 #5665
    ezismi??? hogy lehet ilyenselejtszartgyártaniOMFG!!!
  • bosco05 #5664
    zowie se ér 20-at, egy szóval nem mondtam ilyet soha!!! én 14k ért vettem, azt is tartom reálisnak, de inkább a 12 :D
  • ENVE
    Nem igen érte volna meg valóban. A Rivalnal készülj fel viszont erre:

• Munkie
    :D DeathAdder lett volna a másik egér amire gondoltam, de +5-6 ezret egy egér nem ér nekem. Ha netán ez beszarna, akkor még egy Zowie-t kipróbálok, arról csak jókat hallottam.
  • ENVE
    Ó az a rohadt qck... :D
  • ENVE
    Azért ne essél túlzásba bosco, ha a zowie ér 20at, akkor egy kana v2 is ér 12őt anytime. :D A zowie elvan szállva az áraival, és az is agyon van hype-olva, a különbség csupán annyi, hogy a steelseries kinzuja, sensei-je az, ami 1 fabatkát sem ér. A kana és rival jó. De a zowie első egerei között is voltak szarok, pl. a kemény kapcsolós istenverte szar, ami olyan, mint a kinzu gombja...