9177
-
ENVE #5740 -
ENVE #5739 back 2 global -
#5738 Majd a következőn. Nem tudom kik lesznek lent de veszek 2 egérpadot minimum aláírásoknak :D -
#5737 damn. aláírást is kértél tőlük ? : o
-
#5736 Amúgy frieberg eléggé távolságtartó volt. A többiek nagyon közvetlenek voltak GTR meg csak GTR volt. Amikor rájött hogy az extralarge kóla nem fér bele az üdítőtartóba halál lazán betette a popcorn közepébe és úgy nézte a dignitas vs envy meccset -
#5735 Nah remélem a dropbox nem szivat amúgy nem vagyok fotogén alkat de hát 190 cm és 125Kg nem a legjobb párosítás
link
Utoljára szerkesztette: jetblack, 2015.06.29. 20:50:32 -
#5734 na toljad :D -
#5733 shox közös kép azért jöhet ? -
#5732 ne is mert féltékeny leszek :D -
#5731 Akkor a közös selfit be se teszem -
#5730 +1 én is megnézném azt az RWS-t :D -
ENVE #5729 Mert az MM stílus agy halott játékot képvisel. :) Mi is szenvedünk MM-en sokat, mert egyszerüen feltételezzük az okos játékot az ellenféltől, meanwhile rád fut zombie módon, stb. :D BTW a fix 20 RWS playerekre kíváncsi lennék, nem sokan tudnak afölött átlagolni úgy, hogy 4nél több pugot nyomnak le :) Ebben a hónapban az EU-ban pl. senkinek sem sikerült a 20-at elérnie :(( chrisJ 15öt átlagol carrierje során, surreal (angol pug sztár) kb. 17-et. Szal a 20as fixen az némi túlzás: P
Nem mellesleg az RWS sem az a túl reprezentatív mérő eszköz, tudok olyat, aki nálam jobb, még is alacsonyabb RWS-e van, és fordítva is. A CEVO EFF-je szvsz jobb. :)
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.29. 17:08:50 -
#5728 Ismerek olyan lem/supreme sracot akinek fixen 20 felett van az rws esean-n de mm-en szenved -
#5727 na gyere, én most kétszer olyan LEM ket kaptam, hogy GE ket alázták :D -
#5726 nem merem...
keci zoo-n 2 kör hiányzik...és a qtya nem játszik rajta, ha bukom akkor szophatok megnit mire egy normális csapatot kapok és sikerül összehozni a 16ot...
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.06.29. 12:09:35 -
#5725 Az eddigi Operation-ökben elveszett, most a pénzesen meglepődtünk, hogy nem. Ki kell próbálni. -
#5724 ha olyan küldetés van ami pl nyerj 16 kört zoo-n.... 2 hiányzik és félbehagyom rányomok másra...akkor elvész a 14 nyert vagy megmarad és folytathatom, mint a pénz elköltést.... ???
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.06.29. 09:21:48 -
#5723 Sajnos nem, csak mákod volt. :) -
#5722 tegnap volt market bug???
a 12 euróért feltett cerberos-om elkelt :D úgy hogy eléggé le volt esve az ára...
most nézem 9 fölött nem volt hetek óta...az új skinek megjelenésével a béka segge alá mentek az árak...valami birka a közepéből vette meg az enyémet ?
-
#5721 -
Munkie #5720 pedig megmertem volna esküdni, hogy Te is csaj vagy (vajh miért) -
#5719 Sikerült belőni HLDJ-t kis Taylor Swifttel, kb 1 perc után:
:D -
#5718 végre Supreme :D -
#5717 :D -
#5716 Nekem lakótárs egyből rákontrázott, hogy valami 3 csajjal maradt egyszer lobbyban.
Amúgy megvan sas, close enough -
#5715 szerintem első csaj akivel toltam mm en kb 4 hete volt a csapatomban. Persze lehet volt máskor is, de most először beszélt csaj emlékeim szerint :(
És senki sem hajtott rá :D -
#5714 kabe! :D -
ENVE #5713 Rendszeresen futok velük össze LEM smurfel, tegnap velem volt 1, majd rögtön rá enemyben :) Általában boostolt lowok mind, 2-3 haverral. :D -
#5712 300 óra és 200 MM után szembe jött 1 csaj MM-en, igaz 5-ös premadedel de az is vmi :D -
#5711 na menj a... :D -
#5709 Udvozletem a Gfinity Summerrol sracok
-
#5708 Bankkártyával is lehet skineket venni a marketről, vagy először mindenképpen a steam walletre kell pénzt rakni? -
#5707 Na így 30 körüli óra elteltével kezdem úgy érezni, hogy még azért távol vagyok a jó játékosoktól, de azért nem vagyok olyan szar :D jó nyilván nem totál n00b userként kezdtem, de ja. Most épp nyertünk nuke-on 16-2re, eszméletlen jó meccs volt, nagyon élveztem :D Ha még később megspékeljük ezt barátokkal és ts-sel, még jobb hangulat lesz. Ez az, amit más játék nem tud nyújtani. (jó igen tudom, majd én is kerülök a fasz másik oldalára, eddig is elment jópár meccsem az okos csapattársak miatt, de ez ilyen) -
#5706 Csak én nem látom még mindig a saját rankom vagy más látja az enyém ?
Am. normál playerek is eléf sűrűn tönkrebasszák az enyém, ezzel legalább lehet első kör után számolni :D -
#5705 Azzal tönkrebaszod más játékát, derankerek legalább 5-ös csoportban tolják. -
#5704 Deranker csoport XD Legyél AFK elég gyorsan derankolsz XD -
#5703 Igen, van, hogy lejjebb dob. Beállítani, pedig nem lehet, hogy ne dobjon fel, esetleg csatlakozz valami deranker csoporthoz, akik együtt ugrálnak le agencyn/vertigon és akkor vissza tud esni hamar. -
#5702 Egy olyan kérdésem lenne, hogy amikor jól teljesítek akkor feljebb sorol a játék. De ha szarul megy lehet lejjebb is kerülni? Mert emiatt még nem kellett várakoznom. Illetve nincs olyan beállítási lehetőség, hogy ne soroljon feljebb? Nem szeretek nálam jobbakkal játszani, mert azok mindig beszólnak ha elrontok valamit, míg ha gyengébbekkel megyek, akkor legalább élvezhetem még ha ki is kapunk. -
ENVE #5701 Mi ilyet nem vettünk észre. -
#5700 Volt pár napja egy update (csak abból láttam, hogy tölt vmit a steam a cs-hez) és azóta most tudtam leülni játszani és kb játszhatatlan lett a játék. Eddig megvolt a 100+ stabil fps em (nem mai a gépem) és ez most is megvan, de random map betöltésenként FPS laggolok, érdekes, hogy ha 3 DM D2-t tolok egyhuzamban, akkor kettőn laggolok egyen pedig nem. Lényege kb az, hogy microlaggjaim vannak, nem olyan mint amit a netlagg okoz, illetve nagyon rosszul veszi a játék a hirtelen fordulásokat, ha tolok egy gyors 90 fokos kb azt már egy -30fps el honorálja amíg a fordulat véget nem ér. De sima futás közben is vannak mikrolaggjaim, olyan mintha kicsit oda vissza pörögne az idő a játékban.
Másnak is megvan ez az újdonság ?