9177
  • Metalmilitiakid
    Vettem én is egy új egeret. Casualon voltam. Első mapon már ment a cheater meg... Második mapon kickvoteolt a saját csapatom, majd utánam sergi haverom is mert tudták, hogy velem van. Casual logic....
  • Icewind
    Sziasztok!

Megnyílt a KENT Klán CS:GO szervere. (igen a nagy sikerű source szerverünkön a magyar CS társadalom java megfordult:) )

IP: 37.221.209.105:27206

A szerveren található bank, és fogadási lehetőség is. Kérlek látogassátok, és érezzétek jól magatokat.
    TS3 szerverünk: 37.221.209.105:9429

A Klánba tagfelvétel van. Jelentkezni nálam, illetve Joker P@P@-nál lehet TS-en.
  • ENVE
    Ez nem neked szól speciel, de ígyis elég faszlámpi van globalban, most a 3. szmürfel játszottam, 4 ge társam összesen lőtt 16 kör alatt 21 fraget. Megkéselték őket kb. 5-6x. Vmit csinálhatnának, mert ez így kb. undorító
  • Jim Morrison
    Az ilyenek miatt mint megtelik a global elite limitszam es ezert nem dob fel engem :(
  • Munkie
    Ennyit a smurf accról... lehet ilyen agency leugrálósdi kéne :D
  • ENVE
    Kinzu v2 pro - DA Chroma - G100s & G303 Teszt

Csak hogy mindenki lássa, milyen "jó" egér a kinzu XD
  • kilinho
    https://www.youtube.com/watch?v=UpPHP2XO_Us

Összegyűjtve a legjobb PoV jelenetek :D
    Utoljára szerkesztette: kilinho, 2015.07.06. 14:58:50
  • SzirmosSzisza
    Demóban sincs már meg, annyira örültem, hogy elnyomtam :(

http://oddshot.tv/shot/esl_pov1_124_201507051857298143
  • Jim Morrison
    Miért nem akkor printscreenelsz mikor mutatja mindenki rankjat?:/
  • ENVE
    Majd mesél az, aki azon játszik :) Szerinted hülye vagyok?

BTW amint megérkezik húgom chroma-ja, csinálok 1 videót ahol megmutatom mi is az a negatív gyorsulás (ezt egy kinzu v2 vel szemléltetem, malfunction speed (g100s), meglátjuk a chroma kibírja-e anélkül, majd pedig szemléltetem mennyire jó is ez a 3366-os szenzor.
    Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.07.05. 23:37:23
  • SzirmosSzisza
    Tipikus, hogy akkor dob fel mikor utolsó vagyok, bár döntetlennel még nem volt. (azért másik félnél a smurf erős :D)
  • jetblack
    Tapasztalatokat kérünk a 12k DPI élményről
  • SzirmosSzisza
    4v5-ben sose jó a játék :)
  • Kmarha
    mókás . Forgok, töltöm be a helyeket, amiket ők nem (szokásos, 3an futnak hosszúra, 1 utánam rövidre. én meg megyek át B-re, mert mást nem érdekel). Viszem a pontokat. Kétszer szedem fel a bombát. Első helyen vagyok.
    Az eleje óta az egyik afk-ból bot lett.

9-5 az állás, köv csapatban fordíthatunk. Erre szavazás a feladásra. Nemet nyomok, szavazás, hogy kirúgjanak. Mindig öröm egy jó csapattal együtt játszani :) (amúgy ki is dobtak :D)
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.07.05. 14:55:24
  • Dency
    Na Hali.
    Létrehoztam egy Magyar Retake szevert akit érdekel : 80.249.165.103:27457
    Elég kezdetleges.
    Meg kéne egy kis segítség egy egyszerű map vote plugint akarnék felrakni ugye ami az utolsó kör előtt megjelenik és kilehet választani a következő pályát, valamint a Retake modhoz valahogy hozzáadni pisztoly köröket, pl az első 5 pisztoly kör lenne. Leírásban nem találom hogyan is lehetne megoldani. (https://github.com/splewis/csgo-retakes)
    Egyenlőre 1 hónapra rendeltem meg, ha van rá igény akkor maradni fog akár tovább is.
    Ja és a gametracker-en hogyan tudnám megjeleníteni a szervert? Amit it ír azt már megcsináltam de még mindig semmi:
    Gametracker
  • ENVE
    Na az picit zavar mondjuk, de a maradék jó! :D
  • bosco05 #5764
    ne higgyetek neki! beszopódott a szivárványos világítás világába :D
  • ENVE
    Hát nagyon nem tok mit mondani róla, idióta formája ellenére nekem kényelmes, iszonyat minőséget áraszt, a klikkek 10/10, a görgő is nagyon fasza, a szenzor pedig kegyetlenül jó!
  • Jim Morrison
    szép grafikonokat pls
  • Dobronski
    jau? teszt pls
  • ENVE
    Na meg van az új egér, g303 melett döntöttem, és ejj, mennyire nem bánom! :D
  • bosco05 #5759
    az is tele van noobokkal am :D
  • SzirmosSzisza
    Erre van az ESEA!
  • HTS s3rg1nh00
    egyre röhejesebb ez a játék,D2 comp 8-0,freget sem tudnak kb lőni ellenünk,majd hirtelen mindenki tudja hol jövök ha végigwalkolom a kört akkor is+minden awp golyó talál falon át is...jöhetne már egy újabb VACation-.-
  • he1nekem
    Like-oljatok https://www.facebook.com/csigafroccs?fref=nf :) Köszi! :)
  • kilinho
    A fantasztikus szóvicceimet nem említette?
  • Jim Morrison
    na carryztesd magad ismerősökkel
  • ENVE
    Azt mondta slaya maga csalik!
  • kilinho
    Valamit egyébként kitalálhatnának a rank systemre, mert ez így kb uncsi. Végig mókázva is alig lőnek vissza global-ban.
  • ENVE
    Én egészen egyszerüen azért nem akarok azzal játszani, mert tudom, úgy is lebukom, és akkor megint megy a hajsza... :D Értelmetlen. Ha értelmes enemy-t akarok, úgyis faceit/esea/cevo akármi megy, az MM nek egyetlen értelme van, a rankot hajszolni, aki mást mond, az barom :D minek 64tickezni? Semmi értelme. Meg van a global, ergó, nincs több értelme.

Egyébként külföldön van némi értéke ezeknek az accoknak, 20-30$-árt ellehet kérni egy LEM-SMFC-ért.
  • Munkie
    Ugye ugye? Ismerősi körben is, egyre többen féltik a globaljukat (köztük azért én is) és nem azért, mert kikapsz egy jobb enemyt, mert tisztességesen veszíteni teljesen korrekt, ám annyira elszaporodtak a csalók, én ezeknek nem adok "ELO" -t.
    Van értéke amúgy a lem-sup-global accocnak? :D Nekem is van 1sup smurf, de lassan az is global (kivéve ha kapok még pár csítert). De egy 30 dolcsi már nem rossz :D free skinz + új kisacc x)
  • ENVE
    Melyik? :D A maint hagyom így globalon, nem MM ezek vele. Van 1 smurf, az supreme most, meg ezt a másik lemet elkéne adni ^^

• SzirmosSzisza
    Meccs közben könnyű ilyen képeket csinálni ;D
  • sz4bolcs
    boost me to nowhere :D

• Micsu
    majd lesz még ez is lem ne aggódj :D
  • SzirmosSzisza
    Én 4-5-öt vesztettem zsinórban, de már nem merek játszani, nem akarok nova 4 lenni megint :D
  • Jim Morrison
    az elmúlt 1 hétben kb 8-9 meccsett játszottam, de mindegyik idiótákkal volt tele, le is estem sima sasra. hihtetlen, hogy semmi értelmes emberkével nem dob össze ez a szutyok.
  • ENVE
    Na akkor LEM acc eladó ^^
  • ENVE
    Ki tudja :D
  • Metalmilitiakid
    Ez milyen rangon volt ? Bronz I ? Shííírok, legalább mint ők a videóban XD