9177
  • bosco05 #5820
    ups, dhl ami nemzetközi és céges szinten külföldre is küldtünk illetve rendszeresen kapunk tőlük, semmi baj velük
  • ENVE
    Aderral, vicces. Nekem az a gyógyszer kéne(itthon Ritalin van csak, de nagyjából ugyan az), hogy tudjak rendesen figyelni, működni az életben, de nem adják, az ilyen pöcsök miatt, akik vissza élnek vele^^

Amcsiban meanwhile mint a cukrot osztogatják :D
  • Neoncsoves
    off:

valakinek van tapasztalata külföldre való csomagküldést illetően? az egeremet szeretném feladni Steelseriesnek cserére, elsőre a Magyar Posta Európa+ csomagját gondoltam (nyomkövetős és állítólag gyors), de ha tudtok olcsóbb és biztonságos alternatívát, minden tanácsot szívesen fogadok.
  • Jim Morrison
    szimpatikus úriember.
  • bosco05 #5816
    ki lett rúgva aztán sír rí és keresztbe tesz ahol csak tud...
  • Dency
    CS:GO Doppingolt az egész csapat
  • zooleeh
    Ok koszi :)
  • ENVE
    Sokan vannak ezzel így. Slayaék sem tudnak szarok ellen játszani, nem tudnak pubozni se úgy általában :D

Én ellenben vmiért igen. Meanwhile ők azért 1 klasszissal okosabban játszanak a jók ellen.
  • bosco05 #5812
    Én nem bírom őket meglőni. Annyira "máshogy" játszanak, hogy ne bántsak meg senkit :D
  • szabii98
    Droppolhat random meccsenként, kaphatsz szintlépésekért hetente(szerdától szerdáig), droppolhat ládát és ha ahhoz kulcsot veszel, akkor abból nyithatsz. Ja és nagy eseményeken ha összevan kötve a twitch accoddal a csgo, akkor is droppolhat skint(ilyen nagy versenyeken, ESL Cologne, stb)
    Legalábbis ééén így tudom
  • ENVE
    Egy 15-15 ös meccsen még a 150et is oda aprítottam volna :P
  • zooleeh
    Hello ,a fegyverekre skin eket csak penzert lehet kapni ? meg kezdo vagyok bocs.
    Utoljára szerkesztette: zooleeh, 2015.07.13. 19:46:36
  • SzirmosSzisza
    Jajj basszameg, nem Agency, Resort :D
  • bosco05 #5807
    vagy lehet azért mert agencyn a t a védő? :D ne a ruhákat nézd, hanem hogy védő vagy támadó oldal-e :D
  • SzirmosSzisza
    Azért GE-ről illik elérni a 100-at Nova szinten :D
  • Jim Morrison
    nem érted el a 100 pontot? Gáz vagy
  • ENVE
    1 kis boost vmi randomnak facebookról, gondoltam megnézem milyen ott novában... Régen szórakoztam ilyen jól xD

Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.07.13. 19:04:42
  • SzirmosSzisza
    Itt a T oldalon tűnik sokkal erősebbnek, nem a CT, mint Nukeon. Bár lehet csak amiatt mert CT-ként teljesen szar fogni az egész közepet :s
  • bosco05 #5802
    Mitől inverz? Ugyanúgy brutális védőmap mint a nuke :D
  • SzirmosSzisza
    Ez az Agency tényleg ennyire inverz nuke vagy csak kala környékén? 12-t hoztunk T oldalon, aztán 3-at CT-n és döntetlen lett :D
  • Jim Morrison
    Woo, koszi
  • szabii98
    NiP vs FlipSid3
  • Jim Morrison
    Infot, nem vagyok kepben :/
  • Metalmilitiakid
    ÉÉÉÉÉs ismét RiP....
  • Metalmilitiakid
    NiP azért csúnyán meg van szorongatva azután az első map után :D
  • Jim Morrison
    széép :)
  • ntex
    mágikus 888. winre meglett a koszorús sas is :D

• ENVE
    Vki csere LEM acc vmi kis rankosra? Eladtam 1 haveromnak, de 1 meccs után azt mondta ez neki sok lesz, nem akarja XD Nem tudom mire számított...
  • SzirmosSzisza
    Most mégse írhattam le, hogy bot mindenki és végre tudtam topfragelni :D
  • ENVE
    Elég nagy baj, ha már a flame, tk, és hasonló szép dolgok hiánya is jóvá tehet 1 mérkőzést ;D
  • Spészgószt
    én tegnap 4 oroszt kaptam...először féltem...de hála az égnek egymással jól elvoltak és rendes csapatjáték volt..nekem is infóztak angolul...16-8 ba Traint nyertük...
    pedig T be kezdtünk
    akkor van gáz ha egy kettő van csak...akkor inkább a cooldown....
  • Metalmilitiakid
    true dat
  • SzirmosSzisza
    Lehetek silver is, de ha élvezem a játékot, te meg szenvedsz feldughatod magadnak a sasodat :D

Amúgy babér kala vagy mi a fene vagyok már!
  • Jim Morrison
    novában lehet.... :D
  • SzirmosSzisza
    Nekem utolsó 8 meccsem kb életem legjobb meccsei voltak, még akkor is amikor utolsó voltam. Nincs semmi flame, tk, anyázás.
  • Jim Morrison
    5. kör, megint két bot.
    gg
  • Jim Morrison
    előbb én is játszottam jó kis csapattal, 3. körben kickeltünk egy gyereket mert trollkodott, aztán kilépett aki indította a szavazást. 5v3ban 8-7 lett első félidő vagy mennyi... de ct ben 2 bottal védekezni... nem sikerült.
  • Metalmilitiakid
    Kezdenek megint begyűlni a hülyék ? Még hétvége sincs... MGE szinten (1 kivételével mindenki az volt a csapatban) T oldalon nem tudták felfogni mi az a spreadout, playslow, set up default, még magyarázás után sem, csak rush here, rush there. Illetve volt olyan is, aki CT oldalon olyan volt mintha WoW módban így rám nyomott volna egy /follow ot. Bármerre mentem oda jött, ha a másik hely üres volt akkor is a seggemben állt. Elveszi az ember életkedvét :(
  • Jim Morrison
    mondtam már, hogy
    Team Rock --> Contra Omnia
  • bosco05 #5781
    casual = silver1