9177
-
#5820 ups, dhl ami nemzetközi és céges szinten külföldre is küldtünk illetve rendszeresen kapunk tőlük, semmi baj velük -
ENVE #5819 Aderral, vicces. Nekem az a gyógyszer kéne(itthon Ritalin van csak, de nagyjából ugyan az), hogy tudjak rendesen figyelni, működni az életben, de nem adják, az ilyen pöcsök miatt, akik vissza élnek vele^^
Amcsiban meanwhile mint a cukrot osztogatják :D -
Neoncsoves #5818 off:
valakinek van tapasztalata külföldre való csomagküldést illetően? az egeremet szeretném feladni Steelseriesnek cserére, elsőre a Magyar Posta Európa+ csomagját gondoltam (nyomkövetős és állítólag gyors), de ha tudtok olcsóbb és biztonságos alternatívát, minden tanácsot szívesen fogadok. -
#5817 szimpatikus úriember. -
#5816 ki lett rúgva aztán sír rí és keresztbe tesz ahol csak tud... -
#5815 CS:GO Doppingolt az egész csapat -
#5814 Ok koszi :) -
ENVE #5813 Sokan vannak ezzel így. Slayaék sem tudnak szarok ellen játszani, nem tudnak pubozni se úgy általában :D
Én ellenben vmiért igen. Meanwhile ők azért 1 klasszissal okosabban játszanak a jók ellen. -
#5812 Én nem bírom őket meglőni. Annyira "máshogy" játszanak, hogy ne bántsak meg senkit :D -
#5811 Droppolhat random meccsenként, kaphatsz szintlépésekért hetente(szerdától szerdáig), droppolhat ládát és ha ahhoz kulcsot veszel, akkor abból nyithatsz. Ja és nagy eseményeken ha összevan kötve a twitch accoddal a csgo, akkor is droppolhat skint(ilyen nagy versenyeken, ESL Cologne, stb)
Legalábbis ééén így tudom -
ENVE #5810 Egy 15-15 ös meccsen még a 150et is oda aprítottam volna :P -
#5809 Hello ,a fegyverekre skin eket csak penzert lehet kapni ? meg kezdo vagyok bocs.
Utoljára szerkesztette: zooleeh, 2015.07.13. 19:46:36 -
#5808 Jajj basszameg, nem Agency, Resort :D -
#5807 vagy lehet azért mert agencyn a t a védő? :D ne a ruhákat nézd, hanem hogy védő vagy támadó oldal-e :D -
#5806 Azért GE-ről illik elérni a 100-at Nova szinten :D -
#5805 nem érted el a 100 pontot? Gáz vagy -
ENVE #5804 1 kis boost vmi randomnak facebookról, gondoltam megnézem milyen ott novában... Régen szórakoztam ilyen jól xD
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.07.13. 19:04:42 -
#5803 Itt a T oldalon tűnik sokkal erősebbnek, nem a CT, mint Nukeon. Bár lehet csak amiatt mert CT-ként teljesen szar fogni az egész közepet :s -
#5802 Mitől inverz? Ugyanúgy brutális védőmap mint a nuke :D -
#5801 Ez az Agency tényleg ennyire inverz nuke vagy csak kala környékén? 12-t hoztunk T oldalon, aztán 3-at CT-n és döntetlen lett :D -
#5800 Woo, koszi -
#5799 NiP vs FlipSid3 -
#5798 Infot, nem vagyok kepben :/ -
#5797 ÉÉÉÉÉs ismét RiP.... -
#5796 NiP azért csúnyán meg van szorongatva azután az első map után :D -
#5795 széép :) -
ntex #5794 mágikus 888. winre meglett a koszorús sas is :D
-
ENVE #5793 Vki csere LEM acc vmi kis rankosra? Eladtam 1 haveromnak, de 1 meccs után azt mondta ez neki sok lesz, nem akarja XD Nem tudom mire számított... -
#5792 Most mégse írhattam le, hogy bot mindenki és végre tudtam topfragelni :D -
ENVE #5791 Elég nagy baj, ha már a flame, tk, és hasonló szép dolgok hiánya is jóvá tehet 1 mérkőzést ;D -
#5790 én tegnap 4 oroszt kaptam...először féltem...de hála az égnek egymással jól elvoltak és rendes csapatjáték volt..nekem is infóztak angolul...16-8 ba Traint nyertük...
pedig T be kezdtünk
akkor van gáz ha egy kettő van csak...akkor inkább a cooldown.... -
#5789 true dat -
#5788 Lehetek silver is, de ha élvezem a játékot, te meg szenvedsz feldughatod magadnak a sasodat :D
Amúgy babér kala vagy mi a fene vagyok már! -
#5787 novában lehet.... :D -
#5786 Nekem utolsó 8 meccsem kb életem legjobb meccsei voltak, még akkor is amikor utolsó voltam. Nincs semmi flame, tk, anyázás. -
#5785 5. kör, megint két bot.
gg -
#5784 előbb én is játszottam jó kis csapattal, 3. körben kickeltünk egy gyereket mert trollkodott, aztán kilépett aki indította a szavazást. 5v3ban 8-7 lett első félidő vagy mennyi... de ct ben 2 bottal védekezni... nem sikerült. -
#5783 Kezdenek megint begyűlni a hülyék ? Még hétvége sincs... MGE szinten (1 kivételével mindenki az volt a csapatban) T oldalon nem tudták felfogni mi az a spreadout, playslow, set up default, még magyarázás után sem, csak rush here, rush there. Illetve volt olyan is, aki CT oldalon olyan volt mintha WoW módban így rám nyomott volna egy /follow ot. Bármerre mentem oda jött, ha a másik hely üres volt akkor is a seggemben állt. Elveszi az ember életkedvét :( -
#5782 mondtam már, hogy
Team Rock --> Contra Omnia
-
#5781 casual = silver1