9177
-
DonPedro22 #5860 Kezdő vagyok lenne egy idióta kérdésem :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mi a lényege a fegyverek besorolásának? erre a kék, lila, pirosra gondolok valamint minimal wear és egyéb besorolásuk? ad valami pluszt a fegyvernek vagy csak szimplán a kinézetét változtatja meg? -
ENVE #5859 Azért, mert te rekreációs céllal fogyasztottad, aminek az adagja sokkal nagyobb, mint a gyógyászati célú felhasználásé, vagy éppen csak egy kis serkentés céllal való fogyasztása.
Tegyük fel te megeszel 100mg utcai speedet (hagyjuk most a tisztaságát), attól faszán érzed magad, kis eufória, pörgés, mittom én.
Meanwhile, hogy én figyelni tudjak nekem 10-20mg kellene. :) Ők se hiszem, hogy az aderralból megettek volna 100-150mg-ot. Aderral = asszem 4 féle amphetamine származék kombinációja, és ha jól rémlilk talán ~10-20mg-os egy szem. Na nekik annyi dosztig elég ahoz, hogy jobban figyeljenek, és 100%-ot tudjanak nyújtani. Te azt megennéd, és nem éreznéd jól tőle magad úgy, mint ahogy jól érzed magad azoktól a stimulánsoktól, amiket 1 buliban a haverral verettetek. 4-5-6 szemtől már igen. :) De úgy meg nem lehet csézni, minden halálodnál lejönnél az életről az unalomban. -
#5858 maradj 720p nél oszt cső! -
#5857 nem lehet hogy codec probléma? -
#5856 Kipróbáltam OBS + quicksync-et, de konkrétan a visszajátszás nézés közben is akadt, pedig 120 FPS-t írt ki megint ...
Szerintem bszok rája, akadozva kell néznetek a kiváló lövéseimet xd -
#5855 +rep nice friendly team :ASD -
kilinho #5854 OBS természetesen. A shadowplayt nézegettem párszor, de elég fapados cucc még. 3000es bitrate és NVIDIA NVENC bekapcsolva. -
#5853 És milyen programot használsz? Alapvetően csak azért ragaszkodtam shadowplay-hez mert alapból jött az nvidia driverrel :D -
#5852 Igen át lehet terhelni egy nagy részét a GPU-ra, shadowplayt én eleve kerülném, mert magas bitráta mellett viszonylag szar minőséget hoz, de alapvetően a procit terheli minden más program, szóval sikerült az egyetlen kivételt megemlíteni :D -
kilinho #5851 Nekem hasonló konfigom van, csak gyengébb VGA-val (sima 750) és semmi baj nem volt a minőséggel, a játék pedig 200-250 FPS-el futott. Érdemes bekapcsolnod az Intel Quick Sync-et, amivel a CPU alapból üresben futó VGA-ját terheled. -
#5850 De elvileg a shadowplay-nek az a lényege, hogy VGA-t használja a felvételhez. OBS-ben is van NVENC beállítás, az elvileg ugyanez. -
#5849 Akkor a windoz csodai...pricc...pracc....prucc es haldoklik ... de csak egy valami...most a cs-d -
#5848 Ha ez történt volna akkor most tele lenne vele a gamestar meg pcguru, stb. ide is jönnének az emberek hogy mi történt a játékkal. Mert 1 patch ugyebár nem 1 embert érint -
#5847 Sose a giga updatek vagjak haza az fpst... a kicsik vegzik ki altalaban sunyiban :))))
Eszre se veszed es oda a fele...
pl ma delelott valamit nekem uppolt...pedig tegnap este jatszottam friss volt minden...
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.07.16. 16:42:50 -
#5846 Hmm.. Így tegnap este óta milyen giga update jött ki ami miatt egyharmada annyi FPS-em van mint 1 napja? -
#5845 Csgo ban az "eddig ment..." az csak addig ment ...amig nem jott egy update...
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.07.16. 16:38:53 -
#5844 FX 6300 / R7 260X eddig simán ment fix 125-tel de ha kiengedtem még volt ahol 230 is megvolt.. -
#5843 Madnessmarcinak ment... sry mobilon nem figyeltem a valasz gombot
btw a felvetel is procit terhel ugyhogy akar arra is igaz
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.07.16. 16:36:06 -
#5842 Tévedés! A procinak van a legtöbb köze a felvételhez :D -
#5841 CPU-nak semmi köze a felbontáshoz/felvételhez, i5 4460 bőven elég. -
#5840 Hagyok időt... Valaki kiszámolja? Saccra ilyen 2 misi környéke :D -
#5839 Csgo a procis dolgokra erzekeny a fullhd-t se eroltesd, ha nincs eleg bivaj procid...nem a VGA szamit!!! a proci a lenyeg!!! a CS:Go az ilyen... -
#5838 Be van írva, így is csak 60 :S -
#5837 A Shadowplay is a videokártyát terheli, a játék valószínűleg nagyobb prioritású mint a felvétel. Egyébként nem 100%, hogy a videokártya kevés, de mivel elég gyenge az a kártya szerintem ez a legvalószínűbb. Próbáld ki úgy, hogy leveszed a grafikát/felvétel minőségét.
#5836 Konzolba írd be: fps_max 300
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2015.07.16. 15:55:22 -
#5836 Na most már nagyjából a felbontás gondot megoldottam. Azt viszont még mindíg nem értem, hogy miért csak 60 fps-em van? Játékban letiltottam a Vsync-ot, és AMD Catalyst centerben is. Érdekes, más steames játéknál simán volt 140 FPS-em is. -
#5835 De a videóban a CS folyamatosan 120 FPS-t ír, ezért nem értem, hogy a felvétel hogy akadhat akkor? -
#5834 Gyenge az a videokártya, vedd lentebb a grafikát vagy Shadowplayben állítsd be, hogy rosszabb minőségű legyen a felvétel. -
Munkie #5833 Volt már szerencsém ehhez-ahhoz, el nem tudnám képzelni, hogy a francba lehetne mellette gamelni. Seggemen se tudtam megmaradni. :D -
kilinho #5832 Pedig akartam is kérni tőled kövi iclre, gondoltam akad a fiókodban pár flakonnal -
#5831 VGA drivert is pucold le, tedd újra....és minden olyan progit, ami ezt buherálja...
tuti nem klappol a driver - csgo beállításaival... -
#5830 Most próbáltam azt hogy kiveszek mindent az indítási beállításokból, de így sem jó. 2 lehetőség van: windowed mod-ban játszom, vagy fullscreen-ben, de akkor csak 4:3-as képaránnyal engedi, mert ugyebár ha átrakom 16:9-re már befagy. És nem, nem állítottam átt semmit a VGA-n. A másik hogy miért csak 60 fps-em van? Múltkor még simán ment 125-tel fix-en, most meg bármit csinálok 60-on megáll. Kivettem direkt a catalyst centerben is a vsync-ot, meg játékon belül is -
#5829 videókártya buhera?
mármint a VGA saját tweek-je?
tuti nem állítottad el a monitor frissítési gyakoriságánál a Hz-et ???
azé a lounch options is pucold ki...attól hogy azt hiszed tudod mit írtál be még lehet szar :D
véleményem szerint a VGA-d beálítása valahol akad a CS:go val..tehát valamit csak beírtál, ami nem auto-n van..... -
#5828 Már újra raktam a játékot. Az alap config van beálltva, launch options-be pedig csak olyan parancsok vannak amikről tudom hogy mit csinálnak, szóval tuti hogy nem az a gond. Egyébként érdekes, ha 4:3-as képaránnyal és 1024x768-as felbontásra állítom, akkor nem fagy be a kép, de amint átrakom 16:9-re, egyből befagy -
#5827 úgy sejtem bemásoltál valami fps configot, amiben esetleg, véletlenül, netán olyan felbontás és Hz van amit a monitorod/videókártyád nem igazán preferál.... vagy a setlounchoptionsbe írtál be valami oda nem illő f@szságot.... itt is a Hz vagy felbontásra gondolok....
pakold újra ...úgylátom sok volt a buhera...
-
#5826 Üdv! Valaki nem tudja miért van az, hogy nem tudok fullscreen-ben játszani? Ha úgy indítom el a játékot, akkor befagy, és bakad a hang, viszont ha tálcára leteszem a játékot akkor meg rendesen szól a zene, de a kép mindig be van fagyva mikor vissza veszem tálcáról.
Másik: hiába írom be hogy a max fps 125 legyen, valamiért 60 FPS-en megáll. Ez miért van? Függőleg szinkronizálás ki van kapcsolva -
ENVE #5825 Nekem ne mond, drogban global elite vagyok :)))
De az nem poén, hogy az ember vesz x ezer forintért 20% amphetaminet, meg 80% szemetet:)
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.07.15. 22:36:29 -
#5824 Itt valami Buy now van, ez már most felejtős :D -
#5823 Mirillis action!
Videot majd kesobb megnezem azert nem dicserem :3 -
#5822 Speed/spuri és kb ugyanott vagy...
Inkább azt mondjátok meg mivel érdemes felvenni. Próbáltam Shadowplay-jel, de akadozik néha, próbáltam default OBS-sel (x264 kodek) és azzal még jobban akad a felvétel ... (i5-4460 a proci + 750 ti a kártya)
Ilyen lett amúgy a (shadowplayes) videó, néha látszik sajna, hogy akad (ugyanitt kemény clutch!!!)
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.07.15. 21:59:58 -
ENVE #5821 UPS valóban elég jó, mondjuk én csak kaptam még tőlük. GLS se olyan borzasztó, de az lassú, mint a tetü :)