9177
-
#5900 szerintem az idő megszépíti az emlékeidet :D az itthoni 1.6 scene jó ha megütötte a mid-et... mid+ meg egyenesen 1-2 emberke volt csak... egész egyszerűen az 1.6 annyival könnyebb játék volt, hogy csak na...
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.07.19. 20:32:32 -
#5899 1000Hz-et ne erőltesd szerintem, egy rakat egér kiakad tőle, használj 500-at azt az 1 ms-t soha nem fogod se észrevenni se megérezni. Ha a szenzor vagy az egér nem bírja a rántásokat akkor a DPI-t is vedd vissza 400-ra, ha ezután is rossz, takarítsd ki, ha utána is dobd ki :D -
ENVE #5898 g402 más szenzort használ!!! Az nem pixart 3366, hanem AM010 aka ami a g100s-ben is van. Csak annyi a szerencse vele, hogy tettek bele gyorsulás mérőt, ami javítja azokat a hibákat, hogy ha bazi nagyot rántol, lenéz a földre. Elvileg az is tökéletes egér, de más érzete lesz. Én a 303at reszponzívabbnak, raw-abbnak érzem. -
ENVE #5897 Vedd már észre, hogy a múltról beszélek, 1.6-ról, 2010 előtt.. :D
És jelen helyzetben a globál az én standardjaim szerint a közepes player. Tudom, hogy én vagyok az elbaszott, mert én CS-zek 11 éve, és ráadásul mindig verseny szerűen tettem. Annak idején azt 5on5.hu csatira irc-en felmentél volna, és megnézted volna a mid skillre hírdető mix/csapat milyen szinten játszott, akkor tudnád miről beszélek. Ott alap dolog volt az például, hogy az infózásnak hogy kell kinéznie. És azt össze hasonlítanád a mostani MM-el, sőt tovább megyek, ESEA/CEVO/Faceit pugokkal, akkor sírnál. Ott is volt nevetgélés, szórakozás, de meanwhile mindenki tudta, hogy egy értelmes info így néz ki, még a lowacska is!!
-flash rövid, 1trapp, 2trapp, bejön legalább 2, forogj. Például
Vagy meglehetősen alap ismeret volt a flash kérés másoktól, az hogy villázunk, crossfire-t csinálunk, hogy védünk bombát, mikor kell forogni, mikor nem, stb. Az 1.6 annyira kivolt már ezen a szinten hegyezve, hogy tényleg az számított top10 en belül, hogy épp ki lövi hamarabb a kokit. -
#5896 Azért az elég erős osztályozás, ha a high az 8 csapatot jelent. Főleg a mostani rangrendszer mellett ahol egy mezei GE és egy profi között marha nagy szakadék van. -
#5895 én is teszteltem reggel egyet,igaz csak egy arms race erejéig...nagy hozzá a kezem,de ha gariban g402-t tudok venni helyette és nem lesz ilyen pontos,seggbekúrok valakit a boltban (a lányokat kétszer) -
ENVE #5894 Takarítsd meg a padot, ha hajszál került a lencséhez szedd ki, majd pedig felejtsd el az egérpad optimizáló faszságot a driverben, mert az okozott ilyen gondokat. Ha probléma továbbra is fent áll, cseréltesd, mert nem szabadna ezt csinálnia. Nekem tökéletes, pedig én olyanokat húzok rajta, hogy hagyjuk is. :)
-
ENVE #5893 De én nem mostról beszélek, hanem a saját aktív koromról. 2004-2010. 08-10 ig az én csapatom abba a kategóriába tartozott, ami bár az életben nem fog elverni top3-at, képes meglepikre, top12 őn belül. Pl. megnyertük a cshu-championship open divisiont, ami az akkori 10fős pro division alatt volt, és 4meghívott csapat mellett (köztük voltunk) még 6 kvalin jött be. Akkoriba ismert játékosok voltunk, ezért mondom a mid-high-ot. Lehetne az high is, de azt meghagyom a top4-8 nak akkoriban. Ahogy mi akkor játszottunk nem az számított, hogy ki lő mellé kevesebb golyót, hanem ki fejeli ki a másikat hamarabb 1ből. Minden téren felül múltunk volna egy mai ICL 2-10 et. Nehogy azt hidd, hogy ez a volgár - rock bármi különlegeset tud, egyszerüen ilyen rohadt gyenge a scene. Az én szememmel nézve, és tudom, amíg én nem vagyok olyan szinten kussoljak, de mint állandó kritikus kimondom, szar mind2 csapat. Szar. Ők játszottak amíg mi éveken át inaktívak voltunk, és mintha nem is fejlődtek volna... Neyet úgy hagytam ott 1.6-ban, hogy szerintem semmivel sem jobb ma, mint akkor volt. Más játék? Az. Van benne 4K órája? Van. Ideje lett volna már átszokni... Mégis olyan hibákat vétenek el, amiért még a mi kis hétvégi hobby csapatunkban is seggbe baszás járt volna minimum. Mert rohadt amatőrök!!! Akkori mércével nézve a mai mezőny 1 szánalom kupac. A globál elite egyenesen nevetséges, minden ami az alatt van, az akkori mércével mérve sem üti meg a közepest sem. Nem leszólva senkit, mert ezzel magam is alacsonyítom, de ez az igazság. -
Dobronski #5892 800 dpi, 1.56 senzy, 1000hz. Van hogy egyszer csak az eget nézem. Egyszerűen felugrik. -
Micsu #5891 mivel 1.6ban nem volt mm, az mm kb pub szint ha nem 5 haverral játszol, egyébként meg az összes 1.6os áttért gora aki még aktív, ergo nem maradt ott sok "high", legjobbak mint goznak -
#5890 Mirage, 6-3 ellennek, csapattárs se puszi se pá abandonolt (aztán surrendeltünk)
Ismét LEM :/ -
ENVE #5889 Ne adj neki sajtot.
#nokappa görgőn van az ugrás, és bugol? Vagy mi?
sz4bolcs, nézd, ahogy mi játszottunk anno 1.6 ban aktív koromban, az volt a mid-high. De ha ennyit lőttünk volna mellé, így kommunikáltunk volna, és ennyire taktikátlanul játszottunk volna, mint itt goban, akkor a lowot se ütöttük volna meg. -
#5888 Szerintem inkább high-mid magyar szinten. -
#5887 Hogy érted, hogy "ugrott"? -
Dobronski #5886 g303 kb. 5x ugrott már. valaki? -
ENVE #5885 1.6 ban a LEM-SMFC szintü játékost max low-midnek nevezték :D
Én speciel 1.6 os énemhez képest perpill 1 kokknub vagyok. -
#5884 nem hiába lett itt igazán népszerű a clutch kifejezés :/ -
#5883 Amúgy ja, 1.6-ban egy LEM-Supreme szintű játékos bármikor bucira tudott verni akár egy egész 'alacsonyabb szintű' csapatot, itt inkább csapatjátékban jön ki a szintkülönbség. Sokkal jobban érezhető a csapattársakra való utaltság. -
#5882 :D én visszafele nem lépek, ha GE leszek valamikor akkor onnantól kezdve mindig GE leszek még ha silverbe esek is le :D -
#5881 lol, 2 nap alatt 2x lettem supreme, gyorsabban, mint hogy ide be tudnám tölteni fejlécbe :D -
#5880 érdekes mód én így is valamiért T oldalon vagyok jobb. Főleg d2-n, meg mirage on, ahol elég jól szokta adni a wépé. -
#5879 Mostanában én se vállalom be az entryket, látszik is, hogy CT oldalon mindig jobban megy :s -
#5878 de igen, de én akkor is meglepődöm :)
supreme LEM supreme LEM supreme (én) volt a csapatban a sorrend... csak én nem lőttem meg a 20at :/ inkább a biztonsági játékra figyelek az utóbbi időben, meg legtöbbször AWP zem, ezért köszönhetem hogy feljutottam supremebe.
Pontosan megragadni próbálok, úgy érzem GE hez még dolgoznom kell egy kicsit, addig is nem akarok leesni LEM re... -
ENVE #5877 Nem mondtam még, hogy nem igazán jobbak a playerek úgy isten igazából fentébb, csak minimálisan, ellenben a meta amit játszanak, az veri az alatta lévőt? :)
Aka amit egy közepes supreme random 5 ös csinál, az közelebb áll a csgo alapvető működésének kihasználásához, mint amit mondjuk egy random 5fős LE csapat csinál. Egész egyszerűen 5 smfc-nél már nem kell szólni, t-ben, hogy hé akkor bukott első kör után tec9 kevó 'oszt rutty, hanem alapvető. Tegnap játszottam sima sasokkal, magyarokkal ráadásul, és kb. 3meccs alatt nem fogták fel, hogy force-olunk XDDD
Egész egyszerűen, ha felmész 1 rankot, és megtudsz ragadni 1 picit, át szokod a stílust, és letudod játszani az alatta lévő rankot. A stílus miatt, amit tanultál fentébb. Ezért nehéz slayaéknak lemenni 1 gold nova szintre, mert nekik halvány gőzük sincs, milyen META megy arrafele. -
#5876 én vesztettem, vesztettem, vesztettem, de még mindig supreme vagyok. Most játszok egyet, lehet én is leesek LEM re. Bár másodszorra mindig könnyebb :D
Az a röhej, hogy ez a szint mint mindegyik tele van hülyegyerekekkel, első kör után már megy a gg, my team sucks és egyebek. -
#5875 bakker, két bukott meccsel le lehet esni supremeből :/ -
#5874 supreme újra :D -
#5873 Grat. :) -
ENVE #5872 :)
Nem hiába hívják az egyetemen a Ritalint (methylphenidate, amphetamine rokon, adhd gyógyszer világ szerte) R vitaminnak xD -
Munkie #5871 Grat, gondolj arra, hogy nincs messze a global és hagyhatod az MMet a nyilván szar 64tickjeivel. :D -
Munkie #5870 Jogos, kipróbálnám olyan mértékben, ahogy ezek a csések használják állítólag. Pusztán kutatási célból. -
#5869 mondanom sem kell első supreme meccsemen kikaptam csapatomba oroszokat, törököket, megy a flém, infó meg csapatmunka 0... tiszta óvoda. Ellen legalább jól lő -
ENVE #5868 -
#5867 Supreme lettem \o/
-
#5866 Akik teljesen újak azok általában silverbe kerülnek :) -
#5865 Az alsóbb szinteken magyarok egyáltalán nem játszanak? Én vagyok az utolsó béna? :) -
ENVE #5864 Szerintem meg csak elvonja a figyelmed.
-
DonPedro22 #5863 ó értem... köszi a válaszokat -
#5862 semmit nem ad hozzá, csak a kinézete...
de egy jampi BLAZE desertel, azé kellemesebb lövöldözni :D
vagy ahogy ezt már korábban is kiveséztük: a rózsaszín "party Cannon" AWP-vel is jobban adja...
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.07.17. 22:34:06 -
#5861 Kinézet. Szürke - Kék - Kékebb - Lila - Lilább - Piros a sorrendben egyre ritkább a fegyver. Illetve a minimal wear meg ezek az az, hogy mennyire kopott a fegyver.