Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A DM nem épp a szórakoztatást szolgálja. Ott lehet gyakorolni a célzást, a tunk kontrollálását, reflexeid, stb. Abszolút nem számít hányszor döglesz meg, ott a cél az, hogy fejlődj.

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

SzirmosSzisza
Elején nekem is borzalmas volt, de azóta a sima casual már tök jól megy. (bár most p250 meg scoutos küldi para volt 😄)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Az a baj, hogy a játék random tesz be valahova, amikor rányomok a quest teljesítésére. De az is lehet hogy valami filtert egyszerűen nem vettem észre.

Egyébként erre spawnolásra én is rájöttem a 3. rage quit után. Csak akkor is vicces volt amikor már számolt a counter lefelé és nagyjából 3-an várták 3 irányból, hogy leessen rólad a sebezhetetlenség. 😛

De mindenestre megpróbálom ezekkel a tanácsokkal. Remélem ma jobban fog menni. Tegnap még az 1:1-es arányt sem tudtam tartani. 😄
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.05.29. 15:03:12

SzirmosSzisza
Akkor valamit elrontasz, spawn után amíg nem mozdulsz meg sérthetetlen vagy. Gyors körbe kell nézni és utána elindulni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Spészgószt
a sima meccsekkel közel sem kapsz annyi XP-t mint egy mission teljesítésért...ok persze, sima meccset nyomhatsz bármennyit...
ez a bloodhound kicsit szarabb mint a vanguard volt...ott legalább tuti megvolt a fegyver a küldetésért...itt meg heti 1... azaz 6-7 mission re jut egy fegyver.... <#banplz><#bdead>

btw van félórád játszani ...nics jobb egy kis DM-nél
meg persze javíthatod a reakció időd a semmiből (általában tuti mögüled, ...jótanács...mindig fordulj meg és visszafelé fuss!!!) érkező ellenekkel.... XD
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.05.29. 14:53:58

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Roger6
Csomó DM szerver van. Keress olyat, ahol mindig a T spawn-nál éledsz újra (T-ként), ott nem tudnak egyből fejbe lőni.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.05.29. 14:40:41

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hát, fegyvereket pont nem szoktam meg, mert szinte spawn után azonnal tarkónlőttek, volt, hogy zsinórban 3-4x-er is....

SzirmosSzisza
Aim-et gyakorolni, fegyvereket megszokni kiváló.

Még új vagyok a cs:go világában, megvettem ezt bloodhound operációt és az első 2 quest ilyen lőjj le légpuskával deathmatchen x embert. Árulja már el nekem valaki mi értelme cs-ben ennek a deathmatch módnak? Annyira gagyi. Igazi pain in the ass játékmód, remélem a többi quest nem ilyen lesz. Vagy akkor mi van ha nem erőltetem tovább ezt? Pont azt számolgattam, ha normal csatákban végeznék jó eredménnyel lehet még úgy gyorsabban lépnék szintet mintha rámennék ezekre a questekre....

Közben feltettem youtube-ra sz4bolcs demo elemzését, sajnos még mindig lusta voltam a youtube accom megcsinálni rendesen, így még ez is darabokban van 😄

itt elérhető

Ha minden igaz ma jön a 3., egy Silver Elite Master srácot fogok elemezni, még kérdéses pontosan mikor, majd benyögöm ide.

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

Spészgószt
jaja tegnap délelőtt toltam, ma meg este 10 től...

4 hónap van a végéig...az 16 hét... 16*7 = 112 ... és van 62 db összesen...azaz ha nagyos sietsz 2 hónap alatt kifektetheted... 😄

Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.05.29. 00:44:41

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

SzirmosSzisza
Ha jól rémlik 24 óra, de ha nem tolod el egyből akkor rászámolódik. Szal, pl ha 1 hétig nem nyomod akkor utána 7-et tudsz zsinórban.

Spészgószt
"In addition to increasing your CS:GO Profile Rank, your first Rank earned each week will reward you with an earned weapon drop."
minden héten egy fegyót dob a szintlépésre az exclusive packokból...
sawed off rulez <#idiota> heti 1 😄 jeah meggazdaxunk...<#hehe>
nekem eddig két új ládát is dobott egymás után
tegnap reggel rögtön az elején aztán meg ma is ahogy elkezdtem játszani... vesztemre kinyitottam nem bírtam.... buktam 4 euro és kaptam egy nyomi galil pop ot vagy miaz...0.3 <#bdead>
pontot szerezni elég nehéz amúgy gyengén adja...a cazuár lassú és a nyert körök számítanak...a DM be meg a pontok és hogy nyersz e....
mission esetén megdobja párszázzal...ha jól láttam napi egyet enged...jól láttam?
tegnap lenyomtam 3 at kiírta 24h pihi, ma este megcsináltam azt az egyet amit hagyott most azt írta 10h pihi....
olyan 2000xp összejön hetente csak a missionokból...
A régi drop megmaradt, vagy mostmár mindenki az új rendszer szerint kapja???? me akkor fölösleges lesz az IDLE.... <#banplz> max pár fostos régi 0.03as ládát kaphatsz....
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.05.29. 00:22:47

Dency
Na végre már ezt a videót kerestem mióta főleg az elsőt 😄DD

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

SzirmosSzisza

bosco05
ja, hát ezek csaltak 😄 fent voltak nekik screenshotok, pár hete novában vergődtek, most LEM-ek és esélyed nincs lelőni őket 😄 azt mondták hogy így működik, ha nyersz feldob 😄SADAS
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.05.28. 20:19:19
Jim Morrison
én is találkoztam magyarral, ellenben volt, meglőtte a 40et... smfc volt a gyerek, csak haver accján tolta... 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
Szerintem visszamenőleg is kiosztják.

bosco05
Én már nem nagyon MM-ezek, de kétféle ellent látok. Van az atomcsaló, akivel nem tudsz mit csinálni, utána meg bedobja a boostolt lemeket, akiket bucira versz bármikor. Gyakorlatilag csak 16-3-akat játszok, a kérdés az hogy miénk a 3 vagy a 16 😄 A csalóknál nyilván 3 (minap megint találkoztunk magyarokkal 😄 élmény volt), a boostoltakat meg tényleg ropira verjük, késelgetünk, zeus, csak desert stb...
Jim Morrison
az ritka :c
most vége lett előző meccsnek... tököm tele, hogy ellen ma kb mindig kapott 1 carryt akivel nem bírtunk el.
btw 20xp kell kövi szinthez, ami NEM ÉR SEMMIT.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bosco05
hát visszajött a coin ára + 8 euró 😊
Jim Morrison
hasonlít, köszi!

Kezdem a mai streamet, link felettem!

cl_crosshairalpha "255"; cl_crosshaircolor "1"; cl_crosshaircolor_b "0"; cl_crosshaircolor_r "0"; cl_crosshaircolor_g "0"; cl_crosshairdot "0"; cl_crosshairgap "-1"; cl_crosshairsize "6"; cl_crosshairstyle "4"; cl_crosshairusealpha "1"; cl_crosshairthickness "0"; cl_fixedcrosshairgap "-1"; cl_crosshair_outline "0"; cl_crosshair_outline_draw "0";

Próbáld meg ezt.

twitch.tv\mnk_official

viewmodel_offset_x "2"
viewmodel_offset_y "2"
viewmodel_offset_z "-2"

ezeket az értékeket lehet átírogatni 😄

twitch.tv\mnk_official

Jim Morrison
nem merek játszani, mert ha nyerek szintet lépek és nem kapok droppot <#szomoru1>

<#banplz>

SzirmosSzisza
Ti is jobban hajtotok, ha ellenfélnél valaki ugyanolyan avatárral van?😄

Jim Morrison
pont azt a pepecselést szeretném elkerülni 😄

Ez milyen parancs ez a majdhogynem középen van a fegyver? Olyan quake feeling egy kicsit és érdekelne! 😄

https://www.twitch.tv/sp1gu

Az egy Classic Static lesz (menüből) cl_crosshairsize 4 és cl_crosshairgap 0-1 körüli. Szerintem 😛 Van egy kifejezetten jó crosshair generator map a workshopban, ahol mindenfélét lehet állítgatni rajta + celeb játékosoké is elérhető ott. Jó cucc, félórát elszórakoztam vele, olykor többet.

twitch.tv\mnk_official

Az meg sem fordult a fejedben, hogy valószínűleg elég komoly múltja lehet más fps játékokból más cs részekből?

Egyébként az operation bloodhound pass megéri az árát?

Jim Morrison
mondjuk ami a videó elején látható :C (lusta vagyok crosshair generatorozni)

SzirmosSzisza
Ládák?

Jelenleg default viewmodel van, korábbit nem mentettem le sehova sajna. Crosshair meg.. hát megfordult a kezemben pár (vis a configomban) melyikre gondolsz? 😄
Utoljára szerkesztette: Munkie, 2015.05.28. 12:31:44

twitch.tv\mnk_official

HTS s3rg1nh00
ja,nekem is dobott egy sawed offot tegnap rank upnál...0.03,hát kösz<#mf2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Jim Morrison
crosshairt meg viewmodelt plz, köszi 😄
am zene szerintem túl hangos a játékhoz képest, am szép fragek

Ha videószerkesztésben is lennének rangok, még mindig silver kettes lennék, azért megosztom veletek is amit összeröffentettem. Sajna nem sokat tároltam el. 😄

Utoljára szerkesztette: Munkie, 2015.05.28. 12:09:22

twitch.tv\mnk_official

Jim Morrison
meg hetente egyet vagy mi... most még több lehúznak, ráadásul szar skineket is ritkábban kapunk 😊

Hunter of Deer
nem az volt hogy szintlepesnel kapunk egy fegyot? lvl2n adott vmi szart lvl 3mon meg semmit ....

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Jim Morrison
+8? Vagyis 13eurt kerestel vele?:c

bosco05
Lehúzás??? Én ezekből veszek játékokat 😄 A mostanival +8 eurónál járok eddig 1 nap alatt 😄
SzirmosSzisza
Navi szlovák lett? (esl meccs)

Spészgószt
igazából ha még nem jöttél le az életről és nem vagy "versengő" (vagy mi a retek a magyar neve) függő, azaz csak úgy céltalanul lövöldözgetsz vagy pubolsz ..akkor ad egy kis célt a játéknak... 5 euroért... cserébe kb annyit össze is tudsz kalapálni a +ba eső ládákból és esetleg nagy véleten értékesebb fegyverekből...majd azt eladva veheted a következő pass-t 😄DD
én megvettem reggel, és 1 óra múlva már vissza is jött az az 5 euro....
ok persze ehhez gyorsnak kell lenni me később egyre olcsóbb minden és lehet még az 5 eu se jön össze.... a sok 0.03as ládából....vangard kb 2 nap alatt elérte olyan fos volt a drop rendszere...annyi ládát dobott....
btw, ha egyszer kipörgettél mindent utána mit kezdesz vele???
na mégegyszer meg lövök 25 csirkét scoutal a zoo pályán?
ebbe semmi plusz dolog nincs
az új mapok úgyis elérhetők lesznek mindenkinek... mindig marad ami jó ...ami meg amúgyis fos az megy a kukába...
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.05.27. 22:21:14

Úgy tudom javítottak most a hitboxon, és kiadták +1 ilyen passt, megvettem, de nem tudtam hogy ez is véges lesz.. Ez elég gáz így, hogy csak ideigelensen használhatod utána meg elveszik....
Jim Morrison
Nem kiegészítő. Nevezzük simán lehúzásnak :/

Jah.. akkor csak egyszer megvettem valameddig aktív volt, aztán lejárt és ennyi? Elveszik minden a pályák, a küldik minden? AKkor ez az új kiegészítő a bloodhound is ilyen?... Most látom igen igazad van szeptember 30ig aktív...
Utoljára szerkesztette: neo3650, 2015.05.27. 22:11:27
HTS s3rg1nh00
nem tiltott,de erősen gyanús ha valaki nyit egy új accot és vesz egy új játékot,majd úgy lő hogy néhány pró is elbújhat.persze nem mindegyik csíter és hasonlók,de gyanút kelt...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Spészgószt
sehogy!!!
mondtam írtam VÉGE!!!
ezek "kampányok" egyszer elindul és egyszer vége van!!!
te nem megveszed, hanem kapsz egy belépőt "pass"-t amivel részt vehetsz rajta és kaphatsz bónuszokat, de NEM lesz a tied!!!
csak véges ideig használhatod...
ok persze a mapok megmaradnak amit beszavaz a közönség, hogy maradjon, a fegyvereid is megmaradnak azok a tieid!

Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.05.27. 22:09:25

És hogy lehet újra kinyitni, ezt? Azt hittem ez olyan ha egyszer megveszem akkor meg is marad...
SzirmosSzisza
Nem, azért is dob össze vele, csak zavaró mikor ellenfél simán meglett volna, ha nincs olyan tagjuk aki nyilvánvalóan nem oda tartozik.