Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
Én megszokásból igen, bár tudom hogy helmet nem sok vizet zavar.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
CT-ként, ha ellenfél vesz mindent szoktatok venni teljes páncélt?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Szoros volt ....

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jim Morrison
gameplanhu
tricked vs rock
balkán szuperdöntő
első map cache, 12-15 tricked nek

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Azért epénisznél vmicskével több, persze ezt meglehet oldani a pug szolgáltatóknál egyszerübben. De engem anno egy dolog motivált a cs újra kezdéséhez, mégpedig, hogy akár a világ legjobbjaival is játszhatom. 1.6 ban ez sosem adatott meg, csak magyarok, meg környék beliek, mint esuba, perum pg, fu.sk. Itt ESEA-n azért a német sztárokkal már össze futottam párszor 😄

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

Jim Morrison
bezony más ha az ellenfél visszalő :/

Ejj, source-os késelős easy botok ellen sokkal könnyebb volt az élet...

faceiten megetetik

ott dge, supremesek toljak sokszor rank nélkül, meg amúgy is hamar elveszi a rankod ha nem tolod mindig

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Spészgószt
kb jah...ilyen hozzáállással kb max kaláig elszenveded magad...vért izzadva...fél év alatt és még akkor is lámázni fognak...!
<#buck>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Ne legyél már madár, neked a plecsni kell csak? Tanuld meg a játék mechanikáját először, nézz streamet, olvass, youtube-ozz, mert másképp anyázni fognak, kickelgetni, meg cyka blyat. Ha ez kell hajrá, nem kell hallgatnod azokra, akik tapasztaltak... Menj a fejed után, hajrá

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

Spészgószt
na pörögj rá ennyire a besorolásra...csak e pénisz...amit a saját szádba fognak állandóan visszatunkolni a boostolt nagypofájú birkák és több a hátrányod mint előnyöd belőle...felmész egy szerverre és rögtön megy az oltás hogy " TE SILVER...!!! " ...sorry de a leírtak alapján kábé ezt jósolom neked besorolásnak....
nekem van ~2400 órám és nincs rankom!!! mindig kapom a kérdést amikor a tabella elején állok hogy " MI A RANKOD...?" "Mér nincs rankod? " stb...
volt rankom, mert az előző OP miatt muszáj volt compolni néha, de örülök neki hogy inaktivitás miatt elrejtette !
DM-ezzél meg AR-ezzél egy két hónapot és magtanulod a mapokat és gyorsan reagálni vészhelyzetben, meg azért kb minden fegyvert kiismerhetsz....
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.06.04. 11:51:46

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

SzirmosSzisza
Első 4 meccs után kb már olyanokkal fog összerakni akik veled 1 szinten vannak. Besorolás meg nem annyira fontos, inkább tanulgasd a játékot.

Igen, de itt jön be az ördögi kör, hogy amíg nem mm-ezek, feltételezem ez a kompetitivet jelenti, addig besorolást sem kapok... Ráadásul néhány nap múlva a missionhöz is kell majd.

Egyébként tegnap néztem sikerült átlépnem az 1.es K/D ratio-t. Ami azért jó mert az elején a bloodhound miatti közelharcos scoutos bohóckodások miatt elég sok meccs-ben ilyen 2-16-al is végeztem...

Ja és a kompetitivnél ezek szerint csak az 1. 10 meccsben ronthatom el mások játékát, utána ugyis lekerülök a saját szintemre...

SzirmosSzisza
Vagy menjen CEVO/FACEIT-re <#nezze>

MM erre való. Igen nem veszünk fegyvert minden körben, nem szaladgálunk jobbra-balra, nem lépkedünk ki, és megpróbálunk nyerni.

Kérlek amíg nem ismered a játékot ne MM ez.

SzirmosSzisza
Mi is mentünk úgy Zoo-t így, 20 másodperc volt hátra és haver nem tudta hogyan kell lejutni B-re 😄
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.06.04. 10:02:12

Jim Morrison
Ugyan, en ha megakrtam nezni egy palyat mm ben neztem meg 😄 5-6 kor alatt ki lehet ismerni az egyik oldalt majd a másikat.

Muszáj lesz, elvégre a marksman kampány tele van competitive missionökkel. De szerintem azért is volt olyan nagy szigorúság, mert nincs besorolásom emiatt, kaphattam pro csapattársakat. Mikrofon, megszabták egymásnak ki milyen fegyvert vegyen hova álljanak mit fedezzenek stb. Nem is vesztettünk egy kört sem...

SzirmosSzisza
Ez a lényege, ha funolni akarsz, pályát tanulni ott a casual.

Akkor az 1 meccsemmel nem állok túl jól. Amikor megvettem a játékot szinte azonnal rányomtam, mert elég érdekesnek tűnt a neve, de olyan szigorúság volt és mindenki olyan komolyan vette a meccset, hogy inkább kerültem a témát. Először azt sem értettem az enemy miért nem lép ki, elvégre olyan alázást kaptak, hogy öröm volt nézni, aztán mondták, hogy akár még bannolhatnak is 1 hétre, ha idő előtt távozik valaki.

Roger6
Pontosabban 10 NYERT meccset, ha jól tudom.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jim Morrison
10 comp meccset kell játszani.

Ehhez a skill grouphoz mit kell csinálni, hogy nekem is legyen? Már játszottam pár órát, ez nem elég a játéknak, hogy felmérje a jelenlegi tudásomat?

bosco05
vágom
Ugyan már, csak boostolt nab vaty, ő igazi prő. l2p

bosco05
ma csak 4x csaltak le (csoda hogy nem lettem smfc?)

kedvencem ez volt
Csak azt nem kellene elfelejteni, hogy mi eu ban vagyunk, az a számláló meg éppen amerikaiknak számlál <#idiota>

Spészgószt
ez a számláló szar!
csak mondom neked 12 órát vonj le!
nekem ma délelőtt már droppolt és akkor még 16 órát mutatott, hogy annyi van még hátra....
amúgy ha ráviszed az egeret az xp- sávra kiírja hogy már van Bloodhound drop !

SzirmosSzisza
Hm, akkor lehet tényleg nem ad visszafele, az viszont nagy geciség 😄

HTS s3rg1nh00
nekem ma rank upnál már dobta a 2.skint,de hogy miért szereti ennyire a sawed-offot...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

SzirmosSzisza

Az xp gyűjtés véget ér az event végén? A rank 18-as kép jól néz, jól mutatna a profil oldalon. Csak attól félek az túl nagy kockulás lenne számomra ha azt el szeretném érni.

miért tán mmben nem lehetne egyéni rank, k/d, mvp, hs rating meg hasonló értékes tulajdonságok alapján

SzirmosSzisza
Arra ott az MM, az hogy casualon mit lősz össze, 10 ember ellen, ghostolva haverral kutyák macskát nem érdekel 😊

#5202: http://josh3d.com/csgo/ na, akkor 9 óra és drop!

tudom hogy csapatjáték, de akkor is jó lenne egyéni rank, nem véletlen vannak hltvn is az egyéni top20ak évente

SzirmosSzisza
>csapatjáték
>egyéni teljesítmény

:^)

Smurf-ök ellen lehetne amúgy valami korlátozás, azok úgyse casualoznának a szintért...

sztem egy büdös fillért nem ér ez az xp system

annak örülnék ha egyedi rankot is adna a játék egyéni teljesítmény alapján

Spészgószt

SzirmosSzisza
Casualban pont szerint, compon nyert kör.

Jim Morrison
volt amikor 27 xp t kaptam egy meccsért, én se vágom 😄

Ez az xp számítás, hogy működik? Volt, hogy én voltam a 2. a végén 12:3-al és kaptam 2x60xp-t, valamikor meg 2xtöbb száz a semmire.

SzirmosSzisza
Na, adott 1k XP-t egy comp meccsért, akkor a mai nap lesz a bónusz XP nap.

Tegnap én is félbehagytam a milliós questet pont az 50 killes awp dm miatt és egyáltalán nem kell elölről kezdened, ha mégis úgy döntesz, hogy folytatod. Én most a desert eagle-t tolom, de a pénzkeresésnél még mindig ott figyel, hogy már csak 742k kellene...

Ja és állítólag ha egyszer elkezdted és félbehagytad, akkor is számolja a megszerzett krediteket, ha éppen más missiont csinálsz. DM meccsen nincs pénzgyűjtés, ezért nem tudom igaz e, de aki más missiont csinál az mondjuk kipróbálhatná, hogy még mindig működik e ez vagy azóta peccselték.

Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.06.03. 13:23:06

SzirmosSzisza
Nektek is ad + weekly XP-t?

#5194: én azt olvastam megmarad (előző op-ban tényleg elveszett), valaki próbálja ki 😄

Spészgószt
azért mondtam hogy otthagytam a pi@saba a 180.k-t amit eddig összehoztam.... igen nullázza....
2 dm meccs alatt meglőttem 50 AWP-t az egyszerűbb volt <#idiota>...de igazából már ez is fölösleges volt me drop megvolt rank emelkedett..innentől hagyom egy hétig pihenni aztán majd jobb feeling 5-6 missiont egybe lenyomni <#buck>

bosco05
amit eddig csináltál az elveszik szerintem
Spészgószt
basszák meg ...ott is hagytam a kecibe 180.000 $-t inkább megyek másfelé...majd ha már nagyon nem lesz mit csinálni visszatérek hozzá...

SzirmosSzisza
Én mindig reserved group-ot megyek. Hátránya aztec és vertigo, előnye office és italy 😄

Amúgy meg ja, holtágon van, utána nincs semmi érdemes, főleg mióta nem a küldik dobják a fegyvert, baszott Valve ...
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.06.03. 12:30:29

bosco05
holtágon van igen, magyarul nem jön utána csillag, magyarul nem kapsz érte lófasztse 😄
Spészgószt
ez az a bloodhoundos küldi!
holtág????
nem mind1...hatszor annyi idő van mint amennyit küldit csinálhatsz...fullba ki lehet játszani úgyis....sajna az összes többihez kéne co-op partner, de mivel full antiszoc vagyok és nincsenek barátaim ezért azokat nem csinálom ... <#idiota>
igazából az a baj én ilyenkor érek rá este meg melózok a többi cimbi meg este játszik...így kicsi az esély hogy majd eccer összejön <#buck>

áááh báááz szenvedek ...várok egy tetves hetet és dob egy szájbakúrt FT royal blue USPS-t a múltkori nyomoronc sawedoff mellé...
de legalább az vígasztal, hogy már 3 falchion ládát is dobott...
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.06.03. 12:12:26