9177
-
ENVE #6060 NeSosem tudhatod. Millió példát mondhatnék arra, amikor CS-ből ismerkedett meg 2 olyan egyén, aki amúgy irl csak szenvedett. És nem, nem azért mert nyomorékok voltak. Hanem mert nekik más tipus kellett, mint amire sokan verik a brét:) -
#6059 nem vagyok jartas a topicban, visszaneztem gyorsan, nem lattam linkelve (elkerulte a figyelmem/vak vagyok/faradt) igy gondoltam bedobom - erdemes ra, szerintem
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.07.30. 18:38:39 -
#6058 egy kb 20mp je fejeztem be pont a nézését, erre idejövök és itt van :D -
#6057 csak ugy a fanoknak, hatha erdekel valaki
-
#6056 Te tetteted vagy tényleg nem érted?:D
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.07.30. 18:12:48 -
#6055 Istenem, hogy megint egy általános iskolással kell beszélgetni...
Én büszke vagyok rá, hogy az 1 év cs(go) tapasztalatommal és a belerakott 450 órával elértem oda ahova. Nem nem ezzel a szöveggel jöttem össze a párommal, de ő is látja, hogy ügyes vagyok benne. Még tetszeni is szokott neki, hogy lehozok jó kis szitukat. Pedig ő egyáltalán nem játszik.
9 évvel előtte cod2-ztem még tínédzserként és ennyi volt az fps tapasztalatom. Miért ne lehetnék büszke arra, hogy a sok tryhard 1600 órás csgo-st, meg a sok x ezer órás 1.6/source emberkét simán túl lövöm (MM szintjén, komoly meccseken olyan béna lennék hogy csak na)?
Mindemellett ha ennyire nem érdekel titeket a rang, akkor miért sírtok ennyire a smurfölés miatt?
ui: Nem kocsmában kell ismerkedni, abból normális párkapcsolat nem fog létrejönni. -
ENVE #6054 Igen ez hozzá tartozik az igazsághoz, hogy a mi szarjunk bele felfogás nektek még lehet mindig tryhardolás :D:D:D
Mondjuk ritkán kezdünk bele a p90 ezésbe, ez tény. Megkell értenetek azt, hogy milyen feszült a játék fent. Nem lehet lazulni, nem lehet elengedni magad, mert mindenki sír, rinyál, kötöszködik, stb. Néha az ember csak akar játszani egyet, ahogy te mondod, én is szeretnék néha úgy csézni, ahogy ti szoktatok. Ehez sajnos ez kell, lentébb menni, ahol nem kötekednek velem az emberek, ahol nem rinyálnak 1 hibáért, ahol nem érzem azt a terhet, hogy most 100%-ot kell kiadnom magamból.
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.07.30. 16:59:13 -
#6053 Ja elfelejtettem, hogy te hogy tolod, nálunk az az alaphelyzet és nem a "szarunk rá" :D
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.07.30. 16:52:52 -
ENVE #6052 Nem az elmebetegségről van szó, hanem arról, hogy esetleg egymással dumálgatunk irl dolgokról, és nem az infóról. Kétlem hogy a ruszki, aki soloban jött, és éppen úgy gondolja, hogy úgy mozog mint 1 bot, meg nem talál el senkit éppen ezt csinálná :)
Én amúgy sem beszéltem sosem boostolt globálról. Én könnyü globál elite rankról beszéltem.
Szeretünk csézni, ez a közös bennünk, mit szeretnél, mit csináljunk? Menjünk publikra, ahol dög unalom van? Én megértem a ti problémátok, elvárnám ugyan ezt. Sose mondtam, hogy korrekt a smurfölés. Nem az, nem kergetem magam hazugságokba:) -
ENVE #6051 Na, akiről moviet raktam ki 1.6-ost, fury, most baszta szét a pofám go-ban. Még mindig úgy lő, mint egy gép x) -
#6050 "2.) Amennyiben nem érted el a sast, akkor valami szutyok rangon vagy amit nem érdemes őrizgetni. Nem érdemes büszkének lenni rá. Tehát semmi értelme. " - Úristennn!!! Ezt csak most olvastam XDDDD Asztakurva XDDDDD Jézusom te BÜSZKE vagy akármilyen rangra is egy SZÁMÍTÓGÉPES JÁTÉKBAN? Elképzeltem, ahogy a csajhoz odalépsz egy kocsmában: szia bébi, Globál vagyok ám :D :D -
#6049 Én csak nem tartom fair-nak, ennyi. Ha neked szórakozás nálad gyengébbeket elverni, a te gondod. Nem mindenki tol ám bele 1.000 órákat, és van, aki csak hetente 2-3 jó meccset akar. Nyilván az ilyen ember soha nem fogja tudni felvenni a kesztyűt, de nem is ez a célja. Hanem az, hogy a saját képességeihez és lehetőségeihez mérten jól szerepeljen. Az MM amúgy meg teljesen jól kompenzál, nem kellenének smurf-ök. Egy MGE szinten GE ellen játszani sok értelme van, mit ne mondjak. Na de az MM oly csodás dolog, hogy bedob hozzád nagyobbakat. Mondjuk nem 4 szinttel, mint egy smurf esetében, de nálad magasabb rangúakat, akiket ha belősz, ügyes vagy, díjazza a rendszer. Egy sas-t előbb belő az ember, mint egy GE-t, nem? Én ezért nem díjazom a smurf accocat. Ettől függetlenül lekopogom, hogy nem sűrűn találkozom velük. -
#6048 "2.) Amennyiben nem érted el a sast, akkor valami szutyok rangon vagy amit nem érdemes őrizgetni. Nem érdemes büszkének lenni rá. Tehát semmi értelme. "
ki a fenét érdekel a rang? Én szórakozás miatt játszok, nem azért, hogy nagyobb legyen a rangom. Ahogy írtad casual fos, community olyan amilyen, így marad MM ahol elvileg hasonló szintű játékosokkal kéne játszanom.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.07.30. 14:53:38 -
#6047 Ahogy írtad oda csapat kell. Azt pedig nehéz összeszedni főleg úgy, hogy az ember már nem a 17 éves korosztályban van, hanem 8-12 évvel idősebb. -
#6046 Mit segít a magyar scene-n ha nem smurfölünk? :D
Cat02, Micsu, Roger:
Ha nekem éppen ahhoz van kedvem, hogy megigyak egy sört és a lábamat az asztalra téve játsszak laza ellenfelek ellen, akkor nem értem, hogy ezzel mi a probléma. A játék szórakozásra van kitalálva. Ez kompetitív játék. A csapattársak játékát nem rontom el, az ellenségé meg nem kell hogy érdekeljen, amíg nem használok nem meg engedett eszközöket. Az ellenfél legyőzése a cél tudtommal.
A casual fos, nem szórakoztató. A community szerverekkel is csak a baj van, nem 5v5...meg lehet már vannak rajta, lehet van egy admin akit ha lelövünk besértődik, lehet nincs is pont 5 fő ellenfél...A faceit időigényesebb, mert fel kell menni a weboldalra...ha valakinek nincs faceitje, akkor megvárni, hogy regisztráljon...blablablablabla.
Ha pedig smurföt kapsz ellenfélnek, akkor három opció él.
1.) Legalább sas a rangod, ilyenkor pedig már nem sírhatsz a smurfök miatt, hisz ha fentebb akarsz jutni, akkor úgyis meg kell lőnöd.
2.) Amennyiben nem érted el a sast, akkor valami szutyok rangon vagy amit nem érdemes őrizgetni. Nem érdemes büszkének lenni rá. Tehát semmi értelme.
3.) Ha pedig az zavar, hogy elrontja a játékodat...miért rontaná el? Nem lát át a falakon. Nem használ aimot. Ő is csak egy játékos. Kompetitívet akarsz játszani, tehát meg akarsz mérkőzni másokkal. Most egy erősebb ellenféllel találkoztál, meg kell oldani a szitut.
Én nova4 alatt egyszer smurföltem, amíg felhúztam egy silver4 accot LE-be. Ez pedig a játék "hibája", hogy 25 meccsig tartott.
A mostani MG1-MGE-DMG-k úgyis nagyra vannak a tudásukkal (akinek nem inge...), ilyenkor ott a lehetőség, hogy megmutassák a tudásukat.
Van egy DMG ismerősöm aki azt mondta, hogy lassan már olyan jó játékos mint én. 2 meccset mentem vele. Én mindkét meccsen 35 felett lőttem, ő meg a 10-et sem érte el (ő jött dmg-vel én meg az akkori sas smurffel). Azóta visszavett a kicsi arcából. :D
-
Micsu #6045 mindig is ez volt a baj a magyar scennel hogy sok volt a nagyokos pro, aki tesz is valamit az egészért az meg nagyon kevés -
#6044 Cat 02 és Micsu +1 Én is így gondolom, ahogy ti. -
#6043 Akkor ne CSGO-z vagy menj casualra, esetleg community szerverre. Nem hiszem, hogy fegyvert tartanak a fejedhez, hogy MM-ezni kelljen.
"nem figyeltünk oda, és lese szartuk a játékot"
lehet azok azok az új globalok is, akik miatt állandóan sír a szátok is így játszanak mikor kikapjátok őket :) -
Micsu #6042 rinyálni könnyebb hogy szar a scene minthogy összeszedni egy csapatot majd elindulni egy nívós netes kupán
jó amúgy hogy az szidja a a scenet aki szmörfölget unalmában -
Lokker #6041 csak azért kérdeztem mert ott is gyenge játékosok vannak és akkor senki nem mondhatná elrontjátok más játékát :) -
#6040 enve tökéletesen válaszolt helyettem is :)
szerk: lokker -> 10v10 baromkodásra menjen az aki nincs még rank 3 :D egyébként is az MM a csgo publicja
Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.07.30. 12:23:58 -
Lokker #6039 a public nem elég relaxáló csak a smurf? :) -
ENVE #6038 És az mivel másabb, ha a nagyobbak játékát basszuk el, mikor pont telibe leakarjuk szarni a játékot? Tegnap hal meg én akik elvileg globálunk vagyunk, meg egy lány Viki, aki LEM mentünk smurfölni. Hal mg1 accal, én mg2 accal, viki LE accal mentünk. 4 gamet nyertünk úgy, hogy nem figyeltünk oda, és lese szartuk a játékot. az 5.en kaptunk is emiatt egy bazi nagy verést. :) Fent ez 5 fixloss lett volna. Elbasztuk volna ugyan úgy 10 ember játékát. Teljesen mind1, hogy 1 emberét basszuk el, vagy 10ét. A lényeg azon van, hogy elbasztuk mások játékát.
Azt kellene megérteni, hogy a rank nem minden. Smurfök vannak és lesznek, és aki feljebb akar jutni, annak ezeken is átkell esnie. Amíg nem volt rank a régi csékben, senki sem csinált ügyet abból, hogy valami nála 100x durvább playerrel került szembe, sőt, még örült is neki.
Most mindenki csak rankot akar, és szerintem ez elég gáz. :) Persze értem én a másik fél nézőpontját is, de felkellene fogni a miénket is. Nem alázni mennek oda sokan, hanem csak simán relaxálni -
DarkLighter #6037 Az meg nem számít, hogy a kisebbeket alázzátok és rontjátok el a játékukat, fő a fun. -
#6036 Ma megvolt a világ legjobb poénja. Bekerültünk D2 re, 4 en(3 preamade volt) meg egy Bot tal se felérő gyerek. Valami 6-2 volt az állás amikor kiszavaztuk a gyereket és jött egy valódi bot és csodák csodájára elkezdtünk köröket hozni meg még vezettünk is. A másik csapat már kezdte írni, hogy EZ Lose, mert azt hitték végük. Várhatóan persze kikaptunk 16-13 ra, de az utsó 2 kört sztem mi dobtuk el és nem ők nyerték.
De milyen vicces, hogy még MGE szinten is van olyan ember aki egy bottal se ér fel... -
ENVE #6035 Nekem ~2200óra alatt összesen 1db pit vipert dobott, a többi sose volt 10centnél több:) -
DarkLighter #6034 Dobhatna valami értékes skint bloodhound dropként, eddig csak szar pár centesek dobál. -
#6033 naaaagy szopások után végre DMG,most jöhet a 2 loss idióta oroszokkal és vissza MGE-be -
#6032 ty :D Már olyan pronak érzem magam, nem is értem, miért nem kaptam egyből telefonhívást a fnatictól :D -
ENVE #6031 congratz! :d
-
#6030 lul, global
Utoljára szerkesztette: sz4bolcs, 2015.07.29. 01:38:42 -
#6029 Engem kalában való smurfölésnél kickeltek 14-3nál a csapattársak, mert hogy "tutira wh-zom" :D:D
Egyébként tényleg jobb volt alacsony szinten bohóckodni, jobban élveztem. Elhülyültünk, röhögtünk..blabla. Itt a teteje felé már oda kell figyelgetni, és erre nem minden ismerősöm képes, aminek pedig csak bosszankodás a vége. -
#6028 én most véletlenül pont d2 midet fogtam egy körben p90el,mert eco után nem volt másra...vártam a sarokban,gondoltam kifutok már szétnézni...hopp egy alsóban meghal,hopp egy xbox mögött meghal..."mid clear" -
ENVE #6027 Lehet köze van annak is a dolgokhoz, hogy első pár körben rájönnek a társak, hogy lefogjuk nekik carryzni a meccset, meg ráadásul barátságosak is vagyunk velünk, nem tudom. :)) Minden esetre nekem tetszik most ott lent, felszabadult az egész. Öröm csézés, és nem az a feszülés -
#6026 Lehet játszani még 10-et és pont az ellentéte lenne.
Én már mostanában leszarom, van, hogy kikapunk 16-2-re, de ha normálisak a társak, akkor az se zavar, elröhögcsélünk magunkon aztán kész. Nekem mióta Nova 1 megvan, annyira nem érdekel, talán nova4-mg között tryhardoltam picit, mert jobban néz ki a kala :D -
ENVE #6025 Nem hinném :D
Pl. most cseréltem SMFC smurföt 2db novásra. Nem hiszitek el, de ha az aimot meg vásárlási szokásokat, stb.-t nem nézem, még talán sokszor színvonalasabb a játék ott. Más kérdés, hogy nem bírnak elsem találni, de normálisabb, kevésbé egoista gyökér playerekkel találkoztam.
Egyik kis újdonsült játszópajtimmal (mostanában lesz stream többet amúgy, akit érdekel, és benéz, majd megismeri őt is, nagyon bírom, és ügyes is^^) toltuk egész éjszaka ott novában a smürfit, és annyi jófej sráccal ismerkedtünk meg, hogy szörnyü. Volt aki csalózott, elhívtuk magunkal kövire, meccs végén már tanácsokat kért, stb. Több az alázat, több az igazi akarás sokszor. Felül már sokan elhiszik, hogy jók, és szarnak mindenre. Sokan ott túlzottan akarnak nyerni, és szarás a vége. Sorolhatnám... Nem jó felül lenni, mostanában ez az érzésem. Feszengés, nincs öröm a játékban. Csak az a rohadt nyerni akarás, a rohadt flém, szenvedés, ugatás, áhh. Elegem van belőle :D -
#6024 Én rengetegszer hallottam kereszt kalán, nem lehet, hogy ti kerültök valami balfasz queue-ba?:D -
ENVE #6023 Semmi sértődés, mert teljes mértékben igazad van. Én mondtam is, hogy az, hogy én a jelenlegi játékommal GE legyek, az nevetséges. Én LEM szintünek tartom magam, nem többnek. Még lehet a sassal is kiegyeznék, mert szerintem a global elite, az itthon nagyon maximum 10ember, nem több ennél. Egy pl. devi az megmondom nem kéne, hogy több legyen a supreme-nél. De lehet őt se tenném LEM-nél tovább.
Én is ezt mondom, nevetséges, hogy a legnagyobb rankon nem tudják mikor kell eco-zni, vásárolni, helyes pozikat felvenni, normálisan infozni, stb.
Még mai napig hallom ezt "B" Mi B baszdmeg? Flash, trapp, bejön, bomba, füst? Anyám tyúkja? Nem halottam mág 213394éve olyat, hogy 1-2 stepping in bana. Nem. Ha ő ezt hallja, akkor már B BASZMDEG BBBBBBBBB
Full fogyatékos ez. Ez bizony a kibaszott legalja szinvonal -
Dobronski #6022 3 társ nélkül el sem indulok, így legalább bottá tudjuk konvertálni a balfasz keletieket -
#6021 +1,egyszerűen MGE-ben játszhatatlan a játék,már akkor hálát adok az égnek ha valaki rajtam kívül beszél mikrofonon,a játéktudás is kb ezen a szinten rekedt,egyszerűen fel nem foghatom miért nézik plant után 2en ugyanazt az irányt mint én,legtöbbször a random orosz parasztok annyira sem képesek hogy 1 emberen kívül többet lelőjenek 4en,akkor meg az én 2 frag/kör teljesítményemmel sem megyünk semmire,csak néha egy 16-1 loss mellé becsúszik egy 16-7/8,nettó időpocséklás lett számomra az egész.