Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
twitch.tv\mnk_official
twitch.tv\mnk_official
twitch.tv\mnk_official
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Talakoztam en mar olyan mgevel aki sok supremet vert
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
twitch.tv\mnk_official
Másik féle leírás..
Ahogy bosco is írta, még Global és Global közt is van ég és föld. Jó példa akár egy hazai top játékos, vagy pl egy tier1es csapatban játszó játékos. Ég és föld.
@bosco05: én pl minden nap botozok \ dm-elek 1-2 órát mielőtt MMre megyek. Füstöket is 1x elég megtanulni minden mapra amire jársz is. :d (pl Logra nem fogok, mi a halálnak, vagy de_dust -ra) Ám egy inferno\d2\mirage\nuke(bár ez kiesett a pixisből) mapokra érdemes tudni.
twitch.tv\mnk_official
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez vicces 😛
Egyébként nem szeretnék megsérteni senkit, de úgy a dmg-ig bezárólag elmondható, hogy nem sok köze van a népeknek ott a játékhoz. Egy supreme felvágja az ereit sokszor még az LE-től is... Ez van.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.06.05. 14:40:00
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.06.05. 14:38:07
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ha fejlődni akar meg komolyan érdekli a játék nézzen tutorialokat, vannak gyakorló pályák, meg nézzen meccseket
a casual az lószar
twitch.tv\mnk_official
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.06.05. 13:12:48
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
aki tud játszani eleve nem kerül silverbe, aki meg nem az meg fejlődjön csak 😊
a casual pont nem való szarra se, tele van retardáltakkal
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.06.05. 13:02:27
lol
nálad már volt olyan hogy nem tudtad mit kell csinálni? az igen 😄
"FosTalicskaa"
én azt javaslom prbóbálj ki minden játékmódot és azt játszd ami tetszik, pont azért van a rankrenszer hogy a kezdőktől a profikig mindenki "megtalálja a számításait" mmben
a játékelbaszásról meg annyit hogy magas rankon is állandóan elbasszák az ember játékát a nagy prők úgyhogy te ezzel ne foglalkozz
Utoljára szerkesztette: Micsu, 2015.06.05. 12:56:23
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.06.05. 11:59:35
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
most én is kezdjek el casualozni mert nem ismerem a logot meg a többi új pályát? jó vicc
deathmach meg jó aimot fejleszteni, meg arra hogy belerázódj a játékba kompetitive meccsek előtt
Utoljára szerkesztette: Micsu, 2015.06.05. 11:32:27
Viszont, hamarosan competitive missionok jönnek, szóval egyelőre muszáj lesz játszani ott is....
Egyébként pár ragekid ki akart szavazni tegnap, mert túl sokszor haltak miattam, ha sikerült volna az a szavazás, akkor buktam volna a mission progresst, amit addig gyűjtöttem?
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.06.05. 11:28:37
nem igaz
védő oldalon úgy helyzezkedsz amilyen fegyó van nálad, ha közelharci akkor úgy, ennyi a történet
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2015.06.05. 11:15:43
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Egyéként mi a baj a magyarokkal? Babahang, folyamatos anyázás, vagy csak szimplán retardáltak mert azt hiszik az a menő? 😄
pl awp első 3 golyóval firstkillel szerezz pontot...meg 50 awp kill 20 awp kill az első 5-6 mission tele van ilyen és ehhez hasonlóval...tehát NE csodálkozz ha azt látod amit leírtál!!!
picit később meg majd a sok desertel meg czvel rohangáló hülyét fogod észlelni...mission...ez van...ilyenkor megbolondul minden casual szerver... casuálozni akarsz jobban teszed ha community szerverek közt keresgélsz...ha vagy elég perverz még mehetsz magyarra is <#idiota>#idiota>
cat: az a baj a legtöbb mapon nulla close combat...csak kilóméterről awp vagy egy golyós kala/m4...ha bedobnak egy mapot ami kicsit bonyolultabb és van közelharc..rögtön jön a rinyálás meg fújozás kiszavazás...csak a D2 maradhat életben és a puszatság feeling mapok...lassan közelednek az aim mapok nem lesz csak két kezdő meg egy fal közte és nesze lőjél..na jó kell egy kis változatosság lesz egy doboz is ami mögé el lehet bújni...
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.06.05. 11:11:13
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Szóval egyelőre a gungame meg a dm játékmódok az ami legalább működik, a kevés sniper miatt, de ez a casual egyszerűen borzalmas volt... (de az is lehet, hogy tegnap csak egyszerűen ilyen brainless zombikat sorsolt nekem a random)
bár az m4 meg az ak jóval pontsabb ha pontozgatok, közelre tunkra jó lehet a gail, néha adja a gail de én nem szeretem, famas viszont eléggé rendben van
Pl kalát soha nem veszem meg, nekem a galilal 20* jobban adja és jobban is kezelem(gyorsabb firerate, elég erős is, és az első 3 golyó levisz bárkit, bárhonnan...ha az én kezemben van 😄 ) ha AK-t veszek ...az jó esélyel csak az ellennél landol max 1 ember után...
az a baj még mindig ugyan az a tendencia csak az AK csak az M4 és awp...ezeken kívül el se tudnak képzelni mást a loadout ban...pedig itt Go ban arra mentek eleinte hogy meglegyen minden fegyvernek a helye!!!
más játékokban kicsit szimpatikusabb a kaszt rendszer (pl régen nagyon sokat toltuk csapatban AmericasArmy-t)....legyen support parával...m4es meg mp7es 2 meg egy szniper...ok ebben az esetben értelmetlen a vásárlás....és már nem is cs 😄DD....de legalább lehetne limitálni a fegyvereket...
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.06.05. 10:01:42
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.05. 00:17:57
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
Ma is középen eldobtam a fegyverem, de elkezdett loni a gyerek. Felvettem a masik fegyvert fordultam 180 fokot es en lottem le 6golyobol 😄