Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig... csak smurfnek hívják. 😄 (vagy boostolt\vett acc supreme)

twitch.tv\mnk_official

bosco05
hát én ilyen mge-vel még életemben nem találkoztam 😄
Hasznos dolgok, érdemes dobálni. Persze ne magad alá, ott sok jót nem tesznek. Kivéve ha mellé kiabálod "Allahu Akbar"

twitch.tv\mnk_official

Hmm, mióta megvan a játék, szerintem azóta sem dobtam el egy gránátot sem...

Na igen, amióta supreme vagyok és LEM-supreme-GE enemyket kapok, több csalót láttam, mint az alatta lévő rankokon eltöltött idő alatt összesen. Szégyen. A valve számára.

twitch.tv\mnk_official

HTS s3rg1nh00
na igen,ha valaki tanulni akar akkor youtube.com és adren_TV meg JamieW,plusz szórakozásként meg WarOwl channel bőven elég

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Kurvara nem mind1 kikkel jatszol, meg mennyi a csalo, ergo a rank csak egy dolog
Talakoztam en mar olyan mgevel aki sok supremet vert

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Legutóbbi pro meccs amit néztem (ergo elejétől végéig, popcorn-al -najó nem azzal, de kíváncsian figyelve-) az a katowice döntő volt. Úgy random nem köt le ahogy más játszik. Bár sok cseles mozdulatot lehet tanulni. Füstökre\molokra külön még készült is 1-2 map, ami mutatja hova kell állni mit kell célozni stbstb. Tök jók. Kezdőknek ideális.

twitch.tv\mnk_official

bosco05
Füstöket meg többit szerintem abból meg lehet tanulni hogy nézed a pro meccseket, bemelegíteni én spec nem szoktam, mert leszarom az MM-et, meg úgy ámblokk az egészet. Akkor melegítek, ha a többiek nincsenek itt és unom magam. Mondhatni 90%-ban csak leülök a gép elé és a 2. pillanatban már pörög az MM vagy az ESEA 😄
Egy féle leírás...
Másik féle leírás..

Ahogy bosco is írta, még Global és Global közt is van ég és föld. Jó példa akár egy hazai top játékos, vagy pl egy tier1es csapatban játszó játékos. Ég és föld.

@bosco05: én pl minden nap botozok \ dm-elek 1-2 órát mielőtt MMre megyek. Füstöket is 1x elég megtanulni minden mapra amire jársz is. :d (pl Logra nem fogok, mi a halálnak, vagy de_dust -ra) Ám egy inferno\d2\mirage\nuke(bár ez kiesett a pixisből) mapokra érdemes tudni.

twitch.tv\mnk_official

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez vicces 😛

bosco05
Összefoglalom neked. Úgy a silver 1-től DMG-ig a nagyon rosszból a jó felé halad a dolog arányosan. Jelenleg a LE-LEM az átlagos playerekből áll, supreme-globalon meg vannak a jobbak, de ott is rohadt nagy tud lenni az eltérés global és global között.

Egyébként nem szeretnék megsérteni senkit, de úgy a dmg-ig bezárólag elmondható, hogy nem sok köze van a népeknek ott a játékhoz. Egy supreme felvágja az ereit sokszor még az LE-től is... Ez van.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.06.05. 14:40:00
Jim Morrison
Silverektol ne varj el semmit, ak szintektol annyit hogy valamit tudnak a jatekrol, utana dmg meg sasok tudnak jatszani, maradek kettot meg kitalalod.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.06.05. 14:38:07

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ezeknek a rangoknak nincs valami leírása. Most nem arra gondolok, hogy kép + megnevezés, mert azzal tele van a net, hanem arra, hogy például mi várható el nagyjából egy silver3-tól, vagy mit kell produkálnia minimum egy gold novának?

igy van

ha fejlődni akar meg komolyan érdekli a játék nézzen tutorialokat, vannak gyakorló pályák, meg nézzen meccseket
a casual az lószar

bosco05
Te kajak rendesen botozol minden MM előtt? Meg nézel füstöket flasht intelt az adott mapokra amiket beraksz keresésnél? Vágod a legtöbb boostot, jumpot stb? Ha nem akkor bizony felkészületlenül mész, max valami halvány fogalmad van a mapról.
Magad kell eldöntened, hogy mire akarod a CS-t... szórakozni csak, ökörködni haverokkal, kikapcsolódni, vagy valami + területen jónak lenni. Lehet ötvözni is persze a kettőt. Utóbbi viszont csak akkor érvényesül ha kis elhivatottságot beleviszel. Kinek mi. Nyilván ebből itthon senki nem fog megélni, szóval vérkomolyan sem érdemes venni.

twitch.tv\mnk_official

Jim Morrison
de, tele van. csak nem annyira tele.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Roger6
Ööö... comptetivie nincs tele retardáltakkal? Amúgy leszarom, én biztos nem mennék felkészületlenül comp meccset.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.06.05. 13:12:48

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

bosco05
azért az MM nem a dreamhack final 😄 ugyanúgy tét nélküli fos

aki tud játszani eleve nem kerül silverbe, aki meg nem az meg fejlődjön csak 😊

a casual pont nem való szarra se, tele van retardáltakkal
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.06.05. 13:02:27
"Az biztos jobb, hogy azt sem tudod mi hol van a pályán, nem tudod mit kell csinálni"

lol

nálad már volt olyan hogy nem tudtad mit kell csinálni? az igen 😄

"FosTalicskaa"

én azt javaslom prbóbálj ki minden játékmódot és azt játszd ami tetszik, pont azért van a rankrenszer hogy a kezdőktől a profikig mindenki "megtalálja a számításait" mmben

a játékelbaszásról meg annyit hogy magas rankon is állandóan elbasszák az ember játékát a nagy prők úgyhogy te ezzel ne foglalkozz
Utoljára szerkesztette: Micsu, 2015.06.05. 12:56:23

Spészgószt
simán community... voice_enable_0 és mehet a pálya megismerés....<#idiota>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Roger6
Nyilván, de én meg úgy gondolom, hogy egy competitive-re meg már felkészülten kell menni. Vizsgára sem a vizsgán tanul az ember, ott már kész kell lennie. Casual tét nélküli meccs, ott megtanulhat helyezkedni, meg gránátokat dobálni, aztán ha megy neki, majd megy comp-ot! Hogy miért? Mert ha bekerül a Silverek közé, onnan kikeveredni egy rémálom.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.06.05. 11:59:35

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SzirmosSzisza
Van ám community szerver is. Ha nem ismered a pályát és úgy mész játszani csak elbaszod más emberek játékát.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

bosco05
azért nem hiszem, hogy lem-en kezdene az emberünk... silveren meg mindenki bolyong mint egy hülye 😄
Roger6
Az biztos jobb, hogy azt sem tudod mi hol van a pályán, nem tudod mit kell csinálni, ráadásul ingame ki is rúgnak meccsen nagyjából 15 perc után, mert szar vagy. Legalább gondolkodnál ember...

nyugodtan kompetitivezzél, majd szokod a pályákat meg az 5v5öt ami a játék lényege, ezért van jópár silver rank úgyhogy nyomhatod 😊

most én is kezdjek el casualozni mert nem ismerem a logot meg a többi új pályát? jó vicc

deathmach meg jó aimot fejleszteni, meg arra hogy belerázódj a játékba kompetitive meccsek előtt
Utoljára szerkesztette: Micsu, 2015.06.05. 11:32:27

Épp tegnap oltott le az experienced expert keménymag, hogy először tanuljak és ne competitivezzek. Én meg hallgatok rájuk, mert amit írtak, tényleg semmi pluszt nem ad a játékhoz, leszámítva egy rank kiírást profil oldalamra amivel még szívatni is fognak, nem mintha érdekelne. 😄
Viszont, hamarosan competitive missionok jönnek, szóval egyelőre muszáj lesz játszani ott is....

Egyébként pár ragekid ki akart szavazni tegnap, mert túl sokszor haltak miattam, ha sikerült volna az a szavazás, akkor buktam volna a mission progresst, amit addig gyűjtöttem?
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.06.05. 11:28:37

és? majd megismeri, casual akkor is fos

Roger6
Pont azt ne tolja, ha nem ismeri a mapokat. De amúgy ha visszaolvasnál úgy 20 hsz-t, láthatnád, hogy már kitárgyaltuk a témát.

"az a baj a legtöbb mapon nulla close combat"

nem igaz
védő oldalon úgy helyzezkedsz amilyen fegyó van nálad, ha közelharci akkor úgy, ennyi a történet

competitivet toljad

HTS s3rg1nh00
mind3.

HTS s3rg1nh00
ne is mondd,reggel SWAG7öztem pár killt,erre 4-7nél valami idióta indított egy swap team szavazást amit megszavaztak...kösz,ugrott az 1Mból vagy 20k-m...pedig már csak 55k van hátra<#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2015.06.05. 11:15:43

Makes sense. Bár nem értem minek forcolták a népet ezekben a küldetésekben a sniper fegyverekre. Emiatt nem túl izgalmasak a mission-ök.

Egyéként mi a baj a magyarokkal? Babahang, folyamatos anyázás, vagy csak szimplán retardáltak mert azt hiszik az a menő? 😄

Spészgószt
elárulom neked, hogy a casual most gáz, mivel rengeteg AWP-s küldetés van az elején és minenki azt csinálja!!!!
pl awp első 3 golyóval firstkillel szerezz pontot...meg 50 awp kill 20 awp kill az első 5-6 mission tele van ilyen és ehhez hasonlóval...tehát NE csodálkozz ha azt látod amit leírtál!!!
picit később meg majd a sok desertel meg czvel rohangáló hülyét fogod észlelni...mission...ez van...ilyenkor megbolondul minden casual szerver... casuálozni akarsz jobban teszed ha community szerverek közt keresgélsz...ha vagy elég perverz még mehetsz magyarra is <#idiota>

cat: az a baj a legtöbb mapon nulla close combat...csak kilóméterről awp vagy egy golyós kala/m4...ha bedobnak egy mapot ami kicsit bonyolultabb és van közelharc..rögtön jön a rinyálás meg fújozás kiszavazás...csak a D2 maradhat életben és a puszatság feeling mapok...lassan közelednek az aim mapok nem lesz csak két kezdő meg egy fal közte és nesze lőjél..na jó kell egy kis változatosság lesz egy doboz is ami mögé el lehet bújni...

Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.06.05. 11:11:13

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

SzirmosSzisza
Alacsony szinten persze, hogy mindegy, p90-nel is lehet darálni. Magasan meg távolról esélyed sincs pl SMG-vel.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Minden fegyvernek meg van a helye: a fegyverpolcon, ott lehet nézegetni, forgatni mondjuk nem... Egyébként meg rohadtul gusztustalan, hogy tegnap is mentem 1-2 órát és 16 játékosból átlagban 20-nál biztos, hogy awp volt... Igazi noob biztos fegyver. Azon már kínomban röhögtem tegnap este amikor T kezdőn áll 2 ilyen wonderwarrior, körülöttük meg 3-4 pisztolyos fazon akik vártak a fegyverekre, ha netalán kiszednék az awp-seket. Szóval közel a csapat 2/3-a ki se jött a kezdőhelyről!!! Miután oneshotoltak különböző váratlan helyeken, én is megnéztem mit élveznek ebben. Pikk-pakk le lehetett irtani a szembejövő sok majmot, aztán pihentettem is az egész játékot a fenébe, mielőtt még véglegesen megutáltam volna az egészet.

Szóval egyelőre a gungame meg a dm játékmódok az ami legalább működik, a kevés sniper miatt, de ez a casual egyszerűen borzalmas volt... (de az is lehet, hogy tegnap csak egyszerűen ilyen brainless zombikat sorsolt nekem a random)

Spészgószt
én úgy megszoktam a galil darálását, hogy amikor ak val kell lőni zavar hogy lassú és "nagyot rug" 😄DD

igen, az tetszik nekem is a goban hogy nem akkora töltelék a többi fegyó mint a sourceban, nemhiába lehet sokszor eredményesen forceolni
bár az m4 meg az ak jóval pontsabb ha pontozgatok, közelre tunkra jó lehet a gail, néha adja a gail de én nem szeretem, famas viszont eléggé rendben van

Jim Morrison
galillal nekem is jól szokta adni, de van hogy tunknál jobb az ak, mert jobban sebez így ak t szoktam venni ha tudok<#idiota>

Spészgószt
és mi van ha én 10* jobban lövök famassal galillal meg főleg!
Pl kalát soha nem veszem meg, nekem a galilal 20* jobban adja és jobban is kezelem(gyorsabb firerate, elég erős is, és az első 3 golyó levisz bárkit, bárhonnan...ha az én kezemben van 😄 ) ha AK-t veszek ...az jó esélyel csak az ellennél landol max 1 ember után...
az a baj még mindig ugyan az a tendencia csak az AK csak az M4 és awp...ezeken kívül el se tudnak képzelni mást a loadout ban...pedig itt Go ban arra mentek eleinte hogy meglegyen minden fegyvernek a helye!!!
más játékokban kicsit szimpatikusabb a kaszt rendszer (pl régen nagyon sokat toltuk csapatban AmericasArmy-t)....legyen support parával...m4es meg mp7es 2 meg egy szniper...ok ebben az esetben értelmetlen a vásárlás....és már nem is cs 😄DD....de legalább lehetne limitálni a fegyvereket...
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.06.05. 10:01:42

Azért kérlek, mert a 2 fegyver annyival másabb jellegü, annyival más dolgokra alkalmas, hogy ha ide-oda tudnád váltogatni meccs közben, a CT még nagyobb előnybe kerülne.

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

Ingman12
Csak kíváncsiságból kérdem, vajon mi az értelme annak, hogy választás elé állítanak az M4-el kapcsolatban? Miért olyan fontos, hogy az egyiket muszáj legyen kihagyni a loadoutból?

Azért ez nem ilyen egyszerű srácok... Elég sokszor lesznek galilosok, m4 el rohangáló terroristák, tec9 al force-olok, stb. Ha megvan a full pénzed, akkor kell a full kevó. Szituáció függő, mondjuk 4400-el ellehet gondolkodni mi a jobb, kis kevo + m4 + granyók, vagy famacs + full buy. Ez nem olyan, amit a fúrumon kilehet tárgyalni. Sőt a CS már általában nem olyan dolog 😄 És nagyon kevesen vannak a nem pro szinten, akik képesek a terrorok pénzügyét pontosan követni.
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.05. 00:17:57

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

bosco05
gyönyörű 😄
Jim Morrison
De a glock vagy tec9 beadja a random hedit 😄
Ma is középen eldobtam a fegyverem, de elkezdett loni a gyerek. Felvettem a masik fegyvert fordultam 180 fokot es en lottem le 6golyobol 😄

bosco05
jó hát biztos 😄 de mondjuk ha egy faszlém kilő egy tárat ak-ból és nem talál el, akkor azé ott se számít nem? 😄
Jim Morrison
Mondjuk LE szinten még előfurdul, hogy rámlőnek egy tárat de utána már glockkal soroznak 😄 akkor azért számít

bosco05
Ha full buy van a t oldalon az ellenfélnek, akkor sosem veszem rá a helmetet, mert semmi értelme, ak-val így is úgy is 1 hit hs, pénzkidobás.