9177
-
#6100 Nem, de az összesítettet növeli - igaz szerintem még nincs félnivalóm. Szerintem nekem meg 1 napos eltiltásom sem volt. Az para lenne ha hirtelen kivágna 1 évre mondjuk egy bug miatt :) -
#6099 nem nagy cucc a 30 perc - 2 órás eltiltás :)
akinek meg összejön az 1 hét, az nem áramszünetekből és géphibákból kapargatja össze :D -
#6098 nekem ilyen van, de mivel sem a router, sem pedig a padláson lévő cuccok (switch, tv és internet jel szétszedő miatök) nincs ups-re téve ezért net így sem úgy sincs lesz nálam :) mondjuk nem is az a cél, hogy gyorsan lezavarjak egy csgo meccset + hál' isten áramszünet is nagyon ritkán (meg olyan vihar mint ami tegnap volt). -
#6097 Pont ezért vettem utoljára olyat, aminek nem speciális csatlakozója van, így a modem is rajta van. ;-) Ilyet -
#6096 van, de a csak a gépemre/monitorra, szóval net nélkül bármit is nehéz lett volna csinálni (cooldown ellen). -
#6095 Szünetmentes tápegység? Több időd lett volna kilépni. -
#6094 Tegnap 8-10 nél beírtam teamchatbe, hogy megjött a vihar, gyorsan fejezzük be, rá 4 mp re jött az áramszünet és kaptam a cooldownt :'(
Jó lenne ha lehetne küldeni igazolást a hiányzásról :c -
Dobronski #6093 de -
#6092 neem :D ilyen nincs, ennyire senki nem lehet retard :D -
#6091 casual -
ntex #6090 -
#6089 :c -
ENVE #6088 lul
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.08.01. 03:27:11 -
ENVE #6087 A rankra nem kell büszkének lenni. Főleg nem nekem, mert ennyi idővel a háta mögött, mint én, más is elérte volna, valszeg már hamarabb. Ennyi 1.6 ozás után mások kb. 4-500 óra alatt ott voltak maximum. :) -
#6086 Pedig nyugodtan lehet büszke rá, főleg a befektetett időre, és munkára, ami mögötte van. -
#6085 van ilyen is :o
-
ENVE #6084 De aki továbbra sem érti, és csak a saját nézőpontját kívánja hangoztatni, de szeretne a másik oldalba is bele nézni, azt ma este várom streamen.
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.07.31. 14:01:55 -
ENVE #6083 Nem, ez a warcraft és starcraftal kezdődött. Nem tudom melyik a 2 közül, de valamelyik híres top player ellen már senki sem akart játszani, így csinált 1 új accot, hogy ne ismerjék fel. -
ENVE #6082 Tudnék vele kötekedni, de akkor mondok neked valamit:) Nem 1x verettem magam szarrá szánt szándékkal :) Oda tartom én még a másik orcám is, mosolyogva 8) Ezt rossznak mondod, mert én nem féltem sem az életem, sem pedig a testi egészségem. Máskülönben nem lenne irl olyan múltam, amilyen, és nem lennék az "agyatlan entryzős aggrós hülyegyerek" sem cs-ben. Nekem ezt hiába mondod, én annyit tudok neked mondani, aki boxolásra adja a fejét, azt nagyon elfogják agyabugyálni. Aki csére adja a fejét, azt meg nagyon szájba fogják lövöldözni:) Ez egy ilyen sport barátom. -
#6081 LoL-ban azért smurfolnek, mert magas szinten 10-20 perc is lehet akár mire talál 1 meccset és inkább csinálnak új akkountot.
alig várom, hogy meglegyen 150 win :D
-
Lokker #6080 Ez az egész smurf dolog a WoW-al és a LoL-al jött be emlékeim szerint. Sokan azért csinálták mert nagyobb szinten/rangon már nem igazán tudtak érvényesülni és "easybb" volt a kezdőket/kisebbeket leverni. Más okot én se tudok elképzelni a smurfre mint hogy könnyebb. -
#6079 Nah akkor kapsz egy nova 3 at ra...
en meg bemondok neked egy 75 kilot es hogy volt mar a kezemen kesztyu... legyen nova4 nah ez az en smorf accom...
aztan odaallok veled szembe 90 kiloval par % os zsir idexel, 6-8 eves majd profi box tudassal kis plusz thaiboxal fuszerezve (ez persze kivulrol alig latszik es nem is mondom...mert funolok smorfel)
es kb asztalra feltett labbal egy sorrel a fejben 10 mp alatt fossa utlek...es csak rohogok mert vicces hogy meg se tudsz kozeliteni... ugye szerintem is fun lenne... ha kesztetesed es a tudasod is megvan a globalhoz jatsz ott... a szopas resze annak is... ahogy engem is pofan ver egy hasonlo kaliber...
nekem ennyi a velemenyem a smorf-rol...
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.07.31. 13:02:40 -
ENVE #6078 65kg tömény skill vok tesó, nekem ne ugassá x)
jk Ne is emlékeztess a kilákra, 10et elvesztettem a szokásosból fél év alatt, akaratom nélkül :S
-
#6077 Te figyu? Most komolyan!!! Hany kilo vagy es mennyire tudsz boxolni?
Komolyan kerdem csak erre valaszolj...aztan folytatom!
... -
ENVE #6076 Én mikor mondtam, hogy boconál jobbak lennénk? Nem vagyunk azok, ez egyértelmű. Kritizázlni és csinálni más.
Ki verte a globálra, én? Nem igen!!! Büszke esetleg arra lehettem, hogy nem kértem meg soha senkit arra, hogy jöjjön, azt nyerjen nekem. Szólhattam volna neynek már fél éve, és én is lettem vón busztolt. Leszartam, magam akartam, magam szereztem. Erre esetleg.
Nincs taktik? Valóban nincs. Ettől még látom, hogy boco nem jó, nem ügyes. Nálam még lehet mindig ügyesebb, de ez von le abból, amit mondok. Az a baj veled, hogy számodra lényeg ki mondja, és nem csak az, hogy mit. Ez egy forum, itt nem az a lényeg ki mondja, hanem inkább az, hogy mit, ha ilyen dolgokról van szó. Lényeges, hogy ki mondja nyilván, de azért azt gondolom van elég szemem a játékhoz mostmár... Nem kell nekem top playernek lennem ehez. Annak idején voltak megmondó emberek, én is olyasmi voltam, én d$t-t is elküldtem melegebb éghajlatra, ha szerintem baromságot mondott, én lefikáztam gNu N játékát is, hiába tett szarba anytime. Mert tudtam miről beszélek!
Tudom miről beszélek, amikor azt mondom, hogy a volgár teamből kb. gabesson az egyetlen tényleg jó player, boco 1 szerencsétlenség, ney elkurvult, rml mindig is 1 idióta buta egoista fasz volt. Nw mondja, aki becupon lement olyan teammel, hogy kikapott mindenkitől. Naoszt? Attól még igaz amit ott fent leírtam! Ha cat írta volna is az lenne. :)
Smurfölést meg hagyjuk már könyörgöm, jól akarjuk magunkat érezni, azt csókolom. Napok óta ezt csinálom, napok óta nem idegesít fel a CS, jól érzem magam azokkal, akikkel ezt csinálom, életemben talán ilyen jól nem szórakoztam csézés közben. Nem szeretem a játékot, mondtam már. És most főleg, de inkább törődöm azokkal, akikkel játszom, mint a játékkal. Tegnap virtuálisan örökbe fogadtam egy nova1 es 12éves magyar srácot, mert tök rendes, aranyos kis kölök. Nem azt nézte mit hibázok, mibe köthet bele, hanem örült, hogy velünk játszhat... Mind1, nem kell megértenetek, elég ha én értem. Csak könyörgöm hagyjuk már ezeket a rohadt alacsonyan kvalifikált flémeléseket, hogy ki mikor végezte el az iskolát, meg cologne, meg a jó isten tudja... Annyira szar oltások, hogy szörnyü
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.07.31. 11:33:34 -
#6075 Neked az biztos, nekem meg paradox dolog ha az embert leiskolásozzák, aztán arra büszke, hogy a gépen jól játszik :) Az is baromság, hogy összekeverjük a profi sportot az otthoni időtöltögetéssel, semmi köze a kettőnek egymáshoz. ENVÉ, csomószor néztem a twitch-ed, beszéltünk is párszor ott is, itt erről. Te is beláttad, hogy taktika nélkül rohangáltok, mint a pók a falon a legtöbbször. Ha egy játékban (ami a csapatjátékra/taktikára épül) így el lehet érni a csúcs rangot, arra azért én nem lennék büszke. Aztán jött a fikázás, hogy itthon mindenki faszláma, meg szar-fos, lehet menni LAN-okra, meg lehet mutatni, hogy gabesson, meg boco meg nem tudom kik csak csicskák, és ti vagytok a királyok a GE ranggal. Aztán ugye számotokra érdekes módon nem fontos a rang, de smurf accok vannak, és büszkék arra, global elite-ek :D Ez hogy van ez ENVÉ? :) Ha nem fontos a rang, hogy lehet rá büszke az ember? :D Érzed a dolog nem kicsi paradoxon jellegét? :)
Na, és most befejeztem, ebben a hsz-ben összefoglaltam azt, amit gondolok. Téma lezárva részemről, bár gyanítom nem fogják megérteni egyesek. Akinek nem inge, nem veszi magára természetesen.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.07.31. 11:25:05 -
ENVE #6074 Most már kb. abba is hagyhatnátok... Ennek tényleg nincs értelme, ez puszta fasz méregetés -
#6073 Ne keverjük a profi sportot az otthonival baromkodással, Cat
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.07.31. 11:09:23 -
#6072 Nem akarsz kimenni ESL One-ra Kölnbe és a sok pro arcába dörgölni, hogy ne legyenek büszkék magukra? -
#6071 Psszt: amikor egy ember azt írja, hogy én vagyok az általános iskolás, miközben ő büszke egy számítógépes játékban elért teljesítményre, az nálam olyan paradoxon, amely teljes mértékben megmutatja, hogy nem kell vele beszélgetnem. -
#6070 nem 24 vagyok, de psszt :) -
#6069 :D :D Ó istenem, amikor egy 24 éves egyetemen alig végzett (vagy még nem) beszól, hogy a CS-s tudományára büszke, az az igazi thug life XDDD De jó életed lehet, ha a CS-re vagy büszke :D -
#6068 4/4 leestem lemre :D -
#6067 ma eddig 3 / 3 a csalók aránya :D -
ENVE #6066 olyan szinten játszó emberek vannak. Már kérdés, hogy alattuk még szarabbak, így oda jutottak. Ennyi
Ma játszottam fury ellen, supreme volt. Mondhatná jogosan, hogy miért ő supreme, és miért xy global. Nem sértődnék meg rajta, mert ő olyan szinten játszik, én nem. Semmi keresni valóm ott, megmondtam egy párszor
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.07.30. 21:50:39 -
#6065 Igen nekem is azok a mondatok ugrottak be, amikor másról se szólt a rage, hogy tele van agyatlanokkal :D Azokat feltett lábbal is rakni kéne oda vissza :D -
#6064 nem -
#6063 Várjá, nem azt mondátok, hogy nova4-ek vannak globalban?:D -
ENVE #6062 Mert nem vagyunk rá képesek, hogy amikor 125x pofán lőnek, akkor ne vegyem komolyan. :) Most sem vok amúgy globál, elbuktam, mert szar formában vok, lese szarom. :)
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.07.30. 20:12:22 -
#6061 Én csak azt nem értem, ha ti hangoztatjátok folyamat hogy nem olyan fontos a rang, akkor mi az istennek smurföltök? Akkor játszatok main accon lábakat feltéve hátradőlve mint mi olykor olykor és nem kell szégyellni ha épp nem vagy globalon emiatt.