Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelen állás szerint ez van. Amit mi anno 1.6 ban, a mi IGEN GYENGE, ÉS MINŐSÉGTELEN SCENE-BEN midnek hívtuk, aka közepesnek, az ma alsóhangon supreme, de inkább már global.
Aki mai napon nem ütötte meg 100meccsel a LEM-et, azt mi lownak hívjuk, már sry. Ott valami kurvára hiányzik. Vagy szarul lő, vagy nem érti a játékot, vagy valami más, de ez sajnos így van. Mindenki, aki a mai napon nem törte át az LE határát, az lownak, aka szarnak minősül, és ezt most nem bántásképp mondom, mert én is voltam kezdő.
Ez nem igaz a VAC ban wavek előtti időszakára, akkor ez a seriff (dmg) vonal igen nehezen volt áttörhető, aki akkor LEM volt, az már általában nagyon ügyes playernek számított, a supreme akkoriban már simán a nagyon jó player, a maradék aki global volt, az vagy csalt, vagy csalókkal játszott, vagy vette az accát, vagy pedig szabályosan top player volt.
Jelen állás szerint aki tisztában van a játék alapvető szabályaival, ahogy te is tisztában vagy vele bosco, de ennél többet te sem tudsz (sztem ezt vágod te is, hogy csak simán nem vagy retard, de semmi extra itt CS-ben egyenlőre), az LEM kell, hogy legyen perpillanat. Az, hogy vki lee esik 1-2napra 1 rankot nem számít, happens, vannak szopóágak, általában beszélek.
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
Meanwhile verek el olyan globalt, aki hitet nem lő rám. Ez van. Ez a CS, itt sajnos nem 15-20 féle skill csoport kéne, hanem kb. 100. Sokkal nehezebben lehessen lefele bukni, és sokkal tágabb besorolási rendszer. Ergó itt 1x kéne az elején kideríteni, hogy kinek mennyi köze van a játékhoz, én még kvíz kérdéseket is tennék fel játék elmélettel kapcsolatban, aztán oda ültetném, hogy aim_training_csgo-n mennyit lő el 100ból, vissza kérdezném az elmúlt 10év legendás csapatait, stb. Így nem találkoznék dezsővel magas rankon, aki rakott bombás első kör után 3. körben csoró módon nem tud vásárolni, nem találkoznék idióta álatokkal, akik nem képesek felfogni az entry frag-trade-trade elméletét, nem találkoznék olyan vadállatokkal, akik szerint az awp egy imba fegyver, meg op. Nem lenne az, hogy a haverom berakja silver elite masterbe, mert épp nem tudott, csak 10ből 5 1v5 silver gamet le carryzni, mert 1.6 ból jött, és még csak 2órája van a goban, és nem szidnák utánna az annyját is, amíg átvergődi magát a sok lófasz rankon, mert (megtörtént eset), 1hétbe se telett neki, és már LEM volt. Stb.
Sajnos ez van, itt nem 20féle játékos van, hanem nagyon sok. Én is global leszek előbb-utóbb, de hol vagyok én akár egy gabessonhoz képest? És ő hol van egy random Gamers2 player átlagos formájához képest? És az hol van f0resthez képest? Hát ez az. Szar az egész, dilettáns ember csinálta a rendszert, agyatlanok. Casualok. Ez van
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.06. 02:52:50
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
Akkor tárgyaljunk a fegyverekről...
Galil vs AK. Igen, a Galil egyszerübben kezelhető. De most akkor gondoljunk már bele abba, hogy lesz-e neked időd scream ellen 3 golyókat lövöldözni galillal, mikor neki AK-ja van? Jah a galil 3 golyóból tud ölni, az AK meg 1ből, de max 2ből. Mert a spread miatt van, hogy az első golyó mellé megy, de 2es burstel az tuti fej, ha rá lősz. Ezért jobb az AK anytime, mint a Galil.
Következő, azért, mert egy fegyverrel egyszerübb lőni, még nem jelenti, hogy jobb. Ez a játék lényege, hogy magas a skill cap relatív, az igazán effektív fegyverrel nehéz lőni. Na olvasom tovább, aztán ha van még szerkesztem, vagy jön a kövi hsz... De fiúk azért gondolkodjatok már el a játékról kicsit mélyebben, ne a saját szinteteken ragadjatok már meg, gondolkodjatok fentébb könyörgöm
twitch.tv\mnk_official
Szűz team volt, nem is tudom kit nevezett ki UO "squad leadernek" NewZoo, rövid ideig tartott az UO láz. Mindegy is.
HWbant nyilván nem osztották csak úgy, de levenni se vették csak le két szép szemért :p (És fix, hogy punkbuster, nem punkbusteD, amiről én beszélek.)
Utoljára szerkesztette: Munkie, 2015.06.06. 01:31:07
twitch.tv\mnk_official
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Emlékszem, még nekem is volt 1x hardware bannom (ha jól rémlik így hívták), mondjuk írtam PunkBusternek levelet, rá 1 hétre nem volt.
twitch.tv\mnk_official
Amúgy óriási mákom volt, mert pont előtte pár nappal léptem ki az Infinity-s regből, mivel mi is indultunk külön CB-n és nem lehettem beugró emiatt (mert már ugye játszottam 2-nél több meccset másik csapattal ugyanabban a divízióban 😛 )
szerk: szerintem te még nem játszottál vele, mikor banolták, egészen más csapattársai voltak, akkor még Aseska velem jött cod1 lanra.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.06.06. 00:51:24
twitch.tv\mnk_official
Viszont Pierce miatt a teljes Infinity ki lett banolva CB-ről 😄
Aseska csapattársam volt, meg Bocey-t is ismertem futólag 😊
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.06.06. 00:12:53
twitch.tv\mnk_official
@Roger6: Nem kiforgatni akartam a szavaidat, csak úgy látom más az értékrendünk. Én egy MM-et nem tudok annyira komolyan venni, hogy akár két percet is rászánjak arra, hogy melegítsek 😛 Az MM az fun, a pug is fun... Majd kupák előtt melegítek, de olyan meg megint csak nem lesz, mert annyira meg nem érdekel ez az egész 😄
@Munkie: Milyen cod1 lanokon voltál? Találkozhattunk mi valaha? Rémlik a neved, de nem tudom a helyére rakni a dolgokat, magyar csapatok ellen leginkább csak lanon játszottam :S
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.06.05. 22:50:47
Ma kétszer nekem is 2szer restartolnom kellett, hogy megjavuljon. (Gép resi a megoldás)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
április 19 AK-47 Elite Build WW: 908
meg még az 1.ST fegyóm amit vettem a Galil Blue Titanium júl.1től 1310 killel
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.06.05. 21:56:05
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
twitch.tv\mnk_official
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.06.05. 21:37:45
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
átléptem az 1000 órát... 😞
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
En csak tudom hogy van de meg annyira se erdekelt hogy kiprobaljam 😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
#5303: inkább tanuljon meg egy pályát pár óra DM-mel, mint más játékos spectate-elésével mert meghalt 😄
Engem is amúgy Silver 3-ba rakott (bár ebbe benne volt a 7 lose a 8. win után csapatársakkal), ismerős pár napja fejezte be a promóját smurfjén és dupla kala lett (azt mondta, ha globalokkal játszott volna helyettünk valszeg SMFC/Global-ba rakja 😄)
Engem is silvernek tett be elsőször, kb. fél óra casual játékidőm van az 1500 órából..
Utoljára szerkesztette: Munkie, 2015.06.05. 18:19:41
twitch.tv\mnk_official
Nagyon sok olyan játékost találni alacsonyabb rankon, aki azért van ott mert ad1. haverjaival játszik csupán, s megfelelő csapat\környezet nélkül fejlődni s előrébb jutni nehéz\szinte lehetetlen. ad2. Nem is érdekli ad3. Sokan beszopják a kismillió csalóval, ezzel is elhúzva az előrelépés lehetőségét rangban. Lőni és észjátéka viszont magasabb, mint a rangján játszók jó részénél.
Nem egy ismerősöm látom, hogy több ezer órája van, több száz win és közepes\átlagos rangon stagnál. Hogy miért? Hát mindenkinek megvan a saját érthető magyarázata és valakinek meg a szar kifogása. Ez egyéni. Ám mindenkiben ott a potenciál, hogy jobb legyen, mint amilyen épp. Szvsz.
twitch.tv\mnk_official
ergo egy pasha elmegy globalig egyedül is, de még ő is lebukik supremre vagy még alább is, de ha a virtussal játszana mindig mmet akkor max a csalók meg top csapatok ellen buknának csak, always global lenne mindig
ergo jó irányadó a rank, egy novából nem lesz global de még egy mgből sem, de egy jobb csapattal, meg normális teammel simán lehet +/- 2-3 rank eltérés, nameg ilyen banhullámok után is felugrik az ember 1-2 rankot, ki mennyit játszik
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Amúgy CS-ben nem publikus, de pl LoL-ban már a Gold is top 50% volt, pedig az is még bőven alja rang. (emiatt gondolom, hogy CS-ben is hasonló, annak ellenére, hogy madárka nézetből biztos gáz akár egy sima ak játéka is)

15-14: LEM pajtásunknak van 6k ja, de nem droppol ak t mert minek (ordítottam mikibe, írtam neki, lövöldöztem, beálltam elé, stb..)
Szerencsére megnyertük....
Azért ez eléggé alap dolog imho, mármint nem a nézés, hanem, hogy tudod. (btw nekem lakótársam comp előtt mindig melegít 30 percet DM-en)
Illetve compon is lehet funolni, ismerős pl nemrég mesélte, hogy azzal szórakoztak compon, hogy embereket banoltattak.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.06.05. 16:04:48
egyébként meg csapatjáték, egyéni rank csak egy dolog, kodiak is volt már dgm, ilyen alapon rá is lehetne mondani hogy nincs köze a játékhoz 😊
én most néha játszok ha van kedvem olyan barátaimmal akikkel a való életben is barátok vagyunk, mge meg dmg között mozgok, régi sourceos spanjaim supreme, lem körül mozognak, ha velük tolnám ott lennék én is
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"