Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jajj, a sok lemészárolt aranykalás bosszúja ugy érzem utolért. Lehet írok a cs go-s supportnak, már ha van ilyen, hogy manuálisan toljanak le 8-10 szinttel mert ez nem állapot. XD
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
"Rush for mother Russia!" - Ilyenkor tutira mennek veled!!!
"Remember for Stalingrad, if you stop, i teamkill you!!!" -Hátha nem áll meg a rush közepén!
"Stalin would be proud of you!" -1 szép mozdulat után, igen jól érezhetik magukat!
Volt még pár beszólásom nekik, de már elfelejtettem 😞((
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
Valahogy megnézik a profilomat, ott meg gondolom azonnal leveszik, hogy full kezdő vagyok, plusz hozzájön, hogy ha jól mozog, helyezkedik az enemy akkor nem tudom rajta tartani a célkeresztet vagy nem nézek oda, + hagyom magam hátbalőni néha, ilyenek... szóval tök mindegy, hogy 3:5-el vagyok, egy látványos mellélövés után már hallom, hogy ott sistereg a levegőben a sok szovjet szó között a 'noob'... posztkommunista fémipari segédmunkás mocskok! 😛
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.06.06. 22:11:31
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Pedig az elején olyan jól indult, fél szintnyi xp-k jöttek egy egy győzelem után, most meg...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
twitch.tv\mnk_official
El sem hiszem, először voltam a legjobb egy csapatban, bár nem nyertünk, így élveztem a játékot. Visszatérve a főmenübe új ikonok jelentek meg. 1 barátságos, 2 tanító és 1 vezéregyéniség fogadott. :-D
és ez mellett nem próbálsz meg versenyszerűen játszani?
hát lehet te is egy kicsit hibásan vagy bekötve 😄
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
twitch.tv\mnk_official
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.06.06. 16:02:27
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
szerk. a solo q vs premade-be még bele nyomnám, hogy ha olyanom van, és nem flémelek, tudom ám moralizálni úgy a társaim, hogy ne adják fel, és a szarból is vissza jövünk. Már az elején képes vok olyan hangulatot csinálni, hogy mindenki kihozza a maxot magából. Meanwhile az enemy kickelgeti egymást, tk zik, afk zik, stb.
Kivagyok képezve a fejjátékra 😄
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.06. 13:35:58
Utoljára szerkesztette: Munkie, 2015.06.06. 12:21:07
twitch.tv\mnk_official
tf2 ben is te jó ég, ég és föld :p
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.06.06. 12:02:56
De egyedul akkor is nehez, rohadt nagy lutri. Mondjuk irtam is tegnap mekkora makom volt, lehet jo nagyot comebackelni, de sokszor (80%ban) van egy emberke, az otodik aki sosem a csapattal van, sosem hallgtak a tobbiekre ugy meg nehez nyerni megha a masik 4 meg rendesen kommunikal is.
Legalabbis ezt tapasztalom.
Gamesensem hiaba van, ha mindig hatbalonek mert a tarsaim mind ugyanazt nezik.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ami nekem casual, az neked hardcore play. Ami nekem a laza játék, az neked még mindig a wannabe pro szint ezek szerint 😞
szerk. én perpill csapat nélkül is botozok felkelés után, próbálok nyerni minden egyes meccset, nézek pro streamet, tanulok flasheket, granyókat, metát, mert én nekem az agyam a CS-re erre asszociál, komoly játékra. Én ebben mindig próbálok jobb lenni, sosem a funért cséztem. Nem lelem örömöm a játékban, sose szerettem ön magát a CS-t, csak a verseny szerüsége fogott meg. Jobb akarok lenni minden percben. Nem pedig jól érezni magam, mert nagyon ritkán tudom. Csak akkor, ha nyerek. Néha még akkor se.
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.06. 11:49:45
Én magamban szedtem vissza a rankom mindig. Haverokkal estem le, és magamban mentem fel általában. 😊 Most is a supremet 1szál magam kellett. Sokkal, sokkal gyengébb enemyket kapsz solo Q-val.
Mondtam egyébként, hogy néha le esik az ember. Voltam LEM pár napja, de hajnalban ráfeküdtem magamban 2 liter kávé melett, és back2smfc.
A smurfom lassan LEM, és ilyen mg1-2ak haverokkal is tolom vele néha. Nem kizárt, hogy hamarabb lesz global, mint a main <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.06.06. 11:44:20
nem kotekedni akarok csak nem ertelek... full komolyan veszed, de a komoly csapatrol leteszel es a posvanyban fetrengsz... raadasul javitsatok ki de ez az sg topik nem igazan hardcore cs forum...
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Mostanra már akkora a lemaradásom, hogy szörnyüséges, akik ismernek a mai napig túlnőttek rajtam, a maradék nem akar játszani rendesen, vagy nem ismer, és nem is tudom, hogy megismer-e valaha. Inkább streamelnék helyette rendszeresen, és próbálnék kialakítani valamilyen portfóliót, ami megfogná a kezdőket, és rendszeresen lennének tanulni vágyók, de ehhez annyit kéne ezen a részen fejlődnöm, hogy nem is biztos, kitartok addig. Engem anno behúztak 2 társaságba, akik jobbak voltak sokkal nálam, és rengeteget segítettek, szeretnék én is segíteni másoknak. Mert időm rengeteg, kedvem is lenne hozzá, de hát sajnos az fb csoportok tagjai skineket betyárkodnak, boostért könyörögnek, smurföket szidnak, nova csalókat vizionálnak, silverben ragadnak a szar team miatt (tévhitekben élnek magyarul), mint hogy jönnének, kérdezgetnének, faszom. Lehet én vagyok a tévhitekkel átitatott idióta, mert azt gondolom a mai napig lenne mit átadnom ezeknek, de szeretem ezt hinni <#idiota>#idiota>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mi próbálunk ezen változtatni, csak hát a minden nap más 5ös mellett ez igen nehéz. Néha azért amikor itt a warlock, akkor már van taktika is, nem különösebben kidolgozottak, de azért már hasonlít valamire. Mostanában elhanyagoltuk a casual haverjaink, régi prokkal toljuk, am0rf, warlock, claytoN, gibkey, na velük azért már máshogy alakul a helyzet manapság. Nem is nagyon kaptunk ki supremeben az utóbbi 2 napban 😊)) Sajnos ez a helyzet, MM az vicc. Nevetséges a játék ott, nem csézés, főleg nem komoly.
Általában run & gun, semmi extra. Ez az, ami engem a leginkább zavar. Nincs egymás fedezése, még olyan alap dolgokon is megcsúszunk sokszor, hogy bomba lerakása után bemondani ki mit néz. Ez annyira alap volt régen 1.6 os köreimben, hogy tényleg nem is emlékszem olyan időszakra, amikor ilyen bután játszottuk volna a CS-t. 10évvel ezelőtt se igen...
Sajnos részemről nem is igen lesz ez komolyabb, a közeljövőben tuti nem. Slaya-t elrabolták warlockék, alakul az újdonsült Low quality-halálhozó team, még a végén kuLi is ott fog kikötni. 😊))) Ők jók lesznek, ha tényleg összejön nekik, és nem adják fel, meglássátok, volgár verés lesz fél év alatt. Hogy velem, és HAL barátommal, aka dzso, cyka420, mikor milyen hülye néven játszik velem, mi lesz, azt nem tudom. Szeretnénk mi is csapatozni, hogy legyék motiváció a rendesebb játékra, de nem hiszem, hogy lesz kikkel.
Épp ezért mondtam, hogy a LEM az alap. Mert alapvető taktikai, elméleti részek nélkül is global leszek, még ezen héten szerintem. Nem nagyképüségből, hanem mert ennyire gyenge a mezőny.
ps. Nw a nick, nem nv 😛 Nightwish-ből ered, csak utáltam, ezért lett Nw, aztán néha enve.
NOSZTALGIA
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.06. 11:25:21
Na meg gyanítom én 20-ad annyi időt sem töltök a gép (és főleg a CS:GO) előtt, mint ENVÉ, vagy te Bosco, szóval én egész más kontextusban látom a játékot, mint ti. Persze ha minden nap játszanék, biztos szarnék én is abba, hogy "bemelegítsek", vagy BOT-ozzak, vagy DM-ezzek. De pl múlt hónapban 2-3 hétig el sem indítottam a játékot, ilyen időben meg a tököm sem ül gép előtt (most is csak a szomszédot várom, aztán irány a bősi vízerőmű bringával, sörrel, szalonnával-hagymával).
Szoktam nézni NV meg Bosco stream-jeit is amikor nincs más dolgom, vagy kajálok, és teljesen igaza van Bosco-nak abban, hogy a LEM az tök átlag playereket takar, de szerintem még fölötte is. Nem láttam még olyan mozdulatot, amire azt mondanám, hogy beszarok, ez valami kurva magas szintű játék a stream-ek alatt. Legtöbbször semmi taktik nincs a közvetítések során, és így is lehet valaki Supreme, de talán még Global is. Ezt természetesen nem bántásnak szánom, mert így is sokkal jobb játékosok vagytok nálam, ez nem vitás, viszont én így látom, ez a véleményem.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A competetive mode erről kellene, hogy szóljon. És nem, nem játékok közt élek, viszont versenyszerű csézés közepette lettem nagykorú, így nálam ez alap dolog, és nonsense, hogy van aki telibe se szarja ezt a részét. Annak ott a casual mode véleményem szerint.
Amíg vannak olyanok, akik azt se tudják, hogy az ellenfél mikor ecozik, addig nincs keresni valója nagy szinten. Még is ott vannak. Azért tenném fel a kvíz kérdéseket, mert az sok minent elárulna egyesek CS tapasztalatáról, és nem történne meg az, hogy vkit oda boostolnak magas rankra 10meccs alatt, mások meg akik tudják mi a dörgés vhogy nova2 be keverednek, aztán smurfnek hívják. Ennyi. Millió dolog lenne, ami segíthetne a rankok reprezentatívabbá tételén, 10szaros meccs silverek közt erre nem elég.
És a közeljövőben rám tekints úgy, mint a tryhard wannabe prora, mert én nem úgy cséztem le 10évet, hogy pubon funolgattam, hanem lelőttem napi 5000botot, DM eztem 2órát, praccoltam a csapatommal még 3-at, aztán mixeltem a haverokkal 5öt, és levezettem pubon 2őt. Kibaszottnagy kocka voltam, nekem ez a játék serious business.
Ne csodálkozz, hogy nem szeretem a full casualokat😊
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.06. 11:04:00
Kvizkerdes a csapatokrol.... LOoooL
Omg...
te picit tuuuul komolyan veszed ezt a JATEKOT!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
(mondjuk a vicc az, hogy ha nem 3 accon gémelnék a drop miatt már meglenne a supreme és lehet előbb utóbb meg is lesz, csak nem tudom mire fel 😄 )
ui.: ku*va kevés ez a pár rang ami most van, pláne a banhullám óta...
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.06.06. 05:09:40
Mert ez nem csak arról szól, hogy ráteszem a fejére. Ez szól a pure aimról, reflexről, spray controlról, döntés hozatalról (lövési szinten, mikor milyen technikát alkalmazz, stb.) Ez mind a "célzás" része. Ezen felül jönnek mások. Scream is tudna még fejlődni bőőőőségesen.
Megint az az érzésem, hogy teljesen laikus emberek akarnak nagy igazságokat mondani... 😄 Ne csináljátok már ezt könyörgöm, mert megint nem fogom ide járni, mert egy idő után kikészítetek ezekkel a kijelentésekkel, aztán majd besértődtök, és kifogom erőszakolni a büntiket, mint kb. 1éve. Ne pls. Inkább vesettek fel kérdéseket, átdumáljuk, itt van már ez a Munkie srác is, ő se tünik fogalmatlannak, ha kell megkérek pár igazán tapasztalt playert, járjon ide, segítsen elméleti dolgokat megvitatni, de azért ne a nyúl kezdje már vinni a puskát, mert akkor flém tenger lesz belőle...
Nem nehéz, nem is értem....