9177
  • HTS s3rg1nh00
    én úgy emlékszem,hogy mikor mi haverral elkezdtük a go-t,akkor még (source után) igen tűrhető volt a hitreg...aztán valamelyik operationnél baszódott el az egész,azt tudom hogy a breakoutnál már itt voltam...
  • Lokker
    Ez a hitboxos dolog mióta van?
  • bosco05 #6138
    Na azért legyen már egy szint ami alá nem megyünk be pls :D
  • ENVE
    Csak én éppen nem vagyok benne biztos, hogy ennyire változó volt a kliens és a server oldalon történő dolgok. Cod tömve volt mindenféle csalással, és kb. csak az nem csalt tudtommal, aki épp nem akart. :)

Goban is sok a csaló, de azért tünik ennyinek, mert 10x többet játszák, és sok féle accal. De itt nem lesz norecoil, nem lesz no spread, mert a kliens és a server SZÁNDÉKOSAN mást mutat. A bomba rakós hitboxon meg dolgoznak, levolt már írva párszor, nem kéne belőle ügyet csinálni minden áldott héten.
  • SzirmosSzisza
    Én anno elég sokat CoD2-ztem, ott ha valahova lőttél akkor oda ment (igen tudom, jump shot is van már benne fújj).
  • Micsu
    összes netes lövölde teli van ilyennel, ez a net, de még lanon is vannak hasonlók
  • SzirmosSzisza
    Hát, van kismillió elmélet miért ilyen. Egyik legreálisabb talán az, hogy nincs konkurencia (Dota2nek van és ott érdekes módon több milliós fődíj van és source 2 :D)
  • Lokker
    Azért ez vérgáz egy ilyen játéknál ahol komoly rendezvények vannak.
  • SzirmosSzisza
    https://www.youtube.com/results?search_query=csgo+plant+hitbox, fnaticos vicces
  • Lokker
    Miért nincs hitbox plant közben? :)
  • HTS s3rg1nh00
    vicces hogy a nagy koncentrációban nem jutott eszébe,mennyire nem szabad plant közben lőni a terrort mert sehol a hitbox :)
  • Jim Morrison
    yt szörsz van?: /
  • SzirmosSzisza
    http://oddshot.tv/shot/esl-csgo-20150808105249118 :DD
  • Dobronski
    minden csésnek :D
  • SzirmosSzisza
    "The bomb has been planted... Ok im gonna save" :D
  • Jim Morrison
    jó tipp
    Azt írja, a halott játékos (opcionalis) nézze a scoreboardot mert a T planter nek a pontjai +2 lesz mikor lerakja a bombat es akkor lehet tudni hogy aki lerakta az nullos vagy akkor az is ott van, stb.
  • Midas
    Azt hittem utánna vissza dobja jóval hátrébb és leszedi mert a legnagyobbat mákolni ezzel lehet :D
  • SzirmosSzisza
    :D

• ENVE
    MM re már kikellett kapcsolnom, mert nem bírta a gép, és nem tudtam lelőni senkit xddd

Utánna már kezdte adogatni, 2. meccsre má top frageltünk. A tegnap lebukott supreme is vissza jött... :D Túl sokat játszottam manapság kis ranku gameket a mainnel, leszarom módba, aztán elúszott, me szar vótam és carryzni se bírtam x)
    Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.08.07. 16:33:30
  • Jim Morrison
    Na, régvótmá
  • ENVE
    stream iz onlány, botolunk, stresszt vezetünk le, zenézünk. Lehet gyünni, akár chatelni is. :W
  • Dobronski
    végre DMG itt is
  • Metalmilitiakid
    Ez az törünk fel mint a higany, végre megvan a DMG :D (csak nemtom miért nem látom a topikban a rankom...)
  • ENVE
    Ez a NoA képviselt valamit. :)
  • Lokker
    Te jó ég mennyi emléket idézett most ez fel. Zene is jó alatta :D
  • ENVE
    Inkább nosztalgiázzatok velem. :)

• Dobronski
    ezt sosem tudom megérteni, ha egyszer valaki minden 2. körben afk, vagy késeli a falat, miért ne rúgnánk ki.
  • Lebowski
    Mit kapott haver: " You have kicked too many teammates in recent matches" :D
  • ENVE
    dafuq ez lol
  • SzirmosSzisza
    vertigo hype!!

• ENVE
    Dobtam a csgo-sba egy virtuális 200ast
  • wannnabeees
    Első meccs győzelem, utána mentem kettő derankos buktát (2 x basic 3-16). Aztán nyertem kettőt. Majd elmentem haverokkal only pisztoly MM-re kikapni. Utána nyertem ötöt. Majd a végén nyertem egyet, majd mentem bukni egyet.
    10 win (10 w, 5l) után sasba rakott be (a max ugye lem amibe berak).

Silveres accot akartam csinálni belőle. Aztán láttam, hogy az lehetetlen ezért próbáltam egy nova accot....még a duplakalát is sansztalan volt megcsinálni bakker.. Talán ha a 10 win mellé csinál az ember 30 vereséget és nem tudom, hogy mit csinál a meccseken. Akkor lehetséges low rankos accot kreálni.

Ismerősöm 2 hétig derankolt egy DMG accot nova 1-be. Elment utána 3 meccset. Mindhárom győzelem és vissza is rakta nova 4-be. (Azóta leszarja és már lem lett az is.)

Tehát tényleg faragtak valamit a rendszeren.
  • SzirmosSzisza
    Egész okosan bedob a saját szintedre.
  • Hunter of Deer
    Hi!

Volt mostanaban valami update a smurfokre vonatkozoan? 4 mm-et mentem eddig kisaccal abbol az elson nova2-4, masodik full kala, harmadik full dupla kala, ma meg a negyedik meccsen mindenki sas meg serif volt, amit azert kicsit furcsallok. haver is mondta hogy mikor o smurfolt az elejen az elso 10 meccsre allandoan silvert meg novakat kapott :D mondjuk ez nem annyira nagy gond csak akkor ha ugyanabba a rankba dob be 10 meccs utan mint a main xD
  • HTS s3rg1nh00
    inkább a valve-nak kellene gyűjteni temetésre,mert tiszta röhej hogy össze-vissza mászkál a kibaszott hitbox és a legfontosabb dolognak közben azt tartják,hogy a homokra lépés hangját megváltoztassák d2-n...több,mint 5 méterre landolt tőlem ma egy HEG,oldalt is voltam neki,49 hp-ra sebzett 51et...nyilván ha túlélem és awpvel lelövöm a srácot amivel nyerünk 16-14re akkor nem vagyok kurva ideges,de ma 1 óra elvesztegetett idő volt az a tie (és nem az egyetlen ráadásul ma...)
  • SzirmosSzisza
    érdekes a borravaló verseny
  • SzirmosSzisza
  • Micsu
    egyik a vacban :D

• Jim Morrison
    Igen, de néhány esetben, ha sok bünti van akkor lehet 1 éves bünti is.
    Nem egyszer volt hogy láttam ilyet meccs közben, de hogy pontosan annak mi a feltetele nem tudom.
  • wannnabeees
    30 perc, 2 óra, 24 óra, 1 hét

2 hetente törli a büntetés hosszát (tehát kitilt mondjuk 1 hétre és miután lejárt a büntetés te 2 hétig tiszta vagy, akkor ismét 30 perc lesz a következő eltiltás)

Ugyanez 30 percnél is. Lejárt a büntid, ha most 2 hétig nincs semmi gáz, akkor törlődik az előző rossz tetted.