9177
-
#6180 Megtaláltad egy másik JÁTÉKOS leírását aki így GONDOLJA. Nagyon ügyes vagy. Egyre mélyebbre ásod magad :(
Megsúgom neked, hogy senki nem ismeri a rendszer működését csak a valve.
Erről semmi információt nem ad ki a valve (ezért is kamu amit micsu mester írt (ahogy az én írásom is csak játékosok véleménye...de hülyeség ellen hülyeséggel kell harcolni)).
Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.08.12. 15:35:29 -
#6179 a biztonság kedvéért azért erről linkelhetnél forrást. köszi.
inkább hagyjuk a témát, mert amiket most találtam azok neked mondanak ellent, biztos rosszak. -
Micsu #6178 ez nemrég lett megváltoztatva de jó akkor hagyjuk, legyen neked igazad a lényegen nem változtat
aki több körön keresztül afk, azaz nem csinál semmit, teljesen mind1 hogy milyen paranccsal oldja meg az griefing, és még te szitkozódsz hogy milyen emberek használhatják az overwatchot -
#6177 látom nem sikerült megértened, sajnálatos
úgy látom hiába jártál a bme-re
Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.08.12. 14:57:05 -
#6176 tehát csak beképzelted az egészet :D:D:D jolvanakkor gg micsu
Egyébként kiokosítalak, ha már nem megy magadtól: ha kirúgják akkor mindenképpen vereségként lesz elszámolva a meccs a kirúgottnak. szóval ggwp neked mégegyszer
Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.08.12. 14:59:41 -
#6175 De ezen nem kell érvelni, aki afk helyett elmegy pörögni az paraszt. Aki azzal érvel, hogy miért nem kickelik, az még életlében nem játszott CSGO MM-et. Aki az egészet meg védi is azzal meg foglalkozni sem érdemes. -
Micsu #6174 itt a hülye érvelés mai győztese te vagy úgyhogy csak halkabban -
Micsu #6173 minden frissítésnek van hivatalos leírása, néha olvasgass bele
-
#6172 Te sem tudsz érvelni csak mondod a hülyeségeidet. -
#6171 mutasd már meg azt a HIVATALOS leírást ahol erről (miszerint kikickelés után nem számolja vereségnek) cikkeznek
Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.08.12. 14:41:11 -
#6170 Igen, ez az általánosan elfogadott hozzáállás a legtöbb online játékban, nem az, hogy pörögsz a kezdőn :DDD -
Micsu #6169 Majdnem minden frissitessel jon vmi szabaly modositas is -
#6168 "új szabályok szerint" :D:D:D miféle új szabályok? :D:D -
Micsu #6167 jah csak új szabályok szerint ha kickeled ő egy vesztes meccsnél nem veszít
sok majom erre játszik, kár hogy neked ez nem tünt fel
-
Micsu #6166 lol
bagoly mondja verébnek hogy nagyfejű
menjél pihenjél le egy kicsit -
Lokker #6165 Besírok rajtad pali. -
#6164 Ne legyél már ennyire idióta légyszives.
Az nem fordulhat elő, hogy jött 1 csomagja? Kilépni nem akar mert játszana tovább/eltiltást kap (mondjuk 24 óra). Berakja a +leftet és lemegy a csomagért ami simán eltarthat 10-15 percig.
A csapattársak pedig reportolják ahelyett, hogy kickelnék. Egy afk embernél mit érnek a reporttal? Semmit. Kikickelik és ott a bot.
Azt kívánom nektek, hogy olyanok OW-zzanak titeket mint amilyenek tik is vagytok. Előbb utóbb eltiltást/játék bant fogtok kapni.... -
#6163 Most ez hogy is jön ide?
Ha valaki csak pörög akkor jó hogy reportolom aztán kick szavazás.
De ha valaki nagyon NAGYON el akar menni az abandonoljon, megpróbálhatja kiszavaztatni magát, ha a meccs olyan és a csapattársak is akkor kickelik úgyis.
De ha valaki benyomja a '+left' et azt ne mondd, hogy neki is olyan fontos dolga akadt hogy úgy hagyja a játékot.
És nem arról van szó hogy BOT ot akar a csapat, mert azt max csak akkor ha egy nagyon nagyon szar játékos van a csapatban, akkor a bot is jobb megoldást jelenthet.
De ha valaki lövi a csapattársakat, mindig rushol pisztollyal, stb megy a report. Aztán ugye a szavazás.
A lényeg hogy az ilyenekért mehet a griefing report, hiszen AZÉRT VAN.
A stílusból meg légy szíves vegyél vissza. -
#6162 A kickelésről nem hallottatok még? Szomorú.
Ha BOT-ot akar a csapat, akkor kickeli a játékost és kész...ne legyetek már ennyire degeneráltak. -
#6161 ha valami nagyon fontos akkor abandonolom, istenem. 10 perc alatt meg kb el is dől a meccs, többre mennek egy bottal mint afk val.
Egyszer volt hogy a gyerek azért akarta kickelni magát, mert sürgősen kórházba kellett mennie. Mi a fasz? alap hogy hagyom ilyenkor a játékot és kész.
De kérlek taníts mester, mutasd te hogy szoktad a napi OW ügyedet elintézni.
-
Lokker #6160 Már ne is haragudj de egy bot klasszisokkal többet jelent egy körben mint az AFK-er akinek "valami atomfontos jött közbe" -
#6159 Tehát ha hirtelen közbejön valami atomfontos, akkor te "bocsi le kell nyomnom a meccset és csak utána tudok menni".
Vannak azért gondok nálad is...
Remélem akad majd olyan 10 perces dolgotok ami halaszthatatlanul fontos és bereportolnak griefelésért.
Ezért fos az OW rendszer, mert olyanok is részt vesznek benne mint ti.
Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.08.12. 11:03:03 -
Lokker #6158 Tehát a -1 fő nem akadályozás... Azért lehet elég meredek dolgokat olvasni itt is.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.08.12. 10:57:08 -
#6157 de griefingnek benyomtam, szart se csinál. hogy ne lenne már griefing. akkor abandonoljon ha nem tetszik neki a meccs.
Ezzel kb te is akkora ökörséget mondtál mint az én kérdésem amit hirtelen feltettem (aztán vége lett és nyomtan neki a griefinget)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.08.12. 10:56:53 -
#6156 Atya úr isten supreme vagy de az OW-hez idióta (már bocsánat de szánalom hogy ilyen emberek szavazhatnak arról hogy ki csal vagy ki nem).
Az egyhelyben forgás spawnon hogy lenne már aim?! Írd már be konzolba, hogy +left vagy + right légyszives.
Így nem dobja ki a szerver afk miatt.
Beszarok behugyozok ha ilyenért csalónak nézed..........
Én rád nyomnék egy OW eltiltást örökre.
Griefelésnek se nyomd be. Nem akadályozza a társakat, nem támadja őket...lehet közbejött valami és benyomta az AFK-t. Kilépni nem akar mert eltiltást kap, a társak meg nem szavazzák ki. Ezért benyomta a +leftet és így a szerver sem rúgja ki.
Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.08.12. 10:52:47 -
#6155 kifogtam overwatchban egy emberkét, aki folyamatosan spawnon egy helyben áll, és forog vízszintesen megállás nélkül, egyenletes tempóban.
Mint egy szar aim cheat, viszont mivel nem lő, ezért lehet mégsem aim cheat, de a griefing az biztos.
Aim cheatet benyomnám de ugye mivel nem lő, lehet csak berakta pörgésre. Ti mit nyomnátok rá? -
#6154 +1
nálam annyi hiba van, hogy premade lobbyban fps lemegy 30-ra és akad.... nem tudom, hogy miért épp a lobbyban -
#6153 Amikor tolok egy MM et és az első 8-10 kör jól megy, akkor megszólal a játék, hogy :
-
#6152 Nálam teljesen jól fut. -
#6151 van itt olyan aki win10en tolja a jatekot? megy rajta rendesen? gondolkodom rajta hogy fel kellene dobni. -
Gerdzso #6150 Mire is lesz jó ez a fogadós dolog? Még sohasem csináltam ilyet. :D -
#6149 http://www.esl-one.com/csgo/cologne-2015/news/announcing-the-esl-one-cologne-groups/ -
#6148 nap frage :D
-
DarkLighter #6147 Alap, hogy minél jobb a skin a fegyveren, annál jobban adja. -
#6146 Sima dátum is elég lenne, én úgyis elfelejtem holnapig és lemaradok róla/nem rakok pénzt félre stickerre :D -
#6145 beraktam gyors egy alapot, de most nincs időm hogy működésre is bírjam :D -
#6144 visszaszámlálót nem rakunk ide is?:3 -
#6143 Én esküszöm kevesebbet trappolok annyira zavaróak az új hangok -
Lokker #6142 Meg a skin. Az rengeteget javít a játékmeneten... -
#6141 A bombalerakos hitboxbug a Go kezdete ota megvan...csak szarnak ra... fontosabb volt , hogy a homokba milyen a lepeshang legyen...