Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezzel mindig az a baj, hogy oké kibannolják. Majd vesz egy új accot pár ezer forintért (10 dollár v mennyi a go...) aztán csal tovább. Aki ilyen feltűnően (pörgő aim) csal, az nem a main accjáról csinálja, ebben biztos lehetsz. Vagyis ritka az ilyen vadmarha.

twitch.tv\mnk_official

SzirmosSzisza
Ha feltűnően csalt akkor Overwatch elkapja majd.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Amikor megjelent a GTA V, abba volt 140 óra \ 2 hetem 😄 CSnél nálam kb mindig 100ó / 2 hét ami nem oly sok
Utoljára szerkesztette: Munkie, 2015.06.11. 10:22:40

twitch.tv\mnk_official

bosco05
ma is kapott a kis csapatom 2 forgó aimost ellenbe, szerencsére én az egyiken nem voltam jelen, de 4 nél járunk pár nap alatt 😄 az egyéb wh-s radaros silent aimos köcsögöket már nem is számolom 😊 i <3 volvo
Szép lenne ez, ha 12éven át játszottam volna aktívan. De nem, csupán legyen 2005 januártól 2010 tavaszáig, + most goban ősz óta kb.

Amíg iskolába jártam durván du.2 től hajnal 1-2 ig ment a játék mindig. Iskola után, amikor volt meló, akkor amennyi belefért, ez is mindig min.5óra megvolt, manapság pedig látástól mikulásig nincs megállás. XD
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.11. 00:51:22

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

Próbálnám megkeresni, hogy anno cshu hétképének kirakott a kedves ZENITH 143óra/2héttel, de sajnos sehol :[ Ott volt sav tenger😄 Szerencse, hogy a mait nem látják <#zavart1>

Hát volt olyan nap, hogy elment a netem, aznap 13.000 botot lőttem le aim_aztec-on 😄 Az is volt 1 pár óra. Mindig is sokat játszottam, csak sajnos sosem tudatosan, mindig puboztam pl. amikor meccset kellet volna nézni, demokat, hogy új flasheket tanuljak, hasonlókat. Meg kz-zni, surfolni, hogy a mozgásom javuljon. De mindig jobban élveztem a publik lealázását, sajnos ez még itt a GO ban mutatott játékomon is meglátszik, mind a mai napig.

Ezt csak azért írtam így le, hogy aki KOMOLYAN szeretne ezzel a játékkal foglalkozni, harcore-ban, go pro szinten, az ne essen ilyen hibákba. Tudatosan kell csinálni a gyakorlást, és mindent. Nem csak úgy játszani, mert az sok rossz beidegződést fog szülni, amit nehéz lesz levetkőzni, más részt pedig a tanulási fázis rendkívül elfog nyúlni. Meglehet ezt a játékot tanulni ~1 év alatt top szinten játszani, de ahhoz nem nagyon szabad szarakodni.

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

SzirmosSzisza
Az napi 5 óra CS-t jelent 12 éven keresztül, az nem rossz 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Nem, nem elírás. 2000 majdnem megvan go-ban 😛 1600 fölött járok main accal, meg 250nél smurf-el. És anno mikor kijött pár száz volt 1 másik accban is. De én 180-at toltam le az elmúlt 2 hétben <#banplz>

És ez csak puszta játék. Ezek melett sokat olvasom a játékról, nézek streamet, stb.
Ezek is nagyon fontosak. És mielőtt megkérdeznéd hogyan lehetséges ennyit játszani, hát úgy, hogy nincs más dolgom az égvilágon XD
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.11. 00:17:49

Mármint 20.000, nem elírás, nem 2.000??? wow 😄 Ok, akkor majd jelentkezek legközelebb, ha már a marsot látom a radaron. XD

1.6 + csgoban járhatok kb. 20000 óránál, ergó a 15 az annyi, mintha neki állnál az Androméda galaxisba utazni, és a Vénusznál járnál 😄

Vmiért az övét észre se vettem, lol <#falbav> Jah persze, 2 perc eltéréssel válaszoltunk, valszeg egyszerre írtunk, aztán azért nem láttam az övét 😛

De szerintem ezt így nem lehet kategorizálni, tesóm életében nem csézett, 10után mg1, 30körül mg2 volt. Azóta is ott veri, kb. 50winnel.

De ő pl. engem kisért lanokra, sokat nézett, tisztában van elméleti részekkel. Lőni nem tud, az más kérdés...

Ezért mondom, kurva sok mindentől függ, ez nem úgy megy, hogy na ennyinél illik ennyinek lenni 😛
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.10. 22:54:47

HTS s3rg1nh00
én anno bf2ben 1000 óra körül kezdtem el jól játszani csapatban.külön vicces,hogy a go-t 800 után sem érzem úgy mint azt (bár ebben van idle rendesen),pedig mindenképp ez az egyszerűbb játék és közben source-ban is van majdnem 500 órám...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Egyébként munkie hsz-ére reagáltam, ő konkrétumokat is írt. 😊 Az egész ott jött elő, hogy már vagy 15 órát beletettem és még mindig nem vagyok sehol sem és ez kicsit megijesztett. A többi játékot ennyi idő alatt már végig is vittem, igaz azok csak single playerek, nem pedig ilyen kompetitív multi...

SzirmosSzisza
Nagyon sokat számít milyen hamar érzel rá a játékra. Nekem volt ismerősöm akinek pl kétszer annyi win kellett nova 1-hez, mint nekem (tudom nova 1, hurrdurr, de 2 hónap CSGO után az is valami 😄), valakinek meg feleannyi. Mindenki saját ütemében fejlődik. Nekem van 300 órám Nova 4-en (abból legalább 100 demoliton 😄) és néha összedob 1000+ órás nova 4-ekkel.

Hol írta, hogy direkt a te hozzászólásodra reagált? 😛

twitch.tv\mnk_official

Hol írtam én ilyet? 😛 Mondom, hogy ez kurva sok mindentől függ. Pl. aki aktívan 1.6ozott régen verseny szerűen, annak minden óra drámai javulást fog okozni. De egyben egy szint után akár drámai megtorpanást is. Egy új playernél a kezdet lehet nagyon nehéz, ellenben a vége akár drasztikus is. Nem tudom, én nekem elég nagy 1.6 tapasztalatom volt, olyan 100óránál jöttem rá, hogy arcal merre állok, kb. 300nál esett le, hogy itt lehet másik klikkel is gránátot dobni, kb. 600után kezdem érezni a spray controlt, 1000környékén mondom azt, hogy kezdtem magamra találni picikét is. De van akinek ez fele ennyi idő, van akinek van 3000órája, és késelgetem. Ez ilyen

Szóval minimum több száz óra, ami után már észrevehető javulás. Akkor megnyugodtam. Az új workshopos aim mapjaimon elég látványosan megmutatkozott milyen pocsékul célzok. 😛

Spészgószt
ez a játék egy rohadék.... végigszopom a hetet és kapok még egy tetves szutykos royal blue usp-s t ráadásul még kopottabb is... <#bdead>
a cache fegyverek meg esnek lefelé...meg úgy mindennek az ára a picsába lement....
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.06.10. 19:40:27

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Kinek mi... tehetség kérdése is. 300 órától már egy kala\duplakala szint elvárható. Ami nem rossz, se nem extra, valamivel átlag alatti. Na meg van aki 500 órát is azzal tölti, hogy orrba-szájba gyakorol, DM-el, 0-24 versengőzik\ESEA\FaceIT, rendes csapattal tolja. Több ezer órás "bénákat" is ismerek.

twitch.tv\mnk_official

Hát ez iszonyat sok mindentől függ, kezdve attól, hogy a "jól játszás" igen szubjektív😊))

Mekkora az a játékóraszám amitől már illendő lenne jól játszani?

Ezért jó nekem, alapból 1000dpi @ windows, 1 steppes fix 1000dpi ha indul a csgo.exe, 5steppes, 250dpi-2500dpi ha indul az ETS2, stb.

Így nem nyomkodom véletlenül meg ott a dpi váltó gombot, ahol nem kell.

Mindettől független nem szeretem az egerem, mert az extrém kis sensimet meg ő nem szereti. Amúgy jó egér lenne, csak én vagyok kibaszottul nagy igényü 😄 Ha vkit érdekel esetleg a g100s, tökéletes állapotban, minimális kopás nyomokkal, dobozában, 2set VADI új spéci, 0.6mm-es ezüst teflonnal a talpán, az írjon. Csúszik most, mint a veszedelem.

Én sokat játszottam az amcsikkal hajnal-reggel CEVO-n, mert az eu cevo 1 vicc. Ők nagyjából nagyobb szinvonalat nyújtanak ott. 😊 120-130 ms, játszható, bár picit nehéz lőni.

Mindenki beszélt, mondtam egyből, hogy én madjar vatyok, ne bántsanak az ákcentusomért, semmi gond mondották, és tök poén volt velük játszani. Volt olyan 10es banda, akikkel lenyomtunk egy huzamban 4-5 meccset is. Az amerikaiak a hírekkel ellentétben sokkal kevésbé köcsögök, mint az európaiak, hiszen itt mindenki utál vmilyen nemzetet, mi itt össze voltunk zárva csomóan, különböző kultúrákkal, nyelvekkel, gondolkodással. Ők viszont mondhatni nem. Ők békében játszanak, lese szarják mi van, jól akarják érezni magukat, miközben próbálnak nyerni. Itt mindenki feszült, idegbeteg, kivan.

SzirmosSzisza
Amerikai ismerőssel játszottam. Ő meg gondolom alacsonyra állította a saját max ping határát.

ezt sima MM-ben hogy erted el?
SzirmosSzisza
120-130, nem optimális 😄

Jim Morrison
pinged ?:o

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
Ja, amúgy tegnap sikerült menni egy meccset USA szerveren és ez valami csodálatos. Mindenki beszélt, mindenki tudott angolul, nem káromkodott, jó hangulatban telt az egész játék, nem szidták a másikat, nem volt semmi, mikor kikaptunk akkor sem. (mondjuk ehhez, hozzátartozik, hogy úgy kezdte egyik csapattárs a meccset, hogy "hey, hey, is my character black?" "no" "thank god" 😄)

Roger6
Én meg annak örülök, hogy nem kell semmit csinálnom laptopon soha.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SzirmosSzisza
Ismerős szokott ezzel szopni laptopon mindig. Egérrel még oké a 400dpi, de mikor touchpadot használ borzalmas. (azóta is örülök neki, hogy nekem egéren van a DPI kapcsoló és nem kell semmi razer szutykot telepíteni 😄)

HTS s3rg1nh00
kipróbáltam 400on,úgy is akad mint a fos.
mindenesetre visszaálltam qck-n 400dpi@2sens-re,csak a DA-val szemben idegesítő hogy nem automatikusan váltja a profilt hanem nekem kell gombbal nyomogatni (winben megszoktam a 2k dpit,lusta vagyok annyit húzni az egeret 😄)

Azért egy próbát megért! XD

Jim Morrison
Vesziteni? Meg vagy te hibbanva?😄
Végre feljutottam, nem akarok máris leesni 😄 kérdd meg boscot!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

oh, te LEM vagy? nem akarsz velem veszíteni competitív meccseket? Valaki igazán levihetne már a középmezőnybe. 😄

bosco05
grat 😄

SzirmosSzisza
Nem jött össze a clutch 😄

Pedig előtte ruszki himnuszt is próbált énekelni.

SzirmosSzisza
Most aki lő 5-öt azzal nem tudok mit csinálni. Igazából szoros lett volna, ha a vége nem ennyire vége.

premadeben amúgy dupla kalák ellen szoktunk nyomni, az általában fasza
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.06.10. 00:16:46

Jim Morrison
Baberos ak ra gyere fel valahogy onnantol mar normalisabb 😄

SzirmosSzisza
Jó a meccs ...

Előzőn meg végig izzadtam, hogy legyen valami és kiszoptunk 😄

Vedd le a dpi-t, én látok rá esélyt, hogy az javítson a helyzeten a 2 másik paddal kapcsolatban.

Hogy mit csináltam volna? Sajnos én is voltam rászorulva nem is 'oly rég, pont a DA meghalása miatt egy "szar" egérre. Kb. hasonlóan volt tehetséges, mint a copperhead, ms 4.0. Mit csináltam? Buktam 2nap alatt 5rankot. Toltam, mert függő szar vagyok. De az okos lépés az lett volna, ha nem játszom 😄 Persze tudom, nem lehet bírni. A stílusom ne vedd fel ennyire, amúgy...

HTS s3rg1nh00
ok,csak vedd figyelembe hogy nem ugyanabban a ligában játszunk (örülök ha néha eljutok competitivebe),ez az egerem backupjának a backupja és remélhetőleg 2 hónapnál nem kell vele tovább húznom.bár kíváncsi vagyok,ha láttad volna a 2 razer pados szenvedést mit szólnál vagy mit csináltál volna vele h.megszűnjön,jelzem miskolcon kb a 200 forintos padon kívül ez volt az egyetlen megoldás amivel nem kellett új egérbe beruházni és nem került sok pénzbe a dolog ideiglenessége miatt(~3,5k).nem ezzel fogok MG2-ből feljebb lépni (lol,akkora balfasz vagyok hogy mással se),de megteszi amire most vágyom.

Jim Morrison

Jim Morrison
láttam, tolod az ut4 et<#gonosz1>

ha nem tűnt volna fel LEM vagyok, eddig ez a legjobb eredményem :p

bosco05
azóta lecsaltak a 20 órás németek még 2x úgyhogy én mentem ut-zni 😄SA
Jim Morrison
road to supreme vol 1

:333333

Persze 13-7 nél jött a telefon, hogy hamarosan menjek már ki a kapuhoz.... Mondtam srácoknak, wrap it up guys, i h2g. Mondanom sem kell, Ellen hozott szép kis comebacket és 14-15 nél azt hittem kikapunk 😄 olyan 1v3 at hoztam le és olyanokat lőttem addig el se hittem... félidőben már jött is ellentől, hogy életem meccsét tolom biztos...^^
(13-7 után lévő körökben max 4 et öltem talán 😄)

bosco05
road to supreme vol 2

Spészgószt
1.es weapon láda odabasz.... <#buck>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Ma megjött az új skatez az egérre, T oldal felét afk-ztam, hogy felrakjam őket, és a meccs végén...

Egy teszt

hinnye szegény qLa megszenvedett vele...

(qLa igen elismert, top 1.6 player volt. Sokáig dominálták az 1.6 scenet a Low quality nevü csapattal, hidd el, tudja mit dünnyög amúgy, de hát tényeket közöl)

Keressek még? Hidd el, nem leszólni akarom a cuccod, bár megtehetném, hogy jót mondok a szerkentyűdről, hidd el nem kívánok neked rosszat. De most hazudni sem fogok, és gondoltam hamár benyögted, hogy milyen szörnyüséggel vagy képtelen játszani, hát szólok, hogy ne fűzz nagy reményeket, és nem az egérpad hibája, hogy nem működött az a vacak. Egész egyszerűen szar az egér, hiába az 1000 firmware frissítés, maga a szenzor volt az epic fail.