9177
-
#6220 ezt én is olvastam, de szerintem ez faszság.... már azért is mert, ha kliens oldalon én látok egy ellenfelet, akkor kliens oldalon hallom a lépéshangokat is ahogy ezeket a hangokat is simán kliens oldalon kapcsolja nálam az ellenfél/csapattárs...me igazából mind1 ki fut át az adott ponton jön a hang!
vagy én nem értem ezt a "kliens oldal" bullshitet...amit látok és hallok az mind kliens oldali a triggert nem a szerver, hanem az én kliensem adja...a szerver csak azt adja a többi ember merre jár kel...az meg pont elég.... -
#6219 Itt azt írják kliens oldalon van csak. -
#6218 mivel ez egy fórum én most feldobtam egy TÉMÁT... aki tud valamit írjon bátran
az tuti hogy infi házba a kutya 2 félét morog/ugat...az ugatós morgást te magad generálod míg a halkabb morgósat azt az aki jön feléd...ez tuti...ahogy a lópatkós dobogás is a két ház között...
vagy galamb hangok amikor az építkezésen vagy és jönnek a banánon.... ebbe már nem vagyok 100%
sok ilyen volt/van...csak kiváncsi vagyok valaki utána járt e már...nekem nincs sök időm ezekkel gecizni...régen még napokat elbaromkodtunk haverokkal mire kitapasztaltuk mi mit okoz vagy mi mitől van, melyiket mi kapcsolja.... -
#6217 A vonat fix időben jön overpasson (kivéve, ha pause van, de azt talán javították már) -
ENVE #6216 A kérdés jó, inf házban a kutya is nem tom, hogy random nyomja-e a sódert, vagy triggereljük. Passzolom a kérdést! Régen azé jóvolt, boci, villám, kutya trainen, stb... :D
De goban? Nem tok ennyit róla sajnos. Ezt a játékot annyira tudattalanul játszom, hogy csak vok a mapon, 'oszt lődözöm. Nehezen tudom komolyan venni, magamtól ritkán veszek észre dolgokat (szia figyelemzavar), olvasni meg lusta vok :D
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.08.14. 09:49:54 -
#6215 Valaki tudja konkrétan, hogy a "trigger sound" -ok léteznek még?
szerintem igen de sok faszságot lehet olvasni amit olyanok írnak akiknek fingjuk nincs mi az... csak sejtik....
aki nem tudja mi az el se mondom me már hülyeséget fog válaszolni....
azt sejtem ENVE vágja a témát...1.5 - 1.6 ban és még source ban is nagy segítségek voltak ezek a kis "fotocellás" hangok....
véleményem szerint még mindíg működnek...
pl a múltkor linkelt OLOF-os wp wallbang-ről jutott eszembe...mivel ott is (ha jól tudom) a vonatot a sinen a ct-k "kapcsolják" amikor futnak lefelé kezdőjükről...ahhoz képest számol vissza olof ahogy lehet is hallani...3-2-1 bang.....
Tehát a TÉMA adott jöhetnek a ki-mit tudok létezik vagy sem hol mik vannak....
PL.: Infernó erkélyen álló CT egy elfutó lódobogást hall amikor a T-k átmennek a két ház között mielőtt felmennek apartmanba a lépcsőn...amit követ majd a kutyamorgás (halk) nem az ugatás (az ugatásos morgást maga a CT okozza az erkélyen)!!!!, abban az esetben ha tovább mennek a folyosón a lerakó felé!!
szóval ilyenekre gondolok...ez talán a leg alapabb amit még az is tud aki nem...
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.08.14. 09:45:26 -
ENVE #6214 Sziasztok! Ma stream maraton, cél a 12óra! :) Lesz ma minden, botozás, mm, ESEA, talán CEVO pug amcsikkal, meg amit csak kitalálunk :) Ugorjon be aki gondolja :))
www.twitch.tv/nw_csgo -
#6213 Na, valahogy így kell kinéznie a házigazda moderációnak. :D -
#6212 Én meg az ilyen arcolós kis hülyegyerekek hasonló postjaira nyomnék instadeletet, de nem én vagyok a topicgazda, Jim meg nem tudom, mit csinál... -
#6211 Ideje volt mar valami terko...
Begyujtottad a tuzet aztan itt hagytad langolni... :)))
Mit ossze vissza tudtok egy ilyen faxsagon vitatkozni...
Amugymeg ha benne van OW ban es buntetheto...akkor hagy kapja a gyoker... forogjon otthon a szeken, ne mast szopasson...
En a mikrofonba uvoltozo faszokat is reportolom...es ha OW-n kapnek egyet biralatra siman "banned" XD -
#6210 olof
-
#6209 kiszállhatsz, mert nem tudsz mit írni csak a kitalált dolgaidat.... -
#6208 Megint olyanokat írsz amikre nincs bizonyítékod.
Honnan tudod hogy nem számítja 0-16 vereségnek kickelés után? Hm? :)
btw: "hltvn vagy valahol pár hónapja" :D:D ez eléggé nem hivatalos
Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.08.12. 16:21:30 -
Micsu #6207 40 iq confimed
kiszálltam -
Micsu #6206 hltvn vagy valahol pár hónapja ezt olvastam, kerestem a cikket de nem találtam
de teljesen mind1, látom téged se az eszedért szeretnek mert utána azt is írtam hogy jó legyen igazad, csak te ennél a csontnál leragadtál
viszont a bukott köröket számítja így aki már sír a 2. körben hogy rúgják ki az nem véletlenül teszi, de te meg ezt nem akarod megérteni, meg ha szerinted ez kitaláció te nem sokat kompetetÍveztél, csak nyomod az 1 bites okoskodást miközben te se mutattál még semmit az üres szavakon kívül -
#6205 nem vagyok gondolatolvasó ahogy te sem :) nem tudhatod hogy mire gondoltak
de a példák közé elég gyorsan beírhatták volna hogy "beeing afk" vagy nemtudom ha ennyire erre gondoltak szerinted :D
elfért volna ez a pár betű a csapattárs sebzése mellé -
Micsu #6204 anit-competitivenél szerinted mire gondolnak a fejlesztők?
-
#6203 nem látom odaírva az AFK-zást -
#6202 és én állítottam az ellenkezőjét? Arról magyarázz nekem amit beírtál. "Kirúgás után nem számítja vereségnek." ERRE adjál nekem magyarázatot, ne mást akarj megmagyarázni. -
Micsu #6201 nem te mondtad hogy az afk az nem griefing?
olvasd el mi van a griefing alá írva -
#6200 "pedig tényleg pörgött egész meccs alatt" - erről sincs információd -
Micsu #6199 lehet hogy a valve nem adta ki a pontos algoritmust de pár ezer játékos játéka alapján azért csak lehet róla valami fingja az embernek hogy is működik, ezért van az eszünk
az a leírás igen pontosan közelíti meg a valóságot, a statnak tényleg semmi köze az egészhez, mvp meg a bukott körök viszont komolyan befolyásolják a rankod -
#6198 Azért, mert reportolták grifelésért, amit másik csapat tagjára nem tudsz, csak sajátodra. Nehezen tudom elképzelni, hogy kickelni ne próbálták volna, ha pedig tényleg pörgött egész meccs alatt, akkor szintén nehezen elképzelhető, hogy 4 random arc ne rúgta volna ki. -
#6197 és ezzel mit akarsz? :D:D -
Micsu #6196
tessék
"anti-competitive"
-
#6195 ahj ez megint partalan vita...fingod sincs és nekem sincs hogy mi befolyásolja a rangosztást....tehát kár erről beszélni
attól hogy te hogy érzed, az nem számít -
Micsu #6194 nem írtam balfaszságot
saját tapasztalatból is tudom hogy kurvára nem mind1 hogy mennyi kört buksz, nem csak az számít hogy nyeritek e a meccset vagy bukjátok
egy két nagyobb zakó után egyből bukom a rankom pl 16-2, v 16-3 etc, de mikor szorosak a meccsek nem egyszer volt úgy hogy 4-5 után se vette el a rankom, sztem más is tapasztalta így
ezért van az hogy már második körben arra játszik a sok köcsög hogy rúgják ki, te meg ehhez asszisztálsz
pár fórumra felnéztem, más is ugyanezen az állásponton hogy hogy huzamosabb ideig afk = griefing
Utoljára szerkesztette: Micsu, 2015.08.12. 16:04:15 -
#6193 honnan tudod hogy próbálták? :) honnan tudod hogy nem egyedül volt? :)
Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.08.12. 16:02:34 -
#6192 Várjá', szerinted nem próbálták kickelni a pörgő csávót? Ha 3-an vannak, akkor végigpörögheti az egész meccset és nem fogják kickelni, a maradék 2 meg annyi tud csinálni, hogy reportolják griefelésért (és reménykednek, hogy nem hozzád kerül a srác OW-n, bár igazából tök mindegy, mert ilyen az emberek 90%-a elfogad griefnek, szal csak a saját OW ratingedet basznád el, de az jobb is :D) -
#6191 válaszolok ide is, mert sokan nem képesek összerakni kommenteket:
ő beírt 1 baromságot amire én is beírtam egy baromságot, ennyi a történet :-) csak én ki is nyilvánítom róla, ő meg kamuzik -
#6190 tisztában voltam vele, nem látom hogy azt írtam volna, hogy ez a hivatalos közlemény, csak azt írtam hogy ilyen és ehhez hasonlóakat találtam.
"gyébként kiokosítalak, ha már nem megy magadtól: ha kirúgják akkor mindenképpen vereségként lesz elszámolva a meccs a kirúgottnak. szóval ggwp neked mégegyszer"
Erről viszont továbbra is várom forrást, vagy ez csak egy játékos, a TE véleményed lenn? Te így GONDOLOD és most ezt akarod eladni? nem ez a bajod, hogy én is csak olyat találtam ami egy másik játékos véleménye? vagy a te véleményed többet ér?
Akkor okés elfogadom, részemről ennyi...
szerk: látom már válaszoltál erre
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.08.12. 15:55:23 -
#6189 enyémre sincs link és a tiédre sincs (ahogy írtam hülyeségre hülyeséggel kell válaszolni, márpedig te írtál először balfaszságot) -
Micsu #6188 a te linked is várja mindenki -
Lokker #6187 Pedig én írtam hogy 10 perc és már kickelnél. :( Bukott meccsnek számolja majd el. -
#6186 idiótákkal nem mm-ezek bocsi, de látod...most sem jön a link :) mert tudod hogy csak kamuzol
Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.08.12. 15:49:23 -
#6185 Indítanám a kicket :) látod, te megértetted. Nem a reportot, hanem a kicket...
Loker baszki OW-ről van szó. Amiről nem vagy 100%-ig biztos, addig nem jelölöd be...ne legyél már hülye te is.
Az első random fejes után benyomod az aimot?
Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.08.12. 15:49:57 -
Micsu #6184 vegyél fel friendsbe majd mmezzünk
:) -
Lokker #6183 Megyek veled MM-ezni de 2 kör után mondom hogy "atomfontos dolgom van 10 perc" és forgok én is. Azt elmegyek megnézni egy filmet vagy valami. Persze addig 4v5-ben kell erőlködnötök.
Valószínűleg te lennél az első aki indítaná a kick-et. Meg honnan tudod hogy "atomfontos dolga" volt? Olyan naiv vagy. -
#6182 linkeld már mr okos :) mutass valamit ne csak gifeket pakolj be
amíg ez nem megy inkább hallgass -
Micsu #6181 "Erről semmi információt nem ad ki a valve "
köszönjük majd értesítjük