9177
  • SzirmosSzisza
    Ezt a dupla hosszabbítást nehezen bírta a szívem :D
  • RED BULL F
    Erről ennyit Titan :'(
  • SzirmosSzisza
    Ez a C9 - Kinguin is érdekes volt, ennyi eco szopást nem láttam egy ideje :D
  • Jim Morrison
    Koszi!
  • SzirmosSzisza
    Ami meglepetés volt nekem (tehát kb ami nem papírforma):
    Kinguin - Luminosity: 6-16
    NIP - TSM: 3-16
    fnatic - navi: 16-2

Amúgy itt van fasza összefoglaló mindenről.

#6253: jó kérdés, NiP marha gyengécske volt, Titan viszont elég jól szerepelt. Én csak azért nem Titan matricát raktam meg, mert volt már NiP-es, de lehet pórul járok :)
  • ratgab
    Titan- Renegade esetében mindenképp van. De vigyázz, mert Bo1...Minden megtörténhet.

Utána a Titan-Nip na az komoly meccs lesz, de Nip behúzza szerintem.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.08.21. 10:29:02
  • Jim Morrison
    1-2 eredmenyt plz kopizzatok be
  • RED BULL F
    mennyi esély van ma egy Titan győzelemre szerintetek? meg kellene rakni...
  • SzirmosSzisza
    Úha, volt 1-2 meglepetés!
  • bosco05 #6251
    abból 100k 2-3 accal :D
  • SzirmosSzisza
    750k ember nézte a nyitómeccset, az azért nem rossz :D
  • Jim Morrison
    Én valszeg csak a döntőt tudom megnézni :(
  • ratgab
    Hihetetlen hogy a versenyek első napját mindig ki kell hagynom..:-(
  • Croano
    Sziasztok én az újon alakult Team NervouS-nek keresek hasonló szinten játszó csapatot egy barátságos klánháborúra. Ha érdekel titeket beszélhetnénk róla privátban vagy az alábbi emailen elérhettek: [email protected]
    Üdv Croano(Xolote)
  • SzirmosSzisza
    Holnapi menü

13:45 h Group A - NiP vs CLG & Group B - EnVy vs FlipSid3
    15:15 h Group A - RNG vs TSM & Group B - Kinguin vs LG
    16:40 h Group A - Winners Match & Group B - Winners Match
    18:05 h Group C - Fnatic vs eBettle & Group D - VP vs Immunity
    19:30 h Group C - Titan vs NaVi & Group D - C9 vs mouz
    20:55 h Group C - Winners Match & Group D - Winners Match
  • Midas
  • bosco05 #6244
    véletlenül sem szeretném leszólni és nem is akarlak bántani de tudod ugye hogy ezek kivétel nélkül alap fragek amiket itt több ember is napi szinten meglő :P
  • bosco05 #6243
    láttam már ilyet, csak azért kérdeztem :D
  • Sherman0070
  • kisspenot
    Persze!
  • Hunter of Deer
    anélkül vicces lenne azzal a 3 játékkal :D
  • bosco05 #6239
    inventoryval együtt eladó ugye?
  • kisspenot
    Üdv steam accountom!
    Ára: 30.000Ft Előre utalás vagy személyes átvédel gyula és környéke
    Steam: http://steamcommunity.com/id/valorital/
    Érdeklődni email: [email protected]
  • SzirmosSzisza
    Operation-re gondoltam ;)

Amúgy marha jól néz ki az idei arany, csak a játékosokkal nehéz pontot szerezni, mert nem tudod őket megvenni (max piacon drágán). Meg azért a HS % is vicc, valaki öl egész verseny alatt 1-et és az fejes aztán ő meg is nyerte :D
  • ratgab
    Nem akarok konkurenciát teremteni, de nagyon nincs igazad. Valvének pont az az érdeke, hogy vigyék, hogy pörögjön a piac, mert nekik abból bevételük van. Előző versenyen pont ezért korlátozták a vásárolható cuccok számát és dreamhack óta árat is emeltek.

Tavalyi cologne óta fektetek be versenyen kidobott tárgyakba és soha nem buktam rajta. Minden esetben kerestem (már most a katowica 2015 cuccokon is fogtam 100 eurót, csak most a verseny miatt visszaestek az árak...de sebaj volt már ilyen pár hét és észhez fog térni).

Azt ne felejtsd el, hogy ezek limitált tárgyak, tehát verseny után már nem tudsz csak marketről venni.... Színtizsta közgazdaságtan, hogy ami limitáltan áll rendelkezésre és fogyóeszköz annak felmegy az ára előbb-utóbb.
  • Spészgószt
    Ezek is ugyan ugy hanyatlanak mint a tobbi szarsag... az elejen megeri utana fossa vasarolja magat mindenki es termeszetesen a valve is tobbszor annyit dob piacra aztan csak halmozodik halmozodik az ara meg marad a beka segge alatt mert sose fogy el...
  • HTS s3rg1nh00
    megéri,csak kurva sokat kell tartogatni...katowice 2015 már vagy 2x megérte az árát,de most a sticker hype miatt megint leesett...np,év végére lesz vagy 10€/db :DD
  • Spészgószt
    A mostani szeptemberben jar le... utana okt elejen kidobnak valami uj ladat...majd dec elejen max jon egy uj op.
  • Metalmilitiakid
    Én azt hittem új operation van :(
  • SzirmosSzisza
    Nincs előttem CS sajna, de operation tuti 50%. Sticker is olcsóbban van? Mert akkor gyors felrakok 1-et venni páraT :d
  • ratgab
    Nem. A Bloodhound pass van 50%-on.
  • Metalmilitiakid
    Milyen Operationról beszélsz ? A stickerek vannak 50% on nem ?
  • SzirmosSzisza
    Új update, operation is 50%, bár szerintem így se éri meg.

Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.08.15. 10:09:03
  • Spészgószt
    az a durva, hogy a lódobogás tipik server hang!
    offline botokkal elő se lehet hozni...akár hogy pakoltam - tereltem a botokat, ültem füleltem sehogy nem adta azt a hangot, csak a kutyamorgás volt meg... pedig 1000% hogy a két ház közti mozgás lópata kopogás csilingelés hangot eredményez ha bármi szerveren vagyok fent....!
    ENVE +1
    eről beszélek én is!
    akkor a lépteket se hallanám...stb :D

bosco...ezek olyan dolgok, amik a SAJÁT mozgásomra soha nem fognak reagálni (kutyával vigyázni kell me az 2 félét morog!!!).... mert egy adott "A" ponton kell áthaladni mind1 kinek (T/CT) és akkor egy "B" pontban kapsz egy hang efektet...amit csak ott B ponton lehet hallani
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.08.14. 16:14:33
  • ENVE
    De ha az én kliensemben váltja ki az ellenfél a hangot, akkor mi a gond? :D Hát nem másnak kell hallani azt az infót, hanem nekem :P
  • bosco05 #6225
    szerintem a saját mozgásodra reagál az infis dog, de az ellenfél mozgására már nem, tehát ahogy írták kliens oldali... sokszor kinéztem már ott a kutya megfelelő morgására de tök random volt a végeredmény :)
  • Spészgószt
    nah jó
    lesz félórám bebizonyítom hogy infin működik még mindig!
    bot betesz...erkély felül...fülelés...lódobogás...bot_freez_ odasétál és a két ház közt tuti ott kell legyen egy T....
    ha valakinek van ideje próbálja ki!
    SZERINTEM még működik....
    szerveren is mert amikor fent ülök és hallom a hangot ránézek minimapra és látom egy társam épp ott sündörög T-k után kutat...
  • HTS s3rg1nh00
    pont az a lényeg a hszben hogy már nincs ilyen trigger
    amúgy agencyn ki lehet játszani a fémdetektort,a kis üvegtáblát ki kell lőni vagy késelni és pont át lehet férni a két detektor közt
  • Spészgószt
    na várj...most engem hol érdekel hogy a mellettem álló hallja e a hangot vagy sem...itt a kérdés pont az hogy én hallom e az adott hangot az adott szitu miatt...egy ilyen trigger pont olyan mint a lépéshang egy másik ember jelei "generálják" az én kliensemben....valaki eldob egy granyót a pálya másik felén és én hallom ...
    nah jah a fémdetektor is ilyen Agencyn csak az nyilvános diretk dolog....nem rejtett "easter egg" jellegű mint amik régen ezek a boci, kutya, ló, galamb és társaik voltak....
  • SzirmosSzisza
    Felmész infin az erkélyre és csak te hallod a macska/kutya morgást, mást nem. Ha valaki odasunnyog akkor Ő is hallja, de saját maga miatt és nem a "te" macskádat. Ezt jelenti a kliens oldal. De ahogy írták a motor enged szerveroldali hangot is, pl a fémdeketort Agencyn.