Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
twitch.tv\mnk_official
twitch.tv\mnk_official
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Munkie, neked mennyit kellet játszani hozzá kb. ? 😄 Engem lebaszott 2 után, 1ik rajtam is elment, a másik meg fogyatékos társak miatt. Utánna hagytam a picsába, kentem rá most 1 wint, az jó volt, aztán még 1, de az viccesen full idióta rankok ellen volt (még nova4 is volt!! ki is voltak égve, hogy 4 smfc-t láttak a végén, végig csalóztak, stb., sztem ledöbbentek hogy kerültünk össze), így az kb. kidobott fél óra volt, mert azért fixen lófaszt nem kaptam. Azóta most befigyelt egy loss, a rohadt 4v5 miatt. Remélem nem kell megint ilyen brutális 20gamet letolnom 2.5-3 as win ratioval, mert akkor a rohadt annyukat is megbaszom

Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.13. 01:14:05
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
twitch.tv\mnk_official
A
IP: 37.221.209.105:27206
Slot: 30
Vedd fel a kedvencekhez, gyere játszani, és hozd magaddal a haverodat/haverjaidat is! 😊
Pályák amikre lehet majd szavazni: aim_ak-colt, aim_deagle_skill, aim_deagle7k, aim_map_usp, aim_warehouse, awp_ice_csgo, awp_india_csgo, awp_lego_asia, awp_map_csgo, awp_pro, de_abbey, de_astra_v2, de_aztec, de_ignite, de_dust, de_dust2, de_cache, de_cbble_css, de_contra_csgo, de_crossfire, de_inferno, de_nuke, de_haven, de_hotelgellert, de_ignite, de_kabul, de_cpl_mill, de_mirage, de_no_mercy, de_nuke_night, de_revenge_csgo, de_sand, de_season, de_toscan, de_veteran, de_zoo, fy_pool_day, glass_war_csgo, starwars
http://kent-clan.webnode.hu/
// Van szívem, csak az élet megtanított arra, hogy takarjam el, ne mutassam, mit érzek, ne lássák, ha vérzek! // Steam Profil: http://steamcommunity.com/id/76561197960625214/
Smurf acc = tapasztalt játékos vesz új accountot, és szórakozik egy jót a hozzá képest bénák közt. 😊
És emlékszel, hogy mit mondtam? Mondtam, ne menj oda. Nem te miattad mondtam, hanem a 4 társad miatt. Mit gondolsz, most akiknek te még csak "meg próbálsz" segíteni, azok mit éreznek? 😄😄😄 Őket kívántam megkímélni tőled, és nem téged féltettelek. Neked ez jó, mert tanulhatsz gyorsabban, bár kétlem, hogy 30-40 meccs alatt ne kerülnél le a mélybe... 😄 No offense btw
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.12. 17:29:03
Munkie: Szerintem sem, de azért egy próbát megért. 😊
twitch.tv\mnk_official
Egyébként a kompetitívvel óvatosan. Engem a fórumon itt beetettek, hogyha idő előtt játszok lekerülök a silverek tengerébe ahonnan nagyon nehéz lesz kikerülni, ehhez képest sikerült olyan csapatokat kifognom akik pillanatok alatt felrántottak a LEM szint környékére és most meg azon vergődök, hogy legalább valami supportot tudjak adni a sok pro-nak... 😄
Egyébként ez a cs go support katasztrófa, már több napja írtam nekik levelet pont ezzel kapcsolatban, hogy tegyenek már lentebb néhány szintel, de azóta sem adtak semmi életjelet...
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.12. 12:08:36
twitch.tv\mnk_official
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Meg persze az is érthető, hogy a smurf accokat meg az ilyesmiket csökkenteni akarják. Meg nyilván minél jobban játszik az ember, annál több pontot gyűjt dm-ben, vagy sima meccsen
I met God. She's black
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
I met God. She's black
Semmi keresni valója azok között, akik ezt a játékot profi szinten akarják művelni. Ellenben ennek semmi köze ahoz, hogy viszont a legjobbak között van, akár csapatban játszik, akár nem. Ez nem az ő döntése, nem a miénk, hanem a játéka alapján jön ez. Az, hogy egy ilyen -amúgy- játékban is tükrözödő, pofátlan egoista, mondhatni burger sztílós játékkal is a legjobbak közt lehet, a magyar scene gyengeségét, és faszlámaságát mutatja.
A továbbiakban az a helyzet, hogy gps7 alkalmával LAN-on is beugatott vkinek, (nem tom pontosan kinek), ezt dozer 2 nagy büdös pofonnal jutalmazta. A gond az, hogy jelenleg az aktívan játszó playerek közül rml az egyetlen régi motoros. KODIAK egyszerüen szar, és ez sajnos nem sokat lendít azon, hogy rml alapból nagy pofával kis királynak érzi itt magát a 16évesek között. Nincs ki már itthon rendbe tegye, mert ki? 😄 Ez a közösség feladata, hogy ki utálja, de nem fogja, mert a magyar scene sosem volt ilyenre képes. Mert rml hidd el, nagyon sok kis taknyos paraszt csicska nagypofáju hülye gyereknek példa kép. Ennyi, ezzel nincs mit tenni. devlát hányan imádják? Pedig (bár devit lehet bírni is amúgy, mert egyébként jófej srác ő, csak hát na, neki is vannak problémák a személyiségével, ahogy mindenkinek), ő is egy nagy pofáju gané. Itthon ez mindig is divat volt, itthon a sztár playerke 80%-a ilyen volt, rml ráadásul ezek között is kiemelkedően nagy paraszt volt. Akár mennyire is furán hangzik, de rml pont olyan, mint a magyar scene. Hűen tükrözi. Nagy pofáju, arrogáns, kifogásokat kereső, saját magában hibát még csak nem is feltételező nagy szájú nethős paraszt.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.06.11. 19:04:56
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Viszont én nem kaptam még XP-t overwatchért, hiába volt egyértelmű aimbot vagy wh 😞
twitch.tv\mnk_official
twitch.tv\mnk_official
twitch.tv\mnk_official
Néztem a T missionöket és kell 15 melee kill. Ezt hogy? Rohadt nehéz ám közel kerülni az enemyhez, ezt lehet szakaszolva farmolni? Mondjuk ismerősök hagyják magukat? Vagy ezért reportolnak?
bár sokra nem megyünk vele, hamarosan átnyálazom a többit is 😄
Ez se tartott sokáig.
Utoljára szerkesztette: Munkie, 2015.06.11. 11:26:24
twitch.tv\mnk_official
twitch.tv\mnk_official
twitch.tv\mnk_official
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
twitch.tv\mnk_official
OVERWATCH OUT OF BETA
OVERWATCH OUT OF BETA
OVERWATCH OUT OF BETA
"Added an XP reward for accurate Overwatch verdicts. The reward is proportional to the investigator’s Overwatch Score, is delivered after a sufficient number of accurate cases have been resolved, and can be collected by completing matches on official servers."
"Added a message to users when they have reported a user that was banned by VAC or Overwatch."
"Added a message to users when they have lost XP, competitive wins, Profile Rank, and Skill Group due to partying with a cheater."