9177
  • ratgab
    Volt Nip-esem holo-ba...csak sajnos csgolounge-on eljátszottam..XD
  • ratgab
    Duplázta, mert vége volt a vásárnak.
  • ratgab
    Én tartogatnám....jó ára lesz mindkettőnek...Egyébként ő az a piszok mákos aki első ládából nyitott kést...
  • Micsu
    nekem régebbi holos nipes van (dreamhack winter 2004) = 2 euro :D
  • w77d
    Sticker | Natus Vincere (Holo) | Katowice 2014 203,98€
    Sticker | Reason Gaming (Holo) | Katowice 2014 138,--€
    Sticker | Fnatic (Holo) | Katowice 2014 130,75€
    Sticker | Virtus.Pro (Holo) | Katowice 2014 127,84€

és ez csak egy pár
  • SzirmosSzisza
    Ibuypower ér marha sokat, de az is csak azért mert megszűnt a csapat és jól is néz ki.
  • Spészgószt
    w77d emlegetett 100 ojrós matrincákat...
    katovice 2014 holo azok elég jó áron vannak az igaz
    de...a 2015 ös már szart se ér annyi van belőlük és nem is nagyon fog felmenni
    viszont az is igaz hogy sok megy a levesbe azzal hogy felragasztják őket.... bízom benne fogyni fog...de én 3-4 hónapot minimum adok neki mire értelmes szinten lesz...de az is kb 1-2 napig tart mert ahogy észreveszik az emberek hogy megy fel mindenki pokolja felfelé ész nélkül és megint megy az árauk a béka segge alá....
    én igazából már most felteszem őket jó sokért, hogy mire eléri azt az árat elől legyen az enyém , mindenképpen a frissen felpakolt több száz előtt...

Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.08.26. 15:44:16
  • Micsu
    melyik matrica 200 ojrós? nekem van egy csomó katowices matricám,1 ojrót ha érnek, legdrágább a tavalyi dreamhackese holo nipes az 2őt ér
  • SzirmosSzisza
    Szerintem rengetegen vettek csak ilyen alacsony áron nem rakják ki a piacra.
  • w77d
    mondjuk azért egy nap alatt duplázta az értékét a Kennys matrica :D Én abban reménykedek, hogy ezek a matricák nem olyanok, mint a skinek. Ha egyszer valaki ragasztotta, akkor végleg eltűnik a piacról.Míg a skinek keringenek egyfolytában. Remélem gyorsan bepusztítja a nép a legtöbb matricát, aztán mehet a biznisz ezerrel :D
  • SzirmosSzisza
    Miért kéne? Működik a rendszer normálisan, nem hallani tömeges nem jogos banról ...

(nem ismerem a rendszer belső működését, de ha sokat nyom hülyeséget akkor kevesebbet ér a szavazata, illetve nem 1 szavazat alapján dönti el, hogy banolják-e, alapvetően az overwatch a NAGYON csalók ellen vannak, pl akik pörögnek, falon követnek végig etc)

Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.08.26. 14:16:01
  • Spészgószt
    milyen holo matricák?
    ne azt nézd ...
    igen a katowice 2014 matricák 200 jurósak...mert az volt az első és kevesen vásároltak be....
    nézd meg a következőt...ott már csak 20-30 euro max...me fossá vásárolta magát mindenki! és a többinél is stagnál mert többszáz-ezer darab van még mindig a piacon... ezek már a büdüs életbe nem mennek fel addig mint az első széria....
    mindenből az első széria drága...a következőre már készül minden kupec és bevásárol....
    ez az autogram matrica újdonság...de erre is mindenki rárabolt és bevásárolt...szerintem sok idő kell még mire felmegy az ára és nem is fog hejjde magasra kúszni....reméljük a legjobbakat...én is vettem párat... :D
  • Metalmilitiakid
    Látom megtaláltad benne az egyetlen dolgot amit nem mondtam, gratulálok.... Ez nem arról szól, hogy rang vagy több win és bénább vagy jobb, hanem az hogy ennél vmi kifinomultabb rendszer kellene overwatch ra, mert ha tényleg ilyenek tolják az overwatchot nem szeretném elveszteni az accom ezek miatt.
  • w77d
    vajon lehet egy idő után ebből is ilyen 100 eurós matrica? A tavalyi holo matricák már karcolják a 200 eurót is.
  • Spészgószt
    2-3 hónapot! minimum! de lehet többet is kell...
  • w77d
    Van két KennyS foil matricám, egyenként most 20 eurót érnek (én 1.39 eurós kapszulából nyitottam őket). Emellett van két Olof matricám, darabja 11 eurót ér. Szerintetek mennyire kúszhat fel az ára? Mennyit várjak velük?
  • SzirmosSzisza
    Ez öreg igazság, hogy ha valakinek több winje van mint neked és ugyanazon a rangon van (!) akkor bénább, mint te
  • Metalmilitiakid
    Rájöttem, hogy ez a 150 Win a Overwatch hoz mekkora faszság. Az elmúlt időszakban csak olyanokkal pugolok 3-4-5 főben akik mind 150 win felett vannak és fogalmuk sincs a játékról. Van akinek 300+ winje van és ugyanazon a rangon van mint én ( DMG) a jelenleg kerek 50 win emmel. És minden csíter, minden WH, minden triggerbot... Ha ezeket engedik overwatch ra akkor már előre féltem magam, hogy ha egyszer egy meccsen teljesen véletlen belövök 2 fejest falon at 3 kör alatt, akkor kapok egy bant az accomra...
  • Lebowski
  • Jim Morrison
    config/counter-strike-global-offensive/configautoexecvideotxt+high+fps,1600/
    ez jó lehet.
  • Lebowski
    létezik GO-ban olyan, hogy fps cfg? elszállt a pc-m és előreláthatólag egy ideig nem is lesz, laptop, meg épphogy döcög 60 fps-n.
  • Spészgószt
    Attol fugg melyik collection...
    Mostmar csak a heti drop adja azt a 6 collectiont...regen is a random dobott de akkor se mindent... a korabbi operationokban volt olyan hogy az adott map fegyveret dobta de akkor is csak nehanyat...ilyen mar nincs... map collection fegyot venni tudsz csak... jelenleg overpass/cache/cbble kollekciobol dob csak + a ket uj a chopshop es a gods-os... de full random...
  • lalakov
    Mennyit érne?
  • SzirmosSzisza
    Egy ilyen kiesne KennyS stickerrel, sztem 1-2 évig nem kéne dolgozni :D
  • Grigori
    Hali!

Olyan kérdésem lenne, hogy azok a fegyver skin-ek, amik a "Collection"-okba vannak, azokat hogy lehet szerezni?
    Ahogy elnéztem olyan láda nincs. Ha egy adott pályán sokat játszok ad egy random skin-t?
    Aki tudja, hogy hogy megy ez az egész leírná nekem?

Köszi!
  • Lebowski
    ja, tényleg :D
  • Micsu
    ménem vártál még vele?
  • SzirmosSzisza
    Mindegyik limited. Csak gondolom most még megveszik olcsón és 1 év múlva drágán eladják.
  • ratgab
    Csapatkapszulák sale alatt 1,39 euróért mentek...Nem vagyok a főgépnél (most nincs is itthon, de ez lényegtelen amúgy is) így nem tudom pontosan most mennyi az árfolyam, de olyan 2 euró körül mozog.

És pár darabot vettem belőle tehát kijön a 100 euró :-).
  • Jim Morrison
    na jó de ez esl, MM hez már kevés lenne!
  • Lebowski
    Egyébként azon mosolyogtam magamban, hogy annak ellenére, hogy szídtátok a steelseries padokat, elég sok játékos azt használt most az esl-en :)
  • Micsu
    1 nap alatt?

miért limited volt tán vmelyik? :D
  • SzirmosSzisza
    Matricák.
  • Micsu
    minek ugrott el így az ára?
  • ratgab
    Basszus lebuktam...
  • SzirmosSzisza
    5k volt kb, utólag a player matricák feleslegesek voltak. (6 pont jött belőlük, végén 96 ponttal zártam).

Cserébe pl az olof matrica remélhetőleg 1-2 hónapon belül visszahozza az árát :D
  • Jim Morrison
    jó befektetés volt?
    már sokan ki is rakták ahogy elnézem (MM meccs), jól néz ki.
  • SzirmosSzisza
    Matricákon? Nekem sajna elfogyott a pénzem a végére, de legalább meglett az arany háromszög :D
  • Lokker
    jaj, megint nagyot mondasz, mert mi magyarok ilyenek vagyunk, nagyotmondók
  • ratgab
    Nem tudom ki írta, hogy szar lesz a versenyen befektetés....csak 100 eurót kerestem rajta az elmúlt 30 percben...