9177
-
kilinho #6340 Ha nem is Te lennél, ha nem iPhone-val példálóznál. -
#6339 Nekem a best amit valaha nyitottam az egy Chatterbox (BS) volt, amit akkor 11.5 yoro ért adtam tovább. Dropból pedig M4A4 UrbanDDPAT(FN) ami vm 6.2 volt és egy csgoweaponcase ami vmi 4.5 ért ment el, ezen kívül sztem soha semmit nem kaptam ami2 yoro felett volt.
Oh és apró fun fact, ezt mind a smurf accomon történt. Amióta megvan nekem a CS:GO a main accon, ami azért nem ma volt, semmit nem kaptam rajta 2 yoro felett (talán 1x szerencsésen elkaptam 1 ládát, de ált azokkal sem volt soha mákom). És össz-vissz talán egy operationt hagytam ki a main accon. Van akinek visszahozza van akinek nem... -
ratgab #6338 Haver dragonlore-ja: Csinált róla screenshotot, hogy esett neki egy sima deathmatch után (steamre fel is van töltve). Soha nem venne ilyen skint csak azért hogy menőzzön ahhoz túl spúr. Egyik percben még nem volt az inventoryjában a másikban meg már ott volt. Egyébként meg marhára nem érdeklik a skinek azért, hogy menőzzön vagy megtartsa őket ő csak pénzszerzési célból farmol.
Másik haver kése: Pont nincs rászorulva, hogy interneten menőzzön vadidegenek előtt. Volt feles 1 kulcsnyi walletja hát nyitott egy ládát pont esett neki egy kés.... van ilyen, semmi extra (utána még vett az eladott kés árából jó néhány kulcsot na ezután már nem esett neki semmi).
Nekem eddig a legdrágább cucc ami esett az egy awp redline volt még tavaly. Katowice 2014-kor meg nyitottam 5 darab ibuy holo-t (természetesen a katowice 2014-esből, amiből már egy darab sincs a piacon, de legutóbb 300 euróért mentek ezek a matricák), amiket egyenként 5 euróért eladtam (és igen ez sincs dokumentálva, csak rá pár hónapra kaptam a fejemhez mikor láttam, hogy több száz euróért árulják ezeket a matricákat én meg hülye fejjel eladtam bagóért). Ez utóbbi az IJ kategória.
Kést nem láttam az tény, de a Dragonlore-t a saját szememmel láttam, meg azt is mire cserélte (skineket egyenként, meg a csereajánlatot is).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.08.23. 23:29:02 -
#6337 ja mindenkinek vannak ilyen haverjai, az enyémekről is kiderült hogy 200-at nyitott, csak épp 199-et elfelejtett közölni... a másik lopta a harmadik meg ... szóval én ezekben a mendemondákban nem hiszek sajnos... majd ha te magad egyet nyitsz twitcheled és felrakod a rögzített felvételt elhiszem... az ismerőseim körében pl 1 iphone se fagyott le soha, igaz az én kezemben már rengeteg kikapcsolt még ha kölcsönbe volt vagy 5 percre elkértem akkor is volt galiba de neeeeeeeem neki 10 évig nem volt... ugyanez kocsival... bárkit megkérdezel áá az én xy márkájú autómnak soha semmi baja nem volt... érdekes akkor a szervizek miből élnek? szal a magyar ilyen, attól érzi magát menőnek ha nagy dolgokat mondhat és az ő telefonja vagy kocsija vagy semmije soha be nem szart annak baja nem volt az ötös lottót is azonnal eltalálta pedig szelvényt se adott fel meg ládából is egyből kést nyit... egyértelmű, sajnos én nem vagyok már naiv hiszem amit látok -
#6336 Én annyi pénzből nyitottam két sört. -
ratgab #6335 Chuck Norris 1 ládából nyit 2 kést....Ráadásul kulcs nélkül . -
ratgab #6334 Jó hát ha nem hiszed el a te dolgod...:-) -
#6333 jó meccs volt a D2, kábelen eléggé ez volt. megérdemelték sztem. gg wp -
#6332 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!győzöttFnatic -
#6331 ja ez jó volt -
#6330 Ezek szerint Chuck Norris közös ismerősünk :D Mesélte hogy azóta egy Vanguard ládából nyitott egy M4 Howlt -
#6329 nekem egy ismerősöm egy ládából nyitott két kést amiből esett egy harmadik, meg egy dragon lore stattrak -
ratgab #6328 Másik ismerősöm első ládájából nyitott 100 eurós kést... -
ratgab #6327 csgolounge-ra felrakod és küldik az ajánlatokat. -
ratgab #6326 Mondtam neki párszor én is...:-) -
#6325 lol Esport TV-t nézem Twitchen. irja egy srac hogy sok a reklam minden masodik kort latja csak. beirtam hogy adblock ftw erre kaptam 24 ora csetbannt lal :D
de a sok kis ratyi aki fezst karomkodik meg anyazik az teljesen rendben van :D -
#6324 http://oddshot.tv/shot/esl-csgo-20150823182454998 ez mi volt már :DD -
#6323 Most nézem, pronax 24 éves O.o -
#6322 Mármint ládából :) Nyitott kb 5-öt egész életében. -
#6321 -
#6320 kés nem is eshet... -
#6319 Tudom hogy vannak ilyenek. Havernak kés esett ki és 100k HUF-ért cserélte, Budapesten találkoztak és elintézték (aztán vett belőle TV-t :D) -
#6318 ó miről maradtam le?
fnatic beindult , vp összeroppant? -
#6317 Van benne CS is :D -
#6316 Az szép. Hogy lehet ilyet elcserélni biztonságosan?
A héten miért nem esett fegyver? Először azt hittem túl korán léptem szintet (hogy nem telt le az 1 hét), így nyomtam még egy szintet, de most se kaptam semmit se. -
#6315 nem mondtam hogy nekem mínuszos... igen a ládákból simán megvan a 10 euro felett is nem hogy 5...
minden BH dropot levettem amit lehetett és adott...de az eddig összes dropból 1...mondom egy darab új szkin volt az is valami egy két euros...a többi mind 0,03 cent max ...halom fos soti meg p90 storm...
igen a hajamat tépem mikor héten össze tákolom azt a nyomoronc szintlépést és kapok egy battlesacred p90 storm-ot....az előző 3db mellé...hát quany...
haverodnak meg mond meg bekaphatja....
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.08.23. 17:44:29 -
ratgab #6314 Havernak múlt héten Dragonlore esett....Nem hittem a szememnek, de tényleg ott volt a raktárában....Elcserélte 750 eurónyi cuccért....Ezt is a saját szememmel láttam. -
#6313 JW eléggé bot volt Mirage-on :D -
#6312 az is igaz :/ -
#6311 inkább a fnatic fos
Utoljára szerkesztette: ddomi87, 2015.08.23. 16:42:32 -
#6310 VP jól nyomja mirage on :/ -
#6309 Kio-nak a vége felett elege lett és lehozta a köröket: D -
Lokker #6308 én TF2-vel szívok, 10 euró jött össze, csak a vacak pár centes cuccok esnek meg az értéktelen láda -
#6307 de most nem is drága a coin, ez a két euro bakfitty, ennek a 10x-ese is visszajöhet :) -
#6306 De most arról volt szó, hogy most venné meg. Most ilyen lilás rangom van (20+ körül), talán 1 hetet hagytam ki lvl up szempontjából és ezek estek, evvan, én örülnék a legjobban ha esne akármi 10 euró felett :D
Ellenben kezdődik az envy vs tsm! -
#6305 ha az elején veszed és csak a ládák kiesnek (amik kiesnek ha akarod ha nem) akkor már plusszos vagy... ha ennyi sem jön össze akkor nem jól csináltál valamit... persze nem mindenkinek jön 15 eurós drop az elején, de ennyi idő alatt fixen esik valami ha minden héten kidobatod... úgy viszont nem megy hogy egy hónapba egy szintet lép az ember és várja a sült galambot két casual meccs után... -
Lokker #6304 vicces, hogy a renCer dobja a cuccot és mi csináljuk rosszul :) -
#6303 Küldetésből nem esik cucc, csak szintlépéskor. Amúgy a láda ér sokat még az elején.
#6301: szerintem magadtól is rájöttél, hogy nem mindenkinek esik 15 eurós cucc az első nap :) -
Lokker #6302 azon kívül mit lehet csinálni még hogy a küldetésből esett cuccot eladja? -
#6301 bocsi de a coint csak egy accra veszem :) nálunk itt mindenki plusszos vígan a coinokkal én nem tudom ti mit csináltok... pedig mi vagyunk vagy 6-an coin vásárlók...