9177
  • Jim Morrison
    há mé nem ICL en döntőztök k1ck ellen? :p
  • w77d
    srácok az mitől lehet, hogy az xp számlálóm szerint ezen a héten abszolút nem vagyok jó a bloodhound drop-ra? 2 hete volt szintlépésem utoljára, most meg nemsokára megvan, de nem fogok skint kapni? Meg a week xp boost-ot sem kaptam a napokban. Van olyan, hogy lejár a bloodhound acces pass?
  • ENVE
    Erős enemy ESL-en

• w77d
    Ha sok reportot kap, akkor egy két meccsét szúrópróbaszerűen megnézik, azt ha ott is csinálja, akkor ban. Ám ha ott éppen jófiú, akkor nem történik semmi.
  • lalakov
    Köszönöm. És ezeket ki is vizsgálják vagy akit sokan jelentenek az automatikusan ban-t kap?
  • HTS s3rg1nh00
    nekem az ilyenek miatt van a numerikus bill +ra bindelve a voice_enable 0 :D
  • SzirmosSzisza
    Pedig nincs is jobb, mint sand stormra clutcholni :D

Így utólag nem tudom mire gondoltam ott a sarokban p90-nel mondjuk...
    Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.08.30. 10:21:32
  • Spészgószt
    Abusive chat/voic report mehet is ra...
    En is szoktam ha valaki nagyon gyoker...a zenelokre azonnal!
  • sz4bolcs
    Bárkit. Jelentsd csak nyugodtan
  • lalakov
    Kiket lehet jelenteni?
    Tegnap volt egy srác a csapatban, aki folyamatosan noob-olt és hülyézett mindenkit, végül kirúgtuk, de szívem szerint jelentettem volna, mert az ilyenek tönkreteszik a játék élményét számomra.
  • sz4bolcs
    A reformok működnek... xD
  • kekeN7
    Most komolyan megírja a játék, ha egy reportolt emberke megkapta a banját? Azért ez mennyire menő már. :D Végre itt normálisan (látszólag, és tudom nem csak az én reportom kellett hozzá) működnek a dolgok. Nyilván nektek nem új, én a ban hullámokról hallottam, de erre nem számítottam.

De ami még (nekem) baromi meglepő, hogy a MM-es csapattársak/ellenfelek 90%-a 1 éves acc, max 1-5 játékkal. Ehh. :/
    Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2015.08.29. 23:12:14
  • bosco05 #6425
    előfordulhat hogy takarítottam :D mer sosenem írsz aztán azokat törlöm mindig :D
    vegyél fel: http://steamcommunity.com/id/b05co/
  • Jim Morrison
    gondolom megint letöröltél steam friendslistről mert nem talállak :(
  • Jim Morrison
    Emberek könyörgöm ez nem óvoda!
    Megláttam, hogy picivel több üzenet jött az átlagnál, már sejtettem, hogy megint valami hülyeség miatt megy a flém.
    Most mint hg léptem közbe és töröltem a kommenteket, de legközelebb mint mod adom nektek a büntipontot, ezt vegyétek figyelmeztetésnek.

Ha valaki meg nem akar valakinek segíteni, akkor ne is szánja rá az időt, hogy csak odaveti, hogy guglizd ki. A többiek pedig görgessenek át a hozzászólásán, nem éri meg vitatkozni az eseten, úgyse fog senki se nyerni.
  • bosco05 #6422
    legalább volt egy kis dolgod :D később mehet egy kis mm ha van kedv
  • Jim Morrison
    Egy kis MM delutan?
    Supreme
    Valaki?
  • SzirmosSzisza
    Tényleg? Én csak Cache-t néztem, de ott nagyon csúnyán kikaptunk :D
  • ratgab
    Sose volt 1 hét kereskedelmi korlátozás a cuccokra. Tervezték, de nem lett bevezetve valamiért.
  • ratgab
    Pedig jól tudja....Cserélni nem lehet eladni viszont azonnal.
  • sz4bolcs
    eheheh :D Majdnem. Am baromi szórakoztató volt a meccs.
  • Jim Morrison
    minek ijesztgetsz, simán nyertünk kövi két mapon :p
  • Jim Morrison
    Nemár :(
  • SzirmosSzisza
    http://www.hitbox.tv/wildtv úgy néz ki kiszopunk az észtekről :D
  • SzirmosSzisza
    ESL alatt tuti így volt, máskülönben nem lehetett volna kirakni piacra az "erősebb" játékosok aláírást.

#6392: konkrétan az oldalakon is van FAQ, ha ennyire nem érdekel ,hogy azt elolvasd miért linkeljünk mi neked akármit is?
  • Spészgószt
    Ezt mikor forditottak meg?
    Regebben ha vettel valamit akkor marketelni nem lehetett...
    Pont aze hogy amit akciosan megveszel ne tudd egybol eladni dragabban... na mind1
    Tenyleg az van ala irva hogy tradable after aug 29. es a sell gomb is aktiv...
  • HTS s3rg1nh00
    jól tudja
  • Spészgószt
    Nem jol tudod!
    Forditva... egy hetig "not marketable"
    Tredelni nem szoktam...nem tudom...asszem azt pont lehet
  • w77d
    ha jól tudom csak tradelni nem lehet 1 hétig, eladni igen.
  • Spészgószt
    Azt is vedd szamitasba, hogy aki esl alatt vasarolt matrincat annak egy het market off...ami most jar le... en se tehetem fel csak 29. Utan... tehat az igazi melypont most lesz a napokban... utana szep lassan majd kopik kifele es emelkedik az ar...
  • Grigori
    Nem olyan régóta vagyok bent ebben a CS:GO dologban, pláne nem a skinekben, de egy olyan kérdésem lenne, hogy hogy is megy ez a fogadásos skin-es valami csgolounge-n meg csgoshuffle-on?
    Valaki le tudná nekem írni, hogy mit lehet nyerni, meg a folyamatot is?
    Köszi!
  • ratgab
    Vége van a vásárnak mindenki pánikszerűen adja el...majd elfogy....Arra kell gondolni, hogy ezek korlátozottan rendelkezésre álló cuccok és előbb utóbb felmegy az áruk emiatt.
  • w77d
    és mikor ajándékoz a valve? :D Nem éppen arról híres a cég :D
  • w77d
    nyitottam... nyerni egyszer nyertem fogadáson 80 dollárnyi skint
  • Micsu
    Nagyreszet biztos nyerte o is
  • bosco05 #6385
    csináld azt mint én :D várd meg a valve megajándékoz 30-40 euróval és költsd el, vagy fektesd be matricákra csak és ennyi :)
  • Jim Morrison
    Mi a francnak kell ilyen nagy tetben fogadni...
  • w77d
    basszus a legjobb skinjeimet elbuktam ma.. cslounge-on fogadtam a 72%-ra favorizált bolgárokra, erre 2-0-ra nyertek a lettek. Csgoshuffle-n feltoltam 500 dollárnyi skint 60% nyerési eséllyel, erre egy 11 dolcsival fogadó srác elvitte mind XD Ha a matricák nem erősödnek meg én kiszállok ebből a skinesdiből, lassan milliók mennek el a kibaszott trade up-okra, fogadásokra és nyitogatásokra...
  • Jim Morrison
    MM közben hirtelen kilépett a játékból. Csatlakoznék újra, erre:

Egy pillanatra megállt bennem az ütő... remélhetőleg verify cache megoldja, de na.. nem jó az ilyen.4
  • w77d
    aztán lehet tényleg igazatok lesz és értéktelen vackok ezek, most megint esik a matricák ára igen keményen :D