9177
-
#6477 Nem fog bannolni...hanem be se enged jatszani...mert idegen filet talal... -
#6476 Igen de te összefújkáltad spray-vel :D Nekem lassan másfél éves és hibátlan. -
ENVE #6475 minden nap megtettem már a végén :D
BTW stream online, link felül ugyebár, 1v1-ezgetek éppen, később MM-ezés. Esti ESL-re melegítünk :)
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.09.04. 14:28:40 -
bence099 #6474 Sziasztok! Ha rakok be egy kés skint amit csak ugye én látok akkor azért bannolhatnak? (botokkal próbáltam nem mentem eredeti szeróra már vissza is állítottam csak kiakartam próbálni ) -
#6473 Az kosz hülyék, mossátok ki :D -
ENVE #6472 Én mondtam :P -
kilinho #6471 Én kivágtam a mai nap. A közepe teljesen "megkopott", belassult rajta az egér és érezhetően. Fel-fel akad. :( -
drago14 #6470 Dropol az, csak nem Bloodhound-ot. Ma pl. egy Tec 9 Varicamo-t dobott nekem. -
#6469 Tenyleg...az mit kap akinek nincs BH...me ugye az xp-t szamolja... dropol is csak a regieket??? -
drago14 #6468 Köszönöm a válaszokat, ezek alapján valószínűleg a következő operationt veszem meg megjelenéskor. -
#6467 Itt barmennyit csinalhatsz... ha akarod 0-24 24/7 vegigtolod... csak 0 nulla zero ertelme van...mert heti egy drop a korlat... -
#6466 Kiadás dátuma óta számolja. Legalábbis Vanguardot én a felénél vettem és kb 20 küldit tudtam csinálni 1 huzamban. -
drago14 #6465 Sziasztok!
Ha most megvenném a Bloodhound-ot, akkor meg tudnám csinálni az összes küldetést egymás után, vagy csak napi 1-et?
Utoljára szerkesztette: drago14, 2015.09.02. 19:50:31 -
ENVE #6464 Attól azért messze :D -
#6463 Szerintem a legjobb egérpad :) -
#6462 Pisztoly 4k !
-
#6461 Na megjött az új talpalávalóm :D
Végre tudok mozogni!
Aegis X4 -
Micsu #6460 nyitottam 10 ládát, 10 kék :D
anyját -
#6459 https://vid.me/yfyR végig énekelt a srác emellett ... -
#6458 http://i.imgur.com/sESZTXs.jpg srác 3. kör után dc-zett :D -
#6457 Egyszer olyan nekem is volt, hogy végig ukránul beszéltek, le is némítottam őket, aztán inkább vissza és nem bántam meg, mert kb mindent helyet angolul mondtak ugyanúgy: D -
#6456 Én se voltam valami jó, de ukránul beszéltek, aztán mikor már 10x haltam meg mert nem infozott hol van es szova tettem, jott a kick.
Annyira nem is bantam... -
#6455 Egyrészt játékbeli felhasználónévből/communityID-ből nem tudják meg mi a felhasználóneved és ha mégis akkor még ott a jelszó és ha az is dőlne akkor meg ott a Steam Guard (ha meg a leveleződet is feltörték akkor a Steam accod lesz a legkisebb probléma)
#6454: én 10 kör után 0/0/9 voltam tegnap és nem kickeltek! (aztán CT oldalon felhoztam 22-4-22-re, de kikaptunk sajnos :s) -
#6454 tegnap 1 meccseről kickeltek, úgyhogy elmentem játszani 1 másikat.
Amiről kickeltek persze loss lett, másikat meg nyertük.
Ma látom LEM lettem. Játszottam egyet és már vissza is dobott supreme be :3 -
#6453 Nem a visszajelentéstől tartok, hanem mondjuk a Steam fiókom feltörésétől. Bosszút állni sokféleképpen lehet. -
#6452 Egy probléma a számítógépeden blokkolja a VAC rendszert. Nem tudsz biztonságos szervereken játszani. <---- Ezt dobta.
Tényleg, azt nem is néztem. Na ráküldöm, aztán majd holnap meglátom, tesztelem, kidob -e.
Most router-ban port-forward-oltam minden port-ot.
A Steam számára szükséges portok leírás alapján.
De nem cicóztam. 27000-27050 ig All -ra raktam (nem TCP, meg UDP), meg hozzáadtam a 4380 UDP -t azt annyi.
Nah leellenőriztetem. Köszi a tanácsot!
Jóccakát. -
#6451 Verify cache imtegrity vagy valami hasonlót futtattál?
Héten nekem is jött ilyen vac os hiba (pár hsz el lejjebb), ezt lefuttattam és jó lett.
Steamben csgora jobb klikk, local files, verify -
#6450 Eddig semmi baja nem volt steamnek. Ma 2x is kivágott vmi VAC nem tud futni a gépen blabla- val. Futtattam repairt meg a 3 parancssort. Amit support ír. De ma már nem próbálgatom. Istenemmm.
Ezt miért irja? Me gyerekkel együtt toltam egy router-en? Neki külön Acc-ja, steam-je van. Mi a probléma? Win10 meg ESS van fennt. Más nincs. -
#6449 Nem mindegy? Egyébként nem írja ki nekik, csak neked chatbe, hogy jelentetted xy-t, report id: xxxxxxxxxxxxxxxx
De ha kiírná nekik is mit tudnak csinálni? visszareportolni ? :) abból meg neked nem lesz gondod ha normálisan játszol :) -
#6448 Kiírja az érintettnek, hogy jelentve lett, illetve hogy ki jelentette fel?
Mit lehet olyankor csinálni, ha két barom trollkodik? Mert kirúgni nem lehet őket, hiszen leszavazzák egymásnak. Most volt egy ilyen köröm. Simán nyerhettünk volna, mert még így hárman is hoztunk 6 kört.
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2015.08.30. 19:43:37 -
#6447 Ez a része azért megvolt, köszi. :) Tényleg csak az volt elég pozitív meglepetés, hogy az egyik jelentett játékos 1,5-2 napon belül megkapta a VAC ban-t. (aztán a rövid idő lehet teljesen véletlen is) -
#6446 lehet egyik fejlesztő ebédszünetben megnézi :) -
#6445 Na de ki ellenőrzi az ilyen reportokat? Mert OW-ban ugye nem lehet. Talán megoldották valami hangfeliserő szoftverrel? -
ENVE #6444 3. körben pakoltunk, 11-16-al. Nem volt rossz, ahoz képest, hogy első gamek voltak így 5 en együtt. :)
igaz kili papa? -
#6443 Ha valakit sokan reportolnak akkor rákerül egy "listára" (overwatch) és más játékosok megnézhatnek néhány kört valamelyik meccséről/pubolásáról. Ha a videót megnézők egyöntetűen úgy értékelik, hogy csalt a játékban kap egy game ban-t.
Ezen felül van még ugye a VAC a valve anticheat, ami szintén osztogatja a bant. Fontos különbség, hogy az overwatch ban -úgy tudom- nem végleges, míg a VAC ban igen.
Amikor pedig a VAC-ot frissítik és hirtelen több csalást ismer fel és több bant oszt, na akkor van ban hullám. -
#6442 Köszönöm. :) Egyik sem tűnt fel eddig. :( -
#6441 azt, hogy kapsz e drop-ot a menüben lehet látni az xp csík mellett. Ha jogosult vagy, akkor azt írja, hogy szintet lépsz+ Bloodhound drop. -
#6440 elfogy, általában 3-4 meccs után :( -
#6439 Jó kérdés. Múlt héten nekem is kimaradt. Viszont tegnap kaptam week xp boost-ot, ma már nem.
Hogy látod előre, hogy nem fogsz kapni? -
ENVE #6438 nem elég erős a mezőny ott.