9177
-
#6517 húdeizgi volt a fnatic-tsm overtime :D -
#6516 wattafakk belépek mailbe 50 steam levél.... a Vanguard weapon case meglódult és már 0,10 euró fölött jár...LOL drágább mint a falchion....azt hittem a büdös életbe nem fog elfogyni annyit dobott a rendszer....
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.09.10. 19:56:08 -
#6515 bódogot!
esl_csgo linket nyomjál már ilyenkor ne mindig nekem kelljen :D ja kint van bannerban ez, de a többi...! -
#6514 Megy ESL Dubai, homokos tengerparton tolják :D -
#6513 https://twitter.com/Tgwri1s/status/641644436926136320 -
kilinho #6512 De ezt csak neked :D -
kilinho #6511 Google translate? -
#6510 :D -
#6509 Hehe, én pont most nyertem 5-10 ről meccset úgy h már kezdték egymást szekálni a társak. -
#6508 mi DMG-n nem tudunk túljutni,mert annyira agyatlan barmok vannak hogy minden körben vásárolnak aztán pofáznak folyamatosan hogy meghaltak és menjünk meghalni úgysem nyerünk...innen már tényleg csak 4/5 premade-el lehetne feljutni,de állandóan csak 2/3ig jutunk... -
#6507 Végül megtartották a meccseket, azthiszem most lesz a döntő :D
de még a navi-mouz meccs közben is volt vagy 20 perc szünet rögtön az első kör után, stb.. érdekes a lebonyolítás mindenképpen.
3 Titanos játékos állítólag kórházban is volt ma, és ugye rajtuk kívül a VP-nek és a Na'Vinak el kell jutnia Dubaiba mert kezdődik az ESL nemsokára:D -
Micsu #6506 hltvn azt írják még megy -
#6505 Már törölték, a játékosok felét még nem engedte be a rendőrség hivatalosan az országba, visszatartották az útlevelüket... Agyrém D: -
#6504 azóta info: 2 körül kellett volna kezdődnie a Na'Vi-Mouz meccsnek, 4 óra van és sehol semmi, tweetek mennek összevissza hogy nincs meg a győztesnek járó pénz(!!!), lehet törlik is az összes többi meccset :DD:D:Dd volt ilyen valaha már?! :D -
#6503 Ez a gaming paradise egy elég érdekes verseny lett.. olyanokat olvastam redditen, hogy azért toltak el meccseket mert nem voltak jók a gépek, videókártyák meg ilyesmik:D -
#6502 Nekem nem volt annyi eszem de többet én se fogok, bár vhogy összeszedtem 2 mvp-t és nem voltam utolsó ... -
#6501 Én már egy-két sör után sem ülök le mmezni, idegesítene, hogy befolyásolható tényező miatt nem tudom hozni a legjobbat, ami tőlem telik. -
#6500 Tegnap este újra visszanéztem ENVE elemzését a demomról, amit ~4 hónapja küldtem neki. Hát ez valami brutál, milyen szarvashibákat csináltam LE-ként, pedig az akkor még viszonylag jónak számított abban a mezőnyben. CT eco körös money menedzsment totál hiányán még mindig fogtom a fejem. :D -
#6499 Hát, részegen nem a legjobb MM-ezni :D -
ratgab #6498 Összes skinem kivettem most a verseny miatt és kapszulába raktam a pénzem....Pár ilyen meccs bejött, így nagyjából nullán (verseny előtti héten raktam be 50 eurót kulcsokba). Korábban 1-2 hét alatt elvesztettem az erre szánt skineket amikor az esélyesekre tettem, szóval ahhoz képest sokkal jobb a dolog.
Majd lehet pár hét múlva újra nekifogok fogadni, most egyelőre parkolópálya. -
Micsu #6497 és te mennyinél tartasz ezzel a technikával? -
#6496 nagyon jó :D -
ratgab #6495 Reddit csgo bet oldalán van egy bejegyzés ahol egy top fogadó írta le a módszerét. Ő nagyon ritkán rak esélyesre, mindig az ilyen meccseket keresi.
Állítólag statisztikailag sokkal többet lehet nyerni, mint veszteni mármint értékben. Több száz fogadásból szűrte le ezt a tanulságot. Állítása szerint darabszámban sok meccset bukik, de azon a páron amin nyer nagyobb értékű skin jön be, mint amit bebukik (nézd meg ha valaki tett funból pl. 5 value-t most kick-re az keresett a bolton 65 value-t). Srác most olyan 44000 dollárnál tart ezzel a módszerrel...Nyilván nem tegnap kezdte.
Cat 02: Nincs lejátszott meccs CSGO-ban míg vége nincs a mérkőzésnek. Fogadóoldalak odds-ai meg mindig erősen el vannak túlozva (csgolounge-on például az alapján alakul, hogy hányan fogadtak egyik vagy másik csapatra...ergó azt tükrözi, hogy a fogadók szerint kinek kéne nyerni).
Év elején sokat fogadtam....Mindig az ilyen meccseken mentek el a nagy tétek...Mindig! Tényleg jó tanács...Ne rakjatok 80% fölött meccsre...Túl nagy kockázat túl kicsi nyereményért. Ha már kockáztatsz, akkor olyanra tegyél, aminél meg is éri...70_30, 60-40, 50-50 meccsek vagy ha nagyon eltúlzott az odds akkor 20-tól 1 %-ig az esélytelenebbre (nyilván csak akkor érdemes, mikor az ellenfél nem annyival rosszabb).
Visszatérve a Dignitas vs Kick-re...Az ilyet max bemákolni lehet....Tudatosan készülni rá nemigen. -
#6494 Azért BO3-ban szerintem bőven beleférne. -
Micsu #6493 alap hogy erre a meccsre nem teszünk max funból
kicsit téttel meg minek játszani :) -
ratgab #6492 Azóta vissza is esett az ára 7 euróra. -
ratgab #6491 Alap, hogy nem teszünk 80%-os nyerésű esélyű csapatra. Igaz, hogy nagy hányadban győznek, de ha pont kifogod azt az esetet amikor nem akkor túl nagyot buksz túl kicsi lehetséges nyereményért.
Ilyenkor mindig inkább a kisebb esélyű csapatra kell rakni keveset. Aztán ha elmegy nem nagy kaland, mert nem volt túl nagy összeg. -
Micsu #6490 rip skins -
#6489 -
#6488 óó ha előbb szólsz .... -
#6487 http://csgolounge.com/match?m=5342 -
#6486 én többször bekapcsoltam de mindig szünet volt :D
gameplantv_hu
-
#6485 Nem tudom nézi-e valaki, de K1CK-nek egész jól megy ma eddig. -
#6484 Az arat az hatarozza meg mennyi db van belole... aki ennyiert vesz egy fos szkint az csak felvagasbol teszi hogy mutogatni tudja mennyit er... vagy eladni vagy fogadni vele... ilyenkor mar tok mindegy milyen a kopottsaga... -
#6483 én csak azt nem értem, hogy ki az a hülye, aki kopottat vesz a teljesen jó helyett?? Persze van 1-2 skin, ami jobban néz ki kopottan, na de a hot rod és a pilot pont nem az :D -
#6482 Nagyon kicsi sensel játszom, másfél éve megvan és 0 de tényleg nulla kopás van rajta, ha gondolod befotózom... :D Nem lehet hogy undormány szar glideal használtad ami lekopott és beleégett az egérpadba? A Zowie FK1 nagyon vígan szaladgál rajta és 0 a lassulás... Nem ma kezdtem észrevenném elhiheted, de tényleg semmi ilyen jellegű nem tapasztalható, ebből kifolyólag fújkálni sem kellett... -
#6481 jah szinte gondoltam ahogy észreveszik az emberek szaré hugyé feldobálják megint
nem baj vissza teszem majd 100 fölé...
most bepróbáltam hátha megveszi valaki a nagy hévben 75é... :D
az hogy van valamiből FN az semmit nem jelent!!!
abból mindig több van és olcsóbb mint a minimálos!
a legdrágább és legkevesebb mindenig a minimálos ritka hogy az FN a legdrágább...
-
#6480 factory new hot rod-ból még több mint 80 példány van fent és jó része igen alacsony áron. Emellett kerülnek is fel a dropok és a trade upok miatt, nem hinném hogy felszökne az ára 5-6 euró fölé egyhamar.
mellesleg a pilot 21 euró most
Utoljára szerkesztette: w77d, 2015.09.05. 23:24:03 -
#6479 OMG LOL....
vettem anno egy desert eagle pilot minimalost...5 euroért....de csak azért, mert volt belőle összesen 10 db.....
aztán feltettem 115 euroért....pedig a legdrágább is 8 juró volt...mostanáig...valaki felvásárolta és 77 euro a legolcsóbb :DDDD
nah ez jó üzlet volt...asszem a a mp9 hotrod is ezen az úton lesz felpakolva abból sincs már sok a marketen....
még jó hogy vettem a múltkor egy csomó kifutott példányt olcsón :D
-
ENVE #6478 Szilikon spray-vel, érdekes módon a mantison segített :D És ezen is, addig csúszott, amíg a sziló lenem kopott róla... 2800hufért ennyi az elvárható. :) Kizártnak tartom, hogy a tiéd ne lassult volna meg a közepén, maximum téged nem zavar. Az, hogy én 150órákat gyűrtem a padba / 2 hét, meg kurva kicsi sensim van, így sokkal nagyobb igénybe vételnek volt kitéve, ennyi az egész. Volt már pár padom, egyik sem csinálta ezt, hogy 2 hónap alatt kukázhattam :D Még a qck sem, pedig az se a tartós féle pad... :D A QPAD is meglassult, de az 1 év volt, és nem 2hónap. Igaz árban is 4x-ese :) Tesoro alapvetően túl gyors pad, és rohadtul észre lehet venni a minimális kopást is rajta. Nem, nem kosz volt, és nem, nem a szilikon, mert CSAK A KÖZEPE lassult be, ahol a legtöbbet volt használva a pad. Ha a kosz ártott volna neki pl. akkor az jutott volna minden fele, a sziló is ment minden fele. Érdekes mód, a széle, ahol az egér keveset járt, ott maradt új. :) Kimostam sokszor, tudok a padokra vigyázni. A tesoro azt nyújtotta, amit annyi pénzért ellehet várni. :)