9177
-
Chob #6557 Én a hónap elején vettem meg a bloodhoundot, esett is múlthéten egy AWP | Sun in Leo. Remélem most meg esni fog egy M4A1 Knight :D ! -
#6556 Hm? Szerdánként van az új hét nem vasárnap. -
#6555 Én ezt értem, de azért mint a jó horgász, legalább etetésként adhatna nekem 597 óra main acc idő után legalább 1 cuccot ami 2+ euro. Érted csak hogy felkeltse az érdeklődésem vagy valami. -
#6554 hát ne is várj több eurós cuccot dropként :D nem hülye a valve, hogy rontsa a saját üzletét.... -
#6553 Tessék, gyakorolj és neked is oda fog menni.
-
#6552 Azért ne mártírkodj, mert egy ember leoltott (mivel én sztem nem oltottalak, le legalábbis nem annak szántam). De azért az meg kell értened, hogy lehet nem kellett volna jönni ezzel a "atom pro smurf láma" és "cheater noob" dolgokkal mert ezzel pl épp Enve-t szidtad, mivel ő ebbe a pro részbe tartozik itt. Illetve minden egyes mondatodból a teljesen vérpisti hangnem érződik.
Amint olvashattad mi is nagyon jól tudjuk, hogy vannak problémák, de van jobb módszer is annál, mint hogy ilyen leszólós idegrohamot csinálj. Az én módszerem pl az volt, hogy sztem 20 órányi oktatóvideót néztem végig és utána elkezdtem érteni (és dolgozó ember vagyok szóval nem a nyári szünetem szabadidejét áldoztam rá).
"De ha ezt tolom, csak jobban felidegesítem magam, mert nekem nem úgy, oda lő, ahogy másnak, hiába csinálom ugyanazt."
Erre pedig többen is mondtuk, hogy a cs től ne várd, hogy szórakoztatni fog, nem az a célja.
UI.: Ezt most már kicsit beszólásnak szántam az előző kommented után. -
#6551 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Alázzon nyugodtan. Hisz mi mást várjona az ember, csak a flame, lehurrogó, beoltó válasz van. Mondja nyugodtan. Tudom, h noob vagyok, meg low, és nem pro smurf. De azért köszi, hogy Te megérted, miről is papolok, s hogy MI a problémám. És ha nincs köztünk vagy ellen közt ilyen atom pro smurf láma cheater noob, akkor élvezetes tud lenni a játék, mert mindenki úgy lő, ahogy a játék működik, ahogy tud, amilyen a skill-je, stb. Csak néha elcseszettül érthetetlen módon tud alázni sorra olyan hihetetlen lövésekkel 1-1 atom pro smurf láma cheater noob, hogy az mesébe illő és elcseszett idegesítő, hogy HOGY és miért? De nem azért, mert ~700 órája van benne, vagy annyira skilles.
És ha visszanézem, hogy hogy lő, hova céloz, mit csinál, stb. Megállapítom, hogy én is ugyanazt csinálom! Ugyanúgy, ugynoda lövök. De nekem mégse úgy lövi, ahogy neki! Na ez a furcsa! Ugyanaz az alapfegyver, ugyanoda célozva. Neki ~10-10x beadja, ellövi, lelövi. Nekem semmi.
Na mind1. Lesz@rom. Uninstall. Azért ezt tolom, mert meguntam Bf-et CoD-ot is. S mióta win 10-et raktam fel ~2 hónapja. Nem szedtem le semmit, csak ezt a fost meg CoH-ot, meg W3-at. Ezekkel untatom magam, ha van egy kis szabadidőm. De ha ezt tolom, csak jobban felidegesítem magam, mert nekem nem úgy, oda lő, ahogy másnak, hiába csinálom ugyanazt.
De mind1, felejtsétek el, hogy be offoltam, flame-ltem. oltsatok le, hurrogjatok le, tiltsatok ki nyugodtan a topci-ból. Én lapozok, lapoztam.
Peace. További jó játékot nektek! Üdv. -
#6550 Én is kaptam egy küszködős win után egy FT Orange Kimono autonoobot.... -
#6549 jah az a rohadék xp bonus eddig soha nem fogyott el...most igen és BH drop sincs...wattafakkk??? bünti mert nem játszok egész héten egy percet se akkor inkább összegyűjtöm az xp-t hogy csak tizen-száz hiányozzon és bevárom a szerdát rohadjon meg a valve...
valszeg kapok egy rothadék sotit vagy valami 1 filléres fost megint.... -
#6548 igen, akkor most egy körből kimaradsz :) Én előző héten jártam így, meg nem mondom, hogy miért csinálja ezt a rendszer... -
#6547 ha az xp-nél nincs odaírva hogy + bloodhound drop akkor nem is kapok??? ezen a héten még nem is toltam és nincs BH drop....
vagyis valve héten... múlthét egész hét kimaradt...tehát reset is volt és kapni kék... :( -
#6546 Ez így igaz, sok a hiba, de viszont az is igaz, amit sok embernél látom, hogy de én pontosan célzok és oda lövök.. És tényleg pontosan céloz, de nem áll meg közben, vagy megáll, csak nem várja meg amíg a karakter is megáll, ő elengedi a gombot és azt hiszi akkor már pontosan lő. Vagy amikor látja hogy mások táncolás (side-step) közben lövik a fejeseket és ő is azt csinálja és neki nem adja. Azt nem tudja, hogy az egy elég sokat gyakorlós mechanika ahol pontosan kell a mozgást és a lövést időzíteni, hogy pontos legyen, mert ott a lövés pillanatában kell pont az ellenkező irányt nyomni egy pillanatra, hogy megállítsa a karaktert. És estig sorolhatnám (hozzáteszem 7 óra van szóval az már nem olyan sok XD).
A porig alázással egyet értek, ezért fogalmaztam én is előtte meg kb ugyanazt csak politikailag korrektül.
A játék hibáinak megtanulására meg annyit, hogy ha van egy puskád (a valóságban) ami 5 centivel alá hord akkor 500 lövés után automatikusan jól helyre célzol majd, ettől függetlenül a puska nem "szar", csak nem tökéletes, de lehet tökéletesen használni.
Saját belátásom szerint, átlagos játékosként úgy látom, hogy jelenleg CS:GO ban a legfontosabb skill a GameSense vagyis hogy átlásd kb mi történik az infók nélkül is. Hiába van 100% os találati arányod ha mindig meglepetésszerűen szednek le valahonnan és nincs időd visszalőni.
A hitboxra meg annyit, hogy én még nem láttam olyan játékot ahol ne lenne vmilyen hitbox probléma, szóval ez sajnos vele jár, hogy ha online játékot akarsz játszani. Összes BF ben is szar volt tudomásom szerint, ez sajnos még szerintem technológia probléma, majd egyszer megoldják. -
#6545 popcorn. Hátha valaki le tudja fordítani valaki ezt a hozzászólást. :D -
#6544 Hát ez nem jött össze :/ Még szerencse, h. bealudtam rajta :D -
Gyuszopapa #6543 Miért is kellene bárkit is porig alázni mert nem ért meg valamit.Persze a józan ész azt diktálja hogy egy lövöldözős játékban elég pontosan célozni mert hát nem így kellene működnie?
Tegyünk félre most mindent amit tudunk ezekről a lövöldözős játékokról.Ha jól értelmezem és az eddigi tapasztalatim alapján illetve amit látok sok minden nem stimmel.Ha nem a pontos célzás a nyerő,ami szerintem nálam kimeríti a nevetségesség határát,mert hát mi is lenne egy lövöldözős játékban a legfontosabb skill annál.
Akkor miért van az például hogy nem egy videóban látom céloz pontosan lő és talál de hát én is ugyanezt csinálom akkor nekem miért nem működik.
Vagy jelentsük ki azt hogy nem azért kell sokat játszani ezzel hogy megtanulj célozni ha nem azért hogy a játék hibáit megtanuld és tudd kihasználni.Mert ezek szerint ha nem elég a pontos célzás akkor ott bizony hiba van ami a hitbox-al kapcsolatos vagy csúszások vannak te géped és a szerver között nem azt látod ami valóban történik. -
TKrisz36 #6542 Ha nem szereted a kihívást akkor miért nem játszol botokkal? Ugyanaz ha úgy vesszük, csak könnyebb.... -
#6541 gameplantv_hu
dignitas k1ck
emlékeztető:
-
ENVE #6540 És a kérdés, hogy jön ide a bf, meg a cod? Mi a pöcsöm köze van azoknak a cs-hez?:)
Első szabály, ez nem bf, ez nem cod, ez nem 1.6, de még csak nem is cs:s. Ez CS:GO. Itt felejtsd el amit másutt megszoktál, hozd át a tudást, ami hasznos, de az hogy te a célkeresztet a fejére rakod, oszt nyomod a gombot, na az itt nem működni, több okból sem.
Vissza fogom magam, és nem gyalázlak le a porig, mert látom, hogy nem az a tipus vagy, akinél elérnék bármit is azzal, hogy emlékeztetni próbálom rá, mekkora epikus balfaszságokat hordott ide össze nekünk, szerintem érzed te magad is, csak egyszerűen idegbeteg voltál.
Vannak hibái a cs:go-nak, főleg 64tickes MM-en, de az, hogy te minden mondatodban saját magaddal keveredsz ellent mondásba, az azért vicces;D 2 választásod van, leteszed a lantot, és mész vissza bf-ezni, hiszen magad mondtad, ott kurva jó vagy, én a helyedben élvezném azt akkor.
Vagy elfogadod, hogy te itt bizony egy láma kezdő vagy, egy igazi vérbeli noob, akinek sokat kell tanulnia, teszel ezért, és majd 1x itt is lefognak csalózni. De ezt elvárni rögtön az elején, hogy te itt nem leszel fossá alázva, enyhén szólva arrogáns. -
#6539 De ha megnézed az első épp jobbra a hátsó balra mozdult, tehát egymás felé, és rajtnál a hitbox kicsit előrébb van, így kb valósan pár centi ha lehetett a hitboxot között. Nem azt mondom, hogy ez jó, de sajnos kb így működik a cs ben. -
Gyuszopapa #6538 Nagyon szép csak elég baj hogy az áldozatok fejei között fél méter eltérés volt vagy több legalább.No comment. -
#6537 Azért azt is megemlíteném, hogy nem hiába a CS-ből lett igazi Esport, nem pedig a BF-ekből.. Két külön stílus a kettő. A CS inkább taktikai program, amit tanulni kell, addig a BF és a MOH szórakoztató hentelde. Mintha autós berkekben az Assetto Corsa szimulátort hasonlítanánk a Need for Speed árkád világához. -
#6536 milyen szépen beálltak egy sorba...khm...khm
-
#6535 Szerintem nincs meg a mentalitásod a játékhoz. Ez a játék általában úgy indul, hogy fogad el, hogy szar vagy. Majd amikor beleölsz egy 300+ órát és elkezdesz haladni, akkor jössz majd csak rá, hogy mennyire szar vagy igazán és akkor kezdesz majd el ismét fejlődni, ha rászánod az időt és az energiát. Én jelenleg a kb 700 órámmal vagy többel most ott járok, hogy a 2. nagyon szar vagyok helyzetből lábalok ki lassan. Ne várd azt ettől a játéktól, mint a CoD tól vagy a BF től, hogy leülsz és FUN lesz, mert ez nem az a játék. Én is toltam mind a kettőt, de azok olyanok voltak, hogy kijött az új beletoltam 2 órát és onnantól már folyamat valahol az élen voltam, de itt nem elég az egeret jó helyre húzni. (az utóbbi BF ek hitboxát meg nem hoznám fel :D ) -
Chob #6534 Nos vagy rászánod az időt, hogy beletanulj vagy inkább ne flamelj ide feleslegesen. Persze előfordulnak csalók, vagy smurf-ök, de ha képes vagy tanulni, akkor szépen tovább tudsz lépni. De amúgy ez jutott rólad most eszembe, már elnézést. 2:10-től van a lényeg. -
#6533 Érdekes. Bf -be miért adja? Miért lehet eltalalni ellent? Miért hal? Meg CoD -ba? Meg alig lőnek le. Meg engem anyáznak, cheatereznek. De hogy ebbe... Egy kocsog nemtomhogy, miveljatszo pro lama cheater bejön. És aláz. Nem csak engem. Az egész csapatot. Azért 13:0 -nál 1 gyereknek 48 kill, 2 halál. Na ne mondd már nekem, hogy tiszta player. Meg miért oszt be olyat oda. Hozzánk miért nem dob be akkora szintű köcsögöt? Igy aztán élvezetes a game. Meg akárhova célozhatok... Alá, fölé, mellé, lábaközé, pötyögtetve, tunkolva, darálva, tökmindegy. NEM talál egy golyó sem. Ennyit erröl. Vágom hogy húz a fegyver. Hülye nem vagyok. Ez akkor is vicc kategória. -
kilinho #6532 https://www.youtube.com/watch?v=5e8HZqF3cyk
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha a kacsa nem tud úszni...
Utoljára szerkesztette: kilinho, 2015.09.13. 03:27:54 -
#6531 Versengőbe köcsögszájút 3x !!!!!!!!!!!! érted! 3x fejbe lövöm, még csattan is, mint állat és NEM hal!!!!!!!!! De őőők! rántásból alám, fölém, mellém lőnek, de úgy, hogy én nem is látom őket, fal mellett takarásból, és mit kapok? Fejest!!!!
Ekkora ótvar tetves egy rohadt szar játékot!
Na elég is volt. Uninstal ... -
#6530 ironsight....
lol
mire belenézel az ironsigth-edbe addigra már csak a deathcamedet nézheted, olyan egygolyós hedit kapsz a pálya másik feléről csípőből ... jobb esetbe kalából...vicesebb esetben pisztolyból randomra :DDD
és is csak röhögök amikor d2 ctbe átfutok a kapu előtt random odalövök egye kispityuval...és csak úgy csattan a headshot hang! ....csakhát usp hedi édeskevés...de desertel vicces....
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.09.12. 14:03:16 -
Lebowski #6529 tök fölösleges célozni. végülis a lanokon is állandóan más-més csapatok játszanak, mert éppen ők lőttek legjobban mellé...
-
Gyuszopapa #6528 Ne célozzál mert tuti nem adja.Az a vicces ha megyek és darálok sokkal hatékonyabb vagyok.Meg baromira mellélövök a csávónak és beadja.
Biztos csúszik a hitbox eléggé.
Én se értem ezt a játékot eddig elég volt pontosan céloznom bármelyik FPS-ben itt ez nem működik biztos bennem van a hiba.Na meg zavar hogy nincs ironsight. -
ratgab #6527 -
#6526 Azt mondanám, hogy politikailag korrektül :D -
ENVE #6525 Kicsit finoman fogalmaztál ;D -
kilinho #6524 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem bántani akarlak, de ebből a kommented lerí, hogy fogalmad sincs a játékról. -
#6523 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az miért van, hogy én ~2m -ről telibe tunkolom pötyögtetve a fejét az ellenfélnek és semmi. körbelövi bazzeg!!! 1 hit. 26 sebzés. Ő rántásból visszafordul, még csak felém se lő, 2-t pisztojjal, azt írja 4 hit 150 sebzés.
Ekkora ótvar game-t... Meg az egyes atom uber very kocka brutál PRO-k, akik kibeb@szottul tudják, hol, mikor, merre vagy. Totál atomra mandínerből lábad alá b@ssza a gránátot, és ugrás közben elvakítva fejbelő! Ezt hogy az anyámba csinálja?
Nem értem ezt a játékot. De most kibaszottul felhúzott! És 1, egy tetves köcsög atomláma pro gyerek, aki leszed ~8 körből 35 embert. Ő véletlen 2x hal meg!
Annyira low nem vagyok. És elismerem, h már Pro se. De hogy anno CoD uo-ba, 4v4 SD-n CB-n 2. voltunk. Ebbe a szar játékba meg néha ennyire nem menne? Ez érdekes.... Mert néha 1-1 rombolást lehozok, h első vagyok, engem anyáznak. Állt. többet ölök, mint halok.
De h versengőbe berak néha 1-1 akkora kocka gyökeret. Nekem meg totál nem adja. Ez nekem magas.
Mi alapján ad hitbox, mi alapján nem? Ezt random generálja, hogy mikor mennyire húz rá a golyó? Totál atom fején a célkereszt, pisztojjal guggolva. Van, hogy beadja ~10-8x. De van, mikor ~30-ból 1-et SE ad! ÁHh. Nem értem. Ez egy ótvar game! -
ENVE #6522 Fogadás témában ajánlom mindenkinek a pokeres stratégiák olvasását, mert konyha nyelven mondja el mi a frász az az odds, pot-odds, várható érték. Ezzel a 3 dologgal kell tisztában lenned ahoz, hogy nyereséges tudj lenni. Ennél több nem kell. :) Kár tanácsokat olvasgatni, elemzéseket, isten verését... Szádba adott szavak. Tanuld meg ezt a 3 dolgot magadtól, a kutatást végezd el magadnak, becsüld fel az esélyeket ön magad, majd nézd meg érdemes-e befektetni. Másképp ez is csak szerencse játék, és mint olyan, nem igazán ész szerű:) -
#6521 a C2 azért nem megy lejjebb,mert a Falchionnal ellentétben a benne lévő skinek jó része olyan amit használ is az ember,nem negev/m249/cz/ump... -
#6520 Jaja... nekem is volt 50 db marketen...el is kopott... de itt is ervenyes hogy jobb ha elore felteszed es amikor sorrakerul majd elviszik...mert igy a tied a 20-30000 db elejen lesz...valszeg ilyenkor megint lesz egy visszaeses mert ahogy te is es mas is eszreveszi hogy emelkedik rogton rohan a marketre felpakolni...es persze hogy a masik ala vagva...igy megint leveri az arat a sok keson eszbekapo...
Szerk... kozbe megneztem...nem esik...no... mi lett itt valaki felvasarolta... azt nezem a chroma 2 is ugrott kicsit...
Vagy megint marketbug van... :)))
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.09.11. 08:26:50 -
Micsu #6519 nekem is volt ilyen de azok a breakout ládák 5 ojró körül mentek el, jó kis meglepi volt -
#6518 Kajak? Mert van 1 csomó D:AS:DAS