9177
  • Jim Morrison
    most szerbia, aztán hollandia jön
    esporthucs
  • Jim Morrison
    nem, senki nem szólt, hogy most van :/

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.09.16. 19:38:33
  • sz4bolcs
    omg nézte vki a magya-ukrán meccset? :D:SA:D
  • sz4bolcs
    Ez miez, és mirejó? Én MarkC regfixet használok acccel kikapcsolására..
  • Jim Morrison
    counter-strike-global-offensive-m-rawinput-vs-rinput/
  • sz4bolcs
    ejha
  • Jim Morrison
  • Micsu
    128 akart lenni :P
  • Micsu
    182 tricken akval jóval jobban adja mint eddig, vagy csak úgy érzem :P
  • SzirmosSzisza
    Itt tényleg nem vészes, bár mintha lassabb is lenne.
  • ratgab
    Szerintem a Nuke nem az m4-től volt CT oldal oldali map.
  • ratgab
    Épp most próbálom az m4a1-et....Hát ez még mindig brutál pontos. Páncél átütést se érzékeltem, mert úgyis fejlövésre megyek ha tehetem.

Viszont a dupla beretta nagyon op lett...Eddig nem szerettem, de most olyan sebzést oszt, hogy az félelmetes.
  • SzirmosSzisza
    Biztos felkészítenek minket a Nuke-ra, hogy ne legyen annyira CT oldali :)
  • sz4bolcs
    m4s nerf tényleg érdekes, én nem örülök neki. CT-knek volt eddig egy viszonylag jó alternatívája az olcsóbb AK balance-ra.. most meg... majd kiderül. :)

Annak a fényében érdekes húzás, hogy egy Tec-9 nerf eszükbe sem jutott.
  • ratgab
    M4a1 nerf azért kemény (kevlár átütést csökkentették, tűzgyorsaság csökkentve, szórása növelve). M4a4 árak fel is szöktek az éjjel a duplájukra. Aki időben kapcsolt az simán 50-70%-ot keresett a befektetéssel.

Hát igen dupla beretta buff érdekes döntés. Mondjuk nem sokan használták eddig.
  • Jim Morrison
    Ha olyan jo mint a changelog alapjan akkor nem banom.
  • Spészgószt
    Hohoho... gyorsan vettem par dualberettat... tec9 uton jar ugy latom...
  • sz4bolcs
    az igen.. új játékkal fogunk játszani?
  • Jim Morrison
    óriási update!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    [ ANIMATION / GAMEPLAY ]
    – Replaced all player body animations (Existing character models retained for demo compatibility)
    – Replaced all world model weapon animation
    – Updated shared player skeleton
    – Re-rigged all player model geometry and player scaffold animation
    – Updated animation networking to continually synchronize animation state instead of periodically latching
    – Player animation sequence selection is now server-initiated
    – Added new player states including bomb defusal and ladder climb poses
    – Added thirdperson weapon deploy animations to more accurately represent viewmodel deploy state
    – Extended all vertical aim matrix ranges to encompass the majority of vertical aim pitch so weapons line up precisely to firing angle
    – Added reverse-bone-merge animation support so weapon models can store and play independent animation on the player holding them
    – Added support for arbitrary numbers of articulated mechanical parts on world weapon models
    – Updated weapon world model articulation points, bodygroup presets, holster positions and reverse-bone-merge skeletons
    – Added physics motion to holstered attachment weapon locations
    – Added support for non-polygonal capsule-shaped hit volumes, defined by a line segment and radius
    – Replaced shared hitboxes with new capsule-based set
    – Rebuilt player ragdoll angular constraints, physics hulls, and interaction pairs
    – Ragdolls now assume more exact pose of their parent player on physics init
    – Re-built animation statemachine to support blending locomotion over any weapon aim or action poses
    – Enabled support for dynamic player animation layer re-ordering
    – Sequence blendlayers now correctly contribute to computed cyclerate
    – Added defuser cables and multimeter model
    – Added hlmv support for capsule rendering, submodel attachment previewing, ragdoll constraint limit and bone name rendering, plus numerous small fixes
    – Added model format support for named bodygroups, combined physics hulls, activity modifiers and animation system specific metadata
    [ UI ]
    – Fixed a bug where the mini-scoreboard armor/helmet information was not displaying for coaches
    – Added sv_show_voip_indicator_for_enemies server convar. If set, it will make it so the ‘voice chat’ icon shows over enemy players as well as allies when they are using their microphone.
    – Added sv_showbullethits feature to visualize server-confirmed hits and near-misses on listen servers
    [ RENDERING ]
    – Fixed improper stencil state in glow pass rendering
    [ GAMEPLAY ]
    – Added dynamic player culling to prevent players and weapons poking through thin walls and revealing their position
    – M4A1-S:
    — Reduced price
    — Reduced armor penetration
    — Reduced ROF
    — Increased base spread
    – Zeus x27
    — Reduced price to $100
    – Dual Berettas
    — Increased armor penetration
    — Increased range modifier
    [ GOTV ]
    – Added viewmodel position lerp to gotv camera transitions
    [ OVERWATCH ]
    – Players can now report enemies for anti-competitive griefing (i.e. deliberately losing).
  • wannnabeees
    "es kb ket nap alatt keresek annyit mint o."

Ha két nap alatt keresel annyit mint ő, akkor szegény miért dolgozik? Inkább havi kétszer kitakarítana nálad és odaadnád neki ezt a pénzt. Te nem éreznéd meg, ő pedig pihenhetne.
  • Jim Morrison
    Flash-ék k1ck esports után most a Team Orbit néven futtnak tovább
  • Spészgószt
    Nah jah nem keres sokat csak en nem anyam nyakan eloskodok... es kb ket nap alatt keresek annyit mint o... es nem minimalberes...
    :p
  • kilinho
    A best akkor is ez
  • ergepard
    Köszönöm szépen a válaszokat,lehet akkor beszerzek egy ilyen Roccat egérpadot :)
  • SzirmosSzisza
    Utolsó 3 hét dropja: 1., 2., 3.. #worth
    Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.09.15. 13:48:01
  • ENVE
    Azért, mert magad gyalázod. Ha te ennyibe nézed saját magad, hogy nem vagy képes józan ésszel nézni a játékot, a saját játékod, a saját teljesítményed, akkor én ugyan miért legyek veled "korrekt"? Te nem vagy az magaddal, nem vagy a játékkal szemben, meg igazából senkivel sem a játékban, de még itt a forumon sem. Tévhiteket nyomatsz nekünk, ráadásul úgy elő adva, mint ha tudnád miről beszélsz. Nem kérdezel, hanem egyből válaszolsz, nem érted a játékot, még is érteni véled a szituációd. Értem? Ha úgy kérdeznél, ahogy egy kezdőnek illene, hogy hé srácok, ez meg ez a problémám van, és az, aki már esetleg több ezer órát fektetett a játékba válaszolja meg a kérdéseimet, mert én nem értem mi folyik itt, akkor el sem hiszed mennyire szivesen segítettem volna neked, korrekt, normális hangon. De te arrogánsnan kitértél a lehetőség elől is, ítéled el a játékot tudás nélkül, szóval bocs, de így én sem vállalom azt, hogy elkezdem neked magyarázni miben tévedsz, milyen is ez a játék, mert lerí, hogy nem akarod tudni, csak egyetlen doiogért jöttél ide, elmondani, hogy mekkora fostalicska játékkal játszunk, mekkora szar az az ember, aki tudja ezt a játékot játszani, mert biztos csak a hibákat használja ki, meg nem tud célozni sem, hisz annak semmi értelme itt, nem?

Bocsáss már meg, hogy vérig sértesz minket, aztán még vagyok akkora paraszt, hogy én nem teszem ugyan azt veled. ~3hónappal ezelőtt még brutális oltást adtam volna rád, de azóta másképp gondolkodom, ezért nem flémeltelek le a francba. De ezzel a mentalitással, meg értelemmel, ami a szó használatodon is látszik, inkább hanyagold a versenyszerű, online játékokat szerintem. Nem neked való
  • ENVE
    5000huf teljesen korrekt 1 padért, főleg, ha az ember megelégszik a közepes mérettel. 5K-ból kifér a 400mm-es Taito pl., ami simán a felsőbb kategória szövet padnál nálam. :)
  • Micsu
    nem kereshet sokat anyud
  • Spészgószt
    Jo az ami van ... erre penzt kolteni nem eri meg... foleg ha igy allsz hozza hogy 5000 szansz ra...
    De majd mingyart kapsz par uberpro javaslatot is !
    :D
    itt vagy rakoltod a fizetesed vagy anyuci fizujat es leszoksz az életről... vagy beleszarsz ...
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.09.15. 10:39:18
  • sz4bolcs
    Roccat taito elég jó
  • ergepard
    Hali

Milyen egérpadot érdemes venni ehhez a játékhoz?
    Maximum 5 ezer forintot szánnék rá.
    Most egy Asus Echelon-om van.
    Előre is köszönöm.
  • foxpal
    Aki keres at talal:)))
  • foxpal
    Koszonom, az m4 is egy balektol szarmazik, 1 kulcs erteku tf 2 itemet adtam erte, ezert kaptam 9euros guardiant, 4euros guardian pistol, a cél az hogy butterfly knife-t csereljek, jelenleg nem koltottem meg penzt a jatekra, idovel meglesz ra a zseton csak varnek meg az overpass cobblestone lada parossal
  • HTS s3rg1nh00
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

szerintem erre bonts valami alkoholt,mert irdatlan barom volt az arc akivel cseréltél,de grat hozzá :D
  • kilinho
    Balekok mindig vannak. Nice trade, grat!
    Utoljára szerkesztette: kilinho, 2015.09.14. 19:23:24
  • foxpal
    Koszonom a segitseget, sikeresen csereltem egy awp asiimovra(field-tested) szerintem megerte:S 9 euro a guardian m4 fegyo az egyik matrica meg 40 euro rajta, hamar igyse er semmit rajta
  • HTS s3rg1nh00
    keress Aiminghard/hsfactory stb.community szervert ahol hsmod vagy hsonly van a névben,majd ha ott letoltál 100 órát akkor beszélgessünk,perpill LE a rankom (a skillem mondjuk simán alatta),de küszködöm az 1:1 kill/death-el 928 óra játék után.
    pl.itt egy: 195.154.150.146:27020
  • HTS s3rg1nh00
    0,1 euróval többet,mint a legolcsóbb a marketen...lófaszt sem dob rajta a matrica
  • foxpal
    Haho , csereltem egy M4A1-S | Guardian (minimal wear) mennyit er a fegyver ha ezek a matricak vannak rajta? Sticker: Team EnVyUs | Katowice 2015, Clan-Mystik (Holo) | Katowice 2014, Team Dignitas (Holo) | Cologne 2014, Virtus.Pro (Holo) | Cologne 2014
  • Spészgószt
    Azert irtam hogy valve het... szerda- szerda...
    Btw ha mult heten abszolult nem toltam akkor mindenkepp volt reset szerdan... tehat most lenni kene bh dropnak... nincs...quany
    :(