9177
  • wannnabeees
    benne volt rögtön, le is teszteltem az update után
  • w77d
    na de nem eurós ugrás, hanem 19 cent :D
  • SzirmosSzisza
    Tényleg van ugrás (bár nem nagyobb mint az elején), kíváncsi leszek lesz-e most is.
  • w77d
    te hol látod, hogy a case-k ilyen eurókat ugrálnak? örülhetsz ha pár centet ingadozik az ára...
  • kilinho
    De csökken, mivel mindenki kifarmolja a heti adagját és nem fog dobni a hét fordulóig. Ha pedig nem láttál emelkedést akkor nem nézted eléggé a piacot. A falchion case is visszaugrott pár €-t az új valve hét előtt. Utána persze már süllyedt.
  • SzirmosSzisza
    De nem csökken a drop. Én kb 1 éve játszok és nem láttam még olyat, hogy a láda ára feljebb menjen :D
  • kilinho
    Persze mert most a sok idióta nyomja le az árakat, mint mindig. Mindegyik ládánál ez van, aztán mikor már nincs annyi drop akkor feljebb kúszik.
  • SzirmosSzisza
    Láda folyamatosan esik :o
  • kilinho
    Ha elfogadtok egy tanácsot akkor vártok az eladással ~keddig. Addig az összes vadbarom túl ad a ládákon akik leverik az árakat és új "hét" csak szerdán lesz. :)

szerk.: persze 12-15 € úgy sem lesz, de pár 2-3 €-t lehet majd nyerészkedni a jelenlegihez képest.
    Utoljára szerkesztette: kilinho, 2015.09.18. 15:06:46
  • ratgab
    Pillanat alatt lemegy az áruk általában. Amúgy meg valamit állíthattak a droppon mert alig látok valamit esni.

Hogy ne csak off legyek tovább tesztelgettem az m4a1-et. Hát nekem még talán jobban tetszik mint korábban. Halálpontos lett a csökkentett roffal, igaz kisebb az átütés, de ha fejre megyünk ez amúgy sem számít túl sokat.
  • SzirmosSzisza
    Nekem is hasonló, pedig reggel még 10$ körül mentek.
  • Spészgószt
    Dá szípek...
    Csak azt sajnalom lemaradok a draga ladakrol...ma mar nem jutok gephez... :(
  • Jim Morrison
    :/
  • SzirmosSzisza
    Beindultak a srácok

http://blog.counter-strike.net/index.php/2015/09/12528/

• sz4bolcs
    Nemár, azt az egy mapot ismerem
  • ENVE
    azt nem postolja, mikor carryztem előtte D:D:D:D
    Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.09.18. 03:08:36
  • kilinho
    nw végre felment globalba ezzel a meccsel. Kis hátszéllel

Utoljára szerkesztette: kilinho, 2015.09.18. 03:01:14
  • SzirmosSzisza
    Nálunk nem volt rossz, csak nyertük első kört aztán kiszoptunk egy eco-tól és kilépett :D
  • Metalmilitiakid
    Ilyen volt nálunk is, hogy első 8 kor lose volt, kickeltük az egyik gyereket mert rosszabb volt mint egy bot (DMG szinten) és utána majdnem lehoztuk 8-0 ról, vmi 16-14 vagy 13. Hidd el néha jó az a bot ha van :D
  • SzirmosSzisza
    Érdekes meccs volt bottal :D
  • HTS s3rg1nh00
    én mentem egy DM-et,elég érdekes volt...m4a4-el lőttem többször is 82-83as fejeseket,egyszer 96in2-t,talán azt is butították?
    ja,és mivel finomabb lett a hitbox,a famas is butult...eddig spraynél elég szépen adta,most folyton lelőnek vele...
    Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2015.09.17. 21:59:21
  • Jim Morrison
    Ja elég, garrys modos
  • sz4bolcs
    Ohyeah, Ride the lightning baby, lasszózd be a sokkolóddal.
    Először ezt megláttam, azt hittem, hogy nem tudom tovább folytatni a játékot, úgy röhögtem.
    Csodálkozom, hogy nem jöttek még a rodeós, csigasétáltatós mémek..

• ratgab
    Egyetértek. Süllyesztőbe a dust 2-vel, a könyökömön jön ki.
  • ergepard
    Csak hulyultem,kivancsi voltam a reakciókra :D
  • Jim Morrison
    btw tegnap felmentem community serverre, megnézni milyen 128tick... tök jó kis retake es szeróra csöppentem, nem is tudtam hogy van ilyen :D
  • Spészgószt
    Lol d2 maga a cs... a birkak 90 % a csak azt ismeri... en mar azt varom mikor teszik a visszavonultak koze... pfajjj de ruhellem barhova mesz d2 d2 d2.... te melyik bolygo cs-jevel probalkozol hogy nem talalod... netan a tort verzio nem adja... XD
  • PetiM44
    Benne van a kezdetek óta.
  • ergepard
    Dust 2-t mikor rakjákm be? 1.6ban szerettem...
  • SzirmosSzisza
    Amúgy azt olvastam, hogy az armor pen nerfet elfelejtették berakni :D
  • Metalmilitiakid
    Én is ezt sejtem, de mondjuk lehet az AK is jobb lett, csak épp én voltam szar formában XD
  • SzirmosSzisza
    Nem lehet, hogy a lassabb lövés miatt jobban tudod kontrollálni a sprayt?
  • ratgab
    Rof miatt valahogy pontosabbnak érzem én is. Amúgy csak félig volt nerfelve...Most reggel jött egy újabb mikrojavítás. Ebben már a páncélátütését is módosították.
  • Spészgószt
    Mindenkepp jobban adja, alap mert jobb a hitbox es a hitreg... vegre kb azt adja amit latsz es lossz!
    Akinek nem erez valtozast az eddig is melle lott most is ...
    Btw Ne nagyon kiabaljatok a vegen jon az ak nerf... mindig ez van... valami tul jo... jon a balance nerf...
    Mekyik fegyverhez NEM nyultak meg???
    Mindig baszkuraljak valamelyiket!
    Melyik a legjobban mellozott fegyver...?
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.09.17. 07:48:18
  • Metalmilitiakid
    Nekem pont hogy az AK romlott le, érdekes.
  • Jim Morrison
    Én m4a1 rol atvaltottam simara, de azzal is 97in4 et lottem :D ak nal maradol en is...
  • Micsu
    mai nap mmjei alapján nem így tünt :D
  • wannnabeees
    Istenkirály lett a játék AK-val. Olyan szépen lehet fejelni, mint az álom. Innentől (amíg az m4 nem erősödik vissza) minden pálya T oldalú lesz magas szinten.
  • Metalmilitiakid
    Am nekem adja csak jobban pont a Nerfelt A1 mint eddig ? Bár lehet inkább a hitbox változás miatt volt.
  • sz4bolcs
    xDDD dat comment

Am én is 2/3-ánál láttam, h. van. Magyar srácok kicsit unstoppable módban nyomják ma...