Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vitatom a magyar cod éredményeit, isten mentsen. A magyar CS problémáival is tisztában vagyok, bár amit te leírtál azért nem feltétlenül a teljes igazság, ehez nagyon sok minden más is hozzá tartozik, de ezt már legalább 2x leírtam itt is, meg neked is privát beszélgetés folytán.
Nem lehet a cod eredményeket az 1.6-al össze hasonlítani sem, mert teljesen más körülmények voltak. Hogy miért azt hagyjuk, már leírtam neked, nem akarom ismételni ön magam.
Azon is szeretném ha elgondolkodnál, hogy milyen volt a külföldi 1.6 os mezőny már mondjuk 2003-ban, amikor a CoD megjelent. Itt már akkoriban profi csapatok voltak, sőt, már volt aki ekkora ki is égett. Már érák zárultak le ekkora 1.6-ban, a külföldiek már nagyban tolták magas szinten a játékot, mikor itthon még a lakosság éppen csak elérhette a szélessávot. Nektek más volt, az itthoni szélessáv bumm környékén jelent meg a CoD, mindenki ugyan ott kezdhette a játékot nagyjából, nem volt lemaradása az hazai közösségnek.
Mi volt itthon? Mire megjelent az igazi tehetséges generiáció 1.6-ban, már az itthoni legjobbak is csak kapaszkodni próbálkoztak. Mire Kodiék abba hagyták a túszok mentegetését, már olyan playerek voltak külföldön, mint elemeNt. Hogy a frászba kellett volna tehát a magyar közösségnek ledolgoznia ezt a tetemes hátrányt? És te nem gondolod, hogy az eredménytelenség nem csak azért volt, mert szar volt a metnalitás? Nem gondolod, hogy az eredménytelenség tette rá a bélyegét az itthoni fejekre? Mert én látok össze függést, és mint az életben mindenhol, az ok és okozat nem feltétlen van külön. Vissza csatolás van a 2közt kb. Azt kellene megértened még, hogy a CoD mezőny külföldön nem volt az 1.6 külföldi mezőny közelében sem, azt sem ártana megérteni, hogy itthon a CoD relatív a CS-hez, már a külföldi trendeket nézve meglehetősen népszerü volt. A magyar CS versenyszerű mezőnyének az aránya szerintem közelébe sem ért a magyar CoD külföldihez viszonyított arányához képest.
Skillben ott voltunk. Fejben is voltak ott emberek. Még sem sikerült, miért? Az Lq csapata, amelyik híres volt arról, hogy nem forgatott, nem flegmázott, nem baszakodott a közösségel, miért nem tudott elérni semmit? Meg mondom én neked, mert sokkal nagyobb teljesítményre volt szükség ahoz, hogy elverj egy külföldi tier1-et, mint azt te gondolnád. Nem olyan szinten állt a hazai esport. Bizton állíthatom, ha azok a srácok codozni kezdtek volna, akkor őket is emlegethetnéd az anexisal 1 lapon!
PS. BTURBO cs:go-s karrierjét elnézve én inkább tartózkodnék attól, hogy véleményt fejtsek ki. Ezen felül boco sem egy húde nagy sztár itt cs-ben, sőt, tovább megyek, egyik sem az. kHRIS 1348342ö48235475835év inaktivitás után klasszisokat ver a komplett cs:go mezőnyre, ez is sokat elárul.
Ha olyan bazi jók a codosok nem értem miért nem ért el lópikulát sem bturbo meg a haverok? 😄 Miért csak boco lett felkapva, aki amúgy szerintem a hazai top legszarabb playere? 😄
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.07.26. 13:04:55
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
ui.: az eredmények pedig szerintem engem igazolnak... és az sem igaz hogy egy csoró ország és azért nem lehet így meg úgy eredményt elérni, mert a codosok is ugyanitt laktak, plusz ha megnézzük a virtus pro-t vagy a navi-t hát ők sem gazdag németek szal...
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.07.26. 12:14:21
És még mindig nem írtál semmit, hogy mitől nehezebb az 1.6 . Kérlek írd le hisz te tudod. Komolyan észérveket várok mint amiket én is írtam, nem meséket. Mesélni mindenki tud 😄
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.07.26. 12:03:13
Map pool:
de_dust2,de_nuke,de_inferno,de_mirage,de_cache,de_train,de_cbble,de_overpass,de_season
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Erről beszéltem, te alapjában véve lenézed az 1.6-ot, meg mindenkit aki azzal játszott. Ki a vak akkor? 😄
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.07.26. 10:54:37
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.07.26. 10:38:44
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
De inkább hagyjuk, nem szítom tovább a dolgokat, mindenki azt hisz amit akar. Pár ember itt hisz a-t, aki pedig benne volt tud valami mást. Ez a különbség ;D
"Össze kevered azt amit mondok... Jó lenne amúgy, hogy megérteni próbálnád azt, amit az ember mond neked, és nem minden áron csak ellent akarnál mondani, és úgy forgatni a szavakat, hogy az neked jó legyen. 😊"
ez pont te vagy...6an mondjuk de te NEM...akkor is kimondod ...gyakorlatilag magaddal vitatkozol (na jó bosco is önti az olajat a tűzre)...egyik mondatod üti a másikat... <#idiota>#idiota>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
De már nem szeretném tovább húzni ezt a dolgot, írj 3 példát, vagy egyszerűen csak fogalmazd meg miben volt nehezebb az 1.6 és én elhiszem neked. De eddig semmit sem írtál, csak azt hogy ki hogy játszik játszott vagy fog játszani és hogy ez mind része a dolgoknak. Nem hoz ki nüansznyi különbségeket? Nem lehet hogy inkább az van hogy azok akikről azt hiszed olyan kurva jók, valójában nem is olyan jók? A magyarok közt eleve nincs jó játékos és randomfalván persze hogy nem hoz ki semmiféle különbségeket. Egy tiszaröcsöge-balmazbasznád focimeccsen se tudod előre ki rúg majd gólt! De nem azért mert mindkettőben 11 CR7 játszik, hanem azért mert kb azon múlik, hogy előző este ki ivott kevesebbet éjjel.
ui: A NASCAR az egyik legnehezebb autósport a földön és jóval nehezebb mint egy suzuki kupa , de az sem az ellenfelek miatt, mert RCM-ben is vannak nagyon jó pilóták 😊
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.07.25. 20:14:10
Igen, a quake live egy kibaszott nehéz játék. Meanwhile egyszerű, a te elméletedben az 1 nagyon könnyü játék, szerintem meg rohadt nehéz. Miért? Mert játszani kell azt a rohadt játékot baszod, nem pedig körbe nézni!!
Nem azt mondtam, hogy könnyü a go, mert xy így játszik. Azt sem mondtam, hogy nehéz az 1.6, mert nehéz volt elverni bárkit is benne. Azért volt nehéz elverni bárkit is, mert nehéz volt. Össze kevered azt amit mondok... Jó lenne amúgy, hogy megérteni próbálnád azt, amit az ember mond neked, és nem minden áron csak ellent akarnál mondani, és úgy forgatni a szavakat, hogy az neked jó legyen. 😊
Spawn meg heaton már az 1.6 vége felé is szarba lett volna lőve. Ahogy most is szarba lövöm dozert, meg szarba lövöm a régi 1.6 osok 90%-át. Szarba lőttem volna őket 2010 ben is, mert fejlődött a játék, én vele együtt fejlődtem, ők meg levannak ragadva valahol 2004 környékén. ;>
De miért van az, hogy meanwhile tudok annyit lőni jó formámban, ugyan azon a meccsen, mint 1 teamworkos, és látszólag semmivel sem vagyok náluk gyengébb? Miközben az vagyok, ez egyértelmű. Mert ez a játék annyira KÖNNYÜ, hogy nem képes a nüansznyi skill különbségeket kihozni, ahogy arra képes a quake, képes volt az 1.6, vagy bármilyen NEHÉZ online, competitive FPS játék.
Mert ez egy online COMPETITIVE FPS JÁTÉK, AMINEK SZERVES RÉSZE MIND A SERVER, MIND AZ ELLENFELED, ÉS MINDEN. Nem győzöm ezt le írni. Alapjaiban véve? Jah ha csak a hitboxot meg mondjuk a mozgást nézzük, persze, akkor ragadjunk ki részleteket mindenből, aztán hangoztassuk azokat, akkor tuti igazunk lesz.
Kérdezem én, könnyü dolog a nascar mondjuk egy suzuki swift kupához képest? Az egyikben csak körbe körbe kell menni, meg hát végülis ha úgy vesszük még az autónk is gyorsabb. Akkor könyebb, nem?
KENT Klán CS:GO szerver IP: 37.221.209.105:27206
A szerveren funround plugin működik, mely remek kikapcsolódást nyújt mindenki számára, aki a megszokott alap configtól szabadulni próbál.
Készült a szerverünkön egy videó is róla, melyet itt tekinthettek meg:
https://www.youtube.com/watch?v=JRO62dmlex4
GL&HF
üdv,
Wica
// Van szívem, csak az élet megtanított arra, hogy takarjam el, ne mutassam, mit érzek, ne lássák, ha vérzek! // Steam Profil: http://steamcommunity.com/id/76561197960625214/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.07.25. 19:36:55
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.07.25. 19:20:00
Mind1, hagyjuk, igazából veled bosco nem nagyon lehet 1.6-ról beszélgetni, mert jó codos létedre olyan mélyen ítéled el az egészet, hogy pont téged vakít ez el . 😊
Amúgy én leszarom melyik a nehezebb, vki írt valamit, amivel nem értettem egyet, kifejtettem a véleményem, és kész. Ti erősködtök, hogy szerintetek egy verseny szerű játékban minden számít, csak pont az ellenfél léte nem 😄D😄😄
mondom én túl pici az a luk...és még valami szűrő is van rajta úgy látom...
szerintem is mi járunk a legjobban ha az 1.6 ot kikiáltjuk a legnehezebb CS-nek !
Bannerba vele! "Úgyis az 1.6 a legnehezebb! " gyorskommentet! <#guluszem1>#guluszem1>
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.07.25. 17:45:40
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A lényeg, hogy a source volt a legnehezebb, mert abban nem kellett a pénzzel törődni. Ott megvetted a desert eaglet és lehoztad az 1v5-öt is bármikor. <#nevetes1>#nevetes1>
Az már kevésbé pl. nem lehet dragshotolni. Ez levett a skill capből, ahogy a mozgástól kezdve iszonyat sok tényező is.
A randomsága a játéknak mondjuk nem tudom miben teszi a játékot nehezebbé, inkább csak idegesítőbbé 😛
BTW ez az egész olyan, mintha megkérdeznék vkit, hogy tudja-e mi az a CS. És ő most azt kezdené el mondani, hogy igen, amiben hitboxok vannak, meg fegyver szórás... 😄
Nem azt fogja inkább mondani, hogy jah ahol bombát kell tenni, meg egymást lelőni? 😛
A CS nem hitboxok halmaza, meg wasd click1. A CS minden ami bele tartozik, összeségében kellene nézni, nem pedig kiragadni olyan példákat, amik az elméletet alá támasztják. Ugyan azzal próbáltok érvelni, miközben én már 5féle képp elmagyaráztam, hogy miért 100x könyebb cs:go-zni, mint 1.6 ozni volt. Már az MM miatt is könyebb. És ez is CS:GO, ahogy ennek a hiánya az 1.6. Része a játéknak, ahogy a hitbox.
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.07.25. 03:50:29
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.07.24. 00:53:09
😊))))))))))))
Nekem nem kell résen nézni az 1.6-ot, ott éltem 10éven át, tudom milyen. És tudom milyen a go. A go sokkal könyebb, akármit is hordtok össze. 😊 És ezen a véleményen van velem együtt még nem 1-2 olyan ember, aki része volt mind a kettőnek.
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.07.23. 21:23:17
Most menj és próbálj meg lelőni 1.6 ban egy jó playert, majd ismételd meg ezt go-ban.
Ez lesz a helyzet-> 1.6 0/10 jó esetben.
go -> 3/10
barmit mond 20 masik ember csak a te 1.6 os szemleleted letezik... az autopalyan is a tobbi autos a hulye, ha te szembe mesz a forgalommal...
na mind 1...
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.07.23. 16:54:05
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.07.23. 16:33:00
A csgo az ami könnyü, hát veszek egy p90 et, rátaposok a gombra, és durr csitt csatt, fragelek...
1.6 taktikailag nehéz? Nah, hát ez nekem új. Mintha olyan nagy ordas taktikák lettek volna 1.6 ban 😄😄D
Maganak a jateknak a mechanikajat es kezeleset volt konnyu elsajatitani...nehezze a taktika tette...
ezzel szemben a go-t mar nehezebb elsajatitani... armat meg inkabb hagyjuk... 😊
@bosco05 Arma... nincs még egy olyan játék ami fel tudott cseszni, előtte meg az operation flashpoint... pedig nem vagyok béna, cod1ben neophyte \ dignitas szintű csapatokat vertünk még clanbase eu 5on5 ladderben (r.i.p clanbase) goban se érzem magam szarnak, cs össz szinten tapasztalatlannak ink., de az ilyen arma \ OF mindig megfogott kicsit, mert sokkal összetettebb, nem egy "arcade shooter".
Utoljára szerkesztette: Munkie, 2015.07.23. 11:48:28
twitch.tv\mnk_official
Vagy azt mondani, hogy a nascar könnyű, hiszen csak mentek körbe-körbe 😄
Egy olyan játékot, amiben ellenfeleid vannak nem lehet az ellenfelek nélkül nézni.