9177
-
#6637 benne volt rögtön, le is teszteltem az update után -
#6636 na de nem eurós ugrás, hanem 19 cent :D -
#6635 Tényleg van ugrás (bár nem nagyobb mint az elején), kíváncsi leszek lesz-e most is. -
#6634 te hol látod, hogy a case-k ilyen eurókat ugrálnak? örülhetsz ha pár centet ingadozik az ára... -
kilinho #6633 De csökken, mivel mindenki kifarmolja a heti adagját és nem fog dobni a hét fordulóig. Ha pedig nem láttál emelkedést akkor nem nézted eléggé a piacot. A falchion case is visszaugrott pár €-t az új valve hét előtt. Utána persze már süllyedt. -
#6632 De nem csökken a drop. Én kb 1 éve játszok és nem láttam még olyat, hogy a láda ára feljebb menjen :D -
kilinho #6631 Persze mert most a sok idióta nyomja le az árakat, mint mindig. Mindegyik ládánál ez van, aztán mikor már nincs annyi drop akkor feljebb kúszik. -
#6630 Láda folyamatosan esik :o -
kilinho #6629 Ha elfogadtok egy tanácsot akkor vártok az eladással ~keddig. Addig az összes vadbarom túl ad a ládákon akik leverik az árakat és új "hét" csak szerdán lesz. :)
szerk.: persze 12-15 € úgy sem lesz, de pár 2-3 €-t lehet majd nyerészkedni a jelenlegihez képest.
Utoljára szerkesztette: kilinho, 2015.09.18. 15:06:46 -
ratgab #6628 Pillanat alatt lemegy az áruk általában. Amúgy meg valamit állíthattak a droppon mert alig látok valamit esni.
Hogy ne csak off legyek tovább tesztelgettem az m4a1-et. Hát nekem még talán jobban tetszik mint korábban. Halálpontos lett a csökkentett roffal, igaz kisebb az átütés, de ha fejre megyünk ez amúgy sem számít túl sokat. -
#6627 Nekem is hasonló, pedig reggel még 10$ körül mentek. -
#6626 Dá szípek...
Csak azt sajnalom lemaradok a draga ladakrol...ma mar nem jutok gephez... :( -
#6625 :/ -
#6624 Beindultak a srácok
http://blog.counter-strike.net/index.php/2015/09/12528/
-
#6623 Nemár, azt az egy mapot ismerem -
ENVE #6622 azt nem postolja, mikor carryztem előtte D:D:D:D
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.09.18. 03:08:36 -
kilinho #6621 nw végre felment globalba ezzel a meccsel. Kis hátszéllel
Utoljára szerkesztette: kilinho, 2015.09.18. 03:01:14 -
#6620 Nálunk nem volt rossz, csak nyertük első kört aztán kiszoptunk egy eco-tól és kilépett :D -
#6619 Ilyen volt nálunk is, hogy első 8 kor lose volt, kickeltük az egyik gyereket mert rosszabb volt mint egy bot (DMG szinten) és utána majdnem lehoztuk 8-0 ról, vmi 16-14 vagy 13. Hidd el néha jó az a bot ha van :D -
#6618 Érdekes meccs volt bottal :D -
#6617 én mentem egy DM-et,elég érdekes volt...m4a4-el lőttem többször is 82-83as fejeseket,egyszer 96in2-t,talán azt is butították?
ja,és mivel finomabb lett a hitbox,a famas is butult...eddig spraynél elég szépen adta,most folyton lelőnek vele...
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2015.09.17. 21:59:21 -
#6616 Ja elég, garrys modos -
#6615 Ohyeah, Ride the lightning baby, lasszózd be a sokkolóddal.
Először ezt megláttam, azt hittem, hogy nem tudom tovább folytatni a játékot, úgy röhögtem.
Csodálkozom, hogy nem jöttek még a rodeós, csigasétáltatós mémek..
-
ratgab #6614 Egyetértek. Süllyesztőbe a dust 2-vel, a könyökömön jön ki. -
ergepard #6613 Csak hulyultem,kivancsi voltam a reakciókra :D -
#6612 btw tegnap felmentem community serverre, megnézni milyen 128tick... tök jó kis retake es szeróra csöppentem, nem is tudtam hogy van ilyen :D -
#6611 Lol d2 maga a cs... a birkak 90 % a csak azt ismeri... en mar azt varom mikor teszik a visszavonultak koze... pfajjj de ruhellem barhova mesz d2 d2 d2.... te melyik bolygo cs-jevel probalkozol hogy nem talalod... netan a tort verzio nem adja... XD -
PetiM44 #6610 Benne van a kezdetek óta. -
ergepard #6609 Dust 2-t mikor rakjákm be? 1.6ban szerettem... -
#6608 Amúgy azt olvastam, hogy az armor pen nerfet elfelejtették berakni :D -
#6607 Én is ezt sejtem, de mondjuk lehet az AK is jobb lett, csak épp én voltam szar formában XD -
#6606 Nem lehet, hogy a lassabb lövés miatt jobban tudod kontrollálni a sprayt? -
ratgab #6605 Rof miatt valahogy pontosabbnak érzem én is. Amúgy csak félig volt nerfelve...Most reggel jött egy újabb mikrojavítás. Ebben már a páncélátütését is módosították. -
#6604 Mindenkepp jobban adja, alap mert jobb a hitbox es a hitreg... vegre kb azt adja amit latsz es lossz!
Akinek nem erez valtozast az eddig is melle lott most is ...
Btw Ne nagyon kiabaljatok a vegen jon az ak nerf... mindig ez van... valami tul jo... jon a balance nerf...
Mekyik fegyverhez NEM nyultak meg???
Mindig baszkuraljak valamelyiket!
Melyik a legjobban mellozott fegyver...?
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.09.17. 07:48:18 -
#6603 Nekem pont hogy az AK romlott le, érdekes. -
#6602 Én m4a1 rol atvaltottam simara, de azzal is 97in4 et lottem :D ak nal maradol en is... -
Micsu #6601 mai nap mmjei alapján nem így tünt :D -
#6600 Istenkirály lett a játék AK-val. Olyan szépen lehet fejelni, mint az álom. Innentől (amíg az m4 nem erősödik vissza) minden pálya T oldalú lesz magas szinten. -
#6599 Am nekem adja csak jobban pont a Nerfelt A1 mint eddig ? Bár lehet inkább a hitbox változás miatt volt. -
#6598 xDDD dat comment
Am én is 2/3-ánál láttam, h. van. Magyar srácok kicsit unstoppable módban nyomják ma...