Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerk: lokker -> 10v10 baromkodásra menjen az aki nincs még rank 3 😄 egyébként is az MM a csgo publicja
Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.07.30. 12:23:58
Azt kellene megérteni, hogy a rank nem minden. Smurfök vannak és lesznek, és aki feljebb akar jutni, annak ezeken is átkell esnie. Amíg nem volt rank a régi csékben, senki sem csinált ügyet abból, hogy valami nála 100x durvább playerrel került szembe, sőt, még örült is neki.
Most mindenki csak rankot akar, és szerintem ez elég gáz. 😊 Persze értem én a másik fél nézőpontját is, de felkellene fogni a miénket is. Nem alázni mennek oda sokan, hanem csak simán relaxálni
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
Asrock B85M Pro4 | Intel Core i5-4460 | Kingston 8Gb DDR3 1600 HyperX Fury Blue | AMD Radeon HD6570 2Gb | Kingston HyperX Fury SSD 120Gb | FSP 500 Hexa+ | Cooler Master N300 |
De milyen vicces, hogy még MGE szinten is van olyan ember aki egy bottal se ér fel...
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
Asrock B85M Pro4 | Intel Core i5-4460 | Kingston 8Gb DDR3 1600 HyperX Fury Blue | AMD Radeon HD6570 2Gb | Kingston HyperX Fury SSD 120Gb | FSP 500 Hexa+ | Cooler Master N300 |
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Utoljára szerkesztette: sz4bolcs, 2015.07.29. 01:38:42
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Egyébként tényleg jobb volt alacsony szinten bohóckodni, jobban élveztem. Elhülyültünk, röhögtünk..blabla. Itt a teteje felé már oda kell figyelgetni, és erre nem minden ismerősöm képes, aminek pedig csak bosszankodás a vége.
Én már mostanában leszarom, van, hogy kikapunk 16-2-re, de ha normálisak a társak, akkor az se zavar, elröhögcsélünk magunkon aztán kész. Nekem mióta Nova 1 megvan, annyira nem érdekel, talán nova4-mg között tryhardoltam picit, mert jobban néz ki a kala 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Pl. most cseréltem SMFC smurföt 2db novásra. Nem hiszitek el, de ha az aimot meg vásárlási szokásokat, stb.-t nem nézem, még talán sokszor színvonalasabb a játék ott. Más kérdés, hogy nem bírnak elsem találni, de normálisabb, kevésbé egoista gyökér playerekkel találkoztam.
Egyik kis újdonsült játszópajtimmal (mostanában lesz stream többet amúgy, akit érdekel, és benéz, majd megismeri őt is, nagyon bírom, és ügyes is^^) toltuk egész éjszaka ott novában a smürfit, és annyi jófej sráccal ismerkedtünk meg, hogy szörnyü. Volt aki csalózott, elhívtuk magunkal kövire, meccs végén már tanácsokat kért, stb. Több az alázat, több az igazi akarás sokszor. Felül már sokan elhiszik, hogy jók, és szarnak mindenre. Sokan ott túlzottan akarnak nyerni, és szarás a vége. Sorolhatnám... Nem jó felül lenni, mostanában ez az érzésem. Feszengés, nincs öröm a játékban. Csak az a rohadt nyerni akarás, a rohadt flém, szenvedés, ugatás, áhh. Elegem van belőle 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Én is ezt mondom, nevetséges, hogy a legnagyobb rankon nem tudják mikor kell eco-zni, vásárolni, helyes pozikat felvenni, normálisan infozni, stb.
Még mai napig hallom ezt "B" Mi B baszdmeg? Flash, trapp, bejön, bomba, füst? Anyám tyúkja? Nem halottam mág 213394éve olyat, hogy 1-2 stepping in bana. Nem. Ha ő ezt hallja, akkor már B BASZMDEG BBBBBBBBB
Full fogyatékos ez. Ez bizony a kibaszott legalja szinvonal
Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.07.27. 15:32:13
A tudásuk nem nőtt ennyit. Egyszerűen magasabb rangba kerültek a sok csíter kiszórása után. Tehát te most DMG-ben nagyjából a régi nova4 - kalákkal játszadozol. Azoktól ne várj sokat.
Amit nw ír, hogy a GE az 1.6 low szintjének felel meg. Hát most igen. Ő is a vac ban hullám után érte el a GE-t. Minden eltolódott vagy 3 ranggal. Teli van GE sima sasokkal illetve pár DMG is fel fel jutott. Nehogy félre értsd nw, nem téged nézlek sasnak, hanem a többieket. Amiért kiemeltem, hogy te is csak a vac hullám után érted el, azt azért tettem, mert nem úgy tűnik (legalábbis nem említetted amit én említek most), hogy te nem játszottál az 1 évvel ezelőtti GE rangon. Ott tényleg tudtak játszani az emberek. Sok volt a csaló ez tény, de aki nem csalt és GE volt az tudott játszani. Ugyanez igaz az SMFC-kre is.
Teljesen őszintén mondom, hogy bárcsak ne rúgták volna ki a sok csalót. Sokkal nyugodtabban mehetett el az ember egyedül versengőzni. Nem kellett mondani, hogy eco...force...anyámtyúkja. Most ha néha felmegyek MM-re már azért könyörögni kell, hogy kapcsolják be a mikrofonjukat.
Eddig volt az érdemi hozzászólás.
--------------------
Innentől egy történetecske:
Nagyjából 5 hete elhívott 1 sas ismerősöm MM-ezni. Adott is egy sas smurföt. Volt még velünk egy sas illetve 2 duplakala. Éreztem az erőben, hogy ez fergeteges meccs lesz. Az ellenfélben 3 sas és 2 DMG volt.
3 dolgot kértem az egész meccsen az egyik MGE sráctól. Ne vegyünk rá minden körben a p90-et, nézzük a többiek pénzét is, mert nem akarok a 15 ct körből 10-et famassal lejátszani. Ne rusholjunk ki CT-ben minden körben a p90-el, mert le fogják tartani és megdeglesz. Utána pedig 4v5-ben nem fasza védekezni mindig. A harmadik pedig az volt, hogy ne menjen már minden kör elején máshova, de ha máshova is megy, akkor szóljon már a többieknek, ne nekünk kelljen nézni a radaron, hogy xy pozíciót ketten fogják.
Ezek után megkaptam, hogy ne parancsolgassak mert ő így nem tud játszani.
Amikor megkérdeztem tőle, hogy miért rushol ki CT-ben állandóan, azt válaszolta, hogy "mert nem tudok megülni, nem az a fajta vagyok". Tehát egész infernos meccsen a védelme kb abból állt, hogy kifutott midre vagy banánban p90-el.
Ez a jelenlegi duplakala szint. Lassan belőle is DMG lesz...szánalom 😞
Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.07.27. 15:00:01
Mondtam már, az MM globál az kezdi súrolni azt, amit mi 1.6 ban lownak hívtunk. Volt aki még vitatkozott is itt vele, hogy dehát mié? Hát ezé, mert nem tudnak alap dolgokat sem. 😊
BTW minden online community ilyen. HoN, Dota2, LoL, War Thunder, de még a WoW is. Mert ilyenek az emberek, amikor verseny szellem alakul ki.
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
twitch.tv\mnk_official
twitch.tv\mnk_official
twitch.tv\mnk_official
Hiteddel ellentétben utálom a cs-t, sose szerettem. A játékot nem, amit szerettem az a verseny benne, meg a haverok, semmi mást. 😊
Vagy mondok más példát, 1.6, cbble, vagy nuke. Elbaszod a kés kört. Na ez már egy jó lökés a fixloss felé. Vagy az első kört bukod el mondjuk nuke CT oldalán, és adsz 3 kört a terroristáknak. Na ez is 1 tipikus hiba volt, ami elég sokszor került a meccsbe. Ugyan ez cbble-n, ct-ként ha már engedtél 1 kört a terrornak foshattál, mert az egy olyan map volt 1.6-ban, hogy 10 terror is nehezen nyert volna kört 3 ct awp ellen ;D
Train ugyan ez, tegyük fel benézitek az első kört, 0-3 oda, te vagy a CT. 1400$ 2. körben, +1900$ 3. körben, 3. ben +2400. 5300$. Karcsú lesz egy AWP-re, márpedig traint megfogni wp nélkül nem lesz túl egyszerű. Benne van a 0-4, ami után mehet megint 2 eco, és már 0-6 az állás. Bukod T-ben első kört, és már vesztetted is a meccset. Mi vezetett ide? 1 szál hiba, hogy buktad az első kört.
Hogy is van ez go-ban? hibázhatok első körben, és nem számít jó formán, mert van 1 30-70 es köröm, a force-buy. Még akár wp-zhetek is 0-3-nál, ha valaki dobott 1 sotit/scoutot nekem, és én nem forcolok, hanem spórolva lövök vele 1-2 fraget. Máris van pénzem. Millió lehetőséget ad a GO arra, hogy a hibáinkat semmisé tegyük, és éppen ezért könnyü. Millió lehetőség, nincsenek kifejezett standardok, hogy mit is kellene csinálni, bármi kifizetődhet, elég csak 1 kis mák hozzá 😊)) 1.6 ban nem lehetett hibázni, egyszerűen kizárt volt, hogy te nuke ct első körét elbukd. Ha megtetted, akkor akár léphettél is kifele a serverről, egy szép gg-vel. 😊
Felkészülni a tényre, hogy az első kört nem baszhatod el.
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.07.26. 14:06:16
Megint csak azt nézed, hogy valami egyszerű. Pont ez a nehéz benne, hogy egyszerű, és tökéletesen kell csinálni, 99% sokszor nem elég. 1 hiba, és már halott is vagy. goban 1 hiba, az 1 nevetés, nem több.
ha pro vs pro gamet nézünk, nem nehezebb a go, hanem rulett. Nem lesz nehezebb dolga fejbe lőni 1iknek a másikat, csak 1 kicsit több szerencsére lesz szüksége. A szerencsének meg ugyan nem sok köze van a skillhez ;D
Az aim sose volt a CS-ben nagy gond. Mindenki tud fejre lőni aki eltöltött már tudatos gyakorlással pár száz órát a játékban. Mindenki.
Ha te szerinted a proknál az aim a döntő go-ban, akkor szerintem nagyon rosszul látod a helyzetet. Szerintem pont azzal van a gond, ami 1.6 prokra nem volt jellemző, mentálisan kurva gyengék. Olyan playerek kerültek itt go-ban a topra, akik jóformán nem estek át a szelekción, hanem egész egyszerűen ők voltak azok, akik valamilyen formán itt maradtak CS-zni tapasztalattal a hátuk mögött.
Az 1.6 os pro átesett egy olyan szintü szelekción, ami nem hagyta, hogy olyan emberek kerülhessenek oda, akik ilyen vagy olyan formán gyengék. Ez nem vonatkozik olyanokra, mint n0thing, ő sosem kellett, hogy olyan sceneben mérkőzzön meg, mint az európai. Náluk olyan szinten elvitt mindent a CGS, hogy n0thing és aktuális csapata szinte egyedüli amcsi 1.6-os csapatként azt csinált amit csak akart.
Guardian pl. 1.6 ban ezzel az ingadozó teljesítménnyel túl sokra nem ment volna. Sőt, nem is ment. Még nálunk, icl-en sem sikerült nyernie, pedig az minden küföldinek sikerült nagyjából, akár milyen pocsék is volt. 😊
"Történelmi fordulópontjához érkezett a magyar CS:GO" !!!!
Ajánlom nézd meg ez ügyben Thorin pisztolyos elméletet, ott majd elmagyarázza neked, miért volt másabb annak idején első körözni, meg ecozni/ecot fogni.
Az a baj, hogy ti teljesen fordítottan gondolkodtok a játékról, mint azt kellene. Olyan ez, mint hogy a fától nem látod az erdőt. Minden relatív, lehet nézni innét is, meg onnét is. A dolog nyitja ott áll, hogy balra meg jobbra nézegess, hanem emelkedj a dolgok felé, és nézd az összképet.
Nem azt mondom, hogy a cs-sek császárok lettek volna cod-ban. Azt mondom, hogy ha az az Lq CS helyett codozni kezd, akkor ugyan olyan nemzetközi top csapat lett volna, mint az általad említett magyar csapatok. Mert ha ismernéd őket, akkor tudnád, hogy a hatalmas pozitív példaként álltak a magyar mezőny tetején mentalitás tekintetében.
Le írtam mitől nehezebb az 1.6. Tökéletesebb mozgás kultúrát igényelt, mint a go. Tökéletesebb gondolkodást igényelt, mint a GO. Jobban büntette a hibákat 100x. Ott nem lehetett olyat eljátszani, hogy futás közben lődözöm, meg nem volt olyan, hogy a feje mellé lövök, és a random spread miatt beadja. Ott nem volt olyan, hogy pontozom a fejét, azt mellé megy 3 golyó. Ott nem volt olyan, hogy bukom az első kört, aztán majd veszek egy five-sevent meg kevlárt, spammolom a klikket, oszt levan szarva. Ott az első kör vesztése valóban 3 kört ért.
Ott a mozgás kúltúra olyan igényességet követelt, amit én speciel nem tudtam 10év alatt sem elsajátítani. Ott olyan szinten kellett a spray controlt művelni, ami itt go-ban még a top szinten sem látszódik, 1.6 ban ez az általad low-midnek nevezett magyar mezőny csípőből csinálta. És nem, nem azért, mert könyebb volt 1.6-ban tunkolni, nehezebb volt igazából, mert a pattern nem volt ennyire statikus. Itt van 1 kis random spread, azt jónapot kívánok, ennyi, amúgy meg 150negev golyót kilehet lőni 1 pontra, ha valaki ismeri a mintát (nem igen létezik ilyen). 1.6-ban volt fal tunk, tudni lehetett ki hova spawnol, akár halálosan pontosan is. Mindig lehetett tudni mikor van a találka, és az hol.
Ez számodra úgy tünhet, hogy könyített a helyzeten, de igazából pont fordítva. Mert nem azzal a fejjel kell gondolkodni, hogy a pronak könyebb a dolga, hanem, hogy a kezdő mit fog ezekkel a dolgokkal kezdeni?
1.6-ban a kezdő bemegy nuke elosztóba, és 1hp-ja marad. Go-ban bemegy, kiveri 2x a brét, és semmi sem történik.
Nagyobb távolságok miatt go-ban játékban nem lehet olyan stabilan lőni, nem lehet olyan jól átlátni, 10x több helyre belehet csücsülni, lehet mindenféle dologra counterelni, van kismillió fegyver, mind használható. A több lehetőség egyben nagyobb teret engedett a kezdőknek érvényesülni. Ergó a játék könyebb. Ennél egyszerübben nem tudom ezt neked elmagyarázni, gondolkodj kezdő fejjel.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.07.26. 13:20:46