9177
  • HTS s3rg1nh00
    16-14 lett a fnaticnak
  • Spészgószt
    kb. holnap update-ig lesz így....mert azonnal tiltják a parancsot... de lehet még ma...
    azért elég egyoldalúak lesznek a meccsek, ha két ember bevásárol a csapatnak...
    és az ilyen gyorsabban terjed mint bármi...fogadok már neked bent is a bind!...
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.09.23. 08:59:46
  • Metalmilitiakid
    Egy kis segítség annak aki nem tudja eldönteni melyik M4 el tolja :D (compban hasznos)

• SzirmosSzisza
    14-1-re nyerte fnatic a T oldalt dust2-n, aztán 15-12-ig legalább elvitte NiP de kikapcsoltam :D
  • Jim Morrison
    Ajj most milyen meccs volt?:(
    Spoilerben leirhatnad az eredmenyt ilyenkor :)
  • Micsu
    fuhhhu ez a nip vs fnatic meleg volt
  • SzirmosSzisza
    Ahogy neked kényelmes úgy játssz. Én 1800 DPI + 2.9-en tolom :D
  • Jim Morrison
    hm, most nézem, hogy a legalacsonyabb az 500, de én 600-on tolom, 500Hz en.
    rosszul emlékeztem, de még így sincs 800 :)
  • Spészgószt
    1.44 mágikus sensin senki nem tolja??? Hogy lehet....
    Naaa NV te mint 1.6 fan... !?
    XD
  • bosco05 #6669
    500 dpi? én eddig úgy tudtam hogy 400-800-1600-3200-on kell tolni, hogy miért azt már elfelejtettem :)
  • Jim Morrison
    kb ugyanígy tolom, csak 500dpi és 1.28as sens.
  • ergepard
    Egy 35 cm-es egérpadon,400 dpi mellett 1-es sensitivy normális?Én így szoktam játszani,de mivel még elég kis szinten vagyok (nova 1) nem tudom,hogy ez okos döntés-e?

Ui:Droppolt egy Shadow Case-t
  • sz4bolcs
    Mit? Azt, hogy minél jobban lőjj, helyezkedj, gránátozz, infózz, mozogj, readelj, irányítsd a csapatot, csapatmozogj, stb. Amúgy én go előtt bf4-eztem, és imádom azt a játékot is, már pár óra játék után is iszonyat szórakoztató tud lenni. Ezek a játékok baromira különböznek egymástól, nem kell bennük ugyanazt keresni..
  • Midas
    Pont az egyszerusege a lenyeg szerintem. Ennek a jateknak nem is kell csucs grafika.
  • StrikeFor
    mit takar az MM? nézi a teljesítményt és hasonló kaliberűekkel rak össze?
  • Jim Morrison
    Engem az fogott meg, hogy van MM. 40-50 perc kis comp játék, jobb mintha 20v20ban jatszanek public szerveren.
    Persze lehet ragelni, de legtobb esetben normalis emberekkel dob ossze.
  • StrikeFor
    nem Isten ments,hogy repkedjek....belenéztem az Insurgeny illetve az új Americas Armyba.....nekem sokkal jobban tetszenek mint a CS......nem repkedsz,de nem is pixellvadászat megy.....Lirik-et néztem és ma CS-t tol azért bátorkodtam feltenni a kérdésem. És tényleg ledöbbentem,hogy nézik a dupla ajtót van egy 2 mm-es rés majd megjelenik az 1mm-es ellenfél az ajtó mögött és lelövik.......ebben mi a játék? ,mert oké,hogy 1998-ban nem volt más alternatíva ,de már ott akkor a 2.0-ás Americas Armyba olyan mozgást lemodelleztek a katonáknak,hogy nem is értettük,hogy ki szereti a CS-t egyáltalán...azóta meg az az eltelt 15 év és még mindig lövik egymás 1mm-es pixxeljeit.....
  • SzirmosSzisza
    Ha fejlődést akarsz ott a CoD, ott már lehet repkedni. Itt nem fognak már semmit se hozzáadni. Amúgy alapvetően az MM miatt játszanak vele. Meg valaki csak a fun mapok miatt.
  • StrikeFor
    belenéztem ma,mert kb 15 éve játszott vele fél órát,mert az akkori AA már akkor jobban tetszett.....ez most komoly,hogy 2016-hoz közel ez a játék még mindig egy pixellvadászat? minden rosszindulat nélkül kérdezem csak ledöbbentem,hogy 15 év alatt egy cm-t sem fejlődött......
    se visszarugás,se mozgás,se hang......talán a grafika egy kicsit jobb ,de az is úgy 10 évvel van lemaradva...szóval mi adja ennek a játéknak a varázsát? valaki aki régóta tolja mondja már el pár mondatban! köszönöm
  • ENVE
    Szerintem nem kéne gyújtogatni xD
  • jetblack
    Tegnap szarakodot a 4G szóval kicsit megkésve
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    TSM VS EnvyTSM VS Dignitas

Hozzáteszem amikor gyalogoltunk a casinóba észre se vettük hogy Richard majdnem elmegy mellettünk. Beszélgettünk vele és iszonyat jó fej és ahogy Thorinról beszél privátban az fenomenális :D
    Utoljára szerkesztette: jetblack, 2015.09.21. 17:03:38
  • Micsu
    pedig ezek szar ex sourceosok, bezzek az 1.6 prok :P
  • SzirmosSzisza
    xray nélkül az utolsó nagyon kemény
  • szabii98
    volt érzelem benne az biztos :D szép volt
  • Jim Morrison
    Libabőrös lettem :) jo a kommentar
  • ergepard
    Nem sírok én
  • Spészgószt
    Lol ... mindenki forditottjaert sir... 300 at akar de valosba csak 60 van neki... XD
  • ergepard
    Köszönöm szépen a válaszokat!
    Akkor hagyom is így 300-on..
  • Chob
    Ha a Vsync nincs bekapcsolva, akkor nem lesz az fps lekorlátozva 60-ra.
  • SzirmosSzisza
    A játék attól még annyi FPS-sel fut amennyit mutat, max a monitorodon nem látszik ez. (bár nekem 60Hz-s monitoron van különbség 60 és 120 fps között).

Kb olyan mintha előfizetnél full HD TV adásra de otthon csak régi crt TV-d van, attól még ugyanúgy a full HD a TV adás.
  • ergepard
    Sráccok most hülye vagyok,vagy ez csak valami bug?
    60 hrz-es LG 24MP76-om van,amin eddig úgy tudtam maximum 60 fps-t enged.
    De most cs go-ban beírtam console-ba a "cl_showfps 1" parancsot,és versengő közben is 298-300 fps-t mutat.
    Fraps-ot is beindítottam és ugyanez.
    Most akkor ez lehetséges?
    Lehet hülye vagyok de ez nekem új...
  • Jim Morrison
    már annyi van :/
  • SzirmosSzisza
    Kéne csinálni 1 ilyen fogadós oldalt, befuttatni és meggazdagodni :s
  • Jim Morrison
    Te jó ég SPRAY mennyire nyomatja ezt a csgobolt ot... hihetetlen, orrba szájba naponta 4-5 postja erről szól.
  • drago14
    Elmentem egy DM-et és droppolt egy Shadow Case-t... Mennyire örültem neki!
  • ratgab
    Most egy shadow-ra értettem.
  • SzirmosSzisza
    Nekem első meccsemen esett láda, igaz Falchion ... azóta semmi.
  • szabii98
    Handzsár láda. Te jó ég :D
  • ratgab
    Sokra nem megyünk vele, ha nem esik a ládából..Eddig láttam kb 2-t esni a mai meccsek alatt.
  • ratgab
    Akkor fog ez fentebb kúszni, ha már egyáltalán nem esik, vagy ritka drop állapotba helyezik. Az meg nem mostanában lesz.