9177
  • Krszti1160
    ööö arról nem halottam, de amióta a hitboxot újították azaz nem boxok vannak, hanem gömbök mondjuk, azóta nehezebben kapják a sebzést (legalábbis így érzem...). Meg az még mindig kitud égetni, hogy eltalálom, szó szerint, véres a fal, és erre semmi hitet nem kap. :S
  • SzirmosSzisza
    Hitbox-szal mi a baj? A fix óta jól működik. Nem a first shoot accuracy-ra gondolsz inkább?
  • HTS s3rg1nh00
    +1
    valamint a revo-hoz hozzátenném,hogy d2 mid ajtónál próbáltam befutni alsóba,és a gyerek t kezdőről egy chest 103in1-et osztott ki!!!??mondom ok...egy célkeresztes pocket awp,fasza...én meg compban lőttem régebben egy kibaszott mákos fejest akval t kezdőről ct midre átfutás közben a ritmusra ráérezve,99in1...meg amit próbálgattunk,hogy cbble-n dropnál b site felé dupla falon át sebez,hát röhögőgörcs...
  • Krszti1160
    :D Szerintem úgy állnak hozzá, hogy:
    -Nem volt 1 hónapig frissítés.
    -Adjunk nekik új ládát.
    -Adjunk nekik új fegyvert, amit minden kezdő használhat, és minden troll végig fut vele a pályán.
    -Majd nerfeljük 1 hét múlva, hogy jó ez tényleg szar ötlet volt.
    -Vacbannokat majd csak 400x report után osztjuk ki.
    -Hitboxal nem csinálunk semmit, jó az úgy ahogy eddig elvolt baszva.
    -Szervereket 64 tickről 128-ra nem emeljük, mert a játékosaink 90% nincs elegendő számítógépje, hogy elfusson a játék minimumon...
    -Szedjünk még több pénzt be, akciózzuk le a játékot és dobjunk ki újabb fizetős csalásokat :D
  • Roger6
    Teljesen felesleges ez a fegyver ide. Nem értem mi járt a fejükben, amikor egy ilyen egy hites cuccot beraktak.
  • N1ggA
    Nyilván mindjárt jön hotfix, addig szórakozzuk ki magunkat
  • Krszti1160
    Kicsit nagyon... Előbb elmentem mm-re... mi volt? ellen csak r8-at használt.. pittbe ugrott, kinéz 1 hit 331dmg... én meg álltam m4-el ott mint a nana kuki a nudista strandon... ugyan ezt megint egy jól elkúrtuk update...
  • Metalmilitiakid
    Haverral próbálgatjuk a wallbanget az R8 al. Cobble B ről Drop ra mind a két falon át 99 in 1 (kis szerencsével a 100 is megvan). A legtöbb falat simán átviszi. D2 T kezdőről ajtón át CT midre 1 hit HS, Hosszún mind a két ajtón keresztül 1 hit HS. Kicsit OP lett a pisztoly...
  • Krszti1160
    nekem ott sem :S
  • SzirmosSzisza
    Elvileg csak ablakos módban működik.
  • Facek
    nálam egyébként iszonyatosan lelassúlt az alt+tab, plusz ha minden ct meghalt, és rázúmol a bombára akkor villog a képernyőm és 28~ fps-em van :D
  • Krszti1160
    Na felmentem, hogy kipróbáljam amit írsz :D Nálam semmi változás nincs, a füsttel kapcsolatban, mármint nem tűnik el :S
    DE! ami érdekes, hogy mentem egy meccset előbb, mondom kipróbálom ezt az új fost... buktuk...
    Erre most felmegyek, és látom, hogy derankolt, de hogy mire azt az annya nem tudja megmondani...
    Utcsó meccsek: döntetlen-nyert-nyert-vesztett-nyert-nyert-döntetlen-vesztett
    (szurpémből, vissza sas2-be...)

Utoljára szerkesztette: Krszti1160, 2015.12.09. 13:41:02
  • SzirmosSzisza
    Elvileg, ha alt-taboltok eltűnnek a füstök :DDD
  • nepszter1
    Hali ezek a drop serverek hogy műkődnek felmegyek és idővel kapom a dropot nem baj ha afk vagyok ?
  • Krszti1160
    egy újabb tök értelmetlen update...
  • N1ggA
    Mozgás közben már az első shot is pontatlan usp-vel, meg kell állni, hogy pontos legyen :(
  • SzirmosSzisza
    na felkelek és mehetek revolver caset farmolni

• N1ggA
    – In Competitive Matchmaking times are now 1:55 and 0:40 for round and C4, respectively. These are also the new times for CSGO Major Championships.
  • Facek
    dolgozó, vagy későn kelő úriembereknek: update

[R8 REVOLVER]
    – Added a new secondary weapon, the R8 Revolver, which occupies the Desert Eagle loadout slot.

Ez egy nagyon komoly, felhúzos, 8 töltényes revolvel ami 1 hit 1 kill, legalábbis eddig úgy viselkedik nálam :D :D

Jah meg nálam szétbaszta az update a configom, videó beállitások, stb, erre érdemes lehet figyelni!
    Utoljára szerkesztette: Facek, 2015.12.09. 09:05:23
  • Jim Morrison
    Téényleg, na majd legkozelebb :D
  • sz4bolcs
    szarvagy, nem ugrottál 360-at előtte xD
    Utoljára szerkesztette: sz4bolcs, 2015.12.08. 19:13:48
  • Jim Morrison
  • Jim Morrison
    baszki nv.
    épp 5-0 nál 1v5ben maradok, lehozom 1v1re majd elindult a háttérben hangosan a stream. plantelek, majd mire vissza altabolok meghaltam. FU
  • ENVE
    warmup (bot, dm, reflex, kitudja mi) EGÉR CAMMEL! :) Aki kíváncsi milyen ez nagyon kicsi sensivel jöjjék, nézzen rá! :)
    www.twitch.tv/nw_csgo
  • juhosbmx
    Sziasztok!
    Előre elnézést kérek hogy itt osztom meg ezt az infót, de nem találok jobb módot rá.
    CS:GO-ban szeretnék csapatot kreálni, és olyan játékosok jelentkezését várom, akik rendelkeznek mikrofonnal,
    és szintén szeretnének egy csapatot ami összedolgozik :) !
    Rankod / Órád teljesen mindegy, a lényeg igazából csak az, hogy akard ezt az egészet, és vedd komolyan.
    Jelentkezéshez elértek Steam-en, jelölj, és tudasd velem hogy érdekel a dolog :)
    Steam: http://steamcommunity.com/id/juhosbmx/
    Köszönöm :)!
  • sz4bolcs
  • ntex
    :') Mostmár cél a globál :D

• ENVE
    pörög a stream
  • Jim Morrison
    NiP vs. Fnatic | Grand Final of Fragbite Masters Season 5
    http://www.twitch.tv/fragbitelive
  • szabii98
    Eszméletlen szépen küzdött az SK, ha nem rontják el a pisztoly köröket akkor meg is lehetett volna Mirage.. ez a Fnatic szerintem egyáltalán nem érdemli meg, hogy a döntőbe jusson
  • HTS s3rg1nh00
    amúgy itt is 5.re dobja a legelső smoke-ot,igaz francnak sincs kedve jump binddel szórakozni
  • SzirmosSzisza
    Jaa, én azt hittem hiba volt, hogy középre ment :D

Amúgy lehet a palló mellöl is dobni egyet, bár ott is kell ugrani.
  • HTS s3rg1nh00
    sry,valamit félrenéztem akkor,de szerintem érthető volt hogy nem mindegy hová dobja az ember
  • HTS s3rg1nh00
    pisztoly körben kevlár nélkül acelni nem rossz,de miért csak 1 hs? :D
  • gotchaaa
    Életem legnagyobb játékélménye.
    Hol lehet jelentkezni a fnaticba?
    Utoljára szerkesztette: gotchaaa, 2015.12.05. 20:28:20
  • szabii98
    Allu mit művel :D kicsit hasonlít JW-re szerintem
  • ENVE
    3. az az 5 :)
  • HTS s3rg1nh00
    connectorban az 5.lépcsőre kell felpattannia a smoke-nak,különben átlátnak felette rövidre
  • ENVE
    nem tudom melyik módra gondolsz, van hogy csak úgy oda dobom, és gecire nem pattan oda ahova akarom. De ám ha a szőnyegesre gondolsz, akkor igen egyszerü a válasz, nem basznak szét awp-vel :D

Stream indul amúgy, www.twitch.tv/nw_csgo
  • SzirmosSzisza
    Miért olyan furán próbáltad connectort füstölni mirage-on? Simán be lehet állni a palló mögé és onnan dobni.