9177
-
#7119 Nem akarlak lelombozni de mivel most kezdted a Matchmaking-et a világ legrosszabb játékosaival dob össze első körben, így aztán őket könnyedén lelőheted. Minél többet nyersz annál feljebb rangsorol a rendszer, ott majd lesz meglepetés ;) -
Gyuszopapa #7118 Sziasztok.Elértem a 3.szintet tehát mehettem versengőbe.Igaz csak 1 ilyenbe vettem részt de ez jobban tatszik mint az előtte lévők.Legalább volt sikerélményem 6-szor voltam MPV.Volt olyan kör ahol 5-ből 4-et én lőttem le.Ez eddig nem így volt estem keltem és hiába céloztam szart se ért.Ezek a meccsek másféle szerókon futnak? -
#7117 Nem annyit lőtt... Ez lehetne egy mission... A köv.opban... Úgy értette... Ha jól sejtem... -
#7116 tudom, de nem volt közös csoportunk :D
" (nem vagyunk egy csoportban, nem vagyunk barátok, nem vagyunk semmik, sőt privát a profilom is...) " -
#7115 az szép, én valahogy nem szeretem, bár én a desertet is utálom :D -
#7114 26kill with revolver in comp mode, stb... -
#7113 jöhetne már az új operation....
szerencsére nerfelték az R8at :D
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2015.12.11. 23:06:43 -
#7112 nem kell ahhoz ismerősnek lenni, csak közös csoport kell. -
#7111 igen, ezt tudom, csak hogy ő nem ismerősöm, meg semmi közünk sincs, és mégis megmondta, hogy mi a rankom :D (előző hsz-em nem volt egyértelmű :S ) -
#7110 ha esetleg van a nevetekben clan tag, vagyis ez a steam group cucc, és ha ugyanaz van beállítva neked meg neki is akkor láthatja a rankodat. Ez pl 1 megoldás. -
#7109 Srácok, egy kérdés... Mivel tudják azt megnézni, hogy éppen milyen a rankunk? (nem vagyunk egy csoportban, nem vagyunk barátok, nem vagyunk semmik, sőt privát a profilom is...) Mivel előbb voltam mm-en, és erre mondja,hogy ok, sure you are suprame.. and 2 teammate is lem... ok... és hát mindenkinek privát a profilja, ezért értetlenkedve álltunk hozzá, hogy honnan a rákból tudja ezt...Valami csalással lehet látni a rankot, vagy mi a rák?! -
rudii #7108 Sziasztok! :)
Ma este a betekintést nyerhettek a magyar CS:GO 5on5 NightCup mérkőzéseibe. Remek csapatok és jobbnál jobb játékosok mérik össze a tudásukat! Gyertek lessetek be és szurkoljatok kedvenceteknek! ;)
(Első kommentálásom és tudom bot vagyok, de érdekel dolog és szeretném minél több emberhez eljuttatni ezt a remek játékot. :) )
Live Stream
-
#7107 thx kivert a víz tőle...
-
#7106 options-game settingsben ha a legaljára görgetsz,akkor felülről a 2.lesz az automatic killer replay,azt állítsd no-ra(fullHDn) -
#7105 hogy lehet kikapcsolni ezt a kibaszott nyomorult kill kameraszarságot.... ?
-
#7104 pocket awpből pocket scout -
#7103 Megjött a nerf :D de így is 86-ot sebez xD mind1 legalább kevesebb lesz a játékban :D
nerf
Utoljára szerkesztette: Krszti1160, 2015.12.11. 13:29:05 -
ENVE #7102 global elite road to nova3 smurfel, www.twitch.tv/nw_csgo
-
#7101 lol, 1 meccs után vissza is dobott mg2-be, vicc az, hogy 14-16 lett és 3 körön át volt afk-nk :D -
#7100 jó hogy nem működik a lounge, majdnem megraktam az envyt, de eléggé necces cobble után
mOE-val jól játszik a liquid -
#7099 na, dm en gyorsan kipróbáltam. persze mindenki ezt használta :D vicc, d2 n a ról simán be lehet vele védeni hosszút, meg igazából mindent :D maradhat! :D -
#7098 Ez egy nagyon jó fogás szerintem a valve részéről, ha azt nézzük mekkora publicitást generált, és sokan csak azért visszajöttek lőni egyet, hogy kipróbálják a handcannon-t. Nem aggodnék, hogy sokáig ebben a formában fog létezni, hamar meg lesz változtatva, aztán majd behoznak valami újat megint (mondjuk egy RPG-t :D ). Fogadjuk el, hogy most egy ilyen új elemmel bővült, aztán, úgyis készül belül n plusz 1 kimutatás náluk hogy ez mit okoz a játékban, és aszerint majd módosítanak. -
#7097 Ja amúgy külön vicc, hogy az R8 igazából csak 700-ba kerül, de 850 van kiírva, gondolom, hogy ne engedje első körben venni ... -
ENVE #7096 global elite @ nova2 smurf -> www.twitch.tv/nw_csgo -
#7095 jó de emiatt volt nagyon nagyon op tegnap, most már csak simán nagyon op :) -
#7094 Az nem nerf, hanem bugfix, azért annyira még a Valve se hülye, hogy engedje felhúzva tartani :D -
#7093 Fixed exploits with the R8 Revolver, including being able to fire during freezetime or defusal, and the ability to hold the primary hammer back indefinitely.
Ez azért nagy nerf. Persze még mindig op, de legalább tényleg kell egy másodperc, mielőtt lőni tudsz.
Ha mondjuk a sebzést csökkentenék úgy, hogy kevlarral nincs 1 hit kill csak fejre + mondjuk abban az 1 másodpercben, amikor felhúzod a kakast, drasztikusan csökkentenék a sebességet, így nehezítve a peekelést, az szerintem nagy előrelépés lenne. Pesze ki kéne próbálni. -
#7092 Kodiak blog:
"Kijött egy gyors patch
Javították persze a freezetime/bombaszedés közbeni lövöldözést.
Megoldották a füst bugot (alt+tabra eltűnt eddig)
Meg még pár apróságot...
Az R8 nem lett nerfelve egyelőre." -
#7091 Jaja, ha elsőre nem talál el az r8, akkor utána SMG-vel simán lehet ütni. De mikor befordul a sarkon és instant meghalsz testlövéstől .... nem bírtam már a végén :D -
#7090 -
#7089 átérzem a fájdalmad... este mink is toltunk 2 meccset, első döntetlen lett (lehetett volna win is, de 2 társam elkezdte egymást lőni... elbarmolták az utcsó köröket...) második 16-12re nyertük... Mind két meccsen az volt, hogy amikor buktuk a pisztoly kört, megvettük az r8-at és hoztuk :D egymás után 4kört sikerült vele hozni, onnan kezdve már sima ügyünk volt. P90 + r8 + nagykevó és persze a gránátok :D Ördögi kombót alkot. De a magozó + r8 ... kombó sem rossz :D Ellenfél teljes mértékű kiégést tapasztaltunk, mert elég nehezen hoztak kört De am p90 és az ump az r8 ellenszere, eddig azt tapasztaltam, ja és nem szabad megállni csak futni :D -
#7088 Az R8-nak hála 2 ercsivel megnőtt a P2000 Amber Fade-em értéke
Fene se gondolta volna, hogy a már meglévő kollekciókba is be-be dobnak egy-egy új revolver skint... -
#7087 Kurva r8, borzalmas ellene játszani, nincs olyan, hogy eco... de legalább rankup meglett, remélem most nem dob le 3 meccs után, mint eddig kétszer. -
#7086 Szarni rá, nekem is beszámolót kéne írnom :D -
#7085 De jó hogy lebetegedtem, igy nem tudtam kiprobalni mig ilyen bugos (persze a holnapi vizsgamra se tudtam tanulni, de az mas kerdes) -
#7084 óvatosan MM-mel amíg nem javítják :)
-
#7083 ez így igaz,de ma pl lestem egy nagyot mikor a wallbang próbálgatásnál revolverből kaptam egy fejest,lyuk a falon tökéletesen a fejem mögött,erre 1 mp-re beszürkült a képernyő és no hit...mondom wat? -
#7082 Hát szerintem meg sokkal sokkal jobbak lettek a hitboxok. Létrán, plantolás közben, ugrálva, simán el lehet találni az ellent, nem úgy mint ezelőtt. Ezt most így jó, ahogy van. -
#7081 De kár, pedig pont erre gondoltam, hogy kíváncsi vagyok mi lesz a holnapi meccseken :D
Mondjuk lehet a revolver csak még jobban kedvezett volna a ratyi franciáknak, így jobb is, hogy nem használják. -
#7080 Hihetetlenül undorító lett ez a peccs :D:D:D
az ESEA be is jelentette, hogy megbeszélték a játékosokkal, hogy az egyel régebbi verziót használják majd a hétvégi tournament alatt