Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Akinek nem erez valtozast az eddig is melle lott most is ... <#idiota>#idiota>
Btw Ne nagyon kiabaljatok a vegen jon az ak nerf... mindig ez van... valami tul jo... jon a balance nerf...
Mekyik fegyverhez NEM nyultak meg???
Mindig baszkuraljak valamelyiket!
Melyik a legjobban mellozott fegyver...?
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.09.17. 07:48:18
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Am én is 2/3-ánál láttam, h. van. Magyar srácok kicsit unstoppable módban nyomják ma...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
esporthucs
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.09.16. 19:38:33

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Viszont a dupla beretta nagyon op lett...Eddig nem szerettem, de most olyan sebzést oszt, hogy az félelmetes.
Annak a fényében érdekes húzás, hogy egy Tec-9 nerf eszükbe sem jutott.
Hát igen dupla beretta buff érdekes döntés. Mondjuk nem sokan használták eddig.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
– Replaced all player body animations (Existing character models retained for demo compatibility)
– Replaced all world model weapon animation
– Updated shared player skeleton
– Re-rigged all player model geometry and player scaffold animation
– Updated animation networking to continually synchronize animation state instead of periodically latching
– Player animation sequence selection is now server-initiated
– Added new player states including bomb defusal and ladder climb poses
– Added thirdperson weapon deploy animations to more accurately represent viewmodel deploy state
– Extended all vertical aim matrix ranges to encompass the majority of vertical aim pitch so weapons line up precisely to firing angle
– Added reverse-bone-merge animation support so weapon models can store and play independent animation on the player holding them
– Added support for arbitrary numbers of articulated mechanical parts on world weapon models
– Updated weapon world model articulation points, bodygroup presets, holster positions and reverse-bone-merge skeletons
– Added physics motion to holstered attachment weapon locations
– Added support for non-polygonal capsule-shaped hit volumes, defined by a line segment and radius
– Replaced shared hitboxes with new capsule-based set
– Rebuilt player ragdoll angular constraints, physics hulls, and interaction pairs
– Ragdolls now assume more exact pose of their parent player on physics init
– Re-built animation statemachine to support blending locomotion over any weapon aim or action poses
– Enabled support for dynamic player animation layer re-ordering
– Sequence blendlayers now correctly contribute to computed cyclerate
– Added defuser cables and multimeter model
– Added hlmv support for capsule rendering, submodel attachment previewing, ragdoll constraint limit and bone name rendering, plus numerous small fixes
– Added model format support for named bodygroups, combined physics hulls, activity modifiers and animation system specific metadata
[ UI ]
– Fixed a bug where the mini-scoreboard armor/helmet information was not displaying for coaches
– Added sv_show_voip_indicator_for_enemies server convar. If set, it will make it so the ‘voice chat’ icon shows over enemy players as well as allies when they are using their microphone.
– Added sv_showbullethits feature to visualize server-confirmed hits and near-misses on listen servers
[ RENDERING ]
– Fixed improper stencil state in glow pass rendering
[ GAMEPLAY ]
– Added dynamic player culling to prevent players and weapons poking through thin walls and revealing their position
– M4A1-S:
— Reduced price
— Reduced armor penetration
— Reduced ROF
— Increased base spread
– Zeus x27
— Reduced price to $100
– Dual Berettas
— Increased armor penetration
— Increased range modifier
[ GOTV ]
– Added viewmodel position lerp to gotv camera transitions
[ OVERWATCH ]
– Players can now report enemies for anti-competitive griefing (i.e. deliberately losing).
Ha két nap alatt keresel annyit mint ő, akkor szegény miért dolgozik? Inkább havi kétszer kitakarítana nálad és odaadnád neki ezt a pénzt. Te nem éreznéd meg, ő pedig pihenhetne.
:p
Bocsáss már meg, hogy vérig sértesz minket, aztán még vagyok akkora paraszt, hogy én nem teszem ugyan azt veled. ~3hónappal ezelőtt még brutális oltást adtam volna rád, de azóta másképp gondolkodom, ezért nem flémeltelek le a francba. De ezzel a mentalitással, meg értelemmel, ami a szó használatodon is látszik, inkább hanyagold a versenyszerű, online játékokat szerintem. Nem neked való
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
De majd mingyart kapsz par uberpro javaslatot is !
😄
itt vagy rakoltod a fizetesed vagy anyuci fizujat es leszoksz az életről... vagy beleszarsz ...
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.09.15. 10:39:18
Milyen egérpadot érdemes venni ehhez a játékhoz?
Maximum 5 ezer forintot szánnék rá.
Most egy Asus Echelon-om van.
Előre is köszönöm.
szerintem erre bonts valami alkoholt,mert irdatlan barom volt az arc akivel cseréltél,de grat hozzá 😄
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Utoljára szerkesztette: kilinho, 2015.09.14. 19:23:24
pl.itt egy: 195.154.150.146:27020