9177
-
Norbertboy #7159 Sziasztok
Van VIP játék mód? Régen sokat swat 4-eztem ott ez volt a kedvencem. -
#7158 Simán lehet. Engem 7es winstreak 1 döntetlen után nem akart felrakni babérba, aztán vesztettünk párat szépen módjával és hopp a nova4.
Egyik ismerősöm nem igen játszik már, de bejött velünk tegnap rankedre. 2 meccs, mindkettőn derank, jól járt :D :D (szintén babérből nova4)
egyébként itt meg lehet nézni a rangok vátlozását, nyilvánvalóan az a terve a valve-nek hogy középre kerüljön a legtöbb ember, de az hogy 7 meccs után sem dob fel és utána pont kifogsz egy rossz meccset és ledob, az nem túl szép..
az új update óta egy ismerősöm sem ment felfelé
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.01.02. 12:37:12 -
#7157 Lehet akar tovább dobni, csak nem tud, mert nyersz :) -
#7156 Az meg nem is gaz ha smurf, inkább az hogy az 5€ csgo-nak hála majdnem minden meccsen van csaló. van olyan aki nem is leplezi hogy csal ....
Engem is ledobott supremeből sasnak. az év uccsó napján visszatett sas2-be azóta 1 döntetlen és 8 win után sem dobott vissza supremebe :S -
#7155 Ugyanígy érzek. Valahogy mindig a másik csapatban van a smurf..
és szintén leestem nova4be...... -
#7154 Kezd marha idegesítő lenni, hogy minden meccsen van legalább 1 smurf, akinek legalább +20-30 pontja van a többiekhez képest ... (igazából csak salty vagyok, mert visszadobott nova 4-be :D) -
#7153 Csalóktól Mentes Új Évet mindenkinek!! -
#7152 Kommunista medálban gazdag új évet mindenkinek! -
#7151 Fragekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok ! -
#7150 Úgy tudtam, hogy happy lesz az első, nagyon nagy -
#7149 -
#7148 Bármit kitörölhetsz... Ami kell azt úgy is visszatölti... XD -
#7147 25 GB :D Nekem csak a map könyvtár 12 giga, hát igen van pár custom map benne.
Főkönyvtárba vannak ilyen accesviolation végződésű fájlok, darabonként 90 mega, ezeket lehet törölni sztetek?
Utoljára szerkesztette: Dency, 2015.12.27. 11:47:02 -
#7146 11,5 gb ot ír most. Hát jó :D
Nem tudom miért írta tegnap 30nak, de mindegy is. -
#7145 Nekem is csak 12GB körül van (100% mod nélkül, mert laptopon csak a menü indul el és az is akad :D) -
#7144 Gondolom a map és sound mappát nem törölte a custom szarok tömegével és ugyan oda visszarakta... -
#7143 Akkor lemerem meg egyszer holnap. Furcsalltam is. -
Piko888 #7142 Az hogy lehet? Az enyém 10 giga. -
#7141 Most nézem, frissen telepített cs:go 30GB. Az szép, nem néztem volna ki a játékból, textúrákból... -
rudii #7140 Sziasztok! :)
Már csak ti hiányoztok! ;) Kezdetét vette a CS:GO 5on5 Revolte! X-mas kupa amit most élőben nézhettek, ahol Revolte csapat jóvoltából 25.000 Forint üti a nyertes markát! Ne maradjatok le erről a remek eseményről ahol közel 80 magyar csapat küzd ma este! ;)
LIVE STREAM
-
Lebowski #7139 -
#7138 Headshot box -
Lebowski #7137 ilyen összefoglalást honnan lehet kinyerni? :) -
#7136 Próbáld ki ezt a toolt!
Nekem rengeteget javított a soloqueue élményemen. EU East + esetleg EU West szervereket engedélyezd csak, Poland és Russia szervert mindképp tiltsd le, és kevesebb lesz a problémás játékos. -
#7135 Köszi, majd átrágom magam rajta!
Mindenesetre még dolgozhatnának rajta, mert egyelőre nem működik valami jól ez a matchmaking ranking. -
#7134 Isten hozott a Counter Strike világában! -
Gyuszopapa #7133 Ez normális hogy versengőbe retardokat rak mellém csapattársnak.Eddig 6 versengőt nyomtam.Az első 4 normális volt mind megnyertük fölénnyel.De az utolsó 2-ben hihetetlen dolgok töténtek számomra.Össze-vissza lövöldöztek így tudta az ellenfél merre vagyunk.Sebeztek engem egymást mindenkit,sőt le is lőttek.Népvándorlás,ki léptek ott hagyva a szarba bennünket.Igaz kaptak eltiltást és kaptunk botot helyettük de szart se ért.Feltartják az embert,kóvályognak mint gólyafos a levegőben semmi taktika.Mindkét vesztes versengőben csapat első voltam az egyikben még több pontot értem el mint a nyertes csapat legjobb játékosa.Mindent megteszek ezek meg beleszarnak.
-
#7132 glicko 2? még nem is hallottam, köszi :) -
#7131 Ez még mindig egy hülye és téves leírás. A csgoban nem ELO rendszer van, hanem link
Jó lenne már ha ennyivel a hivatalos valve alkalmazott posztja után nem linkelné senki ezt a fasságot. -
Egy év kihagyás után visszatértem. Nekem még új ez a szint rendszer. -
#7129 Én már a sasnak is örülnék :D -
#7128 ez a kép mindent elmond:
Link
-
#7127 így aztán tényleg soha nem fogok GE lenni :/ -
#7126 Játék végén látni a rangot ...
Épp azért csinálják ezt, hogy a magasabb szintről picit visszatolják az embereket a silver irányába. -
#7125 örülök neki... verjék bele a májukat egy liter pálinkába... egyre undorítóbb ez a fos...
7122 - na ez érdekes mikor randomokkal mész, és nem látod a rangokat.. :S Á nem is érdekel komolyan, szenvedés így is játszani, mert folyamat retardok vannak fent, sőt még mikor jönnek az új csalók (német merkel szarok) akkor meg főleg kiégek...
Utoljára szerkesztette: Krszti1160, 2015.12.14. 20:13:24 -
#7124 https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/3wquly/psa_valve_most_like_changed_something_about_the/ úgy néz ki igen -
#7123 Engem feldobott, következő meccsen kikaptam és vissza is dobott, meg van ez bolondulva ... (ráadásul 16-14 volt, tehát szoros) -
#7122 Parancsolj.
tl;dr: Körönként van kiértékelés, tehát ha 16-0-ra nyersz, az sokkal többet számít, mintha 16-14re. Az is számít, hogy mi az ellenfél rankja. Ha magasabb mint a tied, akkor jobban számít a győzelem, ha alacsonyabb, akkor jobban fáj a vereség. MVP is számít.
tl;dr2: MVP + körök + ellenfél átlagos rangja vs ti átlagos rangotok számít -
#7121 igazából mindenki csak tippelni tud. Nem mondják el, pontosan megy a rank (elo system vagy mi) -
#7120 Változtattak a rangszisztémán?
Mivel utolsó nyolc meccsem ilyen:
-nyert (27-6-22, 5mvp, 64pont)
-vesztett(23-6-21, 6mvp, 52pont)
-vesztett(25-5-21, 5mvp, 62pont)
-nyert(19-6-24, 3mvp , 46pont)
-vesztett(23-4-23, 3mvp, 51pont)
-nyert(19-8-15, 5mvp, 51pont)
-nyert(30-2-20, 9mvp, 67pont)
-vesztett(27-3-24, 5mvp, 62pont)
Mi számít akkor a rankhoz? Van aki azt mondja, hogy az mvp, van aki azt mondja, hogy az mvp + pontok... Fogalmam sincs mi alapján számol ez a gané... De kissé felcsesz.. :S Szuprémból vissza lembe...