9177
  • Norbertboy
    Sziasztok

Van VIP játék mód? Régen sokat swat 4-eztem ott ez volt a kedvencem.
  • szabii98
    Simán lehet. Engem 7es winstreak 1 döntetlen után nem akart felrakni babérba, aztán vesztettünk párat szépen módjával és hopp a nova4.
    Egyik ismerősöm nem igen játszik már, de bejött velünk tegnap rankedre. 2 meccs, mindkettőn derank, jól járt :D :D (szintén babérből nova4)
    egyébként itt meg lehet nézni a rangok vátlozását, nyilvánvalóan az a terve a valve-nek hogy középre kerüljön a legtöbb ember, de az hogy 7 meccs után sem dob fel és utána pont kifogsz egy rossz meccset és ledob, az nem túl szép..
    az új update óta egy ismerősöm sem ment felfelé
    Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.01.02. 12:37:12
  • SzirmosSzisza
    Lehet akar tovább dobni, csak nem tud, mert nyersz :)
  • Hunter of Deer
    Az meg nem is gaz ha smurf, inkább az hogy az 5€ csgo-nak hála majdnem minden meccsen van csaló. van olyan aki nem is leplezi hogy csal ....
    Engem is ledobott supremeből sasnak. az év uccsó napján visszatett sas2-be azóta 1 döntetlen és 8 win után sem dobott vissza supremebe :S
  • szabii98
    Ugyanígy érzek. Valahogy mindig a másik csapatban van a smurf..
    és szintén leestem nova4be......
  • SzirmosSzisza
    Kezd marha idegesítő lenni, hogy minden meccsen van legalább 1 smurf, akinek legalább +20-30 pontja van a többiekhez képest ... (igazából csak salty vagyok, mert visszadobott nova 4-be :D)
  • Hunter of Deer
    Csalóktól Mentes Új Évet mindenkinek!!
  • SzirmosSzisza
    Kommunista medálban gazdag új évet mindenkinek!
  • Jim Morrison
    Fragekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok !
  • Jim Morrison
    Úgy tudtam, hogy happy lesz az első, nagyon nagy
  • SzirmosSzisza
  • Spészgószt
    Bármit kitörölhetsz... Ami kell azt úgy is visszatölti... XD
  • Dency
    25 GB :D Nekem csak a map könyvtár 12 giga, hát igen van pár custom map benne.
    Főkönyvtárba vannak ilyen accesviolation végződésű fájlok, darabonként 90 mega, ezeket lehet törölni sztetek?
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2015.12.27. 11:47:02
  • Jim Morrison
    11,5 gb ot ír most. Hát jó :D
    Nem tudom miért írta tegnap 30nak, de mindegy is.
  • SzirmosSzisza
    Nekem is csak 12GB körül van (100% mod nélkül, mert laptopon csak a menü indul el és az is akad :D)
  • Spészgószt
    Gondolom a map és sound mappát nem törölte a custom szarok tömegével és ugyan oda visszarakta...
  • Jim Morrison
    Akkor lemerem meg egyszer holnap. Furcsalltam is.
  • Piko888
    Az hogy lehet? Az enyém 10 giga.
  • Jim Morrison
    Most nézem, frissen telepített cs:go 30GB. Az szép, nem néztem volna ki a játékból, textúrákból...
  • rudii
    Sziasztok! :)

Már csak ti hiányoztok! ;) Kezdetét vette a CS:GO 5on5 Revolte! X-mas kupa amit most élőben nézhettek, ahol Revolte csapat jóvoltából 25.000 Forint üti a nyertes markát! Ne maradjatok le erről a remek eseményről ahol közel 80 magyar csapat küzd ma este! ;)

LIVE STREAM

• Lebowski
  • Krszti1160
    Headshot box
  • Lebowski
    ilyen összefoglalást honnan lehet kinyerni? :)
  • N1ggA
    Próbáld ki ezt a toolt!
    Nekem rengeteget javított a soloqueue élményemen. EU East + esetleg EU West szervereket engedélyezd csak, Poland és Russia szervert mindképp tiltsd le, és kevesebb lesz a problémás játékos.
  • N1ggA
    Köszi, majd átrágom magam rajta!
    Mindenesetre még dolgozhatnának rajta, mert egyelőre nem működik valami jól ez a matchmaking ranking.
  • Metalmilitiakid
    Isten hozott a Counter Strike világában!
  • Gyuszopapa
    Ez normális hogy versengőbe retardokat rak mellém csapattársnak.Eddig 6 versengőt nyomtam.Az első 4 normális volt mind megnyertük fölénnyel.De az utolsó 2-ben hihetetlen dolgok töténtek számomra.Össze-vissza lövöldöztek így tudta az ellenfél merre vagyunk.Sebeztek engem egymást mindenkit,sőt le is lőttek.Népvándorlás,ki léptek ott hagyva a szarba bennünket.Igaz kaptak eltiltást és kaptunk botot helyettük de szart se ért.Feltartják az embert,kóvályognak mint gólyafos a levegőben semmi taktika.Mindkét vesztes versengőben csapat első voltam az egyikben még több pontot értem el mint a nyertes csapat legjobb játékosa.Mindent megteszek ezek meg beleszarnak.
  • Jim Morrison
    glicko 2? még nem is hallottam, köszi :)
  • wannnabeees
    Ez még mindig egy hülye és téves leírás. A csgoban nem ELO rendszer van, hanem link

Jó lenne már ha ennyivel a hivatalos valve alkalmazott posztja után nem linkelné senki ezt a fasságot.
  • JaSoN HuNTeR #7130

Egy év kihagyás után visszatértem. Nekem még új ez a szint rendszer.
  • SzirmosSzisza
    Én már a sasnak is örülnék :D
  • Krszti1160
    ez a kép mindent elmond:
    Link
  • Jim Morrison
    így aztán tényleg soha nem fogok GE lenni :/
  • SzirmosSzisza
    Játék végén látni a rangot ...

Épp azért csinálják ezt, hogy a magasabb szintről picit visszatolják az embereket a silver irányába.
  • Krszti1160
    örülök neki... verjék bele a májukat egy liter pálinkába... egyre undorítóbb ez a fos...
    7122 - na ez érdekes mikor randomokkal mész, és nem látod a rangokat.. :S Á nem is érdekel komolyan, szenvedés így is játszani, mert folyamat retardok vannak fent, sőt még mikor jönnek az új csalók (német merkel szarok) akkor meg főleg kiégek...
    Utoljára szerkesztette: Krszti1160, 2015.12.14. 20:13:24
  • SzirmosSzisza
    https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/3wquly/psa_valve_most_like_changed_something_about_the/ úgy néz ki igen
  • SzirmosSzisza
    Engem feldobott, következő meccsen kikaptam és vissza is dobott, meg van ez bolondulva ... (ráadásul 16-14 volt, tehát szoros)
  • N1ggA
    Parancsolj.

tl;dr: Körönként van kiértékelés, tehát ha 16-0-ra nyersz, az sokkal többet számít, mintha 16-14re. Az is számít, hogy mi az ellenfél rankja. Ha magasabb mint a tied, akkor jobban számít a győzelem, ha alacsonyabb, akkor jobban fáj a vereség. MVP is számít.

tl;dr2: MVP + körök + ellenfél átlagos rangja vs ti átlagos rangotok számít
  • Jim Morrison
    igazából mindenki csak tippelni tud. Nem mondják el, pontosan megy a rank (elo system vagy mi)
  • Krszti1160
    Változtattak a rangszisztémán?
    Mivel utolsó nyolc meccsem ilyen:
    -nyert (27-6-22, 5mvp, 64pont)
    -vesztett(23-6-21, 6mvp, 52pont)
    -vesztett(25-5-21, 5mvp, 62pont)
    -nyert(19-6-24, 3mvp , 46pont)
    -vesztett(23-4-23, 3mvp, 51pont)
    -nyert(19-8-15, 5mvp, 51pont)
    -nyert(30-2-20, 9mvp, 67pont)
    -vesztett(27-3-24, 5mvp, 62pont)
    Mi számít akkor a rankhoz? Van aki azt mondja, hogy az mvp, van aki azt mondja, hogy az mvp + pontok... Fogalmam sincs mi alapján számol ez a gané... De kissé felcsesz.. :S Szuprémból vissza lembe...