Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jetblack
Tegnap szarakodot a 4G szóval kicsit megkésve
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
TSM VS EnvyTSM VS Dignitas

Hozzáteszem amikor gyalogoltunk a casinóba észre se vettük hogy Richard majdnem elmegy mellettünk. Beszélgettünk vele és iszonyat jó fej és ahogy Thorinról beszél privátban az fenomenális 😄
Utoljára szerkesztette: jetblack, 2015.09.21. 17:03:38

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

pedig ezek szar ex sourceosok, bezzek az 1.6 prok 😛

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

szabii98
volt érzelem benne az biztos 😄 szép volt

I met God. She's black

Jim Morrison
Libabőrös lettem 😊 jo a kommentar

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nem sírok én <#circling>
Spészgószt
Lol ... mindenki forditottjaert sir... 300 at akar de valosba csak 60 van neki... XD

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Köszönöm szépen a válaszokat!
Akkor hagyom is így 300-on..
Ha a Vsync nincs bekapcsolva, akkor nem lesz az fps lekorlátozva 60-ra.
SzirmosSzisza
A játék attól még annyi FPS-sel fut amennyit mutat, max a monitorodon nem látszik ez. (bár nekem 60Hz-s monitoron van különbség 60 és 120 fps között).

Kb olyan mintha előfizetnél full HD TV adásra de otthon csak régi crt TV-d van, attól még ugyanúgy a full HD a TV adás.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sráccok most hülye vagyok,vagy ez csak valami bug?
60 hrz-es LG 24MP76-om van,amin eddig úgy tudtam maximum 60 fps-t enged.
De most cs go-ban beírtam console-ba a "cl_showfps 1" parancsot,és versengő közben is 298-300 fps-t mutat.
Fraps-ot is beindítottam és ugyanez.
Most akkor ez lehetséges?
Lehet hülye vagyok de ez nekem új...
Jim Morrison
már annyi van :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
Kéne csinálni 1 ilyen fogadós oldalt, befuttatni és meggazdagodni :s

Jim Morrison
Te jó ég SPRAY mennyire nyomatja ezt a csgobolt ot... hihetetlen, orrba szájba naponta 4-5 postja erről szól.

Elmentem egy DM-et és droppolt egy Shadow Case-t... Mennyire örültem neki! <#vigyor5>
Most egy shadow-ra értettem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

SzirmosSzisza
Nekem első meccsemen esett láda, igaz Falchion ... azóta semmi.

szabii98
Handzsár láda. Te jó ég 😄

I met God. She's black

Sokra nem megyünk vele, ha nem esik a ládából..Eddig láttam kb 2-t esni a mai meccsek alatt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Akkor fog ez fentebb kúszni, ha már egyáltalán nem esik, vagy ritka drop állapotba helyezik. Az meg nem mostanában lesz.

wannnabeees
benne volt rögtön, le is teszteltem az update után
w77d
na de nem eurós ugrás, hanem 19 cent 😄

SzirmosSzisza
Tényleg van ugrás (bár nem nagyobb mint az elején), kíváncsi leszek lesz-e most is.

w77d
te hol látod, hogy a case-k ilyen eurókat ugrálnak? örülhetsz ha pár centet ingadozik az ára...

De csökken, mivel mindenki kifarmolja a heti adagját és nem fog dobni a hét fordulóig. Ha pedig nem láttál emelkedést akkor nem nézted eléggé a piacot. A falchion case is visszaugrott pár €-t az új valve hét előtt. Utána persze már süllyedt.
SzirmosSzisza
De nem csökken a drop. Én kb 1 éve játszok és nem láttam még olyat, hogy a láda ára feljebb menjen 😄

Persze mert most a sok idióta nyomja le az árakat, mint mindig. Mindegyik ládánál ez van, aztán mikor már nincs annyi drop akkor feljebb kúszik.
SzirmosSzisza
Láda folyamatosan esik :o

Ha elfogadtok egy tanácsot akkor vártok az eladással ~keddig. Addig az összes vadbarom túl ad a ládákon akik leverik az árakat és új "hét" csak szerdán lesz. 😊

szerk.: persze 12-15 € úgy sem lesz, de pár 2-3 €-t lehet majd nyerészkedni a jelenlegihez képest.
Utoljára szerkesztette: kilinho, 2015.09.18. 15:06:46
Pillanat alatt lemegy az áruk általában. Amúgy meg valamit állíthattak a droppon mert alig látok valamit esni.

Hogy ne csak off legyek tovább tesztelgettem az m4a1-et. Hát nekem még talán jobban tetszik mint korábban. Halálpontos lett a csökkentett roffal, igaz kisebb az átütés, de ha fejre megyünk ez amúgy sem számít túl sokat.

SzirmosSzisza
Nekem is hasonló, pedig reggel még 10$ körül mentek.

Spészgószt
Dá szípek...
Csak azt sajnalom lemaradok a draga ladakrol...ma mar nem jutok gephez... 😞

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Jim Morrison
:/

SzirmosSzisza

sz4bolcs
Nemár, azt az egy mapot ismerem <#idiota>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

azt nem postolja, mikor carryztem előtte D😄😄😄
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.09.18. 03:08:36

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

nw végre felment globalba ezzel a meccsel. Kis hátszéllel <#banplz>

Utoljára szerkesztette: kilinho, 2015.09.18. 03:01:14
SzirmosSzisza
Nálunk nem volt rossz, csak nyertük első kört aztán kiszoptunk egy eco-tól és kilépett 😄

Metalmilitiakid
Ilyen volt nálunk is, hogy első 8 kor lose volt, kickeltük az egyik gyereket mert rosszabb volt mint egy bot (DMG szinten) és utána majdnem lehoztuk 8-0 ról, vmi 16-14 vagy 13. Hidd el néha jó az a bot ha van 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SzirmosSzisza
Érdekes meccs volt bottal 😄

HTS s3rg1nh00
én mentem egy DM-et,elég érdekes volt...m4a4-el lőttem többször is 82-83as fejeseket,egyszer 96in2-t,talán azt is butították?
ja,és mivel finomabb lett a hitbox,a famas is butult...eddig spraynél elég szépen adta,most folyton lelőnek vele...
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2015.09.17. 21:59:21

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Jim Morrison
Ja elég, garrys modos

sz4bolcs
Ohyeah, Ride the lightning baby, lasszózd be a sokkolóddal.
Először ezt megláttam, azt hittem, hogy nem tudom tovább folytatni a játékot, úgy röhögtem.
Csodálkozom, hogy nem jöttek még a rodeós, csigasétáltatós mémek..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

<#eljen> Egyetértek. Süllyesztőbe a dust 2-vel, a könyökömön jön ki.

Csak hulyultem,kivancsi voltam a reakciókra 😄
Jim Morrison
btw tegnap felmentem community serverre, megnézni milyen 128tick... tök jó kis retake es szeróra csöppentem, nem is tudtam hogy van ilyen 😄

Spészgószt
Lol d2 maga a cs... a birkak 90 % a csak azt ismeri... en mar azt varom mikor teszik a visszavonultak koze... pfajjj de ruhellem barhova mesz d2 d2 d2.... te melyik bolygo cs-jevel probalkozol hogy nem talalod... netan a tort verzio nem adja... XD

Benne van a kezdetek óta.
Dust 2-t mikor rakjákm be? 1.6ban szerettem...
SzirmosSzisza
Amúgy azt olvastam, hogy az armor pen nerfet elfelejtették berakni 😄