9177
-
Gyuszopapa #7200 Vagy csaló,mert akit eddig megnéztem ilyen kiemelkedőt az accountján nem volt szinte csak CS:GO és pár hetes regisztráció plusz gyakorlatilag 10 másodperc alatt végzett a csapatommal egymaga elég gyanús körülmények közt ugyanis az elején szarrá lőttük de hirtelen egyszer csak jött felfelé mint a talajvíz .Kutyából nem lesz szalonna. -
#7199 nem is az a bajom, hogy egy szarfos vagyok, sokkal inkább az, hogy minden meccsen van valaki, aki sokkal erősebb a többinél. most lehet smurf, vagy olyan akit ennyire visszadobott, de aki silverben kezdi a játékot, azt análban baxxák meg -
#7198 2 win, 1 lose, mindig minimum 3. hely, welcome nova 3 -
#7197 És a duke nukem 3d-t megszégyenítő defuse-t pedig eltüntethetnék :D Meg ezek az új pata lépés hangok :D -
#7196 Jobban orulnek ha source2 ra raknak mar at a jatekot.... aztan johetnek az ilyen aprosagok -
#7195 http://blog.counter-strike.net/index.php/2016/01/13475/
lassan jöhetnek a skinek is hozzájuk! -
#7194 Új kesztyűk, jeee -
#7193 loller
ennek angolul, redditen a helye :D -
#7192 -
kisbesi #7191 Oké, köszi. -
#7190 Console commands csgo
Erre keress rá... Consolból tudsz betenni bármit... Botot mapot állíthatod a botok minden paraméterét milyen fegyver milyen szint hány db... Ha az mp_teambalance 0 akkor tudsz 1vs10 bottal is akár... Továbbá beállíthatod a köridőt lóvét... Tehát mindet!!!
De kb mire ide begépelted és várod a választ google 6000 opciót dobott volna "csgo offline bot settings" kb... -
kisbesi #7189 sziasztok.
offilne játékmodhoz lenne pár kérdésem.
Hogyan tudom a botok számát állítani? Sehol nem találom, nem lehet?
Másik, hogy mért csak 3 db pálya van a fegyververseny modban? Oké, hogy minden nem lehet, de például safehouse pályát hogyan tudom betenni? -
Phara #7188 Köszi -
#7187 Mindig a legerősebbhez nézi. -
Phara #7186 Sziasztok!
5-10 éve játszottam CS-vel utoljára,és kérdeznék erről a Matchmaking-ről először.Kettő játékosnál mi alapján oszt be ha én és 1 rutinosabb játékos mennénk?Átlagol?
Utoljára szerkesztette: Phara, 2016.01.06. 21:17:30 -
#7185 és ilyen olcsó??? A CS világa sem a régi már XD -
#7184 Már van kb fél éve! -
#7183 remélem lesz belőle Fade is 200 ezerért XD -
#7182 Látom megvettek kilóra a sok felesleges cuccal. 160 gram az egér az azért nem semmi, rivalom 133 de már ezt is sokkallom.
Az árára kibaszott kíváncsi leszek, de szerintem drága lesz, 30 alatt ne nagyon keressétek :D -
ntex #7181 Ez nagyon komoly, kell egy ilyen -
#7180 nem kell, de mégis :D -
#7179 https://steelseries.com/gaming-mice/rival-700 stattrak egér! -
#7178 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Helló! Nem tudom, hogy itt lehet-e cserélni, mert másik fórumon nem szabad...
Szóval volna egy új cs:go accom, 2-es szintű kb 400-500pont kell a 3. szinthez.. Ebből értetendő, hogy még nem volt rajta mm. (Időm sincs húzni az accot, kedvem se, mert egy rakás kaka lett a csgo, main accal is már fasza serif vagyok, szuprémből úgy, hogy le is töröltem a gépről :D ). Szóval cserélném ezt az accot egy 1.6-os accra, vagy egy 1.6 giftre. Többit privátban. Helló! -
#7177 valszeg azért,mert folyton erősebbek ellen veszítesz és gyengébbek ellen nyersz,így sokkal kevésbé csökken a pontszámod ami alapján besorol a rangba.olvastam egyébként egy durva egyszerűsítést,de nagyon jól szemlélteti a mostani változást,régen:
silver 0-100
nova 100-200
MG-DMG 200-300
LE-GE 300-400
most:
silver 0-150
nova 150-250
MG-DMG 250-350
LE-GE 350-400
gondolom azt is figyelemmel követi az algoritmus ami a pontod számolja,hogy erősebb vagy gyengébb ellenfél ellen nyersz/vesztesz,így lehetnek ilyen érdekes dolgok mint a tiéd (+az sem mind1,ha vesztesz hanyadik vagy a csapatban és hány mvp-d van) -
#7176 Én az elmúlt hetekben csak párat játszottam, idén ma egyet.... sasok voltak mindkét csapatba de szanaszét aláztam minket :( -
#7175 A fő accon de, de akarok egy nova 1 smurföt. Az supreme volt...viszont az életbe nem lesz nova, mert ennél a sas****** nem rak lentebb.... -
#7174 Nem GE vagy? Akkor jó is, hogy nem dob le :D -
#7173 Nekem már rankom sincs hála az időnek...
Kapom is egyből a kérdést állandóan... Mi a rankod? Mi a rankod?... Nincs kekeke... -
#7172 ha nem gond kitöröltem... itt mindenki cheatel. -
#7171 szar a játék ahogy van
sasban 22!!! vereség 3 győzelem és még mindig sas....
semmi nem történt a rangrendszerrel
még mindig ugyanolyan nehéz derankolni, mint azelőtt...
-
#7170 Nem, az összes létező gém topikba berakta mint spam... -
#7169 Én letettem lassan két hónapja, kurvára nem láttam értelmét. Van másik játék is, amivel lehet szórakozni. Majd nyáron visszanézek, hátha változott valami.
Na meg ez a derank-olás is...
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.05. 07:19:08 -
ntex #7168 Megint annyi csaló van a játékban hogy hihetetlen. Az elmúlt napokban nyomtunk haverokkal pár casualt, és szinte nem volt olyan meccs ahol ne lett volna legalább egy csaló. Volt aki ügyesebben/sunyibban csinálta, volt aki tök egyértelműen. Meg voltak azok akik amúgy láthatóan azt se tudták hol vannak a pályán, de olyanokat lőttek hogy hátul esett ki a szemed. Lassan ott tartok hogy végleg abbahagyom ezt a szart.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2016.01.05. 01:15:43 -
#7167 Mindezt egy CS topikban, köszi :D -
#7165 uhh gyerekek nyitottam egy kést :D nincs valami módja, hogy azonnal tradelhető legyen? Úgy felbasznám valami jackpotra :D -
#7164 Hú, mikor még nem voltam ennyire skilles(hhahahahahah), rengeteg ideig tartott elérni a 3. szintet :D főleg a minden héten újrakezdődő boost nélkül -
#7163 Fél napot kb.
#7162: lejjebb toltak mindenkit, gondolom post-vac GE volt és épp csak elérte -
#7162 Tegnap mixeltünk egyet, volt egy srác aki globál volt, de szegényke két rankot esett két meccs alatt... Na ezt hogy. -
#7161 Hiába veszed. sokat kell játszani vele, hogy tudj meccsezni. Spanom is megvette, de sokáig nem tudott, csak pubolni
Utoljára szerkesztette: Sickness, 2016.01.04. 17:52:26 -
#7160 Zsinórban veszítettem supreme smurfon 12-t (direkt). Még mindig lem...