9177
  • SzirmosSzisza
    Kezdődik envy vs navi

" Maps for @natusvincere vs. @TeamEnVyUs: 1. Cobblestone (nV's pick) 2. Train (Na`Vi's pick) 3. Mirage (if needed)"
  • szabii98
    Nem egészséges ez a szívemnek :D
    csak essen ki a fnatic. csak essenek ki.
  • SzirmosSzisza
    Szoros ez az Inferno.
  • SzirmosSzisza

:D
  • szabii98
    Egyébként pont arról beszéltek a szakértők, hogy pronax nélkül nagyon unbalanszolt a fnatic, mert most flusha a vezér, és alapvetően ő és olof a két legerősebb játékos, namármost ha olof kiesik, akkor majdnem mindig bukta a kör. Legalábbis ez volt mirage-on.
  • Jim Morrison
    Ty!
  • szabii98
    Starladder LG-Fnatic
    Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.01.16. 13:42:09
  • Jim Morrison
    Linkeet :$
  • szabii98
    Flusha egy állat. Nem is ember, néha már olyan dolgokat művel.
  • SzirmosSzisza
    https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/40lyu4/starladder_ileague_starseries_xiv_finals_schedule/ http://www.twitch.tv/starladder_cs_en (nem találtam normális infót, azért linkeltem redditet)
  • jetblack
    Én ezt használtam ki és egy srácnak mondtam hogy számolja fel a matiricáimat duplába mivel úgyis mennek iszonyatosan felfele és belement Ninjas in Pyjamas (Holo) | Katowice 2015+Fnatic (Holo) | Katowice 2015 beszámolta duplán :D
  • HTS s3rg1nh00
    ~2x11-et+2,8at invesztáltam,most 23-on és 6,66on áll :))
  • SzirmosSzisza
    A csapat marad. Biztos felmegy amúgy, játékosoké is felment mikor elhagytak egy csapatot, de szerintem annyira nem fog, mint az ibp. Amúgy nem rég néztem, hogy pl katowices matricák is jól megugrottak már.
  • HTS s3rg1nh00
    a Titannál bezár a bazár
    a stickerek árai is kilőttek az égbe,lesz ebből is olyan mint az ibuypowerből hogy 1,5 év után a sima (nem holo,abból egy sincs) sticker 295 juró?
  • SzirmosSzisza
    Akkor te nagyon kifogtad, én most általában ilyen 80 órás tényleg új játékosokat kapok akik 30 kör alatt lőnek 8-at, de griefert még sose kaptam (najó, egyszer, de akkor másik csapatban volt 5-ös stack és vertigon ugráltak lefele), a pofázósokat meg már ignorálom, mert tényleg borzasztó.
  • Dobronski
    1000ora dota2...
  • HTS s3rg1nh00
    jelenteni kell őket aztán majd az overwatcherektől kapnak,én is nézek minden nap vagy 5öt
  • SzirmosSzisza
    Látszik, hogy nem dotáztál!

Amúgy nem vágom mikor van januárban szünet sulikban, de én nem nagyon merek már játszani ilyenkor :D
  • Dobronski
    mai 3 játék
    1.: 2 deranker csak futkározott (még a nevükben is benne volt direkt a derank)
    2.: 2 idióta, futkározott lövöldözött
    3.: 2 retkes orosz ukrán sameshit vééégig pofázott és nem csinált semmit

Még jó, hogy 3an mentünk... mi a faszom lett a communityvel? eddig is tudtam hogy a legrosszabb itt van a league of lesbians után, de az elmúlt 2 hétben lehetetlen játszani

(kala rang, serifről ledobva...)
  • szabii98
    én is:( hihetetlen hogy a döntőben mindig buktak tavaly
    dehát a fnatic az fnatic, elég komoly ellenfél
  • Jim Morrison
    ez olyan mint a foci, papíron jó lehet, de majd úgyis élesben derülnek ki a dolgok :) én már jó kis nip győzelmet várok :)
  • szabii98
    kicsit beszéljünk a csapatokról, nemtudom mi a véleményetek/követitek e
    A NIP-ben Allu helyére megy pyth
    C9ben seangares helyére stewie2k, "újoncként" mutatkozik be, érdekes lehet, shrouddal és freakazoiddal szokott fpl-ezni néha
    elég megosztó a vélemény róla egyébként, sokan előre temetik őket
    A Liquidhez érkezik az ukrán s1mple, az is egy érdekes felállás lesz Hiko-val
    valamint moE bejelentette hogy full-amcsi csapatot szervez, egy IGL-t keres és valami organizationt
    +holnap a SL i-League StarSeries XIV Finals-on egy kínai csapat is ottlesz a többiek közt, ha jól emlékszem erre eddig nem igazán volt példa
  • bosco05 #7218
    Igazából nem volt meg a Rocket League csapat két napig azért mentem újra párat, de jó volt esküszöm :)
  • Roger6
    Nyomjad neki Bosco!
  • bosco05 #7216
    Már DMG :D
  • Jim Morrison
    csak ledobta globalból :/
  • SzirmosSzisza
    Úgy érzem smurf volt :D
  • bosco05 #7213
    Már egyet jöttem fel :D MGE welcome! Lehet kivágok majd egy last hit-et, jump five-seven 1 golyó :D Azért hála égnek LEM alatt nem dob ellent haverok miatt, úgyhogy így nem különösebben zavar, de nem mondhatnám, hogy izzadok, pedig én tényleg nem vagyok egy jó játékos.
  • wannnabeees
    Nem játszottál. Eltolódtak a ponthatárok és kész bumm ennyi. Ezért estél odaáig vissza.
    Olofmeister sem játszott sokáig mm-et és LE-be rakta vissza a rendszer.

Mivel dinamikusan változnak a határok, ezért azok akik "unrankedek" jobban megszívják.
  • SzirmosSzisza

!
  • bosco05 #7210
    Én előtte is ott jártam :) Amikor volt ez a nagy rank up mindenkinél akkor már bőven nem játszottam és azért mert ma hármat toltam lem-supreme ellen és sanszuk nem volt, pedig volt amelyik még többet is látott a játékból mint kellett volna :D
  • Jim Morrison
    En most nagyon sasban nyomulok.... annyi biztos, hogy uj rendszer mellett biztosan nem leszek majd ge a budos eletbe...meg carryzve se :(
    /volt supreme
  • SzirmosSzisza
    "We did initiate a slow shift of the Skill Group boundaries recently, due to an increase in players and a substantial upward drift over time in the skill groups distribution. While this won’t impact the quality of your matches (you are matched based on an underlying rank value and not the visible Skill Group), many players will experience a change in their Skill Group as the distribution returns to a bell curve centered approximately at Gold Nova 4. We also shipped a recent update that will automatically monitor and maintain consistency of the players skill groups distribution. That should eliminate the need to make such disruptive boundary adjustments in the future."

ezt írta Valve, szal ha nem lett volna rankos móka, akkor más ikonod lett volna, de ugyanazokkal játszol (papíron, én pl úgy éreztem könnyebbek a meccsek :D)

Itt van amúgy táblázat féle

• SzirmosSzisza
    Miért aláznád a LEM-eket? A legtöbb SMFC-ből LEM lett, pont ami a szinted volt. El kell felejteni, hogy régen mi voltál, az egy más rang volt.
  • szabii98
    Pontosan, de úgy tűnik nem akarnak rá megoldást találni. Helyette jöhetnek a kesztyű skinek
  • bosco05 #7205
    én sose voltam MG2 :D Első rangom DMG volt x éve azóta párszor lehullottam MGE-re mikor sokszor lecsaltak, de MG2 soha a büdös életbe nem voltam :D Nem gondoltam volna hogy supreme után és 3 win után ide rak :D De rohadt vicces szerintem, a baj csak az, hogy ha megalázom a LEM-eket, meg néha felette is úgy, hogy alig indítom el ezt a szart, akkor mi értelme engem ide visszarakni :) Most ha nem haverokkal megyek hanem esetleg egyedül mit fognak érezni az MG1-MG2-k? Értelme semmi...
  • szabii98
    Nyilván, ez teljesen igaz. A boostolt emberek, mint jómagam is, jól leestek. Igazából nem is lenne olyan nagy probléma ez szerintem, hisz mindenki a helyére kerül..majdnem.. , de 3 win és 1 lose után.. oké oké, nem az számít mennyit nyer az ember deazééé na
  • Micsu
    itteniekre is vonatkozik nyugi :D

Global volt a topik fele, ugyanmár :)
  • Roger6
    Jó, azért tegyük hozzá, hogy szerintem kurva sokan nem voltak azon a rangon, amit a Valve adott nekik. Ezért láttam Supreme-ben is olyanokat, hogy a gyerek azt sem tudta merre van arccal előre. Annyi eszük sem volt, hogy egyedül hazataláljanak.

Ez természetesen nem rád, és nem is az itteni emberekre vonatkozik, csak hogy ne értsük félre egymást.
  • bosco05 #7201
    Mekkora már az új rang rendszer :D Két hónapja nem cs-ztem rang off, visszajövök nyerek hármat zsinórba, végeredmény SMFC-->MG2 :D Valve én így szeretlek :D