Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Hulyeseg az egesz, a steam egy par perc game utan ledobna ha cheater, 14-10be voltunk es kidobta mert annyi report gyult fel. "
Ez úgy nettó baromság ahogy van.
Sok reportolásért nem jár csalás, csak ha az overwatcholó emberkék ezt megítélték. Lehet, hogy pont akkor jött össze a megfelelő OW szavazat és ezért lett kicsapva 14-10nél.
Ha pedig vac bant kapott, akkor mivel ez egy automatizált rendszer, lehet pont 14-10nél ellenőrizte le spanodat és szevasz. Viszont ritka amikor a VAC egyből banol. Úgy van megoldva a rendszer, hogy csak elmenti az adott felhasználóról, hogy csalt és hullámokban szórja ki az embereket.
"A gyerek soha nem csítelt, osztalytarsak voltunk es sokszor lanoztunk, amikor bannoltak epp 3-n gameltunk nalam"
Végig ott ültél a srác mellett otthon amikor játszott? Nem mostról van szó, hanem összességében. Lehet korábban csalt egyedül és szevasz.
Attól hogy ismered x éve még csalhatott, mert ez nem jelent semmit.
2 tényleg ismert esete van annak, hogy az OW-sek hibáztak. Scream és Xantares accánál.
Kétlem hogy spanod akkora istencsászár lenne, hogy ennyire megtévessze az OW-seket. Sokkal valószínűbb, hogy tényleg csalt.
én egyre inkább úgy érzem,nem érdemlem meg az LE-t...annyira szarul lövök hogy elképesztő,az előbb 30 kör alatt jött össze 14 kill,folyton a csapat utolsó 2 helyén tanyázom 😞
a múltkor másik accal mentem MG2ben és a nova4 is alázott a csapatban,azt hittem instant uninstall...
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2015.10.01. 00:18:27
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Régen sokat toltam az 1.5öt és az 1.6ot, de aztán megállt a tudományom. Sok haverom viszont még ezzel is játszik, és azt mondják, hogy a régi verziókkal ellentétben itt pénzért, néha több száz euróért lehet SKINT!!! venni a fegyverekre, mert a játék főkönyvtárából nem tudod cserélgetni, mi több, a fegyverek sebzése végig ugyan az marad. Ez tényleg igaz?? És valaki tényleg fizet eurószázakat azért, hogy ez skint megvegyen amit régen simán be lehetett másolni a csbananaról? 😄 Nem hiszek nekik, ezért kérdezem meg itt.
Lehet hanyagolom ezt a fogadósdit..
Utoljára szerkesztette: ergepard, 2015.09.30. 15:38:16
ezért is utálok fogadni
I met God. She's black
Cs Go Lounge-n szeretnék fogadni,de bármelyik meccshez is próbálok,mondjuk egy olyanra ami 8 óra múlva kezdődik,de mindig azt írja ki,hogy a botok offline-k.Este 10 óra körül is próbáltam,ma délkor,és most is de semmi sem változik..
Erre van valami megoldás vagy csak szimplán szar a rendszer?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
2 hete nulla Bh drop es holnap vege... quany... 😞
Elozo dropom is kimaradt... bazz nekem kethetente resetel ez a keci 😞
Ha a kovetkezo is ilyen fos rendszerbe megy... nem eri meg megvenni... ertelmetlen az a par 10centes szar amiert megy a szarozas... me a kuldik azok kritikan aluli fosok voltak....eddigi legszarabb op
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
másnak nincs ilyen! ma kezdte el csinálni....
Az EIZO valóban jó, de nem éri meg a ráfizetést, ha gamer moncsiról van szó. Elég sok kritikát kapott és nem csak mezei userektől, hanem "profi" játékosoktól is.
n0thing tweet 1#
n0thing tweet 2#
flamie tweet
TaZ és schneider (schneider itt kifejti a véleményét) is kritizálta korábban azokat a moncsikat.
Mellesleg a 240Hz nem valós, csak szoftveres ami messze nem ugyanaz, mint a hardweres 144Hz.
Utoljára szerkesztette: kilinho, 2015.09.25. 21:36:11
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
kilinho: erre rádobni egy kis kajapénzt és már a 240Hz is megvan ^^
ha lenne monitorra 250k m akkor meg ilyet vennék 😞 na de ezzel vonuljunk át monitorok topikba.
http://www.arukereso.hu/monitor-c3126/benq/xl2411z-p218739514/ - ez pedig a "legolcsóbb" BenQ 144hz-s moncsi.
Van még itt AOC, Viewsonic és ASUS. Előbbikettővel nincs tapasztalatom, utóbbi ára meg a G-SYNC technológiával csúnyán drágult.
Lényeg a lényeg, ha gamer moncsi akkor: BenQ
kész végem, ebből fognak a legtöbbet eladni
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
Cat, én ezért kerestem magamnak nagy CRT-t. Volt 1-2 hónap mire találtam 21"-ost eladót, de nem bántam meg. LAN-ra már nem kell cipelnem, engem nem zavar a 4:3, és akár 160hz-ezhetnék is, ha nem félnék, hogy megsütöm 😊 Így marad a 140hz, 4ezer forintért. 😊
#6712: legtöbb eventen BENQ monitorok vannak, sztem azok nem lehetnek rosszak és kb 100k körül vannak
Monitort akarok karacsonykor ujitani, de hogy kepeket photoshoppolni es jatszani is jo legyen rajta, mindezt 100k ert sajnos lehetetlennek tunik 😞
Nem bannam ha a valaszt a monitorok topikban kapnam 😊
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.09.25. 08:57:20
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én nem tudnék 100 alá menni, soha. Mikor anno gozás kezdetén bedöglött a 75hz-es LCD-m, és vissza raktam az ősrégi 17"-os crt-t, 120hz-el, azt hittem el élvezek. 😊
Én is kis sensin tolom (1000hz, 1.1sens, 400dpi), de a 455mm-es pad is kevés ehez, 180azni nem a legkellemesebb így. Elképzelni nem tudom, hogy te mit művelsz, ha épp hátba akarnak lőni 😊 De! Ha neked ez így kényelmes, nem okoz gondot, akkor az úgy jó. Én azért jöttem le ennyire, mert másképp fosul lőttem, nem stabilan. De ha tudtam volna a régi sensimmel (az kereken 360fok volt a padon), akkor mai napig azt erőltetném, mert sztem a perfect sensi az, ha az ember 1 fél padon pont hátra tud nézni. 😊
Dpi-hez! Egyes egerekben pl. az 500dpi az, ami dedikált. Lásd., a logitech g100s. Na azt azon kell használni, vagy 1000-en pl.