Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Próbálom felvenni a fonalat a CS:GO-ban. Anno 99-04 között játszottam elég aktívan, de a munka, család, gyerekek hármas nullára redukálta játékos időt. Most pár barát hatására ismét elkezdtem, és nagyon tetszik. Egy 60 óra alatt meglett a Kala, de máris sikerült kiábrándulni az MM-ből. Előfizettem ESEA-ra, remélem lesz haszna 😊
wannnabeees
Ideje hogy valaki reagáljon erre:

"Hulyeseg az egesz, a steam egy par perc game utan ledobna ha cheater, 14-10be voltunk es kidobta mert annyi report gyult fel. "
Ez úgy nettó baromság ahogy van.
Sok reportolásért nem jár csalás, csak ha az overwatcholó emberkék ezt megítélték. Lehet, hogy pont akkor jött össze a megfelelő OW szavazat és ezért lett kicsapva 14-10nél.
Ha pedig vac bant kapott, akkor mivel ez egy automatizált rendszer, lehet pont 14-10nél ellenőrizte le spanodat és szevasz. Viszont ritka amikor a VAC egyből banol. Úgy van megoldva a rendszer, hogy csak elmenti az adott felhasználóról, hogy csalt és hullámokban szórja ki az embereket.

"A gyerek soha nem csítelt, osztalytarsak voltunk es sokszor lanoztunk, amikor bannoltak epp 3-n gameltunk nalam"
Végig ott ültél a srác mellett otthon amikor játszott? Nem mostról van szó, hanem összességében. Lehet korábban csalt egyedül és szevasz.
Attól hogy ismered x éve még csalhatott, mert ez nem jelent semmit.

2 tényleg ismert esete van annak, hogy az OW-sek hibáztak. Scream és Xantares accánál.
Kétlem hogy spanod akkora istencsászár lenne, hogy ennyire megtévessze az OW-seket. Sokkal valószínűbb, hogy tényleg csalt.
w77d
igen, egy factory new souvenir dragon lore majdnem 2000 eurót kóstál...

HTS s3rg1nh00
😄D
én egyre inkább úgy érzem,nem érdemlem meg az LE-t...annyira szarul lövök hogy elképesztő,az előbb 30 kör alatt jött össze 14 kill,folyton a csapat utolsó 2 helyén tanyázom 😞
a múltkor másik accal mentem MG2ben és a nova4 is alázott a csapatban,azt hittem instant uninstall...
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2015.10.01. 00:18:27

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

HTS s3rg1nh00
sőt,az awp dragon lore vagy nagyon ritka kés skinek (pl.100% fade) euró ezrekért is mennek,mivel ha jól emlékszem steam marketen 400€ a felső korlát.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

SzirmosSzisza
Mindenki így játszik, de overwatch nagyon ritkán téved és akkor is csak ScreaM és társai esetén 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Spészgószt
A csgo file konyvtara szent dolog... skinek bemasolasa tiltva van... a szerverek pure1 modban mennek... nem engedik a custom file-ket... foleg hogy a skineket kemeny valutaert lehet venni... regen aze eleg kemenyen lehetett neon skinekkel "csalni"... kilometerrol latszott egy virito piros terror vagy egy vilagoskek ct... 😊)) na itt nincs ilyen... no custom skin... vegyel ... a CSGo mar a penztarcarol szol...

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

foxpal
Hulyeseg az egesz, a steam egy par perc game utan ledobna ha cheater, 14-10be voltunk es kidobta mert annyi report gyult fel. Sok a boostolt ranku gyerek nem nezi jo szemmel es egybol reportolnak teammel, mert nem tudnak ugy jatszani. A gyerek soha nem csítelt, osztalytarsak voltunk es sokszor lanoztunk, amikor bannoltak epp 3-n gameltunk nalam, cc-hez minimum fules es ts kell, mi igy jatszunk es ha a developer ezt nem veszi le akkor ezek egy esl meccsetse lattak....

Mr_no_NaMe
Sziasztok!

Régen sokat toltam az 1.5öt és az 1.6ot, de aztán megállt a tudományom. Sok haverom viszont még ezzel is játszik, és azt mondják, hogy a régi verziókkal ellentétben itt pénzért, néha több száz euróért lehet SKINT!!! venni a fegyverekre, mert a játék főkönyvtárából nem tudod cserélgetni, mi több, a fegyverek sebzése végig ugyan az marad. Ez tényleg igaz?? És valaki tényleg fizet eurószázakat azért, hogy ez skint megvegyen amit régen simán be lehetett másolni a csbananaról? 😄 Nem hiszek nekik, ezért kérdezem meg itt.
SzirmosSzisza
Nekik kell pedig írni. De nagyon ritkán ítélnek tévesen.

foxpal
Hogy lehet levetetni? supportok nem valaszlnak

Hát nem nagyon akar beválni :/
Lehet hanyagolom ezt a fogadósdit..
Utoljára szerkesztette: ergepard, 2015.09.30. 15:38:16
szabii98
szpemmelni kell a place bet gombot, egyszer majd működni fog
ezért is utálok fogadni

I met God. She's black

Sziasztok!
Cs Go Lounge-n szeretnék fogadni,de bármelyik meccshez is próbálok,mondjuk egy olyanra ami 8 óra múlva kezdődik,de mindig azt írja ki,hogy a botok offline-k.Este 10 óra körül is próbáltam,ma délkor,és most is de semmi sem változik..
Erre van valami megoldás vagy csak szimplán szar a rendszer?
gamebant le lehet vetetni, vacbant nem, mert akkor használt valami progit

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

foxpal
Egyik haverom bannoltak cheatert(developer bann), sas2, a srac soha nem csítelelt codos volt a gyerek, kapott csét, beletanult és tegnap 14-10nel kidobta, most mi a retket lehet ezzel csinalni? sok low nezi az overwatchot, azt se tudjak h ts-zunk és az infora rámondja h csít... Supportok nemertenek ehhez?

Spészgószt
Most nem lesz op hosszabbitas... ???
2 hete nulla Bh drop es holnap vege... quany... 😞
Elozo dropom is kimaradt... bazz nekem kethetente resetel ez a keci 😞
Ha a kovetkezo is ilyen fos rendszerbe megy... nem eri meg megvenni... ertelmetlen az a par 10centes szar amiert megy a szarozas... me a kuldik azok kritikan aluli fosok voltak....eddigi legszarabb op

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
GIF.be vesszük fel....<#idiota>

Metalmilitiakid
Köszi! Viszont akkor külön fel kell először vennem 😞

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SzirmosSzisza
gfy csinál a videóból magától

Metalmilitiakid
Ti mivel csináltak gif et a demókból ? Látom sokszor, hogy gif be van összevágva a highlight.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Spészgószt
Thx... kozbe meglett a problem is... regi mapokat masoltam be es pure 1 el kikurt...

Dency
Csórtam a humoros és aranyos képek c. topikból 😄

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Valakinek van kedve egy Nova 1-es kezdő bénával játszani?
Akinek igen az felvehet steamen .
LINK
Jim Morrison
HBD!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
gg 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

sz4bolcs
Amikor felkerülsz global elite-be 😄
Utoljára szerkesztette: sz4bolcs, 2015.09.27. 11:22:49

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Console nem ír semmit?
Spészgószt
wattafakk! ma alig tudok szerverre belépni kikúr rögtön az első enternél.... csatlakozik és a chose team előtt kikúr main menübe....
másnak nincs ilyen! ma kezdte el csinálni....

SzirmosSzisza
Nop.

wannnabeees
már ne vedd meg, majd a következőt
attiGT
ezt az operation bloodhound cuccost megéri megvenni? csak nemrég kezdtem el játszani, a használt fegyvereim közül csak a silenced m4hez van skinem.

sz4bolcs
happpppyyyyyyyyyyyyyy

Csak a G-SYNC miatt kifizetni +60-80 ezerrel többet meg nem éri meg, főleg egy mezei gamernek nem.
Nem vagyok jártas erre, nem találtam meg a topicot. Ide is csak a b05co flémek miatt kezdtem felnézegetni 😄

Az EIZO valóban jó, de nem éri meg a ráfizetést, ha gamer moncsiról van szó. Elég sok kritikát kapott és nem csak mezei userektől, hanem "profi" játékosoktól is.

n0thing tweet 1#
n0thing tweet 2#
flamie tweet

TaZ és schneider (schneider itt kifejti a véleményét) is kritizálta korábban azokat a moncsikat.

Mellesleg a 240Hz nem valós, csak szoftveres ami messze nem ugyanaz, mint a hardweres 144Hz.
Utoljára szerkesztette: kilinho, 2015.09.25. 21:36:11
a szemét (:

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

SzirmosSzisza

Jim Morrison
aláíróm az tényleg jó 😄

kilinho: erre rádobni egy kis kajapénzt és már a 240Hz is megvan ^^
ha lenne monitorra 250k m akkor meg ilyet vennék 😞 na de ezzel vonuljunk át monitorok topikba.

SzirmosSzisza

http://www.arukereso.hu/monitor-c3126/acer/gn246hlbbid-p228706257/ - ezek vannak ICL-en is, számomra kellemes csalódás volt.

http://www.arukereso.hu/monitor-c3126/benq/xl2411z-p218739514/ - ez pedig a "legolcsóbb" BenQ 144hz-s moncsi.

Van még itt AOC, Viewsonic és ASUS. Előbbikettővel nincs tapasztalatom, utóbbi ára meg a G-SYNC technológiával csúnyán drágult.

Lényeg a lényeg, ha gamer moncsi akkor: BenQ
Jim Morrison

Én nem tudom, nem is nézelődtem az LCD-k terén, mert számomra nem megfizethető 😊

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

Most vetted? 😊 Ha igen, akkor tessék, de gyorsan! 😄

Cat, én ezért kerestem magamnak nagy CRT-t. Volt 1-2 hónap mire találtam 21"-ost eladót, de nem bántam meg. LAN-ra már nem kell cipelnem, engem nem zavar a 4:3, és akár 160hz-ezhetnék is, ha nem félnék, hogy megsütöm 😊 Így marad a 140hz, 4ezer forintért. 😊

sz4bolcs
:AS😄AS😄:ASD:AS😄AS: Ez wickedsick.

SzirmosSzisza
Marha drágák még (számomra) a 120/144 Hz monitorok az a baj :s

#6712: legtöbb eventen BENQ monitorok vannak, sztem azok nem lehetnek rosszak és kb 100k körül vannak

Jim Morrison
És ezek pontosan milyenntipusu monitorok lenmenek, csak hogy feltegyem oket a listamra 😊
Monitort akarok karacsonykor ujitani, de hogy kepeket photoshoppolni es jatszani is jo legyen rajta, mindezt 100k ert sajnos lehetetlennek tunik 😞

Nem bannam ha a valaszt a monitorok topikban kapnam 😊
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.09.25. 08:57:20

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most akkor élve ássam el magam?
Na akkor beszakértek én is... Aki a mai napon 120hz alá adja, az ássa el magát😊 Ég és föld a különbség, hal barátom most váltott 144hz-re, a fragek száma bőségesen emelkedett, én látom, hogy a reakció ideje mennyivel jobb, hogy mindenre jobban reagál, eddig, mint aki 120kiló nyugtatóval ült le játszani, úgy nézett ki számomra...

Én nem tudnék 100 alá menni, soha. Mikor anno gozás kezdetén bedöglött a 75hz-es LCD-m, és vissza raktam az ősrégi 17"-os crt-t, 120hz-el, azt hittem el élvezek. 😊

Kicsit alacsonynak érzem a padhoz viszonyítva. Sőt, igazából amúgyis kicsi 😄

Én is kis sensin tolom (1000hz, 1.1sens, 400dpi), de a 455mm-es pad is kevés ehez, 180azni nem a legkellemesebb így. Elképzelni nem tudom, hogy te mit művelsz, ha épp hátba akarnak lőni 😊 De! Ha neked ez így kényelmes, nem okoz gondot, akkor az úgy jó. Én azért jöttem le ennyire, mert másképp fosul lőttem, nem stabilan. De ha tudtam volna a régi sensimmel (az kereken 360fok volt a padon), akkor mai napig azt erőltetném, mert sztem a perfect sensi az, ha az ember 1 fél padon pont hátra tud nézni. 😊

Dpi-hez! Egyes egerekben pl. az 500dpi az, ami dedikált. Lásd., a logitech g100s. Na azt azon kell használni, vagy 1000-en pl.