9177
-
#7320 Report ér bármit is kick ellen? -
Lebowski #7319 Értem én, hogy erre van a report, de úgy tudtam, hogy az csak többszöri rep. után lép életbe, hogy az ilyen kis pelyhespöcsűek miatti reportokat ne kelljen már átnyálazni. -
#7318 Igen, de érdemes hozzávenni a shieldet és akkor +300 Forint és biztos nem vágnak át. (még így is jóval olcsóbb) -
#7317 köszi, ezt a g2a-t nem ismerem, ha itt megveszem a játékot kapok valami kulcsot amivel steamről letudom tölteni? -
#7316 Market ban? Ez nekem új... Csomó griefes 1 hét MM offos banról hallottam már. -
#7315 griefeingre csak 1 hetes market ban jár,ez a legidegtépőbb az egészben... -
#7314 A report erre van :) -
Micsu #7313 győzelmet megkapod úgyhogy szarj rá -
Lebowski #7312 Mit lehet olankor csinálni, ha kapok egy 4es premadet, ami cincogó kis gecikből áll, majd közli velem, ha nem dobom a wp-t akkor kick lesz. Persze nem dobtam neki a wpt, ők kétszer direkt belém lőnek randomra wpvel később. 14-1el fordulunk (mirage) ct oldalon lövök két hs-t, egy felest majd kikickelnek. le tudom valahogy szedni a demot? mert nagyon szívesen küldeném el a valve-nek, hogy ugyan erre griefing ban jár de úgy mint a huzat. vagy csak simán agyfelbaszva hagyjam a picsába az egészet? -
#7311 Át kell még szokni erre is, eddig úgy toltam, hogy nem mozgattam egyáltalán a kezem, csak csuklóból, de meg kell szokni, hogy az nem megy. (meg ahhoz kéne még nagyobb egérpad :D) -
#7310 csak gyere szépen lefelé,az 1800 cpi még mindig majdnem 2x olyan magas,mint optimális lenne :)
[email protected]
lásd itt -
#7309 Azt elhiszem, mm ben probald ott nincs fastspawn, van ido pihenni :D -
#7308 Leszedtem 2.9@1600-ról 4@450-re az érzékenységet, 2 arms race után már fáj is a kezem ... :D -
#7307 olyan ninjat benyaltunk... 3v1, dust2 a, én rámpán voltam (awp + p250), egyik társam long, másik meg elment shorton... végén ninjából jött ki az ember, plant két láda között volt, és a füstben fogalmam se volt hogy merre. ct t néztem mire odaértem már be is húzta... -
#7306 sokáig tartott... -
#7305 Nem úgy néz ki, pedig kéne 4. szint a vörös csillag miatt :D -
#7304 Csak a ST Kevlar szett után jön majd. -
#7303 Új Operation már nem jön soha? -
#7302 2110 ft
-
#7301 köszi a választ cya on the battlefield -
#7300 Ja és olyankor szaporodnak el a Cheaterek is, azt is tedd hozzá. :) -
#7299 2-3 éve még voltak free weekendek, viszont azóta sokszor lemegy pár euróra az ára (és nem is emlékszem free weekendre mostanában) - figyelni kell és akkor tök olcsón hozzá lehet jutni :) -
#7298 Halli srácok, sosem CS-ztem még de kezdek kedvet akpni hozzá, nincs valami trial, pár nap ingyen kipróbálni mielött megvenném? -
ntex #7297 Pont ezért hagytam fel én is a fogadással. Nem lehet már biztosra fogadni egy csapatra sem, jóval többet buktam vele mint nyertem -
#7296 tegnap a tuti NiP tippem úgy elvitte minden nagy skinem, mint az állat :D :D
szerencsétlenek egy mapot nemtudtak lehozni -
#7295 Pixelfire újra mirageon lép fel
inkább nem is nézem :D -
#7294 75 Fele azt mondtam oké én már túl álmos vagyok nem nézem tovább. Amúgy kommentátorok találtak egy tweet-et ami azt mondta hogy a srác elment 14-4-nél edzőterembe mire visszajött még ment a meccs és nem hitte el amit lát. -
Norbertboy #7293 Sziasztok!
Ingyenes multigaming ts-t ajánlok nektek, klánoknak, spontán csapat játékhoz.
http://vhk.pw/ -
#7292 jjaja mákja is volt hogy wallbang nem ölte meg -
#7291 79. körben behúzta a PixelFire!!! -
#7290 Az a noscope flashtől megnyerte nekik. -
#7289 35-35... hogy a tobbi mapot nem nezem majd az fix :D -
#7288 30-30, meg mindig mmirage elso map -
#7287 dendd vs pixelfire
mmirage 20-20 -
#7286 Ez a megkötés még a szintek előtt volt (kb fél éve rakták bele, előtte nem volt). -
#7285 Kemény ez az új bug :DD
Utoljára szerkesztette: Dency, 2016.01.29. 17:14:30 -
Piko888 #7284 Az ok, hogy 3-as szintig ne mehessenek versengőre, de hogy utána ilyeneket dobál az fura. -
#7283 Nem is rád értettem. De pont ezért, 3as levelig casualozni kell, hogy mehess competetive-re, aztán 5 nap múlva lesz leghamarabb limit mentes a competetive. Legalábbis, valami ilyesmi volt az elképzelés -
Piko888 #7282 Miért is? Nem csaltam! Nyertünk 2 játékot és ennyi. Haver is megkapta ugyanúgy, ő sem csinált semmit. -
#7281 Talán elveszi a kedvét kicsit a smurfösöknek és a csalóknak(nem)