9177
  • SzirmosSzisza
    Report ér bármit is kick ellen?
  • Lebowski
    Értem én, hogy erre van a report, de úgy tudtam, hogy az csak többszöri rep. után lép életbe, hogy az ilyen kis pelyhespöcsűek miatti reportokat ne kelljen már átnyálazni.
  • SzirmosSzisza
    Igen, de érdemes hozzávenni a shieldet és akkor +300 Forint és biztos nem vágnak át. (még így is jóval olcsóbb)
  • Jani Hun
    köszi, ezt a g2a-t nem ismerem, ha itt megveszem a játékot kapok valami kulcsot amivel steamről letudom tölteni?
  • bosco05 #7316
    Market ban? Ez nekem új... Csomó griefes 1 hét MM offos banról hallottam már.
  • HTS s3rg1nh00
    griefeingre csak 1 hetes market ban jár,ez a legidegtépőbb az egészben...
  • bosco05 #7314
    A report erre van :)
  • Micsu
    győzelmet megkapod úgyhogy szarj rá
  • Lebowski
    Mit lehet olankor csinálni, ha kapok egy 4es premadet, ami cincogó kis gecikből áll, majd közli velem, ha nem dobom a wp-t akkor kick lesz. Persze nem dobtam neki a wpt, ők kétszer direkt belém lőnek randomra wpvel később. 14-1el fordulunk (mirage) ct oldalon lövök két hs-t, egy felest majd kikickelnek. le tudom valahogy szedni a demot? mert nagyon szívesen küldeném el a valve-nek, hogy ugyan erre griefing ban jár de úgy mint a huzat. vagy csak simán agyfelbaszva hagyjam a picsába az egészet?
  • SzirmosSzisza
    Át kell még szokni erre is, eddig úgy toltam, hogy nem mozgattam egyáltalán a kezem, csak csuklóból, de meg kell szokni, hogy az nem megy. (meg ahhoz kéne még nagyobb egérpad :D)
  • HTS s3rg1nh00
    csak gyere szépen lefelé,az 1800 cpi még mindig majdnem 2x olyan magas,mint optimális lenne :)
    [email protected]
    lásd itt
  • Jim Morrison
    Azt elhiszem, mm ben probald ott nincs fastspawn, van ido pihenni :D
  • SzirmosSzisza
    Leszedtem 2.9@1600-ról 4@450-re az érzékenységet, 2 arms race után már fáj is a kezem ... :D
  • Jim Morrison
    olyan ninjat benyaltunk... 3v1, dust2 a, én rámpán voltam (awp + p250), egyik társam long, másik meg elment shorton... végén ninjából jött ki az ember, plant két láda között volt, és a füstben fogalmam se volt hogy merre. ct t néztem mire odaértem már be is húzta...
  • SzirmosSzisza
    sokáig tartott...
  • SzirmosSzisza
    Nem úgy néz ki, pedig kéne 4. szint a vörös csillag miatt :D
  • Metalmilitiakid
    Csak a ST Kevlar szett után jön majd.
  • lalakov
    Új Operation már nem jön soha?
  • wannnabeees
    2110 ft
  • Jani Hun
    köszi a választ cya on the battlefield
  • Dency
    Ja és olyankor szaporodnak el a Cheaterek is, azt is tedd hozzá. :)
  • Jim Morrison
    2-3 éve még voltak free weekendek, viszont azóta sokszor lemegy pár euróra az ára (és nem is emlékszem free weekendre mostanában) - figyelni kell és akkor tök olcsón hozzá lehet jutni :)
  • Jani Hun
    Halli srácok, sosem CS-ztem még de kezdek kedvet akpni hozzá, nincs valami trial, pár nap ingyen kipróbálni mielött megvenném?
  • ntex
    Pont ezért hagytam fel én is a fogadással. Nem lehet már biztosra fogadni egy csapatra sem, jóval többet buktam vele mint nyertem
  • szabii98
    tegnap a tuti NiP tippem úgy elvitte minden nagy skinem, mint az állat :D :D
    szerencsétlenek egy mapot nemtudtak lehozni
  • Jim Morrison
    Pixelfire újra mirageon lép fel
    inkább nem is nézem :D
  • jetblack
    75 Fele azt mondtam oké én már túl álmos vagyok nem nézem tovább. Amúgy kommentátorok találtak egy tweet-et ami azt mondta hogy a srác elment 14-4-nél edzőterembe mire visszajött még ment a meccs és nem hitte el amit lát.
  • Norbertboy
    Sziasztok!

Ingyenes multigaming ts-t ajánlok nektek, klánoknak, spontán csapat játékhoz.

http://vhk.pw/
  • Jim Morrison
    jjaja mákja is volt hogy wallbang nem ölte meg
  • Jim Morrison
    79. körben behúzta a PixelFire!!!
  • SzirmosSzisza
    Az a noscope flashtől megnyerte nekik.
  • Jim Morrison
    35-35... hogy a tobbi mapot nem nezem majd az fix :D
  • Jim Morrison
    30-30, meg mindig mmirage elso map
  • Jim Morrison
    dendd vs pixelfire
    mmirage 20-20
  • SzirmosSzisza
    Ez a megkötés még a szintek előtt volt (kb fél éve rakták bele, előtte nem volt).
  • Dency
    Kemény ez az új bug :DD

Utoljára szerkesztette: Dency, 2016.01.29. 17:14:30
  • Piko888
    Az ok, hogy 3-as szintig ne mehessenek versengőre, de hogy utána ilyeneket dobál az fura.
  • szabii98
    Nem is rád értettem. De pont ezért, 3as levelig casualozni kell, hogy mehess competetive-re, aztán 5 nap múlva lesz leghamarabb limit mentes a competetive. Legalábbis, valami ilyesmi volt az elképzelés
  • Piko888
    Miért is? Nem csaltam! Nyertünk 2 játékot és ennyi. Haver is megkapta ugyanúgy, ő sem csinált semmit.
  • szabii98
    Talán elveszi a kedvét kicsit a smurfösöknek és a csalóknak(nem)