Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az vótam. XD

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

road 2 ge a smurfön, www.twitch.tv/nw_csgo

botozás nem vót, lehet zéró leszek. 😊

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

Roger6
Helyes-helyes, csak így tovább! <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

foxpal
Íme, itt az első késem, pénzből vettem, augusztus eleje óta feküdtem rá komolyan a trédelésre.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=538989138
117 euro volt, 130-140t er

SzirmosSzisza
marha jó videó

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Metalmilitiakid
Nekem is sokszor volt ez, hogy seriffként nagyobb rangúak voltak, de a call okat nem tudták, meg semmit. Sajnos hígul a popszakma 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Roger6
<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Gyakorlok épp BOT-ok ellen, stream is on, akit érdekel lessék be! 😊 Link felül, > ENVE <

Roger6
A másik 5 meccsen is szerver első voltam, talán egyetlen meccs volt, amikor 2-3 pontra megközelített valaki. De mondom, én nem nagyon szoktam MM-ezni, láthatod, hogy alig van meccsem. De én eddig ezt nem figyeltem meg, amit írtál.

SzirmosSzisza
Az a baj, hogy 1 meccsen szétlősz mindenkit, a következőn meg fordítva. Legalábbis MGE-n ez van nálam. Nagyon ritka a szoros meccs.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Roger6
Ugyanúgy sherif volt mindenki, de amúgy azt sem tudták merre állnak arccal előre. Régen azt hittem, hogy ez a rang már jelent valamit, de most, hogy benne vagyok, és látom mennyi idióta mászkál ilyen ranggal egyre inkább égőnek tartom, hogy csak ezen a szinten vagyok.

HTS s3rg1nh00
respect,ma végre én is toltam egy szépet...más kérdés,hogy 4 meccsen ennyi említésre méltóra futotta...
(és kurva fakók a színek,szóval ha van valami tippetek mivel konvertáljam az uncompressed avit,szívesen veszem)
https://www.youtube.com/watch?v=b88affPWD8I

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Jim Morrison
mondjuk azt megnézném, hogy a többieknek milyen rangja volt, de a 48kill az 48kill, szép teljesítmény!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Roger6
Nem vagyok nagy MM mester, de hétvégén toltam egyhuzamban 6 meccset, 5 win, 1 döntetlen. Egész jól ment, lehet többet fogok MM-ezni, mert ennél a rangnál gyanítom többre vagyok képes.

Gyakorlok épp BOT-ok ellen, stream is on, akit érdekel lessék be! 😊 Link felül, > ENVE <

SzirmosSzisza

sz4bolcs
😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

HTS s3rg1nh00
ja,biztonsági okból 1 hét a market tiltás

Roger6
Nem fog, asszem van átfutási idő, pár nap.

foxpal
Hali, ma toltottem fel 50 eurot, ezek utan nembirok marketen eladni dolgokat, ez meg ma mukodni fog nekem?

Hali,40 euróból mit vegyek?Tradelném tovább,csak egy kis hasznot is szeretnék.
azok nem akk 😛

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

SzirmosSzisza
Majd ha elérek valami szimmetrikus rangot 😄 (nem tudom Valve-nál mit szívnak, de eléggé vicces, hogy hogy el van csúszva a 2 AK)

HTS s3rg1nh00
😄D már csak 1 win az overwatchhoz,amúgy meg updatelhetnéd fórumon a rankod 😄

SzirmosSzisza
Újra sas <#idiota>
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.10.13. 00:14:06

Hali,még új vagyok a tradelés világában,ezeket jackpoton nyertem,szerintetek mire érné meg cserélni?
http://steamcommunity.com/id/ergepard/inventory/#730
sz4bolcs
Én is így tolom, ha húgom netezik, átmegyek mobilnetre, teljesen jól megy vele.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Mondanám, hogy igen, buta vagy, mert lehet, de amíg a saját szemememmel nem láttam, én se hittem volna. De lehet. Sőt, globál elite 2 accon vele. 😊 Nagyon nem mind1, milyen mobilnet az, az enyém 60ms-el van magyar serverre, és full instabil, az övé meg látod, stockholmba nyomja a ~70ms-t, ráadásul elég stabilan. A csgo netkód amúgy is elég korrekt ilyen téren, amíg stabil a ping, és nem ugrál le-fel, addig nagyjából akár 150ig simán lehet játszogatni. Én 130ms-el cevoztam az amcsikkal, és bár gecire fura volt, simán játszható volt. Idegesített, mert szokatlan volt, de ha 1 hetet úgy kéne játszanom, valszeg már fel sem tünne.
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.10.12. 02:44:41

Ismerek valakit, akinek, ha a t-online nete elkezd lagolni, átmegy szépen mobilntetre, és vígan szaladgál 60ms-el ott, ahol nekem van 40-50, a upc-vel. Please, ha normális helyen laksz, normális szolgáltatással, akkor a csgo netkódja simán lazán elvan mobilnettel. 😊

w77d
adtam a srácoknak egy 120 dollárt, úgyis elbuknám csak XD

szabii98
nem csak neked tűnt fel 😄

I met God. She's black

Dency
Fuck, az előbb s1mple-el összedobott a hellraisersből 😄 Cirka 2000 nézővel.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tegnapi-mai VR stream alatt azon gondolkodtam hogy honnan ismerős a neved, de már rájöttem.....😄
w77d
kiszoptak a svédek, buktam az összes jó skinemet 😄 én ezt már újra nem építem, az tuti, marad a skin nélküli kizárólag a játékra koncentráló style.

Dency
Public. Mert én bérelek tőlük már pár hónapja szervert, de vannak gondok. Pl: webtárhely nem szokott elérhető lenni, így nem jön be semmi. VAlamikor az FTP része se jó. Ez most volt: a szerver utoljára 4 napig elérhetetlen volt, állítólag a valve update miatt, de érdekes volt hogy más hoszting ment. Múltkor állítólag a skins- plugin miatt tiltotta le a szervert a valve, én szerómon nem volt semmi ilyesmi, de aki az adott IP-n volt annnak mindenkinek elérhetetlen lett a szervere. Szóval sok itt az érdekes dolog, ezért kérdeztem hogy más nincs felháborodva ezen?

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Jim Morrison
O.o

whataboutlel: Sajnos fogalmam sincs, hogy miért történik ez nálad, lehet amikor kill információt küldd a szerver neked, az annyit jelent, hogy több információt küldd el a kliensednek, ami viszont meg már túl sok lehet a lassított netednek. Sajnos ez csak egy tipp, megoldást erre meg tényleg nem tudok mondani.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

"Egyébiránt, csak reménykedtem, hogy hátha, miért is ne, valaki tud valamit, és "hátha létezik isten", stb..."
Csak gondoltam hogy ha már rendelkezem internethozzáféréssel, és létezik egy ilyen fórum, akkor megkérdezem mert nemveszíthetek vele semmit...
Ennél egyszerűbben már nemtudom leírni, neharagudj...
Spészgószt
Muszáj vagyok megkérdezni...
Mit vártál vagy mire gondoltál , milyen elképzelésed volt megoldás gyanánt????
de most őszintén... !!!! Milyen megoldást kerestél a fórumokon???
Tényleg nem kötekedni akarok csak próbálom megérteni a logikádat!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Köszönöm a válaszokat...
Igen, azért használok mobilnetet mert az tök jó poén, és nem élvezem ha egy filmet pár perc alatt letöltök, vagy ha gond nélkül cs-zhetek 😄
Sajnos csak mobilnetet tudok használni, pedig ez még többe kerül mint ha lenne egy normális netem...
Egyébiránt, csak reménykedtem, hogy hátha, miért is ne, valaki tud valamit, és "hátha létezik isten", stb...
Spészgószt
hááát bármennyire is függő lennék akkor se kínoznám magam mobilnettel.... bazze...én már akkor is idegbeteg vagyok ha megy valami mobilrádió a háttérben és a hitregek 10% elvész a picsába...lövök, de minek...mintha vaktöltény lenne...persze én úgy látom hogy full jól fut a játék...mint ahogy ő is azt látja hogy dejómegy a game...aztán halál után (ami kb 10 mp futkározás után beis követjezik mert lelőni senkit nem tud a fos net miatt) meg bufferel másodperceket a CS...most kb mit vársz ettől...hitreg kb 10% ami a te gépedről eljut a szerverhez.... 😄DDD
lekorlátozott mobilnetem....báz...inkább botoznék....

de cáfoljatok meg....
halottnak a csók....
mit vársza fórumoktól csodát???? lekorlátozzák a mobilneted...és hátha lesz valami console parancs vagy 3rd party progi amivel hiperneted lesz pikk pakk... és 100% on fut a netes lövölde.... 😄DDDD
nem értem...de lehet csak én vagyok túl szűk látókörű és über jól lehet amúgy mobilneten cszni.... <#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.10.11. 12:13:48

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Jim Morrison
gondolom jó oka van annak, hogy mobilneten játszik... valahogy számítottam, hogy ez lesz az első "tanács".
Nekem tippem sincs...

Spészgószt
VEGYÉL RENDES NETET...OMG... mobilneten meg wifin játszani... agyhalál!!!
<#banplz>
bazze ha van egy trabantom, amiből kifogy a benzin, nem fogok fórumokat olvasni, hogy hogy lehet 200al menni trabantal..... KB ezt csinálod most....
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.10.11. 12:06:37

Sziasztok!
Tegnap előtt lejárt a mobilnetem, és belassították. (Elérte az X Adatforgalmat ebben a számlázási ciklusban)
És így amikor tolom, a haláloknál epi lagg van... De komolyan, egészen addig jó, látok mindenkit jól mozogni, minden zökkenőmentes, de amikor valaki meghal, és fent kikell írnia, egyszerűen epi lagg pár másodpercig... Utána megint jó, de így élvezhetetlenné teszi a játékot, na meg játszhatatlanná.
Tegnap egésznap forumokat olvastam, de egyszerűen nem találtam semmi használhatót.
Szóval.... Esetleg nincs valakinek némi ötlete? Nagyon hálás lennék, ha müködésre tudnám bírni 😄
Köszönöm előre is!
*utobbira

Off: a mobil sg-n direkt nincs szerkesztes gomb?
Milyen celra? War szerver vagy public? Elobbire CKRAS vagy Verygames, utobbi meg tokeletes magyar host.
Facek
yaaay 94. win dmg->smc 😊

w77d
Gyerekek most délután csgo-lottery-n nyertem 20 eurónyi skinből 180 eurónyit... ja, mégsem, mert cseszett elküldeni nekem az oldal őket, a levelekre meg nem válaszolnak XD

Dency
vele*

Dency
Van itt valaki aki a clans.hu - tól bérel szervert és meg van veled elégedve?

Sherman0070
Csak nekem ragad be a kép a játékban?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA