Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
botozás nem vót, lehet zéró leszek. 😊
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=538989138
117 euro volt, 130-140t er
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
(és kurva fakók a színek,szóval ha van valami tippetek mivel konvertáljam az uncompressed avit,szívesen veszem)
https://www.youtube.com/watch?v=b88affPWD8I
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
http://steamcommunity.com/id/ergepard/inventory/#730
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.10.12. 02:44:41
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
whataboutlel: Sajnos fogalmam sincs, hogy miért történik ez nálad, lehet amikor kill információt küldd a szerver neked, az annyit jelent, hogy több információt küldd el a kliensednek, ami viszont meg már túl sok lehet a lassított netednek. Sajnos ez csak egy tipp, megoldást erre meg tényleg nem tudok mondani.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Csak gondoltam hogy ha már rendelkezem internethozzáféréssel, és létezik egy ilyen fórum, akkor megkérdezem mert nemveszíthetek vele semmit...
Ennél egyszerűbben már nemtudom leírni, neharagudj...
Mit vártál vagy mire gondoltál , milyen elképzelésed volt megoldás gyanánt????
de most őszintén... !!!! Milyen megoldást kerestél a fórumokon???
Tényleg nem kötekedni akarok csak próbálom megérteni a logikádat!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Igen, azért használok mobilnetet mert az tök jó poén, és nem élvezem ha egy filmet pár perc alatt letöltök, vagy ha gond nélkül cs-zhetek 😄
Sajnos csak mobilnetet tudok használni, pedig ez még többe kerül mint ha lenne egy normális netem...
Egyébiránt, csak reménykedtem, hogy hátha, miért is ne, valaki tud valamit, és "hátha létezik isten", stb...
lekorlátozott mobilnetem....báz...inkább botoznék....
de cáfoljatok meg....
halottnak a csók....
mit vársza fórumoktól csodát???? lekorlátozzák a mobilneted...és hátha lesz valami console parancs vagy 3rd party progi amivel hiperneted lesz pikk pakk... és 100% on fut a netes lövölde.... 😄DDDD
nem értem...de lehet csak én vagyok túl szűk látókörű és über jól lehet amúgy mobilneten cszni.... <#vigyor5>#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.10.11. 12:13:48
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Nekem tippem sincs...
<#banplz>#banplz>
bazze ha van egy trabantom, amiből kifogy a benzin, nem fogok fórumokat olvasni, hogy hogy lehet 200al menni trabantal..... KB ezt csinálod most....
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.10.11. 12:06:37
Tegnap előtt lejárt a mobilnetem, és belassították. (Elérte az X Adatforgalmat ebben a számlázási ciklusban)
És így amikor tolom, a haláloknál epi lagg van... De komolyan, egészen addig jó, látok mindenkit jól mozogni, minden zökkenőmentes, de amikor valaki meghal, és fent kikell írnia, egyszerűen epi lagg pár másodpercig... Utána megint jó, de így élvezhetetlenné teszi a játékot, na meg játszhatatlanná.
Tegnap egésznap forumokat olvastam, de egyszerűen nem találtam semmi használhatót.
Szóval.... Esetleg nincs valakinek némi ötlete? Nagyon hálás lennék, ha müködésre tudnám bírni 😄
Köszönöm előre is!
Off: a mobil sg-n direkt nincs szerkesztes gomb?