9177
-
#7480 hihihi
hahaha -
#7479 LOL :D
a szedett vetett NA csapat kiejti az envyt -
#7478 Envy kikapott NRG-től (sacc/kb noname NA csapat), loungeon 92-8 volt ...
-
#7477 szokásos
http://www.counter-strike.net/pickem/columbus2016 -
#7476 -
#7475 bondik vs NaVi -
Micsu #7474 minden sportban ez van ha megfigyeled, főleg ha a focistákat nézzük -
#7473 Nem tudom melyik a szomorúbb, ha rendszeresen ennyire idegbeteg lesznek a játéktól, vagy ha csak a birka nézőiknek produkálják magukat. :D -
#7472 #nacs
-
#7471 https://www.twitch.tv/esportfesthu lassan jön a CSGO döntő (30 perc még) -
#7470 Nem hivatalos Columbus csoportok
Group: NiP, LG, mouz, F3
Group: FaZe, fnatic, Splyce, Liquid
Group: NaVi, VP, G2, c9
Group: nV, Astralis, CLG, Gambit -
#7469 Azt álmodtam, hogy megnyertem egy cs-versenyt. Tuti dust2-only volt.. XD -
#7468 Lányok is csalnak, vacvacvacwhvacvacaimlockvacvac...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#7467 Malac is ezzel magyarázta, de ilyen nincs :D Annyira szabályos és mindig ugyanolyan a mozgás, hogy ilyen a világon nincsen. Pláne amikor lő is pont akkor amikor emeli az egeret :) Ez sima trigger semmi több. De lassan már kezd tetszeni megmondom őszintén. Annyira a legalja a CS:GO community, hogy egy-egy komolyabb cikk olvasása közben is szakadok a röhögéstől, hát ha még legörgetek a kommentekig :D Zseniális. Eladott meccsek, dopping, csalás, szakítási utáni bosszúból kitálalt "belső" körös beszélgetések, banolt top játékosok, csalók egy rahedli pénzt nyernek, csalást készítő emberek kiteregetnek, sikkasztás, lopás, rendőrségi ügyek. Egyszerűen zseniális, pont mint az igazi sportoknál :D Ja és mindezt egy gyenge minőségű játékkal, aminek bizonyos elemei 1995-ös megoldásokat is tartalmaznak. Amúgy JW és Olof szoktak arma 3-azni elég sokat, hála égnek abban annyira nem jók, ott lehet őket alázni szépen :)
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2016.03.09. 13:40:20 -
#7466 Azt hittem erre gondolsz, Intelest nem ismerem (Google alapján 8 évvel azelőtt jött ki az a cikk, hogy elkezdtem CS-zni :D).
Jim videójának a fele amúgy magyarázható azzal, hogy pont akkor emelte át az egeret és véletlenül falon épp néz valakire (azért pár ezer óra játék alatt biztos lehet másnál is találni ilyet). Attól mondjuk lehet még csaltak, a prok jobban értenek hozzá.
Más: mm röviden -
#7465 A hardveres anti-cheatet az Intel fejlesztette ki évekkel ezelőtt :) Gondolom az a cég is vicc neked :) A demo-t visszanézni x-ray-el meg teljesen más mint wh-val lejátszani egy meccset, pontosan azért mert a demo alatt már nem tudsz reagálni, ellenben ha real time látod akkor azonnal megvan az ellenfél játékára az ellenszer és előbb utóbb reflex szerűen benned marad. Ezt a demoval a büdös életben nem tudod megcsinálni, de biztos én vagyok a korlátolt. Lehet kevés volt az a 20 év amit FPS-be meg taxokba toltam :S. Ha valakinek a Jim által belinkelt videó nem bizonyíték az sajnos nem ért az FPS-hez. Ott a dust2-es jelenet amikor még lő is egyet a dobozon keresztül. Ezeket nézték vissza a topok úgy hogy vonyítottak a röhögéstől, az ESC (mai Virtus) pedig jóval korábban lecsalózta őket, szintén egy montage-t készítve és kőkemény WH volt mindnél már akkor... Amúgy a kézfogás nélkülözése és a nyilvános lecsalózás is megvolt lanon a HR részéről ;) Just sayin. És igen, annyira személyesen érint, hogy el se tudom mondani, nap mint nap velük játszom CS-be és ezért bosszant. LOL ember :D Engem szimplán az zavar, hogy köztudott csalóknak tapsikol a fél világ és még ajnározzák is őket. Ez nem jelenthet mást az egész communitynek csak azt, hogy csalni megéri. Ennyi. Egyébként már nem is CS-zem, sőt versenyt se néztem az utolsó dropos major óta, szóval tényleg kiteszi a mindennapjaimat :D
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2016.03.09. 01:34:01 -
#7464 :D
-
#7463 Mindkét ágat csinálom, csak az ölj 50-et scouttal Casual meccsen picit uncsi. -
#7462 Csinalj rendes missionoket, en meg 1 coopot nem nyomtam :( -
#7461 Köviben megint volt 2 smurf a másik csapatban, asszem maradok a coopnál, pedig fasza lett volna év végégig összeszedni a vörös csillagot :D -
#7460 -
#7459 Jó ez a match making, 5-ös premadek voltak amúgy :D -
#7458 Akkor még szerencse, hogy nem reklámoztam korábban :D
Úgy vettem észre a csalás mellett ez az "érett" community másik kedves témája, a női CS :) -
#7457 valszeg én is :C
pont linkelve volt chatre, gondoltam pont jókor :p
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.03.07. 09:31:12 -
#7456 fél percig tudtam nézni, de egy ilyet még a saját demoimból is simán összevágok.. -
#7455 Na, életem szerencséje, nyitottam egy factory new AWP Elite Buildet. Most elkölthetem az árát, hogy megint nyissak valami jót :D -
#7454 És meg is nyerték , mondjuk a közvetítés elég gáz volt, kb fogalmuk nincs a csapatról, ennél még én is többet tudok (igaz én követem őket már egy ideje) -
#7453 Most megy női döntő, nici magyar! -
#7452 Szerintem bosco arra gondol, hogy a fnatic csalt 2-3 éve, Ő se gondolja komolyan, hogy még mindig csalnak. És akkor valahogy annyi előnyre tettek szert a wh miatt, hogy most nagyon jók, ami picit vicc kategória, mert általában a fnatic ellen az aimlockos videókat linkelgetik, arról nem is beszélve, hogy a demóban van alapból xray, tehát az ellenfél is ugyanúgy ki tudja tanulni a másik felet. A hardveres anti cheat meg vicc kategória, van valami kickstarteres cucc amit bekötsz az egér elé és állítólag marha jó lesz, de soha nem használták éles helyen.
Az meg végképp nem segít, hogy malacozik az ember, látszik, hogy személyesen böki a csőrét a dolog :D -
#7451 Lehet ez is olyan ügy, mint fociban a videóbíró :) -
#7450 én személy szerint nem hiszem el, hogy nem akarnak mondjuk a bill felé tenni egy kamerát. Csak nézni kell mikor mit nyom. kérdéses eseteknél megnézni. Ha pont akkor nyomott egy L betűt akkor lehet gyanakodni. Nem lenne nagy dolog és a témát is lezárhatnánk... :p -
#7449 "The last thing i would like to say is that this community is a fucking joke" - hát ezzel nehéz vitatkozni :D
Mit mondanak a szakértők egyébként, milyen cheatet használ? WH? aimbot? aimlock?
Olvastam erről, hogy megnyom egy gombot és falon keresztül követi az embert, így látja ha közel van az ellen. No de akkor 1:10-nél miért nem a közelebbi T-n áll meg a célkereszt? Még nem tökéletes a cheat? :D
Szerintem egyébként ezek a "fordulás közben megáll a célkereszt a fal másik oldalán lévő ellenségen" dolgok csalás nélkül is elég gyakoriak minden szinten, főleg ha valaki nem magas sensitivityn játszik (és nem mindig egyből fordul egy nagyot, hanem "több részletben"). Csak valószínűleg nem elemzik ki minden meccs minden játékosánál ezt.
Talán az egyedüli, amit furcsállok igazán, az a rántás 0:27-nél, de mivel ott se látom a keze mozgását, hogy megnyom-e valami gombot, vagy csak idegrángása van, nem tudom rámondani, hogy tuti csaló (Ráadásul az épp LAN, arról meg már "megállapítottuk", hogy ott nem csalnak) :D -
#7448 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#7447 Ott szerintem se csalnak, de ha ott így játszanak csalás nélkül, akkor mi értelme online meccsen csalniuk? Hihetőbbnek tartanám, ha valami csapat online selejtezőn becsalja magát LAN-ra, ott meg meccset se nyer.
Akkor ők a hülyék, hogy még ennek ellenére egyáltalán kiállnak ellenük és nem verik az asztalt (vagy az ellenfél játékosainak a fejét), hanem még illedelmesen kezet fognak velük a vesztes meccs után. Eszerint ez is csak színház, az e-sport felnőtt a rendes sportokhoz minden tekintetben, csalás, bundázás, dopping, stb :D
Mondjuk ahol pénz van (és egyre több) ott ez annyira nem meglepő. -
#7446 És ha azok a debilek az NBK meg a fél Titan, vagy épp a HR, esetleg a Virtus.pro? Mert a Fnaticot ők csalózzák és nem a 10 évesek a skin bukta után :) A játék eleve olyan, hogy ameddig nincs hardveres anti-cheat addig úgymond szabad a rablás... Ezért nem tartom semmire az egészet. Rég feltalálták a hardveres AC-t de senki hallani se akar róla. Vajon miért? Elég az ha a LAN kapujában valami gyökér megsimogatja az egeret? Ő abból mit lát? :D Vicc az egész. -
#7445 LAN-on nem fognak csalni, online meccsre meg mindig is necces volt fogadni :) -
#7444 Jaa hát ha a top játékosok fele csal és ez nem zavarja se a versenyek szervezőit, se a szponzorokat, se a csapatukat, annyira hogy tegyenek ellene, akkor engem se érdekel...kis túlzással azt is mondhatnám, ha csalni kell ahhoz, hogy ilyeneket lássak, áldásom rá :D
De akkor egyáltalán ki fogad a meccsekre és miért? Ki az a hülye, aki csalók ellen fogad? Vagy megpróbálják eltalálni ki csal jobban? És persze ha vesztenek, rinyálnak.
Mondjuk ez a "csodálatos" community, aki egyik körben lecsalózik valakit, aki ha utána a következő körben nem lövi el az ellent füstön/falon keresztül, akkor spammeli, hogy BOT, ezek a tízéves hülyegyerekek akarják redditen meg hltvn megállapítani pár gif meg youtube videó alapján ki csal és ki nem
Másik kedvencem, amikor olyanokat olvasok, hogy Olofot szereti, de JW-t és/vagy flushat utálja, mert csíterek (meg a külsejük miatt és mert az egyik 80 éve nem fogott kezet valakivel egy meccs után). Szóval az 5-ből 2 csal és a másik 3-nak fogalma sincs róla? Oké... :)
Amúgy én simán elhiszem, hogy csalnak és örülni fogok majd amikor pl. a fnatic emiatt kirúgja őket. De amíg csak valami debil, aki ellenük fogadott és elvesztette skinjeit, elkezdi elemezni a youtube videókat, addig röhögök a vergődésükön :D -
#7443 Sajnos igen! Viszont ők azon a szinten nem alapozhatnak pár demora meg topok véleményére, ilyen szinten már meg kéne fogni őket, de ugye tudjuk, hogy a vac meg a többi szar pont nem ér semmit... Akik buktak azokat is az ESEA fogta meg semmi más, a topok fele kb a mai napig csal.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2016.03.06. 12:40:54 -
#7442 "ez bizonyított (legalábbis annak aki nem naiv hülye" Tehát akkor a Valve és az ESL is sík hülye. -
#7441 ŐŐőő A Fnatic csalt ez bizonyított (legalábbis annak aki nem naiv hülye). Az hogy most nyomják-e kérdéses, minden esetre óriási előnyt lehet szerezni azzal, ha neten ugyanazok ellen csalsz, mint akikkel offline megmérkőzöl. Egyszerűen annyira érezni fogod a másik stílusát, játékát, hogy egy idő után wh nélkül is előnybe kerülsz. A malac tuti csalt, ezt a prok nagy része is kimondta. Aki ezek után is tisztának hiszi a Fnaticot, az vagy elvakult rajongó, vagy csak rohadt naiv. Flame ON!