Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
szarvagy, nem ugrottál 360-at előtte xD
Utoljára szerkesztette: sz4bolcs, 2015.12.08. 19:13:48

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
baszki nv.
épp 5-0 nál 1v5ben maradok, lehozom 1v1re majd elindult a háttérben hangosan a stream. plantelek, majd mire vissza altabolok meghaltam. FU

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

warmup (bot, dm, reflex, kitudja mi) EGÉR CAMMEL! 😊 Aki kíváncsi milyen ez nagyon kicsi sensivel jöjjék, nézzen rá! 😊
www.twitch.tv/nw_csgo

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

Sziasztok!
Előre elnézést kérek hogy itt osztom meg ezt az infót, de nem találok jobb módot rá.
CS:GO-ban szeretnék csapatot kreálni, és olyan játékosok jelentkezését várom, akik rendelkeznek mikrofonnal,
és szintén szeretnének egy csapatot ami összedolgozik 😊 !
Rankod / Órád teljesen mindegy, a lényeg igazából csak az, hogy akard ezt az egészet, és vedd komolyan.
Jelentkezéshez elértek Steam-en, jelölj, és tudasd velem hogy érdekel a dolog 😊
Steam: http://steamcommunity.com/id/juhosbmx/
Köszönöm 😊!
sz4bolcs
<#eljen>

:') Mostmár cél a globál 😄

pörög a stream

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

Jim Morrison
NiP vs. Fnatic | Grand Final of Fragbite Masters Season 5
http://www.twitch.tv/fragbitelive

szabii98
Eszméletlen szépen küzdött az SK, ha nem rontják el a pisztoly köröket akkor meg is lehetett volna Mirage.. ez a Fnatic szerintem egyáltalán nem érdemli meg, hogy a döntőbe jusson

I met God. She's black

HTS s3rg1nh00
amúgy itt is 5.re dobja a legelső smoke-ot,igaz francnak sincs kedve jump binddel szórakozni

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

SzirmosSzisza
Jaa, én azt hittem hiba volt, hogy középre ment 😄

Amúgy lehet a palló mellöl is dobni egyet, bár ott is kell ugrani.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

HTS s3rg1nh00
sry,valamit félrenéztem akkor,de szerintem érthető volt hogy nem mindegy hová dobja az ember

HTS s3rg1nh00
pisztoly körben kevlár nélkül acelni nem rossz,de miért csak 1 hs? 😄

Életem legnagyobb játékélménye.
Hol lehet jelentkezni a fnaticba?
Utoljára szerkesztette: gotchaaa, 2015.12.05. 20:28:20

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

szabii98
Allu mit művel 😄 kicsit hasonlít JW-re szerintem

I met God. She's black

3. az az 5 😊

HTS s3rg1nh00
connectorban az 5.lépcsőre kell felpattannia a smoke-nak,különben átlátnak felette rövidre

nem tudom melyik módra gondolsz, van hogy csak úgy oda dobom, és gecire nem pattan oda ahova akarom. De ám ha a szőnyegesre gondolsz, akkor igen egyszerü a válasz, nem basznak szét awp-vel 😄

Stream indul amúgy, www.twitch.tv/nw_csgo

SzirmosSzisza
Miért olyan furán próbáltad connectort füstölni mirage-on? Simán be lehet állni a palló mögé és onnan dobni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

a fene a szád 😄D

újra megy a stream, végre nem magamban, most már komolyabban vesszük 😄 www.twitch.tv/nw_csgo

sz4bolcs
1 hónapja nem játszottam, de olyan jó nézni, ahogy NW szopik 😄

szabii98
Baromi jól játszanak, de a TSM ellen majdnem kikaptak. Teljesen feleslegesen rusholtak egy csomószor, sokkal simább lehetett volna a meccs

I met God. She's black

wannnabeees
Béna csapattársakkal nehéz CT-ben játszani. Sok felé kell figyelned, mert nem bízhatsz abban, hogy a társad tartja azt a pozit. Így nehezebb fragelni. Főleg ha nem felé mentek, hanem neki kell átzárnia.

Terroristában kijön a saját tudása az embernek. Ott ő irányít, nem kell annyi felé figyelnie. Sokkal egyszerűbb.
Nekem is volt nem egyszer random csapattal 3 frag CT-ben, majd ~30 T-ben.

Továbbá d2 alapból T pálya. AK-val könnyebb rajta mozogni. AWP-zni is könnyebb T-ből.

Természetesen nem kizárható, hogy csaló, viszont nem feltétlenül az, sőt.
SzirmosSzisza
LG kiejtette NiP-et, Envy-t és TSM-et, nem semmi!

ReszegKoldus
Hogy rinyálhat megint a sok reddites hülyegyerek <#mf1>
http://oddshot.tv/shot/dreamhackcs-20151127225847901

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Krszti1160

Vélemény? Ctben semmit nem lőttek, majd a csávó hirtelen megtanult lőni... Érdekes smoke lövései és előre flashelései következtében sem csal a gyerek, mert Ő suprame...
SzirmosSzisza
Hát, konkrétan azokra van 30% 😄

0,03-as "fosokra" van a 33 %.

OP pass meg e-penisre jó csak. Kapsz érte ugye ilyen emlékérmet vagy mit, amivel lehet villogni, hogy na én ezt megvettem.Ezen kívül semmire sem jó.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Spészgószt
En meg 5% nal tobbet nem talaltam semmire... lol a 0,03 as fosokat most megveheted 0,02ert....
Nem tom mire van a 30...
Btw lattam hogy arulnak egy csomo lejart OP passzt... az mire jo barkinek is, ha mar nem lehet vele jatszani....?

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

SzirmosSzisza
Ha benyomod a mobilos authot akkor 5-30% kedvezmény van 1 hónapig Steam marketen, gondolom emiatt bolondult meg.

HTS s3rg1nh00
megint volt egy market crash,csomó minden 0,5-1 eurót esett...tegnap még 1500 FT ak redline-tól próbáltak szabadulni,most 2100...

N1ggA
Nem, legközelebb 2016 március 29. és április 3. között lesz, MLG Colombus

Spread De Love!

SzirmosSzisza
Már megvolt idén a 3 major, szóval szerintem nem.

Sziasztok!
A mostani Dreamhack Winter alatt is lesz package osztás?
szabii98
Na ezt viszont nem tudtam, köffi 😄

I met God. She's black

Spészgószt
<#eplus2>
az OP-k eddig sosem a valvehét első napján (csüt. reggel) jöttek....mindegyik kedden hajnal 2-3 kor jelent meg!!!!
<#alien2>
szerk: a phoenix volt az egyetlen ami csütörtökön jött ki !!! utána következők mind kedden reggel !
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.11.24. 19:51:27

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

szabii98
Baszki, miattad nekiálltam játszani, hogy na legyen meg a drop, erre még csak kedd van 😄

I met God. She's black

Spészgószt
Nah... ma se lett uj a OP... 😞

N1ggA
Szia!
Mindenkinek ez van, majd megjavítják.
Utoljára szerkesztette: N1ggA, 2015.11.23. 09:55:38

Spread De Love!

sz4bolcs
uhhhh

Sziasztok!

Használtam a Marketet, viszont az ott vásárolt itemek nem jelennek meg az inventoryban. Se matrica, se fegyver. Csak a felvillanó sárga mező az Inventory fül alatt, viszont az OK gombra nyomva nem kerülnek be az itemek. Steam profilt nezve viszont látszanak, csak a játék felületén nem.

Bocs a nyakatekert fogalmazásért..

üdv,
Peti
SzirmosSzisza
http://oddshot.tv/shot/esl-csgo-20151122234814601

Ez a kör után megnyerte az összeset Navi, marha nagy volt

Üdv , szeretnék normális emberekkel játszani mert a random MM kikészít rankom jelenleg nova master steam nevem : nightleach 😊
jetblack
Háááááát volt köztünk 1 részeg és a D2-n még eltájékozódott

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

SzirmosSzisza
Nem tudom mit vártok dust2-n ...

jetblack
Kb másfél hónap után DMG(4 DMG+1 MG2 vagyis én) haverok elhívtak játszani. Valahogy a játék nem lepett meg P90-es b védő meg kirusholó A védő. Hozzáteszem ellenfél duplakal volt

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

SzirmosSzisza
Mióta meglett lvl 40 én már heti dropra se megyek, úgyis szart dob 😄

Spészgószt
"Legendas SAS mester" 😊)))
Omg...magyar steam...make my day...
Mindig elamulok amikor valaki mutat egy ilyet...kb egy percig birtam amikor megjelent...azonnal vissza angolra...
Szopat ez mindenkit... nem tom hanyadjara bukom a heti droppot... baszik adni... ladat is Mindig phoenixet dob ez a getszi...

Krszti1160
Nem hiszem el a játékot... 2 hete csak szop@t,lebuktam szuprémből... Majd ma 2 meccsen +30ba lőttem magam... Erre következő meccsen nem adott be semmit, sőt még akval is 4hit kellet, hogy ellőjem az embert... Egymás után ment a 3 meccs, ebből 2win 1 lose... nem tudom felfogni, hogy mért így van megcsinálva a rendszer, vagy a szerverek ennyire eltérőek...<#banplz>