Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: sz4bolcs, 2015.12.08. 19:13:48
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
épp 5-0 nál 1v5ben maradok, lehozom 1v1re majd elindult a háttérben hangosan a stream. plantelek, majd mire vissza altabolok meghaltam. FU
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
www.twitch.tv/nw_csgo
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
Előre elnézést kérek hogy itt osztom meg ezt az infót, de nem találok jobb módot rá.
CS:GO-ban szeretnék csapatot kreálni, és olyan játékosok jelentkezését várom, akik rendelkeznek mikrofonnal,
és szintén szeretnének egy csapatot ami összedolgozik 😊 !
Rankod / Órád teljesen mindegy, a lényeg igazából csak az, hogy akard ezt az egészet, és vedd komolyan.
Jelentkezéshez elértek Steam-en, jelölj, és tudasd velem hogy érdekel a dolog 😊
Steam: http://steamcommunity.com/id/juhosbmx/
Köszönöm 😊!

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
http://www.twitch.tv/fragbitelive
I met God. She's black
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Amúgy lehet a palló mellöl is dobni egyet, bár ott is kell ugrani.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Hol lehet jelentkezni a fnaticba?

Utoljára szerkesztette: gotchaaa, 2015.12.05. 20:28:20
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Stream indul amúgy, www.twitch.tv/nw_csgo
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
újra megy a stream, végre nem magamban, most már komolyabban vesszük 😄 www.twitch.tv/nw_csgo
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
I met God. She's black
Terroristában kijön a saját tudása az embernek. Ott ő irányít, nem kell annyi felé figyelnie. Sokkal egyszerűbb.
Nekem is volt nem egyszer random csapattal 3 frag CT-ben, majd ~30 T-ben.
Továbbá d2 alapból T pálya. AK-val könnyebb rajta mozogni. AWP-zni is könnyebb T-ből.
Természetesen nem kizárható, hogy csaló, viszont nem feltétlenül az, sőt.
http://oddshot.tv/shot/dreamhackcs-20151127225847901
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Vélemény? Ctben semmit nem lőttek, majd a csávó hirtelen megtanult lőni... Érdekes smoke lövései és előre flashelései következtében sem csal a gyerek, mert Ő suprame...
OP pass meg e-penisre jó csak. Kapsz érte ugye ilyen emlékérmet vagy mit, amivel lehet villogni, hogy na én ezt megvettem.Ezen kívül semmire sem jó.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem tom mire van a 30...
Btw lattam hogy arulnak egy csomo lejart OP passzt... az mire jo barkinek is, ha mar nem lehet vele jatszani....?
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
A mostani Dreamhack Winter alatt is lesz package osztás?
az OP-k eddig sosem a valvehét első napján (csüt. reggel) jöttek....mindegyik kedden hajnal 2-3 kor jelent meg!!!!
<#alien2>#alien2>
szerk: a phoenix volt az egyetlen ami csütörtökön jött ki !!! utána következők mind kedden reggel !
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.11.24. 19:51:27
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
I met God. She's black
Mindenkinek ez van, majd megjavítják.
Utoljára szerkesztette: N1ggA, 2015.11.23. 09:55:38
Spread De Love!
Használtam a Marketet, viszont az ott vásárolt itemek nem jelennek meg az inventoryban. Se matrica, se fegyver. Csak a felvillanó sárga mező az Inventory fül alatt, viszont az OK gombra nyomva nem kerülnek be az itemek. Steam profilt nezve viszont látszanak, csak a játék felületén nem.
Bocs a nyakatekert fogalmazásért..
üdv,
Peti
Ez a kör után megnyerte az összeset Navi, marha nagy volt
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Omg...magyar steam...make my day...
Mindig elamulok amikor valaki mutat egy ilyet...kb egy percig birtam amikor megjelent...azonnal vissza angolra...
Szopat ez mindenkit... nem tom hanyadjara bukom a heti droppot... baszik adni... ladat is Mindig phoenixet dob ez a getszi...