9177
-
#7640 adtam volna :D -
#7639 Április elsején lett volna jó egy ilyen, aztán 10 mp múlva a skin helyén megjelenhetett volna:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#7638 főmentem twiccsre, hátha van a tegnapi meccsekből rerun. De nem láttam. Erre mondom második legnépszerűbb csati: GirlsToRule. Természetesen éppen trade up contractot csinált. Ugyanolyan USPS skint berakott mindegyik slotra. Na mi jött ki?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elkezdett ugrálgatni, most sír :D
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.04.03. 11:47:03 -
#7637 15:9ről elbukni a mapot omg ezt vissza kell nézzem -
#7636 Bazz pont hsz ed elott 2 perccel hagytam abba. Damnit -
#7635 csíííter -
#7634 "the bombsite have been evacuated" óriási kör :DDDD -
#7633 jeee Na'Vi, na most már csak valami verhető ellenfél kéne nekik :D -
ntex #7632 Vagy csak szimplán kurva erős a Na'Vi. Tegnapi teljesítményük után azt gondoltam sima ügy lesz a mai meccs az Astralisnak. Hát Jobb volt a Na'Vi, ennyi. -
#7631 Csak nem bírta az Astralis a nyomást, szoros Inferno után egy laza D2-vel kiesnek a Na'Vi ellen -
#7630 HLSW-ben próbáltam hozzáadni a szerverekhez de unknown-ot ír. De az a poén hogy 1.6 se észleli pedig fel van telepítve.
Ez jó amit linkeltél , de az in-game chatet nem mutatja sajnos :( De azért kösz. -
ntex #7629 MY god... cajunb mekkorát hibázott mikor kijött pit-ből -
ntex #7628 Device meg könnyelmű azzal a no zoom próbálkozással... el is ment a kör nekik. -
#7627 az a Na'Vi force 14-14nél nagyon kemény volt... -
#7626 Astralis - Na'Vi
mapok: Inferno(AST)
Dust 2(Na'Vi)
Mirage(random) -
#7625 csak ismételni tudom magam :D
#6957 -
#7624 Meg is próbáltad? Támogatnia kell. Vagy próbáld meg ezt. (Nem ismerem, csak találtam) -
#7623 VP out. -
#7622 Hali.
Segítséget kérnék. HLSW-hez hasonló programot keresek csgohoz, amivel ugye parancsokat tudok kiadni a szervernek. Mert ugye az már nem támogatja. Vagy egyáltalán nincs ilyenre lehetőség csgo.nál? Google-t fél óráig böngésztem de semmi. -
Micsu #7621 ez a coldzera mikor tanult meg így játszani :) -
#7620 ez történik ha elkezdem nézni és elkezdek szurkolni az egyik csapatnak.
Vp nyerte cachet -
#7619 Huh, hát ez kemény volt. -
#7618 gyerekek, ez az LG elég jó. nem a VP vel van a gond. -
#7617 Az LG az egyik legerősebb csapat jelenleg -
ntex #7616 Túl jó az LG, a VP meg nincs formában. Így valószínűbb hogy az LG simán fog nyerni hacsak valami csoda nem történik a VP-vel és meg nem táltosodnak. -
#7615 ennyire gaz most a VP hogy ennyire az LG fele ment el a % csgo lounge-on?
vagy az LG ennyire jo? :D en vp-re tettem csak ugy latatlanba lehet hiba volt :)
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2016.04.02. 15:32:00 -
#7614 17 perc múlva indul a mandula -
#7613 Én nem moralizáltam fairplayen, szerintem rendben van ha ennyire tutira akarnak menni, de maga a taktikai döntés a legszarabb volt, ami timeout alatt meg tudott születni. -
#7612 most már... :D -
#7611 Őőő, elvileg mobilról vagyok csak online (és ezt kis is írja) -
#7610 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!közben kösz a blockot steamen, egy nem elég lett volna -
#7609 -
#7608 15-3-nál Astralis hogy túlgondolkodta. Kikérték az időt 5 deserttel force-oló Fnaticos ellen. Sok értelme nem volt azon kívül, hogy minél tovább élvezhették az utolsó pillanatait, hogy a világ legjobb csapatát alázzák. Aztán milyen szar döntésre jutottak: "Toljuk ki, 2 perc szünet után úgysem számít turpisságra az életéért küzdő ellenfél." :D -
ntex #7607 Ja. S1mple szét AWP-zte őket szépen. Ahogy mondták is a kommentátorok, a meccs embere volt. -
#7606 Akkor ma csak 2:0-ák voltak :D gg Liquid -
#7605 Hazed nagyon kész volt a meccs, tarik 34et lőtt a meccs végéig..mi kell még a CLG-nek?!
nem bírták a nyomást, ha nem szedik össze magukat, nagyon nehéz lesz mirage -
ratgab #7604 Szerintem ez innentől koporsószög. Ilyen előnyből elbukni....Ezt nem lehet pár perc alatt kiheverni. -
#7603 Derék comeback volt, mondjuk saját mapjukon :) -
#7602 azért csak elqrták nagy előnyről :D -
#7601 úgy tűnik nem becsültem fel eléggé a clg erejét.:)