Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
30-at mp5 el szerencsére első teljese deathmatch meccsen meglett (vagyis a második pályán, elsőn félidőben csatlakoztam).
A sprézz ide missiönök meg... aaaah. és még kilépni sem lehet ha megvan :(
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
De akkor rád írok.
Én sem használom az mp5-öt competitivben hanem amiket te de attól még nem olyan rossz fegyver.
Amúgy meg sose használtam mp5-öt, nem is fogom, mp9 meg ump sokkal jobban kézre áll nekem.
Amúgy jópofák a küldetések csak lehet hogy már türelmetlen vagyok. Pedig idő van rá bőven.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
MP5-SD: a legótvarabb fos fegyver a játékban, komolyan még a bizon is jobb. És öljek vele 30-at. Illetve lőjek vele hátba 30 embert...10 perc alatt...
De tudom, szar vagyok... :D
Csináluk meg az OMG-t tegnap egy random román sráccal én már lenyomtam, trükkös.
Azt OMG nevezetű küldit nem csináljuk meg valamikor?
Küldj egy profil linket!
Nem tudom az ingyenes módot én csak letöltöttem az updatet ami olyan 1.4 giga de még nem volt időm próbálgatni.
Ingyenesen is végig lehet tolni nem? Csak nincsenek rewardok. Vagy vannak?
http://goo.gl/gd6Zi5
Rendbe jött a játék, miután átraktam SSD-re, ill a legújabb driver-t is feltettem.
A panoráma frissítés óta sokan szívnak ám vele, én még olcsón megúsztam.
Újabb nvidia kártyáknál szívnak vele rendesen, régi már az a motor és kész, nagyon kéne a Source 2 engine.
Vicces, hogy van mikor hiányzó file-t ír a console-ban (panoráma valamelyik részét nem találja), de steam ellenőrzésnél minden rendben...
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."
Utoljára szerkesztette: Dency, 2019.10.06. 15:51:33
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
De amit írsz az elégé durván hangzik... itt szerintem egy teljes újratelepítés segítene.
racingarena.hu | gokartsopron.hu
visszatérő problémám van a game-el, de most vettem rá maga, hogy itt is megkérdezzem. Kicsit visszaolvastam, de nem nagyon láttam hasonló problémát.
Szóval:
idegesítő, és főleg tűzharcban halálos fagyást produkál a játék, úgy minden második kőrben, vagy valamikor egy kőrön belül kétszer is.
Egyszerűen kb. fél másodpercre megfagy a játék (kép megfagy, input-ra nem reagál), a hang pedig szimplán elmegy. Aztán mikor visszatér, akkor persze pár méterrel távolabb állok, mert látszólag közben az utolsó billentyűkombinációt még végrehajtja. Tűzharcban ez nyilván mindig halállal végződik.
Már próbáltam az nvidia profile inspector-ral optimalizálni a beállításokat, eddig sikertelenül.
HW: Asus ROG notebook, nVidia GTX 1070
FPS stabil 60-ra be van lőve, ki se lehet onnan robbantani. Internet nagyon fasza, 15-25 -ös ping stabilan.
Én az nvidia beállításokra gyanakszom. Valahol valami nincs a játékra optimalizálva, de ehhez a részéhez még nem annyira értek egyelőre.
Nem tudom, valami buffer nincs jól beállítva, renderelésnél várja az input függvényeket, de azok még nincsenek kész, ezért nem tud mit kirajzolni...??? Valami nagyon el van állítva.
Ha valaki ismeri a jelenséget, főleg nvidia kártyával, akkor köszi előre is a választ.
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."