9177
  • Palinko
    A faszt, szintből biztos elvett, meg rangból is, ne bukj most sok meccset mert elo pontot tuti elvett
  • Devv
    De amúgy minden változatlan...lekopogom...
  • Palinko
    Áh ez nekem napi szintű volt régen. Igaz akkor sokat random lobbyztam
    Most ha solo q-zol vagy barátlistáról mész akik rendesek akkor nem kéne legyen
  • Devv
    Mi a fasz?? Ez fogad most este amikor belépek:
  • Palinko
    Sok minden alapján el lehet, meg nyomsz egy shift+F2 őt az segít.

Pl timeingot nézed nem kell falon át kövesse, elég ha gyanúsan akkor ugrik be pl mirage apiba mikor látta hogy az ellen épp visszafordult under felé és nem fogja kitolni a házat. Nem kell falon át kövesse hogy mindig a jó helyre menjen és not common helyekre prefirebe menjen be. Nem kell a falon át kövesse hogy fura időkben rádobja az emberekre a gránátot.

Aimlockot is meg lehet látni bár már nagyon fejlettek vannak, ma játszottam pl valaki ellen több mint 5000 órája van, első 18 killjét 100% hs ratel csinálta meg de aztán is fene tudja mennyit ölt de ilyen magas hs rate talán 85, 95%. Néztem a demot és nem látszik meg még lassítva sem nagyon, de azért észrevehető hogy lövöldözget úgy fej köré aztán mindig van egy gyanús rántás. Bár kurva jó volt a corrshair placementje sokszor belesétáltunk a fejesbe, de mikor nem arról van a szó láttam csak pötyögtette testet aztán a 3. golyó már fejre ment valahogy, szóval ez nem első lövésre lockolt, hanem a valahanyadik golyót rántotta már fejre. Meg lehet nagyon ügyesen is írni ezeket és akkor sas rangban leszel 5000 órával és baszod el mások játékát. Mondjuk mikor füstön át tökéletes timeingal kifejeltem akkor örültem meg pisztoly körben is megvolt 2 őt lőtt rám de talán nem is talált és az én hs em előbb jött, meg sikerült még párszor nekem is fejbelőnöm, de ha nem voltál elég gyors jött a pötyögtetés meg a hs neked.
  • Devv
    Ez az overwatch demo elemzés kicsit kemény dió, de ha már van rá lehetőségem élek vele. Vannak itt azért borzalmas mozgások, a gránát dobálásokról ne is beszéljünk :DDD
    Rohadt nehéz azért eldönteni hogy pontosan csalnak-e vagy sem, kivéve persze ha full falon át nézik az ellenfelet, de ilyet még nem láttam.
  • Palinko
    Áh, mind még direkt szarul is néznek ki, talán a negev hómintás nem épp fos. Remélem azért kiesik 1 covert a hátralévő hetekben :D

Erről el tudom képzelni hogy évek múlva majd ér valamit ennek örültem kicsit azért de most még ez se. Rá kell itt ülni minden droppra azt majd 5 év múlva hátha ér valamit :D
  • Devv
    Semmi OP skin?? :D
  • Palinko
    Jó majd lenyomjuk megvettem én is az operationt ne csak veletek basszanak ki, meg is szórt jó szeméttel :DDD
  • Devv
    Mindenképpen grat!
    Ma este vagy honlap co-op! De inkább holnap :)
  • Palinko
    Na mg2 :-D
  • Palinko
    Érdemes barátlistára venni olyan embereket akikkel tudsz csapatban játszani és elég aktívak és velük tovább építkezni mert én tényleg nem voltam ilyen szerencsés a randomokkal, persze 10-ből 3-szor tényleg rendesek de a maradékban ha nem mindben idióták sokszor csak oroszul tudnak, nem adnak rendesen infókat mintha deathmatcheznél stb. Lehet most nehezebb már találni magyar meg normálisan kommunikáló európai várókat, de még mindig be lehet kapcsolni hogy keresel meccset és látod hogy kik keresnek a közelben, magyarok is szoktak lenni bár a régi rendszerben könnyebb volt barátkozni sztem.
  • Devv
    Aha kösz az infót, nekem ez volt a célom hogy silverből kijöjjek és esetleg megtartsam a nova1-et. De az úton idáig abszolút jó tapasztalataim vannak, normális meccsek normális emberekkel, durva lecsalások sem voltak, sőt semmilyen. Max egy-két smurfer. Maradjon is így.
  • Palinko
    Ez a rangrendszer :D Silver is tele van smurfel, cheaterrel, fogalmatlanokkal, trollal stb. Azért nova 3-tól már jobb a helyzet de itt kalában is vannak olyan meccsek amit 16-1 re nyerünk mert valami boostoltakat kifogunk máskor meg feltételezhetően csalnak 3 an is, néha meg dög nehéz de lehet nyerni. Nekem az volt a szerencsém hogy volt 2 ilyen csapat akivel rendszeresen el tudtam menni mostanában és ilyen X kala felé vannak szóval ha buktunk is az nekem kevésbé fájt ha meg nyertünk az nekem sok pontot jelentett szóval így könnyebben fel lehet menni, de mondták ők is hogy mg1-től randomokkal felmászni felejtsem el kb, mert mindenki csapattal megy. Nekem is ez volt a tapasztalatom még nova 3-4 ig magamtól is fel tudtam bírkózni de tényleg nem mindegy milyen randomokat fogsz ki, de innen meg már szintről szintre nehezebb a randomokkal szintezés.
  • Devv
    Köszi! Ja láttam te már kala vagy... ;)
    Sok különbséget egyébként nem látok silver 2 óta, annyival meg nem vagyok jobb.
  • Palinko
    Grat grat. Nekem is onnan indult és most értem csak mg1-be
  • Devv
    Na, kb. egy év csgo után random mm-el visszaértem a kiindulópontra: nova 1 :DD Onnan kezdtem anno és silver 2-es mélységeket megjárva visszakapaszkodtam nova 1-be (persze bármikor visszacsúszhatok :D).
    Ja és kaptam Őrség (Overwatch) opciót is!
  • Devv
    :D Igen, ez volt ma, továbbá:

- Javítottak egy storage unittal összefüggő hibát és mostantól nem fagy ki a map overview nézetben ha túl sokat rajzolunk rá.
    - Overpasson eltávolítottak pár bokrot, Mirage-on pedig hozzányúltak kicsit az A rakón lévő dobozokhoz.
    - A nem kompetitív módokban módosítottak az elismerések súlyozásán.
  • Palinko
    Na akkor ez volt a mai update? Tényleg jobban nézett ki az eredeti és nem tudom hova olvadt be a kék szemüveg :D
  • Devv
    Átszabtak egy-két karakter kinézetet a jobb láthatóság kedvéért... Kis barátom most így néz ki ;D Pedig a kék szemüveg baszó volt...

Utoljára szerkesztette: Devv, 2019.12.14. 08:18:59
  • Devv
    Na őtet kaptam először :)

• Dency
    Ja hogy trade is mehet belőle. Értem.
  • Devv
    Oks holnap du rád írok! Köszi!
  • Palinko
    Alap, kell az autonoob azt akkor egész laza lett most ez. De megint nincs történet basszák meg.
  • Palinko
    Nem tudom hogy megéri-e a végén mert ezek a karakter skinek most elég drágák te heyzeus arra számít majd ugyanúgy pár centesek lesznek később a kékek pl. Nem gondolom hogy megérné ez a pass, pedig nagyon gondolkodok rajta hogy ilyen szépen kigyűjtöm a csillagokat majd csak meg kéne venni a végén és legyen egy cunami akkor :D
  • Devv
    Számíthatok rád holnap délután a co-op-ba? ;D
  • Devv
    4 karakter skint ad, kék, lila, pink, piros. Gondolom így jön vissza az ára. Most per pillanat a Special Agent Ava 14,45-ért megy, Romanov a Doktor 10 körül, ezek piros skinek.
    Utoljára szerkesztette: Devv, 2019.12.04. 21:07:31
  • Palinko
    Hát a valveből kiindulva meg kell majd venni. De jó nagy kibaszás ez az egész, mert sok beleolvad a mapokba, szóval most vagy minden mapot fessenek át fehérre, semmi kosz a falakon, vagy nagy rózsaszín villogó bandageket tegyenek a karakterekre.
  • Dency
    Karakter skinekből 1-et ad ugye? Többit azt hogyan lehet majd megszerezni van róla valami infó? Gondolom nem hagyják lógva.
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2019.12.04. 20:57:10
  • Devv
    Heti elégedetlenség rovatunk következik:
    Ne vegyétek meg! Nem tudom milyen droppok kellenének de ezek nem azok...a skinek rondák, persze a szebbek az értékesebbek nem fognak esni. A karakter skinek pedig meh... Megkapod ugyanazokat a 3 centes graffitiket meg ugyanazokat a matricákat többször. Nem tudom az eddigi operációk milyenek voltak de ez fos ilyen szinten.
    A küldik amúgy jók, úgy ahogy, bár ezt a repülő felderítő módot nem tudom hova tenni. Nem is értem a létjogosultságát, eszembe nem jutott volna azt játszani...soha többet... XD
  • Palinko
    Oké most ránéztem két játék között és az a neve hogy a day at office. Ami totálisan jó munkanapnak fordítva, csak épp elveszi az értelmét. Mert ha úgy fordítanák hogy egy nap az irodában még kitalálod hogy valszeg office map lesz :D
  • Devv
    Ja mert hogy igen, beszéltük is hogy neked angol! :DDD
  • Palinko
    Jah magyar fordítások......
  • Devv
    Azt nem tudom hol írja hogy "welcome back to the office", de a játékban valóban az a week 3 neve hogy Munkanap.
  • Palinko
    Nézd meg a hét nevét, welcome back to the office
  • Jim Morrison
    hát igen, gondolkodás nélkül befizettem, mert gondoltam jó móka lesz - mielőtt elolvastam volna a missionoket. Hiba volt, tanultam belőle. De most már próbálom nem veszni hagyni :)
    30-at mp5 el szerencsére első teljese deathmatch meccsen meglett (vagyis a második pályán, elsőn félidőben csatlakoztam).
    A sprézz ide missiönök meg... aaaah. és még kilépni sem lehet ha megvan :(
  • Devv
    Azt nem mondom, hogy sajnállak, de ahhoz képest a többi szerintem csak rosszabb volt (lásd a lent említett lőjjé 30-at mp5-el). Neked akkor kínszenvedés lehet az operáció, kitartást hozzá!
  • Devv
    Este 11-kor lesz open, sztem nem várom meg, alszok :D Miért office?
  • Jim Morrison
    engem az első hetes coop küldi már kiakasztott. kevés unalmasabb dolgot éltem át a csében :(
  • Palinko
    Jah 10 kill flashel meg decoyal deatmatchen, amúgy nem nehéz kideríteni hogy most officen kell szerencsétlenkednünk. Sztem fentleszek ha akarod letoljuk korán ma.