9177
-
#9094 Az hagyján egyik haverom odaadta az operation ládáját valakinek és valami factory new szivárványos akármi jött ki a csávónak, ami ilyen 340EUR körül ér :D Azt nem kicsit volt sokkban a haver mert tudjátok hogy a ládának van sorozatszáma és valszeg mikor nyitsz az már meg van határozva mit fogsz mert láda generáláskor teszik bele az esélyek alapján :D Szóval ha ő nyitja ő kapja. Azóta vadul nyitogat ládákat kijött neki a covert MAC 10 lol. Viszont ezek a tapasztalatok sem fognak arra rábeszélni hogy most vadul vegyem a kulcsokat mert valszeg az összes ládában valami szar lenne, pedig annyi embernek van ilyen kés nyitós sztorija hogy nem is értem hogy lehet még ilyen drága a kés :D -
#9093 Ótvar fostos negevet kaptam...de megtartom XD -
#9092 nekem is egyszer volt ilyen szerencsém (3ból 2 kés), de nagy - lett a vége, nagyon bepörögtem... :C -
Micsu #9091 el se mondom akkor hogy 5 ládát nyitottam idén, 3. kés :D -
#9090 A világoskék, a sötétkék, a lila értéktelen, de még a pink is csak pár euro.
Én most megyek neki az e heti küldiknek, látom lehet gyakorolni a fejlövéseket.
Amúgy múltkor néztelek, az a mac10 ingame nem nézett ki rosszul
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de jól se!
-
#9089 Tényleg benyelheti a valve tövig.... Most már 6. skin drop és 6. fehéret dobta, r8 revolver, hihetetlen hogy 6 alatt egy szaros sötét kékre nem futotta. Nyilván az awp-ről álmodoztám meg ezresért eladni :DDD de hát ha nem az bár egy lila. Vagy valami, akármi. Egyszerűen ezek a szarok. Legalább nyilvános lenne milyen a dobási esély, de nyilván valami 80% fehérre, 17% kékre, 2% lila a rózsaszín meg a piros 0, valahányon lehetnek kb. Oké értem én ha annyira dobálná mindenkinek ára se lenne, de a sötét kéknek már így sincs azt azt is sajnálja :D Hétről hétre nagyobb csalódás. Még az operator skint is ami tetszik hellcasen pörgettem ki nem játékban :D -
#9088 Természetesen, de mostanában meh... -
#9087 Egyből el lehet adni. -
#9086 Teljesen szerencse minden ranknál hogy milyen csapattársakat dob. -
#9085 Nem trade hold-os? Vagy a másikat adtad el? -
#9084 Eladtam a fosomat és megvettem a Csúzli nevű terrort.
Amúgy nekem ennyi volt a nova, ide kevés vagyok. Kb. 15 meccs-ből 1 win meg 3 döntetlen. De még nem dobott vissza... Esküszöm silverben értelmesebb és barátságosabb csapattársak voltak. -
#9083 Nekem sem, sőt a legolcsóbb FBI-os szar lett, hát kurvára le vagyok nyűgözve elsőre kapok egy SAS-t csak zöldben most meg egy FBI-t csak más színben nagyon megerőltették magukat a karakter gyártók is amúgy.
Legalább a guardian könnyű lett a héten meg tudom is én de ezek a droppok katasztrofálisak, ki tudna engesztelni egy covert droppal majd jövő héten de kb csak azzal. Hihetetlen mennyi szar esett eddig. -
#9082 Mehet a makró. Én meg nyilván ugyanazt kaptam mint amit megvettem. :D Csúcs ez a játék. -
#9081 Csattognak a dupla beretták! XD
Nyilván a második skinem nem terror lett, miért is lett volna??? :( -
#9080 Jah azokat szoktuk együtt de megcsinálom veled is ha kell. Gondolom én full küldizek január elsején már megvolt mind :D
Amúgy rendesen bugos lett a cs nem tudom hogy az új amd grafikus driver vagy mi tett be neki de hangok rendesen nincsenek, pl gránát pattogás meg ilyenek, néha killnél beakad stb meg ilyen gangsta módban is toltam egy kört :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2020.01.02. 19:04:18 -
#9079 ha csak olyan küldi van, hogy jönnek a botok szívesen megyek én is, mert nekem is kellene :c (visszamenőleg is 1-2) -
#9078 Igen sztem is kb láda esélye van, bár ládában talán a sötét kék a legkisebb mi meg folyamat világos kéket kapunk. De lilákból is olyan hogy canalból a mac 10 meg Norseből a deagle néz ki valahogy a többi még lilából is szemét :D A covertek meg elég szépek bár st marcból még majdnem hogy azok se :D Most már csak azért drukkolok hogy jövő héten kiessen az Osiris akkor lesz bár egy jó T skinem, ha mér ct-ben megkaptam a SAS-t csak zöldre lepingálva :D Ha mind a 4 agent drop ct lesz én megvadulok :D -
#9077 Mac 10 dettó, fasz kivan komolyan hogy nem tud dobni legalább egy lilát, nyilván olyan ez a mint a láda nyitogatás. De megszánt azért egy fóliás matricával.
Most már a botok is meg tudják dobni az A füstöst! XD -
#9076 Meglett tegnap az érdemrend ahogy kalkuláltam, akkor lehet idén nem csak szürke lesz ha felhúzom még a level 40 ig :D Egyébként az operationben csalódott vagyok én is az hagyján hogy megint valami szemét 3 centes mac 10 et dobott, de hogy se karácsonyra se újévre nem adott semmi olyan tematikus küldit ami illene azért az felháborító! Valami coopot valami vicceset bár, vagy nem tudom tényleg látszik hogy 1-2 nap melót is sajnáltak belőle, lőj 30 headshotot azt jólvan. Azt erre kérnek el egy indie játék árát :D Pofátlan bagázs már bánom valamennyire hogy kifizettem szerintem első és utolsó operationom lesz ez így. -
#9075 Várlak ma majd egy küldire... :D -
#9074 azt hittem elsőre azért dob mindig hibát mert nem találja a banner képet... de nem :D -
#9073 Milyen kis szolid az új fejléc. De nem rossz! ;D -
#9072 Nem resetel.
// buék -
#9071 Nem resetel. -
#9070 Nem resetel. -
#9069 Na így a tuti, én emlékszem márciusban váltottam be az ideit és tavaly nem volt reset mert már decemberben kezdtem tolni. Haver meg előttem váltott mert ő még megvette a cs-t és ő még több szintet vitt át. -
#9068 lol cs:go wikiben az van hogy resetel,de community guide írja hogy nem. -
#9067 What elveszi éjfélkor a 39 szintet? Mindenki azt mondta simán átviszed kövi évre! :-O Sajna már a 2019 es medált nem változtathatom zöldé mert reduced xp-m van, szóval ez rip, de kurvára kiakadok ha 1 es szinttel kezdem a kövi évet és nem lesz meg január 1-én a 2020 as medál :D -
#9066 azt nullázzák éjfélkor,úgyhogy húzzál bele :D :D -
#9065 Köszi viszont kívánom, ebből az FPS biztos meglesz :D Meg holnap már a service medal is! 39 szintű vagyok tehát vagy aktiválom 5 küldi után az xp boostot vagy letolok holnap másnaposan 3-4 meccset és GG -
#9064 Fragben, MVP-ben és FPS-ben gazdag boldog új évet mindenkinek! -
#9063 Kisfiam katonás játékában egy régi ismerőssel találkoztam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#9062 Ja jó ez bár keveset ad sajna -
#9061 Némi elismerés (mondjuk némely esetben nem volt nehéz):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#9060 Azokat ők külső nézetből látják, amúgy meg Shift F2 nél húzd fel a gyorsítást maxra azt lepörög fél perc alatt -
#9059 Néztem az Őrségben egy folyamatosan ugráló instant fejeseket lövő gyereket és nézhetetlen volt bakker...El sem tudnám képzelni hogy így játsszak, egy tök üres dolog sztem.
Ez az ugrálás amúgy (vagy folyamatos ugrálás script) csak ugráltatja az embert? Vagy máshogy is segít? Még a minimapon is villogott a gyerek...igaz csak a bemelegítés alatt... -
#9058 Oks most baromi könnyű amúgy.
Este lenne jobb.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2019.12.18. 10:49:07 -
#9057 Ja értem, kösz az infót.
Co-op jöhet ma bármikor, majd rádírok! -
#9056 Nem a nagyobb esélyről van szó, hanem hogy ha lobbyval mész akkor megbüntet, ha randomokat dobál be melléd akkor úgy nézi hogy nem ismerted az embereket nem tudhatsz róla hogy csalnak és nem büntet. Persze hiába nem ismered a random lobbysokat, akkor is úgy veszi hogy biztos ismered őket csak friendlistre nem vetted fel őket :D
Nem azt nem mondja meg és a meccset is törlik szóval nehéz visszakeresni bár van ilyen ban checker bár sztem az sem látná ha totál törlik a meccset, csak sajna nehéz visszaemlékezni ha játszol heti pár meccset mert ki tudja ha hónapokkal ezelőtt volt. -
#9055 A lobbyban nagyobb eséllyel van csaló, mint a random mm-ben (amikor egyből rámegyek a meccskeresésre)?
Amúgy meg jó lenne ha pontosan megmondaná dátum szerint hogy melyik meccsemet érinti a dolog még ha nem is említ playert...