9177
  • sz4bolcs
    Neo és Taz valami egészen elképesztő dolgot tesz, amikor játékban tartják ezt a srácot..
  • SzirmosSzisza
    https://twitter.com/paszaBiceps/status/717062142437027840 lol

• ReszegKoldus
    Mondjuk nem ők lennének az első csapat, akik 1 beugró emberrel játszanak...már ha amúgy akarnak :)
  • SzirmosSzisza
    http://www.hitbox.tv/embed/gameagentstv?popout=true&autoplay=true épp Pixel vs random török csapat megy.
  • szabii98
    n0thingnak is hasonló volt azthiszem, nem nagyon hallottam mondjuk manapság felőle
  • SzirmosSzisza
    https://twitter.com/guardiancsgo/status/716772980899123200

http://masters.dreamhack.com/2016/04/03/fnatic-miss-malmo-due-to-olofmeisters-arm-injury/

:(
  • Micsu
    jó vidik, ööö nem

érdekes azért hogy feltételezett aimlock néha lockol néha nem, kb folyamat az ellenfél alakja körül van a célkereszt de semmi, néha meg ráhúzza az lenne az aimlock, ügyebár több órányi videoanyagból ki lehet vágni pár ilyet, ez ám a bizonyíték öö not

amúgy meg örülök hogy végre valami új csapat nyert egy majort, felkavarták az állóvizet

gg
  • ntex
    Azért van 1-2 elég meredek közöttük. Így meccs közben fel sem tűnik annyira csak mikor az ember így visszanézi lassítva... Érdekes aimlockok vannak itt xd
  • SzirmosSzisza
    Áhá, munkahelyi gépen futott a Steam, azért voltam online :D

Amúgy ez nem tudom megvan-e mindenkinek, de tavaly Katowice-re konkrétan úgy jutott ki csak az LG, hogy kvázi pénzt kalapoztak (mármint utazási költségre)

Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.04.04. 10:31:53
  • sz4bolcs
    najs najs :D
  • SzirmosSzisza
    gonosz

• ReszegKoldus
    shox szerintem hallotta Snaxet, legalábbis nekem a videón úgy tűnik nem végig sétál
    de ezek a brazilok érdekesek voltak már a dreamhack winteren is, amikor kikaptak 16-0-ra, utána meg elverték a NiP-et, Envyust, TSM-et :D
  • SzirmosSzisza
    Itt van még pár, de LAN-on nem hiszem, hogy csalnak.
  • HTS s3rg1nh00
    ez nálam is felvillantotta a lámpát,lassításban még jobban látszik h.nem ért le mire odanézett falon át...wtf?
  • SzirmosSzisza
    Nekem értesítés jött, erre ez ...
  • sz4bolcs
    Ebből a versenyből is csak az marad meg, hogy ...ezen sem dobott ládát... :D
  • szabii98
    Borzasztóan erősek.
  • ReszegKoldus
    elég simán nyert a Lakatos Gang
  • SzirmosSzisza
    Első map marha jó volt, a 2. már meh

https://gyazo.com/acaf4a9f5d303b6f0c052f26491cabe5

Más: sok akkountosok (bosco talán?) hány láda esett nektek?
    Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.04.03. 22:47:11
  • Jim Morrison
    meh :(
  • Jim Morrison
    hát lehet jobb lenne bo5. Bár egyik csapatnak sem szurkolok, szóval nekem 8 ki nyer :(
  • SzirmosSzisza
    Ha Guardian nem ébred fel csúnya vége lesz.
  • ReszegKoldus
    sajnos úgy néz ki ezt a meccset behúzzák a cigók...bár mirage a saját mapjuk volt és alig tudták megnyerni, talán még nincs minden veszve :D
  • SzirmosSzisza
    Úristen mi ez a meccs :D
  • Jim Morrison
    all stairs meccsen, meg most is, egyszerűen nem értem a crosshair placementjét ezeknek a próknak :D értem én, hogy előre rakják a keresztet ahova kell, de ha az ellen mondjuk nem a lépcső tetején van (mikor nuke on B ről ment exit be, és a lépcső tetejére tette előre a keresztet, ct meg lépcső alján van). Csomószor meghalnak így. Most mirage on tudja, hogy B window az egyik, de nézi, de mikor jobban benéz elhúzza onnan az egeret :(
  • ReszegKoldus
    Hát elvileg lehetne (meg néha szokott is lenni), mert 7 map van, abból ha bannolnak 1-1-et akkor meg is van.
    Mondjuk ez a másik "bajom", hogy lehetne több map, vagy néha cserélgethetnék a map poolt
  • SzirmosSzisza
    Nincs annyi map :D
  • ReszegKoldus
    nem értem miért nem BO5 a döntő
  • ntex
    Nem is értem hogy rakhatták be, az a csávó egy low... Nem véletlen nem marad meg egy klánban sem. Inkább rakták volna be helyette Karrigan-t pl.
  • Jim Morrison
    maikelele n elbukott.. :c
  • ReszegKoldus
    -It's much more T sided now
    -The whole world is, mate

Thorinnak gyakrabban kéne kommentálnia :D
  • szabii98
    nagyon nyomják a srácok :D:D
  • Jim Morrison
    double?
    says at the burger king

:D
  • szabii98
    vicces nézni, hogy Maikelele elhagyja a FaZe-t, és azt rebesgetik Niko megy a helyére...Niko tök jól eldumált rain-nel, Maikel meg ott ül hátul és van :D
    közben a map Nuke lesz
  • Jim Morrison
    get right a jó kis pizsijében :D
  • szabii98
    még a döntő előtt lesz egy EU All-Stars vs America All-Stars
    EU: get_right, maikelele, rain, niko, kennys
    America: hiko, s1mple, tarik, shroud, skadoodle
    18:00kor kéne kezdődnie de csúszás lesz :D
  • Jim Morrison
    ja tényleg. 1.07.52 :)
  • HTS s3rg1nh00
    ez valami április 1-ei tréfa lesz,minimum 1 M4 Knight kell a DLorehoz
  • Jim Morrison
  • SzirmosSzisza
    Itt meg tudod őket nézni, szépen össze vannak gyűjtve.