9177
-
#7893 Olof úgy néz ki felépült és annyira nem is játszanak rosszul, most nyomtak egy 16-0-t FaZe ellen :D -
#7892 Krimz
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2016.06.14. 19:43:06 -
#7891 Nem nagyon tudni Olof felépült-e már, illetve, hogy ha fel is fog, hogyan játszik. Érdekes lesz az biztos. -
Micsu #7890 Lehet fnatic ki se jut a csoportbol :D -
Micsu #7889 B halal csop :) -
#7888 Kövi major csoportok: http://wiki.teamliquid.net/counterstrike/ESL/One/2016/Cologne
Group A) Team Liquid, Virtus. Pro, mousesports, EnVyUs
Group B) Luminosity Gaming/SK, Fnatic, FaZe, G2 ESports
Group C) Astralis, Counter Logic Gaming, Gambit Gaming, Team Dignitas
Group D) Natus Vincere, Ninjas in Pajamas, OpTic Gaming, Flipsid3 Tactics -
#7887 a pályákon többségben vannak azok az esetek,amikor jobbról jön :) nekem is van ismerősöm aki balost használ,én sosem tudtam megszokni. -
#7886 És ha balról jön....??? :))) -
#7885 Nem az enyém a kép, elvileg ha jobbról jön az ellenfél jobb így, valaki meccs közben váltogatja, kinek mi jön be. -
SzocsA #7884 De bírom ezt a játékot, távcsöves puskával egy pillanat alatt lelő. Viszont mikor kis pisztollyal kell menni, mit össze szerencsétlenkedik, meg ide-oda mozog szaggatottan a célkeresztje, mikor nézem őt.
SzirmosSzisza
Amúgy te balkezes vagy? Ha én átteszem a bal kézbe a fegyvert baromira zavar és elég rosszul megy olyankor a játék, nem értem, pedig elvileg nem kellene, hogy zavarjon... -
#7882 ööööö???? what....? update volt?
btw láthatáron az új láda....legalábbis azt veszem ki a skincontest győztesekből....
amúgy elég fosok...a scout jó a többi kakakfos....
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2016.06.10. 14:11:34 -
#7881 -
#7880 Panic key -
#7879 Pont hogy ez ami megkérdezi hogy kilépsz-e bind "F10" "quit prompt". Viszont ha ez van bind "F10" "quit" Akkor egyből kilép kérzdezés nélkül :D Mondjuk azt én se értem mit keres a barátunknál sima quit bind. -
#7878 F10 egyből kilép? Nálam előbb kérdez, hogy akarok e tutibiztos....
Rég megszünt a quitpromt vagy mia regi neve az azonnali kilépésnek...
De amúgy én se jöttem rá soha mire jó...a tudatlanok szivatásán kívül...pedig 14 éve figyel cs a gépemen... :) -
#7877 még régebben unbindeltem, de lehet valami frissítés visszahozta. Always show inventory opció is updateknél alapértelmezettre vált mindig. -
#7876 a jó öreg f10, aminek az értelmére az életben nem fogok rájönni :D -
#7875 neeee
újra játszottam kis csgo-t. 4 bottal voltam, nyomtam egy Acet erre nem megnyomom az F10 et és kilép ez a szar? reconnectelni meg ugye nem tudok...
ááá -
#7874 meg kell venni,music kitnek hívják marketen(youtube-on fent vannak,meg lehet hallgatni őket) -
SzocsA #7873 Hogy lehet zenét betenni, hogy mikor nyertünk és én voltam a jó akkor azt lejátssza? -
#7872 valaki egy kis gemini?
-
#7871 nem működik az a bajom és magyarul csak krixkrakszokat ír ki !
egyszer már megcsináltam, ok is steamguar auth minden fasza de az abuzi market azt írj ahogy a mobilauthon több mint 7 napja nem voltam....pedig épp be vagyok jelentkezve....mostmeg kibaszott a steam bejelentkezek újra ...erre kiírja hogy mivel új böngészőböl jelentkzetem be ezért nem elérhetp számomra a piac...kurva annyát az egésznek... -
#7870 Ennyit használod amúgy? Ha jól rémlik feljön automatikusan 1 értesítés, rányomsz, OK gomb és ennyi. -
SzocsA #7869 Ezeket a fegyverládákat ki lehet nyitni ingyen valahogy?
Vagy ilyenre ne is gondoljak?
Van egy csomó ládám...
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.06.03. 22:52:05 -
#7868 igen az úgy átvágja...de most nem fogom e miatt a szutykeráj miatt állandóan kapcsolgatni....
ha nem nyomom be azt a mobil auth.-ot akkor 2 hétig áll a piacradobásom?
pfff -
#7867 Rendszer nyelvet ha atallitod angolra? -
#7866 Azt a nyomi steam mobil appot valahogy át lehet állítani angolra??? kikurt zavaró a magyar.... olyan faszul van fordítva minden hogy még a nyelvet se találom benne ha egyáltalán van.... tudja valaki?
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2016.06.03. 21:39:14 -
gotchaaa #7865 Kukurikú.
-
#7864 Kis Trónok Harca utánérzés.
-
#7863 -
ENVE #7862 Tom mi a baja, jaja kösz.
Reggeli silver 3 smurf stream elmaradt, de most pótoljuk! www.twitch.tv/nw_csgo
Lehet jönni nézni, milyen mikor jó a kedvem... -
#7861 Csináld végig ezt és elvileg nem lesz max hossz korlát. -
ENVE #7860 Túl hosszú, megoldom később. :\ -
ENVE #7859 akit érdekel majd -
ENVE #7858 na ma twitchem silver 3 ban tolom youtube-ra, ahol megköszönték a találkozást velem. Mert a smurf lehet olyan is, nézze meg aki nem hisz abban, hogy annak van értelme. Aztán lehet majd beszélni... Link incoming
-
Egy picit túl lett már tárgyalva úgy érzem.... -
#7856 Na megint kezditek és törölhetek vagy végre abba tudjátok hagyni/átvonulni máshova? -
ENVE #7855 Magamhoz képest rendkívül diplomatikus voltam, miután emberünk simán megmagyarázza, hogy egy disorder, aka zavar, másképp működés az betegség, simán kifakadhattam vón, és elküldhettem vón melegebb éghajlatra, de nem tettem. Sajnos vannak ilyen furcsa emberek. Egy OCD, Depresszió, szorongás, ezek nem betegségek. Még egy borderline sem, ez mind zavar csókolom, tudom nem ide való, de akkor ezt tisztázzuk már le. Majd pont a magyar Wiki fogja megmondani a frankót egy a világon sem túlzottan ismert dologról, ami amúgy magyarországon meg aztán főleg sehol sem ismert rendesen. Én ezzel élek lassan 27 éve, nekem mondhat bárki bármit, hozhat wikit, pszichiátert, amit akar, hagy tudjam már jobban, én élek vele, én ismerem. Ők is tőlem, a pácienseiktől tanulják ezt, nem is értem kis pista sg-ről hogy veszi a bátorságot kioktatni engem ebben a témában... -
#7854 Én arról a részről már lemaradtam, akartam írni, hogy respect azért, hogy milyen normális stílusban választoltál az én mindig bunkó stílusomra. Csak aztán láttam, hogy JM kitörölt mindent és nem akartam. Mondjuk lehet nekem túl magas az ingerküszöböm, de nekem ez még bőven elfogadható szintű vita volt, amíg olvastam. De én sokszor bunkó ügyfelekkel vagyok körülvéve -
ENVE #7853 CSak a szokásos kilikém, majd elmagyarázom ;D
Jim, én megkértem a népet üljünk le, beszéljük meg. Nem, mert én beteg vagyok, és őrült. Velem nem lehet ;D
Ennyi. Sajnos az sg csgo részlege still nem érett meg arra, hogy ebből valamire való cs közösség alakulhasson ki.
Majd fél év után vissza nézek, addig hátha....