Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lalakov
Steamen értesítés fogadott, miszerint új tárgy van a raktáramban. Aha, persze, láda mi? Dehogy, egy kupon.<#falbav>
szabii98
28-31re megveri a mouz a flipside-ot.

I met God. She's black

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ReszegKoldus
na kb negyed 8 körül el is kezdődhet a 2. meccs :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

szabii98
A harmadik meccsnek kellene kezdődnie most :D:D rip schedule

I met God. She's black

szabii98
Hát meglátjuk

I met God. She's black

SzirmosSzisza
Tegnapi Envy meccs után azért Gambitnak is van esélye.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

szabii98
Thorinnak igaza van ezzel a meccsel kapcsolatban.
"This is the kind of match where it doesn't matter who wins, we all lose"
Csak az idő megy, nagy valószínűséggel mindkét csapat kiesik, a kérdés hogy ma mennek haza, vagy holnap.

I met God. She's black

szabii98
Egyébként a többi meccs eléggé papírformának tűnik, a D csoport meccsei tarthatnak majd sokáig még(Na'Vi-VP és C9-G2)

I met God. She's black

SzirmosSzisza
Azért ennyi OT nem gyakori :D

szabii98
3. overtime :D

I met God. She's black

ReszegKoldus
Nyugodtan odaírhatnák minden időpont elé, hogy "kb.", a 2. meccs fog nagyjából akkor kezdődni, amikorra a 3. van kiírva :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

szabii98
Alapból késéssel indult a játék, plusz dupla overtime van :D ma is jól elcsúszunk

I met God. She's black

Jim Morrison
Már megy a flipside, mouse. 17-17
schedule

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

.Tudod a kutya is odaszarik ahol már van szar.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

SzirmosSzisza
Fasz kivan már train-nel ... :/

SzirmosSzisza
Neki bezzeg esett :D
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.03.30. 02:05:41

Szlovákiai Magyarok. De amúgy ezt se vágtam, közben tök mást néztem neten azt egyszer csak hallom h magyarul beszélnek a twitch közvetítésben, mondom WTF? :D
SzirmosSzisza
Jajj, apja anyja magyarul beszél :D

szabii98
4ből 2 amerikai csapat nyert az első nap eddig.
Remélem a c9 is behúzza. A CLG holnap pedig játszhat az Astralis-szal

I met God. She's black

Jim Morrison
Envy is kikapott

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ReszegKoldus
Akkor csak még szánalmasabb, hogy már vagy 2 órás csúszás van :D

SzirmosSzisza
2 színpad van, nem kell rájuk várni.

szabii98
Egy cobble ládának azért tudnék örülni:)

I met God. She's black

Ott kezdődött a dolog, hogy Flipside és Nip rendes játékidőben nem bírta eldönteni az összecsapást..Ott már volt 20-30 perc csúszás kapásból. Aztán elég csak 5-10 perccel csúszni minden meccsnél és már 1 óra minusznál tartunk.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jim Morrison
De neeem birom ot :(

szabii98
Valahogy így :) bár Thooooooooorin mindig csinál analíziseket(minden héten), nagyon felkészült ember

I met God. She's black

szabii98
Ez már megszokott :D főleg egy ilyen nagy majoron

I met God. She's black

ReszegKoldus
A sok puhlsanyi és bognárgyuri elemzi a nagy semmit fél órán keresztül a meccsek előtt és után + meg kell várni, hogy kihűljenek a székek amibe az előző csapat beleizzadt, addig nem lehet elkezdeni a következő meccset :)

lalakov
Csöppet elcsúsztak időben. Először rendeznek ilyen versenyt?
Jim Morrison
Fnatic tökeit nem nagyon szorongatták. Bár második félidő első körét pont láttam, szép kis 4k volt a splyce játékosától.

szabii98
A csoportban ment a papírforma eddig
B csopiban a Faze kikapott a Liquid ellen, de igazából -ahogy adreN is mondta-, tökmindegy mert a fnatic ellen senki nem ment volna tovább, a splyce meg nagyon gyenge, ezért a végén ígyis-úgyis Liquid-FaZe bo3 lesz.

I met God. She's black

szabii98
Szépen visszahozták azért

I met God. She's black

Jim Morrison
2,8,6 és ilyen magas HP val mindig megússza flipside :C mondjuk ez ilyen.

lalakov
Twitchet feltettem mobilra, ott teljesen jó. A web felület csúszik pár másodpercet hozzá képest.
SzirmosSzisza
Nekem eddig tökéletesen megy minden akadás nélkül.

Jim Morrison
azt mindig kikapcsolom ha nagyon pörög a chat. Sajnos nem segít :( majd meglesem mlg streamet. Bárcsak youtube gamingen menne, ők bírnák... <#whatever>

SzirmosSzisza
Próbáld meg, hogy elrejted a chatet. (nekem livestreamer-rel megy minden faszán)
Vagy ha az se segít, elvileg mlg-nek van saját streamje is.

szabii98
Nekem most működik source-on, fél órával a meccs előtt haldoklott keményen. Mostanában nagyon szar a twitch, főleg európában

I met God. She's black

Jim Morrison
Egyébként nektek milyen a stream? gondolom twitch nem bírja, eddig source minőséget is bírtam, de most high is akadozik. (mobil minőségben is)

szabii98
Pyth-el sem túl acélosak, de így... majd meglátjuk, ez csak az első nap

I met God. She's black

SzirmosSzisza
Ez az első kör után már én is bánom, hogy őket választottam :D

Jim Morrison
én már nem merek NIP nek szurkolni, mert kb amióta követem az eseményeket, azóta kb nem nyertek semmi.. :(

SzirmosSzisza
http://blog.counter-strike.net/index.php/2016/03/13816/

tl;dr: összekötöd a Steam akkountoddal, nézed twtichen (vagy GOTV-n) és eshet láda.

#7514: én mindenhol papírformát raktam meg, VP vs G2 kérdéses, NiP az új csapattaggal, meg, hogy Envy is kiszophat, ha nem kapták össze magukat. Egyrészről örülnék, ha kiesnének nagyobb csapatok, másrészről viszont nem, mert nem lesz pickem trophym :D

Hogy müködik ez a droppolás mert még soha ki nem próbáltam?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

szabii98
A casterek így jósolnak:

I met God. She's black

szabii98
Beszéljünk kicsit a csoportokról.

Amit általában csoportoknál az ember keres, az a gyenge láncszem. Namármost, az egyenesen továbbjutó és az abszolút kieső 2 meccset játszik(ezek BO1ek, ezért lutribbak), míg a 2. továbbjutó helyért bo3 van.
Az A csoportban lehetnek meglepetések, de a papírforma az NIP-Lumiosity, F3-Mouz meccsek lennének. Ebből szerintem az LG jut tovább egyenesen, az F3 kiesik, NiP-Mouz bo3-on pedig a NiP nyer.
A NiP-LG érdekes és nagy meccs lehet.
B csoport
Egyértelműen a leggyengébb csapat a Splyce, szerintem esélyük sincsen tovább jutni a csoportból. Sokan lenézik még a Liquid-et, de nem olyan gyengék ők, a FaZe pedig...eddig nekem nagyobbnak tűnik a füstje, mint a lángja:) Szerintem a Fnatic egyenesen, gond nélkül tovább megy.

C csopi
Leggyengébb: Gambit
Legerősebb: Astralis. Az nV-nek vannak pillanatai, de hogy épp istenként játszanak, vagy nagy kalap kakiként...na azt senki nem tudja megmondani előre. Mindenesetre ők ketten mindenképp erősebbek a CLG-nél, így úgy gondolom a két továbbjutó az Astralis és az EnVyUs.

D csoport - avagy a halál csoport , legalábbis szerintem
Bár a szívem a C9-hez húz(és a NiP-hez), de azért elfogultság nélkül mondhatom, hogy a Na'Vi fogható. Nagyon nehéz meccs lesz, de egyáltalán nem olyan sima mint ahogy azt mások hiszik. Mind a kettő csapat nagyon jó formában van, meglátjuk mire mennek egymással.
Ugyanezt mondanám a másik párosról, Virtus.pro - G2, ez sem egy előre megmondható meccs szerintem, de itt azért a VP-t mondanám jobbnak. Véleményem szerint mind a 4 csapat közel hasonló szinten van, főleg ha BO1ről van szó. Aztán lehet tévedek.

Cat, te is gyakran követed a nagy bajnokságokat, mi a véleményed? Illetve a többi topik lakótól is kérdezem ugyanezt <#vigyor>

Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.03.29. 13:28:06

I met God. She's black

lalakov
Köszönöm. MLG-n is van drop.
SzirmosSzisza
Elvileg azt is össze lehet kötni ja. Ez amúgy megy flash nélkül is (Chrome alatt a pajzsnál engedélyezni kell a JS betöltését), de dropot nem tudom ad-e.

lalakov
Ők még mindig Flasht használnak. :( Az MLG saját oldalán is lehet nézni, ugye?