9177
-
SzocsA #7933 Elmagyarázná nekem valaki, hogy azt minek vegyem mikor távcsöves puskával awpvel úgy talál el, hogy a közelemben nem volt a célkereszt?
Killcamban sokszor érdekes dolgokat látom, hogy úgy húzza az egeret mintha valami nagyon súlyos dolog lenne, meg ilyen szakaszosan, vagy azt látom hogy a lábamra céloz , oda húzza rá de fejest kapok awpvel....
volt olyan is, hogy ct kezdőn állt a ct közben bementek bére a t-k és letettem a bombát, majd kinéztem a két kapu között és megöltek awpvel. nézem a killcamot, a gyereknek a célkeresztje az én emberem fölött volt kb egy embernyi magasságra és úgy talált el.... -
#7932 remélem látszik,úgy nekem állt vinnyogni a másik csapatból az első hogy ő milyen nagyot carryzett,azt hittem elküldöm kenyába... :D
(ja látom rá is volt kattintva véletlen,én vagyok a csöcsös)
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2016.07.10. 00:29:27 -
#7931 Team Liquid - Fnatic
2-0 (cobble, cache)
mindkét meccs 16:13
s1mple és elige vitte a hátán csapatot 55 és 44 fraggel....kérdés mire lesznek képesek holnap az SK ellen:) -
#7930 Annyi előnye annak is lenne, hogy nem nézném a döntőt, franc se kíváncsi gyökér amcsikra meg cigó brazilokra :D
-
ratgab #7929 -
#7928 Alapvetően nem érdekel ez a bohóckodás, de a fnaticnál nem nagyon van unszimpatikusabb csapat, szóval remélem kikapnak a phaszba :D -
#7927 remélem fnatic nagyon összeszedi magát... :( -
#7926 az ember elmegy két órára, erre a Liquid kiejti a Na'Vit :D #NACS -
#7925 Hű remélem VP és fnatic összekapja magát -
#7924 A train is szoros lehet, bár a VPnek kevés a 4kör Tben, még kéne egy pár. Eszméletlen amit az Astralis nyújt.. -
#7923 Azért csak közel volt az 1. map :D
-
#7922 Már Steamen is lehet nézni. -
#7921 Eddig borzasztóan szarok voltak, most is Cajunb miatt voltak itt, és a casterek is aztmondták hogy ez az esélyük van csak :D
VP...hát a VP az mindig kiszámíthatatlan , hogy mit fog játszani. Igazság szerint jó lenne egy erős VP -
#7920 Élete formáját azzal, hogy 1 mapot tudtak nyerni (azt is hosszabbításban) egy szedett-vedett csapat ellen? :D
Mondjuk szerintem is a VP fog nyerni, de tudnak ők is kegyetlen szarok lenni néha :) -
#7919 Jó de a dignitas most élete formáját hozta, az Astralis meg szépen helytállt így is :D Majd meglátjuk holnap -
#7918 Végül is a dignitas ellen is így játszottak, 2 fillért nem tettem volna rájuk, sőt. Tegnap amikor kiderült, akkor még kb. 3-as szorzón lehetett volna a dignitasra fogadni, még jó hogy inkább nem tettem :D
-
#7917 Igazság szerint mindkét továbbjutónak itt a vége -szerintem-, az Astralis Dupreeh nélkül(műtétje volt tegnap) játszik a VP ellen, a FlipSid3 pedig az SK/ex-LG ellen.
A NiP-en kicsit meglepődtem, pyth elég jó volt az első mapon és szépen is játszottak, aztán a saját pick-jüket elbukták, csúfosan...nem értem mi történt velük. -
#7916 astralis - dignitas 2:1
nip - flipsid3 1:2 -
#7915 eredményeket írjatok :( -
#7914 NiP:Legends of yesterday -
#7913 Kíváncsi lennék hányan fogadtak a dignitasra a két "cserével" felálló astralis ellen :D -
#7912 hahahaha francia CS -
#7911 Egyébként ismét megy a kölni Major, van !drop.
Csoportok:
Most épp a CLG-Dignitas mérközés megy itt.
Ha jól emlékszem úgy működik ez a csoportozás most itten, hogy az első kettő tovább megy, az utolsó kettő bo3at játszik a továbbjutásért?
Meglepő hogy a CLG ilyen gyengén szerepel egyébként, jdm elvesztése és az hogy nem bírják pótolni nem jött a legjobbkor nekik.
A D csoport meg egy vicc. -
#7910 mission valaki?
-
#7909 pyth nem szarozik -
#7908 http://www.counter-strike.net/pickem/cologne2016 -
Liso93 #7907 Ha másnál is fent áll ez a probléma akkor megnyugodtam :D -
#7906 Update volt...általában az mindig hazavágja a 2/3 bandát....jön a sírás nincs fps...majd pár nap és jön a javító update... Tehát türelem fpst terem... :))) -
Liso93 #7905 Sziasztok, szeretném a segítségeteket kérni egy érdekes problémában.Eddig maximális grafikán 200-250 fps-el játszottam. Azonban az elmúlt napokban észrevettem, hogy néha beszaggat a játék bekapcsoltam a net_graph-ot és látom, hogy 80 fps eléggé meglepődtem és nem tudtam, hogy mitől van. Próbáltam a windows újratelepítést a videókártya driverének frissítését illetve a régebbit feltelepíteni ,de nem segített. Arra gyanakszom, hogy valami konzol parancsot gépelhettem be ami irtózatosan szívja az fpsem, HA létezik ilyen vagy valami képi beállítást cseszhettem el. Jelenleg maximális grafikán 80 fps alacsony grafikán 150-170, az alábbi géppel: videókártya amd radeon r7 250, processzor intel i5 4570, 4gb ram.
Előre is köszönöm a segítséget! -
#7904 -
#7903 Gyerekek botrány ami MM-be folyik. Olyan emberek vannak olyan rankokon hogy hihetetlen :D
sas 2 -ben vagyok jelenleg. Csapattársaim szintén, de alapvető problémák vannak. Flasht nem tudnak dobni sokszor a csapat vakul. Ctben elkezd rusholni egymagában, persze meghal egyből. Alap killeket nem tudnak meglőni, pl 2v1 szituációt még a másikat lövi addig ugye letudná lőni simán. Jézusom. Azért nagynehezen kihoztuk döntetlenre. -
#7902 ENCE valami 14-7-ről jött vissza :D -
#7901 bocs a reggeli updatet nem olvastam,1 hónappal megtoldják -
#7900 Ahogy nézem még az új láda is jó árban van.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.06.16. 13:15:33 -
#7899 na majd írjál, valszeg leszek. -
#7898 a végén mindig jókat dobál... :D az előzőnél egy pink ddpat awp-t dobott, múlt héten meg mellém dobott egy icarusfallt nekem meg egy ssg detourt.. :(
még jó hogy már csak pár száz pontot hagytam és vártam kiírj a +dropot... :D így hamar meglesz....az uccsó is :) -
#7897 Ohfuck.... Max este érek géphez :( -
#7896 Hajjajj, valaki missionok most?:D
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.06.16. 11:52:22 -
#7895 holnap -
#7894 Meddig tart a mostani Operation?
Mi a záró dátum?