9177
-
#7852 úristen :D -
kilinho #7851 Egyszer sajnálom az időt felnézni ide, mondván úgy sincs semmi élet. Erre lemaradok a nagy szócsatáról? Ne már. A cenzúra eltörlését követelem! -
#7850 Ha jól emlékszem megkértelek titeket, hogy hagyjátok abba. Legközelebb büntipontot kaptok, abból talán tanultok. Egyik fél se próbálta még egy picit se megérteni a másikat (nem olvastam el minden hsz t), az ég világon nem lett volna vége. -
gotchaaa #7848 -
#7845 dazed és az 1v0
-
#7844 csak azért nem MM nek mert vélnek, hogy a pub elveri őket :[ -
#7843 Nem azért, de te játszol silverek ellen, nem mi :D
Amúgy, ha jól tudom egyik pro se MM-zik, hanem mindenki ESEA, Faceit, CEVO közül játszik valahol, szal ha minimálisan komolyan vennéd tényleg a CS-t te is elmehetnél oda. -
#7842 Inferno B retake by Shox -
Gyuszopapa #7841 Ja ahányszor leülök játszani mindig reportolni kell valakit vagy többet.Kurvára unalmas hogy ezért játszom hogy tisztítsam ezt a szart.
Nem beszélve valami gond is van vele,elkezdett szaggatni.Ha állok 100+ fps,csak annyit teszek hogy legugolok akkor azonnal leesik a felére.Ha rámlőnnek 10 fps-re leesik de halál után azonnal 200.Mi lehet a gond? -
ENVE #7835 Szép meg minden, de nem értem az ilyen miért nem csinál valami olyat, ahol helye van ennek a fossá editelésnek? Szart nem látni az akciókból, ez nem CS movie, ez kibaszott ego etetés, hogy tudok AE-t használni... -
#7834 Ezert volt a nagy hype? Tenyleg latszik, hogy rengeteg idot szantak ra, mapok, animaciok faszak, de eh... inspired by sparkles en meg felnevettem :D -
#7833 Sok munka volt vele biztos, de az 1 perces intró, meg a sisakok nekem nem jönnek be. Ennek ellenére maga videó faszán néz ki. -
#7832 Hát ez miafaszom? Kicsit sok lett nekem, főleg a 40 kilós CT-kkel:
-
#7827 Hajajj eddig melyik volt a legrovidebb? Egy napot ra kene szanni...:c -
#7826 Ki van már szabva amúgy a küldetések vége? -
#7825 Dennis -
#7824 jazzy-vel megcsináltunk pár feladatot.
Nem úgy működik ez ahogy gondoltam. Csak ketten játszhatunk és a gép ellen. Mind a kettőnknek ki kell választania a küldetést, különben nem fogadja el. -
#7823 hehe...fnatic 11-0-ról megfordította az 1. mapot 16-14-re :D -
#7822 Rossz linket másoltam be...
steamcommunity.com/id/space_g
๖SpaceG
-
#7821 Én is beszállnék a Gemini projectbe... vagy csatlakozhat valaki ha épp ráér....
SpaceG -
#7820 XIIIZT -
#7819 Xizt -
Röviden: Pár napja leakeltek egy cikket, miszerint létrejön egy WESA nevű(World Esport Association) szervezet, az ESL és 8 top csapat által alakítva(FaZe, Envy, NIP, VP, fnatic, mouse, navi, g2).
Namármost ez mind szép és jó, csakhogy a jelen hírek szerint sem a CEVO, sem a Gfinity, sőt szinte senki nem lett megkeresve a tournament szervező csoportok közül , ráadásul kihagyták az összes észak-amerikai csapatot és a brazilokat.
Valamint, aki tagja a WESA-nak, az csak olyan tournamentre mehet, ami a WESA által elfogadott. -
#7817 Persze nyugodtan, írj egy steam nevet és felveszlek. -
#7816 Ha a társad öl az adott fegyverrel akkor is számolja.
#7815: nekem elég jól megy, nem volt vele semmi probléma. Fel kell rakni a Steames appot és kész, utána nem jön már SMS. -
#7815 Hát bazmeg... kaptam kódot sms-ben, beírom, és azt írja, hogy probléma merült fel, nem helyes a kód. Ki a halál találta ki ezt a metódust, és miért nem akasztották még fel? -
#7814 A Gemini kampányban lévő feladatokat együtt kell teljesíteni vagy külön-külön? Pontosítok. Az első feladatban Nova fegyverrel kell 10 ellenséget megölni. Nekem kell megölnöm 10-et vagy ha ketten játszunk akkor összesen kettőnknek kell a 10?
Én is gondolkodtam, hogy segítséget kérek valakitől, hogy beszálljon coop-ba, de mivel béna vagyok, nem szívatnék mást azzal, hogy esetleg ezerszer kell megcsinálni egy feladatot.
Ha esetleg közösen kéne elérni a 10-et, beszállhatnék mellétek jazzy, Jim Morrison? -
#7813 Ja értem, így kényszerítik az embert arra a mobil szar fos applikációra. Akkor gyorsan felteszem, és eladok mindent a picsába, aztán már törlöm is. -
#7812 Mi a tököm? Most hogy a francba kell eladnom a skinjeimet? Feltette valami My listing on hold-ra, és a jó istenért sem tudom átrakni a My sell listing-re. Hogy a picsába kell ezt megcsinálnom? Mi a faszért kellett megint bonyolítani ezen? -
#7811 nem baj, majd carryzek :C
csak hajlamos vagyok megfeledkezni arról, hogy a botok is makkolnak :( (cat a tanúm :c) -
#7810 Szuper, holnap felveszlek, ma nem vagyok steam közelben, de béna vagyok ám :( -
#7809 vegyél fő' steamen.
JimMorrison723.hu / SG csoportban is benne vagyok -
#7808 Lenne valaki aki jönne operation wildfire coop részét (Gemini campaign) együtt játszani? Nem kell, hogy meglegyen, elég az, hogy nekem megvan. -
#7807 "Akinek nem tetszik menjen el nyugodtan" neked kéne elhúzni silverből és nem tönkrebaszni a játékot. -
#7806 Bírtam fél percig, a többiek okosabbak voltak nálam legalább, én még nem ismertelek :/
#7789 -el egyetértek.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2016.05.13. 15:06:09 -
ENVE #7805 SMURFING IN SILVERINO @ www.twitch.tv.nw_csgo -
#7804 Sziasztok kell valakinek egy Operation Bravo láda, azt irja hogy? Kezdő ár: 9,77€ , de én oda tudom adni olcsóbban.
Ha érdekel vegyél fel: mateo néven vagyok elérhető vagy itt irj egy privit.
-
#7803 http://index.hu/tech/godmode/2016/05/12/csgo_gambling/ -
#7802 -
#7801 Ritkán játszok mostanában, kezd kihalni a játék ? Ma ilyen 8 magasságában ami azt hinném csúcsidő, egymás után 3 servert leaveltem belépés után mert 3 an voltak csak rajta. Nem egy megszokott dolog.