9177
  • SzirmosSzisza
    úristen :D
  • kilinho
    Egyszer sajnálom az időt felnézni ide, mondván úgy sincs semmi élet. Erre lemaradok a nagy szócsatáról? Ne már. A cenzúra eltörlését követelem!
  • Jim Morrison
    Ha jól emlékszem megkértelek titeket, hogy hagyjátok abba. Legközelebb büntipontot kaptok, abból talán tanultok. Egyik fél se próbálta még egy picit se megérteni a másikat (nem olvastam el minden hsz t), az ég világon nem lett volna vége.
  • gotchaaa
  • Jim Morrison
    dazed és az 1v0
  • Jim Morrison
    csak azért nem MM nek mert vélnek, hogy a pub elveri őket :[
  • SzirmosSzisza
    Nem azért, de te játszol silverek ellen, nem mi :D

Amúgy, ha jól tudom egyik pro se MM-zik, hanem mindenki ESEA, Faceit, CEVO közül játszik valahol, szal ha minimálisan komolyan vennéd tényleg a CS-t te is elmehetnél oda.
  • Jim Morrison
    Inferno B retake by Shox
  • Gyuszopapa
    Ja ahányszor leülök játszani mindig reportolni kell valakit vagy többet.Kurvára unalmas hogy ezért játszom hogy tisztítsam ezt a szart.
    Nem beszélve valami gond is van vele,elkezdett szaggatni.Ha állok 100+ fps,csak annyit teszek hogy legugolok akkor azonnal leesik a felére.Ha rámlőnnek 10 fps-re leesik de halál után azonnal 200.Mi lehet a gond?
  • ENVE
    Szép meg minden, de nem értem az ilyen miért nem csinál valami olyat, ahol helye van ennek a fossá editelésnek? Szart nem látni az akciókból, ez nem CS movie, ez kibaszott ego etetés, hogy tudok AE-t használni...
  • Jim Morrison
    Ezert volt a nagy hype? Tenyleg latszik, hogy rengeteg idot szantak ra, mapok, animaciok faszak, de eh... inspired by sparkles en meg felnevettem :D
  • SzirmosSzisza
    Sok munka volt vele biztos, de az 1 perces intró, meg a sisakok nekem nem jönnek be. Ennek ellenére maga videó faszán néz ki.
  • Roger6
    Hát ez miafaszom? Kicsit sok lett nekem, főleg a 40 kilós CT-kkel:

• Jim Morrison
    Hajajj eddig melyik volt a legrovidebb? Egy napot ra kene szanni...:c
  • SzirmosSzisza
    Ki van már szabva amúgy a küldetések vége?
  • ReszegKoldus
    Dennis
  • lalakov
    jazzy-vel megcsináltunk pár feladatot.
    Nem úgy működik ez ahogy gondoltam. Csak ketten játszhatunk és a gép ellen. Mind a kettőnknek ki kell választania a küldetést, különben nem fogadja el.
  • ReszegKoldus
    hehe...fnatic 11-0-ról megfordította az 1. mapot 16-14-re :D
  • Spészgószt
    Rossz linket másoltam be...
    steamcommunity.com/id/space_g
    ๖SpaceG
  • Spészgószt
    Én is beszállnék a Gemini projectbe... vagy csatlakozhat valaki ha épp ráér....
    SpaceG
  • Jim Morrison
    XIIIZT
  • ReszegKoldus
    Xizt
  • szabii98

Röviden: Pár napja leakeltek egy cikket, miszerint létrejön egy WESA nevű(World Esport Association) szervezet, az ESL és 8 top csapat által alakítva(FaZe, Envy, NIP, VP, fnatic, mouse, navi, g2).
    Namármost ez mind szép és jó, csakhogy a jelen hírek szerint sem a CEVO, sem a Gfinity, sőt szinte senki nem lett megkeresve a tournament szervező csoportok közül , ráadásul kihagyták az összes észak-amerikai csapatot és a brazilokat.
    Valamint, aki tagja a WESA-nak, az csak olyan tournamentre mehet, ami a WESA által elfogadott.
  • jazzy
    Persze nyugodtan, írj egy steam nevet és felveszlek.
  • SzirmosSzisza
    Ha a társad öl az adott fegyverrel akkor is számolja.

#7815: nekem elég jól megy, nem volt vele semmi probléma. Fel kell rakni a Steames appot és kész, utána nem jön már SMS.
  • Roger6
    Hát bazmeg... kaptam kódot sms-ben, beírom, és azt írja, hogy probléma merült fel, nem helyes a kód. Ki a halál találta ki ezt a metódust, és miért nem akasztották még fel?
  • lalakov
    A Gemini kampányban lévő feladatokat együtt kell teljesíteni vagy külön-külön? Pontosítok. Az első feladatban Nova fegyverrel kell 10 ellenséget megölni. Nekem kell megölnöm 10-et vagy ha ketten játszunk akkor összesen kettőnknek kell a 10?
    Én is gondolkodtam, hogy segítséget kérek valakitől, hogy beszálljon coop-ba, de mivel béna vagyok, nem szívatnék mást azzal, hogy esetleg ezerszer kell megcsinálni egy feladatot.
    Ha esetleg közösen kéne elérni a 10-et, beszállhatnék mellétek jazzy, Jim Morrison?
  • Roger6
    Ja értem, így kényszerítik az embert arra a mobil szar fos applikációra. Akkor gyorsan felteszem, és eladok mindent a picsába, aztán már törlöm is.
  • Roger6
    Mi a tököm? Most hogy a francba kell eladnom a skinjeimet? Feltette valami My listing on hold-ra, és a jó istenért sem tudom átrakni a My sell listing-re. Hogy a picsába kell ezt megcsinálnom? Mi a faszért kellett megint bonyolítani ezen?
  • Jim Morrison
    nem baj, majd carryzek :C
    csak hajlamos vagyok megfeledkezni arról, hogy a botok is makkolnak :( (cat a tanúm :c)
  • jazzy
    Szuper, holnap felveszlek, ma nem vagyok steam közelben, de béna vagyok ám :(
  • Jim Morrison
    vegyél fő' steamen.
    JimMorrison723.hu / SG csoportban is benne vagyok
  • jazzy
    Lenne valaki aki jönne operation wildfire coop részét (Gemini campaign) együtt játszani? Nem kell, hogy meglegyen, elég az, hogy nekem megvan.
  • SzirmosSzisza
    "Akinek nem tetszik menjen el nyugodtan" neked kéne elhúzni silverből és nem tönkrebaszni a játékot.
  • jazzy
    Bírtam fél percig, a többiek okosabbak voltak nálam legalább, én még nem ismertelek :/

#7789 -el egyetértek.
    Utoljára szerkesztette: jazzy, 2016.05.13. 15:06:09
  • ENVE
    SMURFING IN SILVERINO @ www.twitch.tv.nw_csgo
  • JaSoN HuNTeR #7804
    Sziasztok kell valakinek egy Operation Bravo láda, azt irja hogy? Kezdő ár: 9,77€ , de én oda tudom adni olcsóbban.

Ha érdekel vegyél fel: mateo néven vagyok elérhető vagy itt irj egy privit.

• SzirmosSzisza
    http://index.hu/tech/godmode/2016/05/12/csgo_gambling/
  • Jim Morrison
  • Metalmilitiakid
    Ritkán játszok mostanában, kezd kihalni a játék ? Ma ilyen 8 magasságában ami azt hinném csúcsidő, egymás után 3 servert leaveltem belépés után mert 3 an voltak csak rajta. Nem egy megszokott dolog.