9177
  • szabii98
    Ez elég érdekes váltás. Nyilván már-már nyílt titok volt, hogy s1mple odamegy, de ahogy hallottam flamie is eléggé kemény csávó a maga módján, meglátjuk mi sül ki belőle. Egy biztos, ha bejön akkor bajnok potenciál van bennük, ha nem akkor nagyon hamar lecsúsznak.
  • ReszegKoldus
    Azt már olvastam, amikor az edzőjük hetekkel ezelőtt megszellőztetett ilyesmit. De poén, hogy ebben is a rendes sportágakhoz hasonlít a dolog, hogy jóval a hivatalos bejelentés előtt nem egyszer olvastam erről, hogy s1mple kerül a naviba :D
    Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2016.08.05. 02:05:51
  • SzirmosSzisza
    http://read.navi-gaming.com/en/team_news/s1mple_to_natus_vincere zeus megy el
  • SzirmosSzisza
    http://blog.counter-strike.net/index.php/second-shot/

mondjuk, ha jól tudom a probléma az első lövésnél volt, de legalább dolgoznak valamin
  • Ingman12
    Két hónap után megnéztem mi a helyzet, a csodálatos hangok mellett látom még mindig lehetetlen, hogyha a kibaszott fal mögött vagy, akkor már ne adja be a találatokat.
    Utoljára szerkesztette: Ingman12, 2016.08.02. 15:33:36
  • Metalmilitiakid
    Képzeld el azt, hogy te folyamatosan egy minimál laggal játszol és minden sarkon hamarabb látnak meg és reagálnak. Illetve ha ott van pl az AWP célkereszt te nem is látod meg őket, csak azt hogy már esel össze.
  • Roger6
    Látszik nem játszottál még 144-essel.
  • HTS s3rg1nh00
    amíg nem próbáltad,felesleges is magyarázni.
  • szabii98
    A reakcióidődet csökkenti, sokat számít
  • ntex
    Hagyjuk már ezt a bullshitet hogy a 120/144Hz-esek csalónak tűnnek a 60-asoknak :D Az ad aimskillt vagy mi a f*sz? Nem a monitortól fogsz jobban/rosszabbul lőni...
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2016.07.22. 01:01:59
  • HTS s3rg1nh00
    nem tud róla semmit,viszont casualban hiába reportolsz,mert competitive játékot lehet overwatcholni (vagyis amíg azt nem játszik az érintett,addig valószínű megússza)
    egyébként meg akinek 120/144Hz-es monitora van az a 60-asoknak alapból csalónak tűnik,ebbe jobb beletörődni,meg abba is hogy ha többen játszanak együtt tutira lesúgják ki hol van,így nem is érdemes vele foglalkozni
  • ntex
    Minden meccsről visszanézhető demo készül a szerveren, ha valaki reportot kap akkor abból a demo-ból (asszem a reporttól számított) 8 körön át nézhetik vissza az overwatcherek.
  • SzocsA
    De milyen videót? Ha bejelented, hogy WHzott vagy aimozott akkor ezután vesz róla felvételt a szerver? ÉS erről tud az érintett is?
  • Dency
    Fogadjuk el, ne mindig a hibát keressük mindenben.
  • szapor
    Sziasztok!
    Van egy olyan problémám, hogy az eddigi r9 270x-es kártyámat kicseréltem r9 380-ra és elég durva fps dropokat tapasztalok, 300ról hirtelen le 180-200ig. (Asus z87m-plus alaplap, i5 4670k proci, 8gb ram, 600w cooler táp) Más játéknál nem tapasztaltam eddig hasonlót. Esetleg valami megoldás?
  • Jim Morrison
    Végülis...
  • HTS s3rg1nh00
    mi a fasz?ki volt az az isten marhája,aki a casualt könnyednek fordította?OMFG...
  • Dency
    Könnyeden sok cheater van tényleg. Szinte naponta írja ki nekem akit reportoltam hogy egy vagy több játákost kitiltottak blablabla. Ha nem TP-ért játszol akkor menj inkább valami magyar pubra.
  • ntex
    Könnyeden sokszor van hogy lesúgja a haver aki az ellenfélnél van, hogy ki merre van épp. Ott sokkal nehezebb kiszűrni a WH-sokat mint MM-en
  • SzirmosSzisza
    150 comp win, nem óraszám.
  • ratgab
    Megnézik a videót és egy tapasztalt játékos eldönti, hogy csalt-e vagy tényleg ennyire tud. Azt hiszem 1000+ játékóra kell hozzá meg nova 1 rang talán.
  • SzocsA
    Mennyi csíter van ebben a játékban? Most voltam könnyed meccsen az enemyben az első kettő ct whzott meg aimozott...
    Mirage pályán mentünk először bementem a lerakóra ott a dobozoknál mentem ki a lépcső feljáró felé. kapta a vakítót utána mentem ki és egyből rárántotta a fejemre a desertet. full vak volt mutatta a visszajátszásnál és ráadásul az a lerakó felüljárójára nézett.
    A másik eset, mikor a következő körben szintén Ara megyünk, füst az alsó átjáróban, az egyik t felugrott a sarokba a virágos ládákra, én lent voltam, megyek előre, jön a ct, először a másik t-t látta meg, de én kaptam a fejest.
    Meg végig úgy ment, hogy már rá volt célozva az emberek fejére a célkereszt, mikor kijött fedezékből...
    Reportolásnál, hogy döntik el hogy csalt, ha bejelentem?
    Szinte minden meccsen van ilyen.
  • Jim Morrison
    Vége!!!!4!44!!4
  • Jim Morrison
    Hoppá, ki vett tőlem skineket? csgorullete.eu
    Valszeg kártérítés az oka. Nekem jól jött ez a kis botrány
  • ReszegKoldus
    Nevetségesek ezek az új SMG hangok, kb ilyen szögbelövő-tűzőgép-helikopter vonalon mozognak :D
  • HunWindows7777
    Hali, értékeljétek ezt a kevés 3 percet, hogy hogyan sikerült ez a fragmoviem, remélem tetszeni fog. Helló.

Fragmovie
  • ReszegKoldus
    byali spray :D
  • SzocsA
    És azt miért csinálják, hogy mikor távcsöves puskával lőnek, akkor így körözgetnek a célkereszttel az enemy emberen? De tök gyorsan és nem csak a távcsöves puskákkal.
  • SzirmosSzisza
    Meg ez is durva azért. (tl;dr: kapott kb havi 80k dollárt, hogy streamelje, ahogy játszik az oldalukon)
  • szabii98
    Elég szomorú, hogy ehhez egy ilyen problémának kellett történnie.
    ELI5:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Gyakorlatilag 3 youtube-os CSGO playa nyitott egy gambling site-ot(CSGOLotto), és folyamatosan videókat töltöttek fel, ahogy dragon lore-okat nyernek, stb., bevallottam úgy hogy belenyúltak a rendszerbe hogy nekik kedvezzen. Jó nagy botrány lett, a valve meg tett ellene.

A kérdés már csak az, hogy ez a csgolounge-t és a hasonló fogadós oldalakat hogy érinti, valamint nyilván a nézőszám csökken-e és ha igen milyen mértékben. De legalább végre tettek valamit.
  • SzirmosSzisza
    lehet újra twitchet nézni \o/

tl;dr: Valve kvázi megölte a fogadós oldalakat és társait, twitch is megtiltja a közvetítését ezeknek
  • Lebowski
    fps problémádra sajnos nem igazán tudom a választ, de elég sok kérdés születik fps drop címszó alatt, érdemes hardverspecifikusan is kutatnod. Viszont a random fejeshez csak annyit, hogy akkor feküdj rá a randomra és egy idő után már nem random fogod lőni a fejest
  • Gyuszopapa
    Nem sokat játszom ezzel de azt vettem észre ha össze-vissza lövök hamarabb adok fejest mint ha céloznék.
    Arra tud valaki megoldást hogy leesik 15-20-ra az fps-em ha én lövök vagy rám lőnnek.Illetve ha legugolok akkor is 100+-ról leesik 40-re,ez mi lehet?
  • Lebowski
    Szerintem meg a nem valós idejű felvétel teljesen mást mutat.. Mint valakinél a szálkereszt kvra a hitboxon van és pöttyözi, míg más felhaszmálónál totál mellette... Csak az a furcsa, hogy már 2016ot írunk...
  • HTS s3rg1nh00
    meg a 64 tick...
  • ratgab
    Lehet le leszek oltva a prok által, de szerintem valami ótvar fos a hitbox már csak ezért is amiket írsz (sokszor tapasztaltam ugyanezeket).
  • ntex
    Félig off, de ez sztem kurva jó :D

• kekeN7
    Jaja, fnatic után ők jönnek, nem is kérdés. Tudom, csak egy hater vagyok :D
  • szabii98
    De ők azok, az SK-val szerződtek titokban, aztán megnyerték a Colombus majort és mondták hogy "ja mégse". :D
    Fallen két scoutos lövése durva volt...és gyakorlatilag végig rohantak a Liquid-en. Esélye sem volt senkinek.
  • ntex
    Nekem az SK Gaming kurvára nem szimpatikus, nem ez volt tavaly a Luminosity? Kajak lecsalták sztem am az egészet, meg most is van jó pár fura megmozdulásuk...