9177
-
#8013 Most rácsekkoltam, megvan neki a silver 2.
Innen már gyorsabban kéne mennie neki, pár meccs/szint -
#8012 az elég cink :D
néztem picit, 28 win után sincs rankup. 50+ killje vót pedig :(
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.08.22. 14:45:11 -
#8011 Egy IzakOOO nevű polák sztrímer csinál most egy 10 napos Silver 1 to Global Elite challenge-t.
A probléma csak az, hogy ez az acc úgy lett lebukva silver 1ig, és így az MMR-je a béka segge alatt van. 27es win streak után még mindig silver 1 a csávó :D
-
#8010 Tök mindegy hol vagy vágják és az összes bot téged lő nem a másik botot... És onnantól hogy a bot levágja hol vagy meglát és a térképen is lát a többi ellen... Persze alap ha veled vannak akkor buta mint a fasz mind csak össze vissza rohangálnak és akadályoznak vagy elszalad megdögleni ha nem nyomod a commandokat nekik... -
#8009 Ha veled vannak, bénák. Ha ellened vannak, királyok. Én is tapasztaltam már. ;-) -
SzocsA #8008 Hogyan csalnának? meglátják az ellenfelet és lefagynak, simán kinyíratják magukat, akkor én nem tudom, hogy miylen botot kapok állandóan.
Mire én meghalok addigra az össze bot halott volt a csapatban. szóval elég ritka, hogy menni tudnék velük. -
#8007 Én már játszottam 4 bottal végig meccset...fun volt...végén kaptam is respectet hogy nek adtam fel... De nagyon ritkán futok bele ilyen szutyok bandába...ha meg igen...le van szarva elhülyéskedek...nem kell komolyan venni és passzivnak se látod...szarabbul jársz... Néha btw jobb a bot mint egyik másik balfasz...commandolod őket aztán meg átveszed ha meghalsz... Amúgyis csalnak a botok...úgyhogy ha veled van jobb montha ellened...n rühellek semmit jobban mint a botot az ellen csapatban... :)))) -
#8006 ezt a fontos infot későbbre tartogattam :D -
#8005 a bal és a jobbklikk egyszerre pedig közepes dobás:) -
#8004 jobbklikk -
SzocsA #8003 Hogyan dobják a gránátot meg a vakítót iylen ejtéssel maguk elé -
#8002 Elmondanád, hogy ki írt ilyet? Üldözési mánia még mindig? Akkor értem. -
ENVE #8001 És ebből egyenesen következik, hogy lanon aki "jobban konfigol, az nyer". Értem. No more questions. Tuti ezért kaptam ki mindig lanon, mert szarul konfigoltam. -
SzocsA #8000 Kiléptem versengő módból, mert mindig nálam vannak az olyan játékosok akik afkznak végig. mielőtt megkaptam az ezelőtti hét napos eltiltást. Kkickkeltek, mert nem mentem be egyből meghalni bombalerakóra, megakartam kerülni őket. akkor is egyel kevesebben voltunk. Most az járt le, a mai meg az egyik játékos afk volt kickkelték, pár kör múltán a másik is kilépett, nekem meg nem engedett szavazni feladásra azt írta, hogy míg ki nem lép egy játékos addig nem lehet szavazni, de már két bot volt a játékban. én meg kimentem cigizni. így játsszak le 15 kört 3 vs 5 be. mást nem csinálok ebbe a hülye módba minthogy futok egyik helyről a másikba....
Állandóan nálam vannak a hülye fasszopók, akik afkznak, de akkor minek jön be ha utána nem játszik...
Meg ha már 6-0 akkor kilépnek. utána meg már hiába próbálsz játszani nem lehet, elver a másik csapat mint a szar.
Most megint várhatok egy hetet, aztán meglesz az első meccs és megint valamiért kikikkelnek aztán kapom újra az egy hetest.... -
#7999 https://twitter.com/SelflessRyu/status/765945480912265216/photo/1
wut? Meccs közben az edzők nem beszélhetnek, mi a fene -
#7998 Ha jól tudom csak 1 órás szünet van, te csináltál előtte is valamit, nem is kevésszer. -
SzocsA #7997 A jó kurva édes anyát aki kitalálta ezt a versengői faszságot letelt a 7 napos eltiltás bemegyek meccsre erre egyik elmegy a másik afk vagyunk 3an a másik kezdőn áll. kimegyek cigizni kikikkelnek és 7 nap megin....szájbavert retkes játékot...
-
#7996 nekem nincs velem bajom :D -
#7995 azt nem tudom hogy hogyan és miért lett rosszabb a kapcsolat közöttük, de dennis átvette krimz helyét olof szívében, ráadásul olofról amúgyis olyan képek voltak hogy a vp-sekkel lóg eleague-en. :D aztán Krimz gondolom inkább jw-ék mellé állt. -
Micsu #7994 mivolt? :) vagyis tudom hogy őt váltotta de miért?
Utoljára szerkesztette: Micsu, 2016.08.17. 20:07:33 -
#7993 krimzé volt, csak jött dennis :D -
Micsu #7992 JW = anyátok team -
Micsu #7991 olof maradt egyedül fnaticba? :D
de nem pronax nagy cimbije ő, vagy krimzé? :D már nem is tudom -
#7990 :o -
#7989 Akkor most már Godsent meccseket is fogok nézni, hajrá hajrá :D -
#7988 Ez most nagyon meglepett.
Ez gyakorlatilag nyíltan üzeni, hogy Olof a sérülése óta nem az igazi, pronax pedig még mindig nagyon erős. Durva.
Valamint a Godsent legend team lett, a fnatic pedig...nem. WOW.
-
#7987 http://www.fnatic.com/content/96730 kit lesz divat utálni most?:p
TL;DR
Fnatic are now: Olof, dennis, wenton, Lekr0, twist
Godsent are now: Pronax, znajder, JW, flusha, krimz -
#7986 Nem hallottál másról? Mikrolaggok pl? -
#7985 Alapvetően config beállításokkal nem fogsz WH-zni meg aimezni, de igazából itt nem is nagyon hallottam még másról. (régen CoD2-ben, ha gyorsan lőttél garanddal, akkor egyből ment a cfgs köcsög a chatre :D) -
#7984 Azért hallottunk már olyanról, hogy nem az ártatlan célkereszt beállítására használták a konfigolást -
ENVE #7983 már nem azért, de ami szabálytalan az cheat cvar védett. Elnézést, hogy beszokták állítani a célkeresztjüket, meg a radart, ilyesmiket ;D -
#7982 Az első óra azzal megy el kb, hogy konfigolnak. Aki jobban konfigol, az fog nyerni. Atom baromság, hogy be lehet nyúlni, semmi fair play alapja nincs. -
SzocsA #7981 Hiába állítom a cfgt, ígyse úgyse tudom őket belőni :D
Amúgy azt miért nem csinálják meg, hogy csak az otptionsba lehessen állítani a játékot, miért nem veszik ki a konzolt? és a cfg fált meg olyanra csinálnák meg amit nem lehetne módosítani.
És az ilyen bajnokságoknál, hogy játszanak? Nem saját gépen játsszák őket nem? ott is állítgatják a beállításokat? -
Gyuszopapa #7980 Már az a szánalmas.Meg aki nem piszkálja a cfg-t meg egyéb nyalánkságok.Biztos sokaknak ettől nagyobbnak érződik a kuki de ez szánalomra méltó. -
SzocsA #7979 Pró a gyerek előtte meg volt egy aki aimozott, meg össze-vissza ugrált és úgy adta a fejeseket scouttal, már az a szánalmas aki nem csal? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ENVE #7978 Sziasztok! Kis tanítványom, és egyben szeretett játszó társam újonnan induló streamjét szeretném promótálni nektek! Nagy fejlődésen ment keresztül az elmúlt 1 évben, és büszkén szeretném nektek sg lakóknak bemutatni a játékát, amit láthattod itt ->
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2016.08.12. 17:05:07 -
SzocsA #7977 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez is ugyanolyan volt csak itt meg füst volt, szépen a füst szélénél célzott és csinált egy ilyen húzást, aztán eltalált, nem is látott, egész végig a füstben voltam... -
SzocsA #7976 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A gyerek csak annyit csinált, hogy fogta magát és átlósan lehúzta, az ajtó mögött voltam már mikor agyonlőtt, de ilyenkor mikor érzi, hogy lőnie kell? Én már nem láttam őt...
Amúgy meg miért engedélyezik, hogy a konzolban bármit is lehessen átállítani?
Leszedtem egy cfgt. Sokkal jobban játszok mint az alap beállítással, ha fejre célzok megállok egyből beadja. Ha pötyögtetek akkor majdnem mindegyik lövés odamegy akval.
Ez a cfgs izé csalás? kibannol a vac :D
Megnéztem, ezzel a cfgvel sétálás közben, ha lassan lövök pontosabban tudok lőni, 3 nap játék után visszaraktam alapra és ugyanúgy mentem sétálva akval és össze vissza elhordott....
Azért itt van az, hogy hogyan tud a gyerek eltalálni engem egymás után többször 200 kilométerről.Nincs neki visszarúgása egyáltalán.
Amúgy meg még azt nem tudom, hogy mi van ezekkel a körkörös mozgásokkal vagy olyan enyhe remegéssel,mikor távcsövessel lőnek?
Ja és az micsoda, mior a gyerek leugrik valahonnan és amolyan gyorsított felvételszerűen csinálja? Vagy mikor kint van a fal mellett vagy a fedezék mögött és mikor meglát olyan gyorsan, hirtelen megy vissza, hogy csak nézek.... Mikor meglövöm, mintha a golyóm visszalökné a fedezék mögé... -
#7975 According to Stepan Shulga, Executive Producer at Starladder, this rule "could help esports to be recognized as official sports and potentially included in the Olympic Games."
Mondjuk ez nem rossz szabály. De hogy CS-t Olimpiára? Vicc...akkor már inkább csináljanak egy E-sport Olimpiát, vagy élesszék fel a WCG-t, az úgyis kb ugyanaz :D -
#7974 Új pisztolyhangok nektek hogy tetszenek? nekem az előzőek se jöttek be.