9177
-
#8053 köszi valve :D:D:D
-
#8052 -
#8051 Korábban volt szó valami workshopos-letöltős történetről. Ennek ellenére ENVE-nek ebben igaza van, a fontos változók ELVILEG védve vannak, bár ami hirtelen eszembe jut, hogy anno sourceban volt keverés a cl_interp, cl_interpolate és társai körül, illetve a legutóbbi hitboxos bug után már csak nevetni tudok :D -
#8050 Most már nagy valószínűséggel sehogy, pont ezért jöttek be ezek a szabályok. De kiskapuk mindig voltak, és lesznek is. -
Micsu #8049 majoron még nem fogtak meg senki de sebaj, de még más nagyobb lanon se
a csalást meg nem configolással csinálják, rohadtul érdekelne amúgy hogy pl egy majoron compo gépekre hogy teszik rá a csalást
Utoljára szerkesztette: Micsu, 2016.09.15. 19:28:23 -
#8048 "Hovik „KQLY” Tovmassian és Gordon „SF” Giry kapott bannt, majd Beck kitálalt, s elmondta: nagyon sok profi játékos, a mezőny mintegy 40%-a használ valamilyen csalási formát, főleg olyat, ami a célzásban segíti az illetőt. Beck egy listát is közzétett, ami több játékost is csalással vádol, ám ezek közül eddig nem mindenkit tiltottak ki." -
#8047 Rendben, soha senki nem csalt, meg a tavalyi cikk is kacsa volt (vagy két évvel ezelőtti volt, már nem emlékszem). Elnézést, hogy így felzaklattalak az egy hónappal ezelőtti bejegyzésemmel, nagyon sajnálom. Esetleg parancsol egy kis nyugtató mákteát, kedves uram? -
ENVE #8046 "Az első óra azzal megy el kb, hogy konfigolnak. Aki jobban konfigol, az fog nyerni. Atom baromság, hogy be lehet nyúlni, semmi fair play alapja nincs."
És mivel minden szabályba ütköző beállítás piszkálása lehetetlen, mivel cheat cvar védett minden fontos parancs, ezen kívül config checktől elkezdve a tökömig minden van, nem is értem miféle blődség ez már megint a részedről...
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2016.09.15. 18:58:29 -
#8045 -
#8044 hülyén mondtam, az a béta kliens nem egészen béta kliens. béte update pontosabban. -
#8043 hát pedig a dota már megkapta a source 2 enginet :D -
majd ha jön a HL3
-
#8041 lehet jön a source 2? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
elvégre mi másért csinálna béta klienst a velv -
#8040 természetesen a béta klienssel rendelkezők nem játszhatnak a nem béte klienssel rendelkezőkkel. Akkor kapja meg mindenki a frissítést, még valve elégedett a dolog, és úgy gondolja, mehet rendes update ként. -
#8039 Most akkor mi van? Béta updatet kilehet választani de csak akkor javul a hitbox? Valamint ez csak kliens oldali probléma?
Magyarán ha én nem töltöm le ezt a béta update-et akkor én hátrányban vagyok a többiekkel szemben akik letöltik?
És mikor nem lesz BÉTA az update?
Válaszokat várok.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2016.09.14. 20:13:33 -
#8038 Rushing B
-
ENVE #8037 globáááá meccsméking -
#8036 Erős update, lehet ugrálni megint mint a f*szlámák. Amúgy főleg az animációk után most valami okádék ahogy hat a guggolás/ugrás.
Utoljára szerkesztette: Ingman12, 2016.09.11. 12:00:26 -
#8035 Na, csak ketszer kellett kikerulnie reddit frontpagere:D -
#8034 http://blog.counter-strike.net/index.php/2016/09/15820/ rc?:o -
#8033 Ez inkább mák, mint tudás, de amúgy biztos jók, szóval nem leszólni akarom a csapatot.Biztos így akarták, csak ehhez a CT-k balféksége kell. Én nem látok skillt benne, inkább csak szerencsét, mert úgy pörög egy-két játékos mindkét oldalról, mintha azt sem tudná milyen mapon van. CT-k hibáinak sorozatát vettem észre amúgy, most vagy 5-ször megnéztem egymás után.
Ezek jutottak eszembe az első szemügyre vétel után:
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.09. 21:24:17 -
#8032 Szerintem meg pont így akarták :)
De végül is, ha 5 perce vették a játékot és mapot nyernek a NaVi meg Astralis ellen, az se rossz.
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2016.09.09. 21:03:58 -
#8031 azigen, ez tényleg egy éven keresztül ott csücsült a játékban, és senki nem vette eddig észre ? -
#8030 Hát... szerintem ez ritka fos kör volt, mintha most vették volna meg a játékot 5 perce, és nem tudnák, hogy mi merre van, és a füstben csak így random rakta le a bombát.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.09. 19:38:17 -
#8029 ez a kör -
#8028 szép kis reddit post -
#8027 Hitbox magyarázat -
#8026 Nagyon tetszenek ezek az ázsiai csapatok, néha igen csak sikerül meglepniük a "nagyokat" :D -
#8025 Tud valaki only surf szervert? -
#8024 milyen jó lett az első lövés pontossága :D -
#8023 friberg nem volt egyszerű tegnap
de f0rest is bemutatott egy futás közbeni one tapet :) -
ENVE #8022 FACEIT - www.twitch.tv/nw_csgo -
#8021 -
#8020 Flash nem is értem mit keres az LU-ban. Azt sem értem, hogy a faszba lehet ő kapitány, ez ugyanis felelősség, nem pedig elismerés - bár ezt ő pont fordítva gondolja. -
#8019 az ELIT :))) -
#8018 ezek kik? :D -
#8017 Magyar esport LUL
-
#8016 http://www.esport1.hu/news/2016/08/24/csgo-magyar-fruits-esport-verseny-facebook dráma \o/ -
savior666 #8015 Sziasztok.
CS:GO accountert cserebe tudnek adni egy The Elder Scrolls online: Tamriel Unlimited accountot.
Ha valakit erdekel a csere, irjon privatot. -