9177
  • Jim Morrison
    nem gyenge
  • Dency
    Teszek én is valamit:

Case hardened kígyó

• Jim Morrison
  • Spészgószt
    Console: connect... Ip....
    Majd pár perc... Retry
    Drop due slot reservation
    Quany lemegyek még egy sörért...
    Rég volt...
  • Gyuszopapa
    Az a gond hogy egyátalán lehet csalni az online játékokban.
  • Roger6
    Én csak az első mondatot emeltem ki, a többi már nem annyira lényeg.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.30. 09:55:03
  • Lebowski
    Úgy-úgy :D pod-botokkal :D
  • Lebowski
    Áhá :) arról lemaradtam, hogy akartak új mapot :D
  • HTS s3rg1nh00
    ez egy hozzá nem értő fröcsögő fasz,még csgo-val sem játszott soha,nem kell vele foglalkozni.
  • Jim Morrison
    esport-csgo-counterstrike-verseny-hir-pixel-magyar-lan-wesg-gyozelem-kijev-video ggwp
  • Roger6
    "Egyre problematikusabb, hogy a csalókkal a profi LAN versenyeken se tudnak igazán mit kezdeni, "

CIKK
  • Roger6
    Pedig te sem ma kezdted a CS ipart. Sajnálom, hogy ilyen szarrá vált ez a játék.
  • Spészgószt
    OMG...játszottam 10 percet...kár volt... egy világ omlott össze bennem...lassan ideje lesz eladni az összes szutykos fegyvert és beruházni egy BF1-re :D
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2016.09.29. 19:07:10
  • szabii98
    Mert a valve leszarja hogy mit akarnak az emberek :D Legalábbis eddig így volt. Akartak új mapot a pro-k, úgy gondolták hogy a felújított Nuke jobb lesz.

A legnagyobb problémája a pro scene-nek nem a mapok felújítása, hanem az hogy Nuke egyáltalán nem lett jobban balanszolt, FPS problémákat okoz(még lanon is volt rá példa), nem lehet normálisan hallani a dolgokat sem :D
  • Spészgószt
    Lol 1.1 régi szép kockacsé... Awp célkeresztel csípőből, desert tunk nameg a mindent átlövő kala...majd 2d mapok finomságok ezek :))))
  • Spészgószt
    Lol
  • Lebowski
    Tényleg nem kötözködésből, de akkor miért ágál a pro scene a nuke ellen? Nem igazán olvastam olyat (természetesen ettől még lehet, hogy én vagyok alulinformált, sőt), hogy nuke-ot akarjuk. Csak ezért csodálkozom ezen,
  • szabii98
    A Pro Scene miatt cserélték le Infit, de attól még akárki bármikor játszhat rajta, csak tournamenteken nem lesz amíg fel nem újítják.

Ezért is vannak ezek a változások, lehet gyün a Source 2, új hangok, újradolgozott mapok.
  • Lebowski
    Azt elhiszem. Én mondjuk az egész játékot végigkövettem (oké csak az 1.1-től) és a régi nuke-ok nekem sokkal jobban bejöttek. Sourceban van eddig a legtöbb órám, és én szerettem, hogy fegyelmezettebb taktikával kell menni (5v5). Számomra nagyon sokrétű letta pálya, követhetetlen, mm-re randomokkal egyszerűen katasztrofális. GO-ban már nem igazán pubozok, most van ~900 órám, ebből jó ha 10et töltöttem pubon. Egyszerűen már egyáltalán nem köt le, sok a kappanhangú anyázás sajnos, ami inkább irritál. De 16v16-ra elhiszem, hogy jobb, mert akinek van egy kis gógyija, az körönként simán behúz 3-4-5 fraget..
    (zárojelben megjegyezném, nem értem ezt a map pool változtatást és ahogy nézem a comp közönség se nagyon. pubra eddig is lehetett használni, simán ráncfelvarrhatták volna anélkül is, hogy infit cseréli..)
    Utoljára szerkesztette: Lebowski, 2016.09.29. 15:40:53
  • SzirmosSzisza
    Pedig tök mókás volt a régi nuke 12-15 wines CT körökkel :)
  • Jim Morrison
    Pubon (mm) mindenkepp jobb az elet uj nuke on
  • szabii98
    Ennél realisztikusabb hangja még nemnagyon volt a fegyvereknek a CSGO-ban :D
  • Lebowski
    Nem fogsz :D Nem véletlenül rühelli a tier1 is (kivéve a NiP-et, de ők perverzek :D).
  • Kmarha
    Van, rakd fel újra és játssz egy kört a Nuke pályán :) Én először azt hittem (egy jó kis kihagyás után visszatérve), hogy valami remake fun pályán vagyok :D
    (aztán lehet egy kis játék után rájövök, hogy ez így mennyivel jobb lett)
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2016.09.29. 12:48:49
  • kekeN7
    +1 (meg hogy a közösség rosszabb, mint a rák)
    De nyugi, mindig van lejjebb. :D
  • Roger6
    Te jó isten, áldom azt a napot, amikor letöröltem a gépemről ezt a fos mocskot. Szánalmas volt már a lépéshangok megváltoztatása is, hogy a hitbox nem volt helyén, és még lehetne sorolni tovább, de az AK mostani hangja a legalja. Ennél még van lejjebb?
  • Lebowski
    És így múlik el a világ dicsősége. Borzalmas..

• ReszegKoldus
    EU plant
  • Dency
    Mi az get rightnak nem jönnek be a hiper szuper szenzorral ellátott egerek? Csak visszatért a xai-hoz :D
  • SzirmosSzisza
    zowie elég népszerű :)
  • ReszegKoldus
    Virtus Prot folyton fikázzák, hogy szarok, öregek, vonuljanak vissza, aztán... :))
  • ReszegKoldus
    Ennél jobb esélyük nem nagyon lesz, egy rakás jó csapat nincs ott. Habár ez igaz volt a Northern Arenara is :D
  • szabii98
    tényleg, harmadikok lettek.
    hát úgytűnik :D pedig ez a csapat most elég ütős
  • ReszegKoldus
    Starseriesen elődöntősök voltak

"De még egyet sem nyertek meg"

Tehát megint 2015 van? :D
  • szabii98
    C9-ENVYUS
    1-1 az állás, 3rd map következik ami Dust II
    és egyébként a döntőbe jutásért játszik a két csapat, a másik ágon VP-Dignitas lesz elvileg 1kor, grand final pedig 17:30

amit fontos tudni hogy ha a C9 bejut a döntőbe akkor ez lehet sorban a 3. lan ahol döntősök (north america valami lan, starseries kiev). De még egyet sem nyertek meg :D
    Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.09.18. 11:18:58
  • Roger6
  • Jim Morrison
    KQLY after update
  • Roger6
  • ENVE
    Annak semmi köze nem volt a confighoz. Csalás lesz mindig, de ezt nem meccs előtti 1.5óra konfiggal csinálják. Igen azóta már az egér, bill, anyám kínja memóriáját is átnézik, jól teszik. Éppen erről beszélek, hogy már a nagy anyjukat is átmotozzák, aki nézni megy, te meg configolásról beszélsz komám...

Köszönöm nyugtatót nem kérek, az ópium amúgy sem az. :-)
  • Jim Morrison
    az igen :D nem is értem, hogy bírtak egyáltalán csinálni egy játékot ami ekkora siker :D:D lehet másik gárda "fejleszti" most :D