9177
-
#8093 nem gyenge -
#8092 Teszek én is valamit:
Case hardened kígyó
-
#8091 -
#8090 Console: connect... Ip....
Majd pár perc... Retry
Drop due slot reservation
Quany lemegyek még egy sörért...
Rég volt... -
Gyuszopapa #8089 Az a gond hogy egyátalán lehet csalni az online játékokban. -
#8088 Én csak az első mondatot emeltem ki, a többi már nem annyira lényeg.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.30. 09:55:03 -
Lebowski #8087 Úgy-úgy :D pod-botokkal :D -
Lebowski #8086 Áhá :) arról lemaradtam, hogy akartak új mapot :D -
#8085 ez egy hozzá nem értő fröcsögő fasz,még csgo-val sem játszott soha,nem kell vele foglalkozni. -
#8084 esport-csgo-counterstrike-verseny-hir-pixel-magyar-lan-wesg-gyozelem-kijev-video ggwp -
#8083 "Egyre problematikusabb, hogy a csalókkal a profi LAN versenyeken se tudnak igazán mit kezdeni, "
CIKK -
#8082 Pedig te sem ma kezdted a CS ipart. Sajnálom, hogy ilyen szarrá vált ez a játék. -
#8081 OMG...játszottam 10 percet...kár volt... egy világ omlott össze bennem...lassan ideje lesz eladni az összes szutykos fegyvert és beruházni egy BF1-re :D
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2016.09.29. 19:07:10 -
#8080 Mert a valve leszarja hogy mit akarnak az emberek :D Legalábbis eddig így volt. Akartak új mapot a pro-k, úgy gondolták hogy a felújított Nuke jobb lesz.
A legnagyobb problémája a pro scene-nek nem a mapok felújítása, hanem az hogy Nuke egyáltalán nem lett jobban balanszolt, FPS problémákat okoz(még lanon is volt rá példa), nem lehet normálisan hallani a dolgokat sem :D -
#8079 Lol 1.1 régi szép kockacsé... Awp célkeresztel csípőből, desert tunk nameg a mindent átlövő kala...majd 2d mapok finomságok ezek :)))) -
#8078 Lol -
Lebowski #8077 Tényleg nem kötözködésből, de akkor miért ágál a pro scene a nuke ellen? Nem igazán olvastam olyat (természetesen ettől még lehet, hogy én vagyok alulinformált, sőt), hogy nuke-ot akarjuk. Csak ezért csodálkozom ezen, -
#8076 A Pro Scene miatt cserélték le Infit, de attól még akárki bármikor játszhat rajta, csak tournamenteken nem lesz amíg fel nem újítják.
Ezért is vannak ezek a változások, lehet gyün a Source 2, új hangok, újradolgozott mapok. -
Lebowski #8075 Azt elhiszem. Én mondjuk az egész játékot végigkövettem (oké csak az 1.1-től) és a régi nuke-ok nekem sokkal jobban bejöttek. Sourceban van eddig a legtöbb órám, és én szerettem, hogy fegyelmezettebb taktikával kell menni (5v5). Számomra nagyon sokrétű letta pálya, követhetetlen, mm-re randomokkal egyszerűen katasztrofális. GO-ban már nem igazán pubozok, most van ~900 órám, ebből jó ha 10et töltöttem pubon. Egyszerűen már egyáltalán nem köt le, sok a kappanhangú anyázás sajnos, ami inkább irritál. De 16v16-ra elhiszem, hogy jobb, mert akinek van egy kis gógyija, az körönként simán behúz 3-4-5 fraget..
(zárojelben megjegyezném, nem értem ezt a map pool változtatást és ahogy nézem a comp közönség se nagyon. pubra eddig is lehetett használni, simán ráncfelvarrhatták volna anélkül is, hogy infit cseréli..)
Utoljára szerkesztette: Lebowski, 2016.09.29. 15:40:53 -
#8074 Pedig tök mókás volt a régi nuke 12-15 wines CT körökkel :) -
#8073 Pubon (mm) mindenkepp jobb az elet uj nuke on -
#8072 Ennél realisztikusabb hangja még nemnagyon volt a fegyvereknek a CSGO-ban :D -
Lebowski #8071 Nem fogsz :D Nem véletlenül rühelli a tier1 is (kivéve a NiP-et, de ők perverzek :D). -
#8070 Van, rakd fel újra és játssz egy kört a Nuke pályán :) Én először azt hittem (egy jó kis kihagyás után visszatérve), hogy valami remake fun pályán vagyok :D
(aztán lehet egy kis játék után rájövök, hogy ez így mennyivel jobb lett)
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2016.09.29. 12:48:49 -
#8069 +1 (meg hogy a közösség rosszabb, mint a rák)
De nyugi, mindig van lejjebb. :D -
#8068 Te jó isten, áldom azt a napot, amikor letöröltem a gépemről ezt a fos mocskot. Szánalmas volt már a lépéshangok megváltoztatása is, hogy a hitbox nem volt helyén, és még lehetne sorolni tovább, de az AK mostani hangja a legalja. Ennél még van lejjebb? -
Lebowski #8067 És így múlik el a világ dicsősége. Borzalmas..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#8066 EU plant -
#8065 Mi az get rightnak nem jönnek be a hiper szuper szenzorral ellátott egerek? Csak visszatért a xai-hoz :D -
#8064 zowie elég népszerű :) -
#8063 Virtus Prot folyton fikázzák, hogy szarok, öregek, vonuljanak vissza, aztán... :)) -
#8062 Ennél jobb esélyük nem nagyon lesz, egy rakás jó csapat nincs ott. Habár ez igaz volt a Northern Arenara is :D -
#8061 tényleg, harmadikok lettek.
hát úgytűnik :D pedig ez a csapat most elég ütős -
#8060 Starseriesen elődöntősök voltak
"De még egyet sem nyertek meg"
Tehát megint 2015 van? :D -
#8059 C9-ENVYUS
1-1 az állás, 3rd map következik ami Dust II
és egyébként a döntőbe jutásért játszik a két csapat, a másik ágon VP-Dignitas lesz elvileg 1kor, grand final pedig 17:30
amit fontos tudni hogy ha a C9 bejut a döntőbe akkor ez lehet sorban a 3. lan ahol döntősök (north america valami lan, starseries kiev). De még egyet sem nyertek meg :D
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.09.18. 11:18:58 -
#8058 -
#8057 KQLY after update
-
#8056 -
ENVE #8055 Annak semmi köze nem volt a confighoz. Csalás lesz mindig, de ezt nem meccs előtti 1.5óra konfiggal csinálják. Igen azóta már az egér, bill, anyám kínja memóriáját is átnézik, jól teszik. Éppen erről beszélek, hogy már a nagy anyjukat is átmotozzák, aki nézni megy, te meg configolásról beszélsz komám...
Köszönöm nyugtatót nem kérek, az ópium amúgy sem az. :-) -
#8054 az igen :D nem is értem, hogy bírtak egyáltalán csinálni egy játékot ami ekkora siker :D:D lehet másik gárda "fejleszti" most :D