Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spészgószt
valaki egy kis gemini?

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
nem működik az a bajom és magyarul csak krixkrakszokat ír ki !
egyszer már megcsináltam, ok is steamguar auth minden fasza de az abuzi market azt írj ahogy a mobilauthon több mint 7 napja nem voltam....pedig épp be vagyok jelentkezve....mostmeg kibaszott a steam bejelentkezek újra ...erre kiírja hogy mivel új böngészőböl jelentkzetem be ezért nem elérhetp számomra a piac...kurva annyát az egésznek...<#violent><#wow3><#bdead>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

SzirmosSzisza
Ennyit használod amúgy? Ha jól rémlik feljön automatikusan 1 értesítés, rányomsz, OK gomb és ennyi.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ezeket a fegyverládákat ki lehet nyitni ingyen valahogy?
Vagy ilyenre ne is gondoljak?
Van egy csomó ládám...
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.06.03. 22:52:05
Spészgószt
igen az úgy átvágja...de most nem fogom e miatt a szutykeráj miatt állandóan kapcsolgatni....
ha nem nyomom be azt a mobil auth.-ot akkor 2 hétig áll a piacradobásom?
pfff

Jim Morrison
Rendszer nyelvet ha atallitod angolra?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Spészgószt
Azt a nyomi steam mobil appot valahogy át lehet állítani angolra??? kikurt zavaró a magyar.... olyan faszul van fordítva minden hogy még a nyelvet se találom benne ha egyáltalán van.... tudja valaki?

Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2016.06.03. 21:39:14

Kukurikú.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

BeeMovie
Kis Trónok Harca utánérzés.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tom mi a baja, jaja kösz.

Reggeli silver 3 smurf stream elmaradt, de most pótoljuk! www.twitch.tv/nw_csgo

Lehet jönni nézni, milyen mikor jó a kedvem...

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

SzirmosSzisza
Csináld végig ezt és elvileg nem lesz max hossz korlát.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Túl hosszú, megoldom később. :\

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

na ma twitchem silver 3 ban tolom youtube-ra, ahol megköszönték a találkozást velem. Mert a smurf lehet olyan is, nézze meg aki nem hisz abban, hogy annak van értelme. Aztán lehet majd beszélni... Link incoming

Jim Morrison

Egy picit túl lett már tárgyalva úgy érzem....

Jim Morrison
Na megint kezditek és törölhetek vagy végre abba tudjátok hagyni/átvonulni máshova?

Magamhoz képest rendkívül diplomatikus voltam, miután emberünk simán megmagyarázza, hogy egy disorder, aka zavar, másképp működés az betegség, simán kifakadhattam vón, és elküldhettem vón melegebb éghajlatra, de nem tettem. Sajnos vannak ilyen furcsa emberek. Egy OCD, Depresszió, szorongás, ezek nem betegségek. Még egy borderline sem, ez mind zavar csókolom, tudom nem ide való, de akkor ezt tisztázzuk már le. Majd pont a magyar Wiki fogja megmondani a frankót egy a világon sem túlzottan ismert dologról, ami amúgy magyarországon meg aztán főleg sehol sem ismert rendesen. Én ezzel élek lassan 27 éve, nekem mondhat bárki bármit, hozhat wikit, pszichiátert, amit akar, hagy tudjam már jobban, én élek vele, én ismerem. Ők is tőlem, a pácienseiktől tanulják ezt, nem is értem kis pista sg-ről hogy veszi a bátorságot kioktatni engem ebben a témában...

jazzy
Én arról a részről már lemaradtam, akartam írni, hogy respect azért, hogy milyen normális stílusban választoltál az én mindig bunkó stílusomra. Csak aztán láttam, hogy JM kitörölt mindent és nem akartam. Mondjuk lehet nekem túl magas az ingerküszöböm, de nekem ez még bőven elfogadható szintű vita volt, amíg olvastam. De én sokszor bunkó ügyfelekkel vagyok körülvéve <#idiota>
CSak a szokásos kilikém, majd elmagyarázom ;D

Jim, én megkértem a népet üljünk le, beszéljük meg. Nem, mert én beteg vagyok, és őrült. Velem nem lehet ;D

Ennyi. Sajnos az sg csgo részlege still nem érett meg arra, hogy ebből valamire való cs közösség alakulhasson ki.

Majd fél év után vissza nézek, addig hátha....

SzirmosSzisza

Egyszer sajnálom az időt felnézni ide, mondván úgy sincs semmi élet. Erre lemaradok a nagy szócsatáról? Ne már. A cenzúra eltörlését követelem!
Jim Morrison
Ha jól emlékszem megkértelek titeket, hogy hagyjátok abba. Legközelebb büntipontot kaptok, abból talán tanultok. Egyik fél se próbálta még egy picit se megérteni a másikat (nem olvastam el minden hsz t), az ég világon nem lett volna vége.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Jim Morrison
dazed és az 1v0

Jim Morrison
csak azért nem MM nek mert vélnek, hogy a pub elveri őket :[

SzirmosSzisza
Nem azért, de te játszol silverek ellen, nem mi 😄

Amúgy, ha jól tudom egyik pro se MM-zik, hanem mindenki ESEA, Faceit, CEVO közül játszik valahol, szal ha minimálisan komolyan vennéd tényleg a CS-t te is elmehetnél oda.

Jim Morrison

Ja ahányszor leülök játszani mindig reportolni kell valakit vagy többet.Kurvára unalmas hogy ezért játszom hogy tisztítsam ezt a szart.
Nem beszélve valami gond is van vele,elkezdett szaggatni.Ha állok 100+ fps,csak annyit teszek hogy legugolok akkor azonnal leesik a felére.Ha rámlőnnek 10 fps-re leesik de halál után azonnal 200.Mi lehet a gond?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Szép meg minden, de nem értem az ilyen miért nem csinál valami olyat, ahol helye van ennek a fossá editelésnek? Szart nem látni az akciókból, ez nem CS movie, ez kibaszott ego etetés, hogy tudok AE-t használni...

Jim Morrison
Ezert volt a nagy hype? Tenyleg latszik, hogy rengeteg idot szantak ra, mapok, animaciok faszak, de eh... inspired by sparkles en meg felnevettem 😄

SzirmosSzisza
Sok munka volt vele biztos, de az 1 perces intró, meg a sisakok nekem nem jönnek be. Ennek ellenére maga videó faszán néz ki.

Roger6
Hát ez miafaszom? Kicsit sok lett nekem, főleg a 40 kilós CT-kkel:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jim Morrison
Hajajj eddig melyik volt a legrovidebb? Egy napot ra kene szanni...:c

SzirmosSzisza
Ki van már szabva amúgy a küldetések vége?

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

lalakov
jazzy-vel megcsináltunk pár feladatot.
Nem úgy működik ez ahogy gondoltam. Csak ketten játszhatunk és a gép ellen. Mind a kettőnknek ki kell választania a küldetést, különben nem fogadja el.
ReszegKoldus
hehe...fnatic 11-0-ról megfordította az 1. mapot 16-14-re 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Spészgószt
Rossz linket másoltam be...
steamcommunity.com/id/space_g
๖SpaceG
<#idiota>

Spészgószt
Én is beszállnék a Gemini projectbe... vagy csatlakozhat valaki ha épp ráér....
SpaceG

Jim Morrison
XIIIZT

ReszegKoldus
Xizt <#wow2>

szabii98

Röviden: Pár napja leakeltek egy cikket, miszerint létrejön egy WESA nevű(World Esport Association) szervezet, az ESL és 8 top csapat által alakítva(FaZe, Envy, NIP, VP, fnatic, mouse, navi, g2).
Namármost ez mind szép és jó, csakhogy a jelen hírek szerint sem a CEVO, sem a Gfinity, sőt szinte senki nem lett megkeresve a tournament szervező csoportok közül , ráadásul kihagyták az összes észak-amerikai csapatot és a brazilokat.
Valamint, aki tagja a WESA-nak, az csak olyan tournamentre mehet, ami a WESA által elfogadott.

I met God. She's black

jazzy
Persze nyugodtan, írj egy steam nevet és felveszlek.
SzirmosSzisza
Ha a társad öl az adott fegyverrel akkor is számolja.

#7815: nekem elég jól megy, nem volt vele semmi probléma. Fel kell rakni a Steames appot és kész, utána nem jön már SMS.

Roger6
Hát bazmeg... kaptam kódot sms-ben, beírom, és azt írja, hogy probléma merült fel, nem helyes a kód. Ki a halál találta ki ezt a metódust, és miért nem akasztották még fel?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

lalakov
A Gemini kampányban lévő feladatokat együtt kell teljesíteni vagy külön-külön? Pontosítok. Az első feladatban Nova fegyverrel kell 10 ellenséget megölni. Nekem kell megölnöm 10-et vagy ha ketten játszunk akkor összesen kettőnknek kell a 10?
Én is gondolkodtam, hogy segítséget kérek valakitől, hogy beszálljon coop-ba, de mivel béna vagyok, nem szívatnék mást azzal, hogy esetleg ezerszer kell megcsinálni egy feladatot.
Ha esetleg közösen kéne elérni a 10-et, beszállhatnék mellétek jazzy, Jim Morrison?
Roger6
Ja értem, így kényszerítik az embert arra a mobil szar fos applikációra. Akkor gyorsan felteszem, és eladok mindent a picsába, aztán már törlöm is.

Roger6
Mi a tököm? Most hogy a francba kell eladnom a skinjeimet? Feltette valami My listing on hold-ra, és a jó istenért sem tudom átrakni a My sell listing-re. Hogy a picsába kell ezt megcsinálnom? Mi a faszért kellett megint bonyolítani ezen?

Jim Morrison
nem baj, majd carryzek :C
csak hajlamos vagyok megfeledkezni arról, hogy a botok is makkolnak 😞 (cat a tanúm :c)