Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
Pubon (mm) mindenkepp jobb az elet uj nuke on

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

szabii98
Ennél realisztikusabb hangja még nemnagyon volt a fegyvereknek a CSGO-ban :D

I met God. She's black

Nem fogsz :D Nem véletlenül rühelli a tier1 is (kivéve a NiP-et, de ők perverzek :D).
Kmarha
Van, rakd fel újra és játssz egy kört a Nuke pályán :) Én először azt hittem (egy jó kis kihagyás után visszatérve), hogy valami remake fun pályán vagyok :D
(aztán lehet egy kis játék után rájövök, hogy ez így mennyivel jobb lett)
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2016.09.29. 12:48:49

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

kekeN7
+1 (meg hogy a közösség rosszabb, mint a rák)
De nyugi, mindig van lejjebb. :D

Roger6
Te jó isten, áldom azt a napot, amikor letöröltem a gépemről ezt a fos mocskot. Szánalmas volt már a lépéshangok megváltoztatása is, hogy a hitbox nem volt helyén, és még lehetne sorolni tovább, de az AK mostani hangja a legalja. Ennél még van lejjebb?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

És így múlik el a világ dicsősége. Borzalmas..

//www.youtube.com/embed/SVlEFXDsits
ReszegKoldus
EU plant <#nevetes1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Dency
Mi az get rightnak nem jönnek be a hiper szuper szenzorral ellátott egerek? Csak visszatért a xai-hoz :D

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ReszegKoldus
Virtus Prot folyton fikázzák, hogy szarok, öregek, vonuljanak vissza, aztán... :))

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Ennél jobb esélyük nem nagyon lesz, egy rakás jó csapat nincs ott. Habár ez igaz volt a Northern Arenara is :D

szabii98
tényleg, harmadikok lettek.
hát úgytűnik :D pedig ez a csapat most elég ütős

I met God. She's black

ReszegKoldus
Starseriesen elődöntősök voltak

"De még egyet sem nyertek meg"

Tehát megint 2015 van? :D

szabii98
C9-ENVYUS
1-1 az állás, 3rd map következik ami Dust II
és egyébként a döntőbe jutásért játszik a két csapat, a másik ágon VP-Dignitas lesz elvileg 1kor, grand final pedig 17:30

amit fontos tudni hogy ha a C9 bejut a döntőbe akkor ez lehet sorban a 3. lan ahol döntősök (north america valami lan, starseries kiev). De még egyet sem nyertek meg :D
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.09.18. 11:18:58

I met God. She's black

Roger6
<#eplus2><#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jim Morrison
KQLY after update
//www.youtube.com/embed/EsLU8Uh4bBg

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Roger6
<#eljen>

Annak semmi köze nem volt a confighoz. Csalás lesz mindig, de ezt nem meccs előtti 1.5óra konfiggal csinálják. Igen azóta már az egér, bill, anyám kínja memóriáját is átnézik, jól teszik. Éppen erről beszélek, hogy már a nagy anyjukat is átmotozzák, aki nézni megy, te meg configolásról beszélsz komám...

Köszönöm nyugtatót nem kérek, az ópium amúgy sem az. :-)

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

Jim Morrison
az igen :D nem is értem, hogy bírtak egyáltalán csinálni egy játékot ami ekkora siker :D:D lehet másik gárda "fejleszti" most :D

szabii98
köszi valve :D:D:D
//www.youtube.com/embed/WEmiMvTME_E

I met God. She's black

Roger6
<#worship>

kekeN7
Korábban volt szó valami workshopos-letöltős történetről. Ennek ellenére ENVE-nek ebben igaza van, a fontos változók ELVILEG védve vannak, bár ami hirtelen eszembe jut, hogy anno sourceban volt keverés a cl_interp, cl_interpolate és társai körül, illetve a legutóbbi hitboxos bug után már csak nevetni tudok :D

Roger6
Most már nagy valószínűséggel sehogy, pont ezért jöttek be ezek a szabályok. De kiskapuk mindig voltak, és lesznek is.

majoron még nem fogtak meg senki de sebaj, de még más nagyobb lanon se

a csalást meg nem configolással csinálják, rohadtul érdekelne amúgy hogy pl egy majoron compo gépekre hogy teszik rá a csalást

Utoljára szerkesztette: Micsu, 2016.09.15. 19:28:23

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Roger6
"Hovik „KQLY” Tovmassian és Gordon „SF” Giry kapott bannt, majd Beck kitálalt, s elmondta: nagyon sok profi játékos, a mezőny mintegy 40%-a használ valamilyen csalási formát, főleg olyat, ami a célzásban segíti az illetőt. Beck egy listát is közzétett, ami több játékost is csalással vádol, ám ezek közül eddig nem mindenkit tiltottak ki."

Roger6
Rendben, soha senki nem csalt, meg a tavalyi cikk is kacsa volt (vagy két évvel ezelőtti volt, már nem emlékszem). Elnézést, hogy így felzaklattalak az egy hónappal ezelőtti bejegyzésemmel, nagyon sajnálom. Esetleg parancsol egy kis nyugtató mákteát, kedves uram? <#pias>

"Az első óra azzal megy el kb, hogy konfigolnak. Aki jobban konfigol, az fog nyerni. Atom baromság, hogy be lehet nyúlni, semmi fair play alapja nincs."

És mivel minden szabályba ütköző beállítás piszkálása lehetetlen, mivel cheat cvar védett minden fontos parancs, ezen kívül config checktől elkezdve a tökömig minden van, nem is értem miféle blődség ez már megint a részedről...
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2016.09.15. 18:58:29

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

SzirmosSzisza
//www.youtube.com/embed/vTvznTaoSlE

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jim Morrison
hülyén mondtam, az a béta kliens nem egészen béta kliens. béte update pontosabban.

szabii98
hát pedig a dota már megkapta a source 2 enginet :D

I met God. She's black

Spészgószt
<#idiota>
majd ha jön a HL3
<#guluszem1>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

szabii98
lehet jön a source 2? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

elvégre mi másért csinálna béta klienst a velv

I met God. She's black

Jim Morrison
természetesen a béta klienssel rendelkezők nem játszhatnak a nem béte klienssel rendelkezőkkel. Akkor kapja meg mindenki a frissítést, még valve elégedett a dolog, és úgy gondolja, mehet rendes update ként.

Dency
Most akkor mi van? Béta updatet kilehet választani de csak akkor javul a hitbox? Valamint ez csak kliens oldali probléma?
Magyarán ha én nem töltöm le ezt a béta update-et akkor én hátrányban vagyok a többiekkel szemben akik letöltik?
És mikor nem lesz BÉTA az update?
Válaszokat várok.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2016.09.14. 20:13:33

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Jim Morrison
Rushing B
//www.youtube.com/embed/MTWJUc4ukAo

Ingman12
Erős update, lehet ugrálni megint mint a f*szlámák. Amúgy főleg az animációk után most valami okádék ahogy hat a guggolás/ugrás.
Utoljára szerkesztette: Ingman12, 2016.09.11. 12:00:26

Jim Morrison
Na, csak ketszer kellett kikerulnie reddit frontpagere:D

SzirmosSzisza

Roger6
Ez inkább mák, mint tudás, de amúgy biztos jók, szóval nem leszólni akarom a csapatot.Biztos így akarták, csak ehhez a CT-k balféksége kell. Én nem látok skillt benne, inkább csak szerencsét, mert úgy pörög egy-két játékos mindkét oldalról, mintha azt sem tudná milyen mapon van. CT-k hibáinak sorozatát vettem észre amúgy, most vagy 5-ször megnéztem egymás után.

Ezek jutottak eszembe az első szemügyre vétel után:

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.09. 21:24:17

ReszegKoldus
Szerintem meg pont így akarták :)

De végül is, ha 5 perce vették a játékot és mapot nyernek a NaVi meg Astralis ellen, az se rossz.
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2016.09.09. 21:03:58

Facek
azigen, ez tényleg egy éven keresztül ott csücsült a játékban, és senki nem vette eddig észre ?
Roger6
Hát... szerintem ez ritka fos kör volt, mintha most vették volna meg a játékot 5 perce, és nem tudnák, hogy mi merre van, és a füstben csak így random rakta le a bombát.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.09. 19:38:17

ReszegKoldus
ez a kör <#szeret>

Jim Morrison

Roger6

ReszegKoldus
Nagyon tetszenek ezek az ázsiai csapatok, néha igen csak sikerül meglepniük a "nagyokat" :D

Christian88
Tud valaki only surf szervert?

http://www.twitch.tv/hegii

Jim Morrison
milyen jó lett az első lövés pontossága :D