9177
-
#8294 Vicces ez a játék :D:D Két hete vettem meg, de már most kiéget.. Fejbe kapja nem hal meg, enemy meg levegőt lövi fejes... :D:D:D -
#8293 -
#8292 Hamarosan jön az új menü!
Persze, elindítani egy meccset jó, de azért lehet rajta mit csiszolni :) -
#8291 ez megint mi :D -
#8290 Vasárnap kezdődik a móka: http://www.eleague.com/eleague-schedule (ha jól számolom délután 4-től) -
#8289 /rage
nuke on végig bot volt a csapattársunk még egész jól hallgatott is a parancsra. Utolsó kör, ellen vezet 14-15-re (én a bottal ct) és jön a b rush, mindig egyedül fogtam. nem odajön a paraszt Wally és elém áll, így egyszerre kettőnket lőnek le? a faszom abba az emberbe aki a botokért felelős. vicc. ha már majdnem minden meccsen van bot, illene kicsit javítani rajta... -
#8288 előbb volt nekem, mint deadfoxnak :c -
#8287 upsz, az talán 2 éve került oda... ^^ -
ntex #8286 Ne is mondd, D2 hosszún T pisztolykörbe már nem merek benézni kapuból, amennyi instant 1 hitet kaptam az utóbbi időben ott :D Miden ugyanígy meg szoktam én is kapni ahogy adtam a videóban. Desert-et még mindig használhatatlannak tartom, ennek ellenére szoktam venni, de legszívesebben kivágnám az ablakon mikor álló helyzetből nem találok el egy afk-t vele, volt olyan hogy rátettem a fejére a célkeresztet és 3. lövésre adta be
Am ESL dátumot át lehetne írni már a Major-éra :)
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.01.13. 16:05:49 -
Nekem is fel kenne vennem ezeket aztan klipbe szedni. Mostanaban usps el olyan rantasokat ad be... deagle t elkezdtem hasznalni, eszmeletlen jo cucc az is. -
#8284 1800 óra és nekem is hiányzik (igaz nem is nagyon törtem magam emiatt), de amikor láttam, hogy valaki megkapta, általában ezeken a helyeken volt.
Sokat segít ha premadeben van az ember, és a nagyobb tömeg miatt pubon is lehet próbálkozni. -
#8283 Grat!
Nekem ilyen kell majd :D -
#8282 elsőre :D
-
#8281 Én még meglátom, ahogy nézem nincs player pickem aminek örülök, mert arra sok pénz elment, de a csapat pickemet szerintem megpróbálom tolni. (sztem eladom a cobble ládám, most megy 33 euróért) -
#8280 eladtam pár skinemet, hr matrica lesz belőle :) -
#8279 http://www.counter-strike.net/pickem/atlanta2017 -
#8278 az a baj,ezek a helyek is csak akkor működnek,ha:
-az ellenfél hard eco kört nyom
-5en rusholnak egyszerre egy helyen
-2-en vagy 3-an nadestackeltek
-minden killt neked ad
valljuk be,ilyen kedvező együttállása a csillagoknak elég ritkán van,nekem sem volt még 1500 óra alatt...
-
#8277 Amivel nekem még jó tapasztalataim vannak
-CT-ként Infernon midről T rámpa (bár amióta kisközre direktbe is lehet menni ez sem olyan jó)
-D2-n duplafakapú, vagy B alagút -
ntex #8276 Szösszenetek az elmúlt kb fél év meccseiből egészen máig, nem vagyok profi (erős sas szint mostmár inkább mint koszorús sas), a videóban lévő fragekkel nagyrészt hoztam is az adott köröket, ebből kifolyólag nem igazán pörgős az összeállítás, több a lassabb kör, remélem ennek ellenére élvezhető :)
-
#8275 uh, most tűnt fel, hogy van public lobby :C -
#8274 :D -
#8273 tudom divat őket utálni, de vicces :D főleg, ha hozzávesszük ezt is -
#8272 az a baj, hogy nuke on már alig rusholnak B t így nem éri meg dupla nédezni :( (akkor szokott ez az achi meglenni másoknak). azért kösz a tippet, lehet átmegyek a szürke oldalra.. -
#8271 ha achievementezni akarsz,googleben keress rá a nevükre és pl three the hard way-re is csináltak külön mapot,nyilván ez már erősen szürke zóna de ha már vannak mission:impossible achievementek akkor belefér :D -
#8270 nem csak mm ben lehet megszerezni... :D
amúgy Wild Goosman Chase - As the last living terrorist, distract a defuser long enough for the bomb to explode. Ez sincs meg pedig nem egyszer volt ilyen...
Defuse This!
Kill the defuser with an HE grenade
sincs meg... :( valaki help? :D (meg akkor már Three the Hard Way :D)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.01.11. 23:24:14 -
#8269 Közel 4 éve megvan az az achivement...ne bassz má...legpitibb szinte... :DDD
és van kb 50 db MM-meccsem :DDDDDD
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2017.01.11. 22:18:28 -
#8268 Véégre meglett a second to none achivement, el se hiszem, 1400+óra kellett hozzá, több mint 1000 mm... (kevesebb mint 1 mp robbanásig és puff elvágod a zsinórt még időben) -
#8267 ez sem rossz:
-
#8266 \m/ ( `◉ _◉´) \m/
-
#8265 menő
-
#8264 lol utolsóként első :D -
#8263 Mostanában nem volt valami szutykolos update...? Rég nem játszottam...tegnap toltam pár kört es eléggé droppolt... Még 100 alá is lepottyant néha... -
#8262 főleg ha megvan a 40 fps.
:D -
nekem a scout jobban adja mint a wp, főleg ha megvan a 40 fps. -
#8260 link, de csak azért mert kértétek :c -
#8259 tyűű gyerekek, szopattak minket trainen, 10. körben volt kb 3 fragem, megvettem scoutot, 4 hs-t nyomtam, egyből elkezdett sírni az ellen : D (t voltam) -
rudii #8258 Szép estét! :)
Legutóbb 3 solo MM-ünk 3 győzelemhez vezetett ami a végén minket supreme-be juttatott! :D Szóval célunk ma nem más mint, hogy megőrizzük rankunkat 3 solo MM- ből! ;)
Illetve mi is kipróbáljuk ezt az "állati" fapcamot! :ASD :D
LIVE STREAM
-
#8257 https://clips.twitch.tv/xantarescn/BeautifulCockroachNotLikeThis -
#8256 -
Gyuszopapa #8255 Először én is azt hittem hogy kell célozni.Ja igen messzire esetleg de közelharcban össze-vissza lövök mert hatásosabb.Olyan lövésekre is bead fejeseket ami a közelében sincs.