Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az igen! Nekem a CS:S (2004-tõl) 597óra játékidõm van. loool

aktív játékosnak én nem a legtöbbet játszót, idleözõt nevezném, hanem azt, aki legtöbbet teszi le a bombát, defuseolja pl, mert az tényleg "érti" a játék lényegét. Legtöbbet fraggelõ szintén nem szerencsés szerintem.
Volt egy csóka aki 2 hét alatt 339 ótát játszott 1.6 al 😄 (2*168 ugye)
Ha megtalálom a linkjét mutatom.

EnxTheOne nem assault szerintem, valami reptér lesz az.
húzzák csak, mintsem kiadjanak egy szenvedõs verziót
AZ alsó az csak nem a cs_assault?

Kedvenc pályám volt. 😄 Imádok "védekezõ" csapatban lenni. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Dency
Aham. Nagyon húzzák már ezt... open beta is sehol. tököm kivan már.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

twitteren a csgo_dev
Dency
Nem tudom hol volt ez írva, de akkor biztos..

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Wonder if you are one of the 7,000 most active CS players? Restart Steam and see if CS:GO shows up in your game catalog. The keys are live

nekem ebbõl az jön le
Dency
Még nem osztották ki szerintem, honnan veszed?

aktívnak úgy kell lenni, hogy sokat kell valamelyik csével játszani

és már kiosztották a kulcsokat
kifli

Hát ha jól értelmezem, a communitibe kell aktívnak lenne. Meg valameik cs-vel játszani 😊

Csináltam magyar cs:go csoportot!

ITT tudtok belépni 😊

Dency
Hát nemtudom pontosan.
Hivatalosan oldalán ez van írva:

"For us it is all about the community. Are you active in the community? Are you playing CS now? To reward the most active players, this week we are giving Beta access to the top 7000 active players around the world in CS:S and CS 1.6. We are also giving out additional keys to the top 500 players of CS:GO."

kifli
ez hogy megy pontosan? Akinek rajta van a whislistjén a játék?
Zomil
végre kijött egy nagyobb patch uj mapokkal 😊

- Added new maps to local match options: de_inferno, de_train, and de_nuke.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dency
Na úgylátszik további 7000 kulcsot osztanak ki az aktív játékosok között.

shaddam
"Our brand new CS:GO Aimbot is currently in the final stages of testing."

Nem lazsálnak...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Spészgószt
<#violent><#lama> <#idiota>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

kifli
We have a pro CS player forum for feedback: ERRÕL a fórumról beszélnek amúgy.
fejlesztenek ott még x másik játékot is, kb 200 ember sok mindenre elég 😊

ööö a béta arra jó, hogy több emberen stresszeljék a játékot, szervereket, plusz véleményeket kapjanak, min kéne változtatni.
Arra is jó, hogy statisztikákat csináljanak, mennyire balanszosak a fegyverek, pályák
Szerintem a dota2 vel sokkal több dolguk lesz, és ezek bár párhuzamosan futnak csgo elõbb fog megjelenni, és más stúdió is dolgozik rajta.
Most például új pályát akarnak rakni a bétába: nuke inferno train esélyesek.
Zomil
miért lenne zárhato? 😄

most kezdték el az egészet...a béta csak kb. arra volt jo, h ne nyavajogjanak a fanok és mutassák, h ilyen is lesz majd...egyszer...de sztem most egy darabig nem nagyon fog komolyan foglalkozni vele a valve...elég idejüket leköti a dota2...bár azért sztem olyan tavasz körül már illene ezzel is foglalkozni...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

#2 lurppis 1.19.12 at 1:46am
We have a pro CS player forum for feedback and a bunch of people have given good feedback for CS:GO (mostly Euro CS:S players) including all the big problems (recoil, sounds etc etc) and even suggested how to fix them but it doesn't seem like HPE/Valve are interesting in doing any of it.

I even posted a thread saying it seems like nothing is happening, voiced my concerns etc and all I've gotten is two people replying (pros) "pretty much, game is dead already".

I doubt they are interested in fixing up the game for competitive gaming, they need to keep it bad enough for the console players to also have a chance.

zárható?

VOD

Ma meg holnap is lesz meccs, de még mindig az alap beta verzióval játszanak 2 pályán..

elviekben nemsokára jön a második hullám, több frissítéssel, érdemes a twittert nézegetni...
ha olyan lesz a matchmakeing mint a dotában akkor jóság lesz nagyon
Zomil
nekem van, de kb. teljesen üres a játék, fegyver is alig van bennt, és egyedül a dust-on lehet játszani matchmakingben.
patch meg jo kérdés mikor lesz...egy darabig biztos nem, most amugy is a dota2 a fontosabb a valve-nak

Gyakorlatilag még el se kezdõdött, csak a játék és a serverek stabilitását tesztelték, nem magát a játékmenetet. Nem csodálkoznék ha idén még nem is lenne kész az egész game, sietni biztos nem fognak vele.

Valakinek van béta hozzáférése közöttetek? Meddig fog tartani a béta?

Nem, egy csomó új fegyver lesz benne, amik elvileg használhatóak lesznek.

1.6-al elég sokat játszottam, de csak akkor mentek más fegyverekel ha nem volt rá pénzük, vagy olyan pályán voltunk ahol nem lehetett venni semmit, csak a földröl fel venni a fegyvereket, és mindegyik tipusbol csak egy volt.

Az én kedvencem az egyik shotgun volt, de nagyon underpowered volt. 😞

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Metalmilitiakid
Nemtom és CS:S ben is MP5 power player vagyok, waron is azzal toltam anno 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Ebben is csak 4 használhato fegyver lesz majd? (ak-47, m4, deagle, awp) 😄

+ valve time 😊

ma még kijöhet... sõt hajnalban is kedden
Dency
Úgylátszik semmennyire háháááááá <#levele><#nevetes1>

Dency
Mennyire lehet hinni ennek a fickónak? 😄

Emil Christensen
@Real_HeatoN
Follow

9days untill open beta for CS:GO!

nemrég írták tripperen, hogy az új d1 en a ct nyerési arány 49%

igazi tõsgyökeres faszlámáknál nem meglepõ😄

amit én láttam belõle 5 emberrel simán védhetõ az új feljáróval együtt
Dency
Az M4-es fegyver modellje kicsit fura, túl kicsi vagy nemtudom. Ak viszont rendben van.

Dency
<3 valve

Nem teljesítmény alapján adják, aki ott volt a PAX-on vagy eurogamer expón vagy a lanokon ahol bemutatták kaphatott. Egyelõre a szervereket meg a különbözõ gépeken fagyásokat tesztelik, nem magát a játékot.

mert ottvolt valami rendezvényen
amúgy meg egyre bõvítik majd ezt a bétát is szépen lassan, csak azért jó így, hogy kevesen vannak, mert a reportok is kis számúak egy ennyire alakuló félben levõ katyvasznál.
Még pár update és open lesz szerintem, kb téliszünet környékén.
Dency
Errõl beszéltem, vannak ott annyira kezdõk baszki hogy hihetetlen. Az ilyennek minek adnak Beta kulcsot?

Ez az arc már elég jól lõ benne 😊

Dency
Kulcs osztásnál igazán figyelembe vehetnék hogy ki mennyire aktív 1.6 ban vagy source-ban és azoknak is adhatnának kulcsot, nem csak az Über proknak. 3 éve 1.6-ozok 3000+ órám van, csak megérne már 1 beta kulcsot az új cs-hez nem?