9177
  • d0gm4
    :D
    Ezen azért jót nevettem komám. Ennyi erővel cheatnek minősült annak idején a reflesh lock, vagy éppen az usb frissítés átállítása, vagy éppen a mouse fix. :|

Igen én papolok profizmusról, mit is mondhatnék, mikor egyesek szerint az rendjén van, ha olyan dolgok vannak a játékban, amik miatt egy LAN döntő elmehet azért, mert éppen olyan helyre csücsült be valaki, amit észre sem lehet venni. :) Mind1, nem fogok vitatkozni. Majd ha azt látom a valvetől, hogy a LOD használata tiltott, akkor majd cheatnek fog minősülni. Amíg ez nem teljesül, és a VAC nem bánt érte, addig ez bizony megengedett.
  • Jim Morrison
    az elején könnyű ja, a sok meccs után tartani nehéz, főleg szintet lépni :) akikkel én általában játszom, 2-3 rankkal alattam vannak, ilyenkor nem is kapok gondolok annyi pontot, meg amikor egyedül tolom akkor sokszor vesztek hülye csapat/bot miatt :( nehéz az élet sajnos. Mondjuk vannak olyanok sokan akik második accal játszanak... és akkor kisebb szinten vannak pedig csillagos vagy valami.. az elég feltűnő szokott lenni.
  • Jim Morrison
    [url=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1313169858&no=1944]#1944[/url]
  • ktomi22
    mi volt az uccso update?
  • HunnernesKonge
    Ha sok játékod van ami gyakran frissül, vagy csak simán sokat "updatel" a steamed, akkor változhat a hash-e, és a NoD ha szigorúra van állítva, hiheti azt a túl gyakran módosuló programra, hogy vírus vagy vírusos. Tedd be a kivételek közé.
  • Spészgószt
    a steam-emet állandóan lekaranténozza a nod...másnak is van ilyen kínja?
  • Roger6
    Nekem meg csak 10 van, amíg nincs rendes csapatom, nem is megyek több competitive-t.
  • Spészgószt
    2 AK-s és serif csapattal játszom gyorsan felhúznak...nekem nincs 300 meccsem csak 20...ilyenkor gyorsan változik...
  • Roger6
    Előbb 4 csillagos voltál, most meg már arany AK-s? :)
  • Micsu
    erről van szó
    ergo a pénz dönti el mi mekkora sportjáték nem te meg az igényeid
  • Spészgószt
    +1
  • bosco05 #2005
    video.txt-t tedd írásvédetté, nekem is ezt csinálta...
  • Roger6
    Jól van, amúgy értelek. Azt nem tudod véletlenül, hogy miért állítódik vissza néha a grafikai beállításom? Hiába veszek low-ra mindent, néha felrakja magát nagyobbra.
  • bosco05 #2003
    Nos összetömörítettem a véleményem, mert 10 oldalt is írhatnék ezekhez a hsz-ekhez. Először is tegyük helyre a CSGO-t. Jelenleg CSGO-ban sokkal nagyobb rendezvények vannak, mint amik 1.6-ban valaha is voltak. Ez persze természetes, hiszen fejlődik az eSport. Alapvetően azonban nem a játékosok határozzák meg a piacot, hanem fordítva. Azért játsszák a CSGO-t és azért van minden valamire való szervezetnek komoly csapata, mert irdatlan pénzek mennek a lanokon. Nem kell messzire menni, nézzétek meg mi volt a lengyeleknél... A "pro" kifejezés a proffesional azaz a profi rövidítése. Nem attól lesz valaki profi, mert jól lő, vagy mert jól játszik, hanem attól, hogy ebből meg tud élni. Amit látni kell, hogy itt már mindent a pénz mozgat, abból pedig a Valve hajlandó a legtöbbet visszatenni a játékaiba (dota2, csgo), tehát értelem szerűen ezek lesznek a legnépszerűbb játékok a steamen, mivel mindenkinek az a vágya, hogy kivegye a részét a divatból. Sokaknak kedvenc csapataik lesznek és a nagyobb rendezvényeket végig izgulják vagy a gotv-n, vagy a twitch-en, sőt már fogadni is lehet. A másik ami miatt iszonyat casual game lett a csgo az az item drop. Rengeteg ember használja ki a lehetőségeket és iszonyat ára van egy egy itemnek, lásd 300 eurós kések stb... Szóval itt a játék minősége és kinézete annyira sokad rangúvá vállt, hogy nincs is értelme erről beszélni szerintem. Az 1.6-ot meg azért játszották annyian mert gyakorlatilag minden gépen elment... A CSGO némileg gépigényes, de mai viszonylatban ez sem igényel sokat...
  • Spészgószt
    igen mert felbasszák az agyam az ilyen emberek!
    papol itt a profizmusról, amikor pitiáner "trükkökkel farmolja össze a fregeket...pfeeeej
  • Roger6
    Te nem kicsit pörgöd túl a dolgot.
  • Spészgószt
    ...és az ilyenek beszélnek profizmusról...gusztustalan
  • Spészgószt
    btw... "nVidia is in fact "cheating" and changing the rules."
    Az Nvidia/Ati is sejti hogy ez jogtalan előnyt hozhat ki ezért is változtattak a driverekben, ebbe buherálsz bele külső programmal, hogy elérd ezt a csaló hatást...
    tehát ez bárhonnan nézed csalás...
    A rank helyett "cheater" megjelölést nem lehetne tenni a kis fejlécébe?
  • Spészgószt
    Bocs hogy beleszólok, de szerintem ez simán CHEAT !
    Az emberek helyett is kék meg piros kockák kellenének csak, nem de ...? úgy még probb lehetsz...
    Bízom benne a Valve hamarosan bannal jutalmazza az ilyen módosításokat.
    Nem értem miről beszélsz esport ide vagy oda, ilyen alapon a forma1 be mi a gecinek az a sok kanyar, legyen köralakú és kész...jah az már nascar.
    Ez CS.GO így néz ki ezzel kell játszani...a pro-k eddig is csak az ilyen butitásokkal voltak pro-k....szanaszét konfigolt szétboncolt játékkal tolták...lanon leültünk anno a OBI ellen, kb félóráig ki se látszott egyik se a configbuherálásból (persze csak amit nem tiltanak...amiről nem tud senki azt lehet...) meccs előt... erről ennyit.

• d0gm4
    Bocs még a vicc angliában is szerették. A vicc csések szerették. Kodiak, Akira, Deep :D , Sorolhatnám. Ők játszottak annyi ideje csét. Szerintem dst akármikor agyon farmolná kodiakot. Mert dst 10x tehetségesebb, ezt szerintem kodiak maga is eliserné. Kodiak a TAT-al felismerte azt, hogy ő a fop nélkül laza top5-6 semmi több. Ezért menekült a source-ba. Akirával, meg a többiekkel, akik sosem tudtak elérni igazán nagy lanokat 1.6 ban, mint deep vagy akár akira aki meg tudtommal szinte semmi neves csapatban nem jelent meg úgy igazán, vagy mondhatnám akár az 1.6skill csapatát, bár már elfelejtettem, (ehh) Flegby SBC, értékelhető játékos éppen, de nem az a lan nyerögető volt. Kuli aki említésre méltó, de ő szét is farmolta a source bandát gondolom. Évekkel később fejlődtek fel a többiek. Ennyit a cs:source-ról.
  • Sippie
    Néha ki szokta írni, hogy ajándékot kapsz XY... az mire jó? Illetve ki kaphat? olyasmi mint a ládák, meg skinek?
  • d0gm4
    Igen a pénzért. Amerikában. Sehol máshol.
  • Micsu
    cs:sben olyan vicc volt a mezőny hogy az összes 1.6 pro ott volt 2008ban a cgsen
  • Roger6
    Nagyon szívesen, bár látom nem fogtad fel amit írtam.
  • d0gm4
    iszonyat sok updatel lehet jó csak a játék, de ahogy most áll a helyzet úgy tünik ilyen tempóval 6év. És még akkor sem lesz tökéletes sehol sem.
  • d0gm4
    Amit mondasz arra az élő példa vagyok. Bármikor vevő lennék egy masszív 1-2 év csé gora. MÉG ÍGY IS. hogy szar a játék. Csak én ezt rossz szájízel tenném, mert ez még mindig nem a CS. Nem érdekel ha szép, legyen gyönyörü!!! CSAK ne gátolja azt, hogy versenyszerüen tökéletes legyen. Ez esport játék srácok, casualgodni lehet menni más fps-be, a mai szemlélettel úgyis mindent kipróbálnak az emberek!!! Itt olyan játékot kell csinálni, ami az fps-ekből kiemelkedik, egy korszakalkotót. Amit a lolal megcsináltak , vagy a dota2 vel, azt meglehet ezzel is! De a CS-vel viccelődik mindig a valve, mintha a rút kis kacsája lenne, miközben meg ami igazán naggyá tette ezen a téren. Még sem képes meghallgatni a játékosok véleményét. A grafika alkalmatlan erre, ez nagyon rossz. És ezen nem lehet változtatni. szép meg minden, de ennek jónak kell lennie, ami szép is. De ez csak szép, egy screenshot erejére. :)
  • d0gm4
    Csak a valve nem érti, ti meg azért nem, mert sose volt annyi bennetek hogy jó csések legyetek, 1.6 eraban tuti nem, cs:s ben meg vicc volt a mezőny, maradjunk ennyiben. Ez így volt sg-n amúgyis mindig, 1-2 ismerős nevet lehetett felfedezni az idők folyamán. Nem értitek hogy milyen küzdeni azért, hogy éppen fentébb juthass az elismertség tetején, ezért nincs fogalmad arról, milyen egy ilyen játék.
  • Gabe18
    Tehát az "IGAZI CS SEK " csak azok lehetnek, akik egy 15 évvel ezelőtti grafikai körítéssel ellátott játékot akarnak, csak azért mert az jobban megfelel az úgynevezett esport követelményeknek.

Hagyjuk már. Aki ma heti több száz órát tesz a GO-ba, az ugyanúgy kiemelkedő lesz mint aki anno az 1.6-ba tette azt az időt.

Az egy más kérdés, hogy aki az 1.6-ba király volt, annak esetleg megint bele kéne rakni, ha nem is annyit de sokat, csak ehhez már nincs kedve.
  • d0gm4
    Amit elkövetnek a dota2 vel azt kellene a csében. Az 1.6 10000000MILLIÓSZOR bug mentesebb volt, mint a sima dota. Még a szándékos hülyeségeket amik a wc3 engine hibái voltak is bele vitték a dota2 be, csak ahhoz a stílushoz ILLŐ grafikával. Ott már sikerült felfogni a lényeget, csak abban a játékban a kinézettől nem függ SEMMI. LÁSD LOL. ILYEN A CS IS. ÉRTEM? EZÉRT SIKERES A LOL. SIKERES CSÉT NEM LEHET ÍGY CSINÁLNI. FÓS.
  • Micsu
    most jelen pill a cs:goba vannak a legnagyobb öszdíazású versenyek
    1.6 már a szarba sincs
    még 1x megkérdezem, miről beszélsz?
    az hogy valaki több ezer órát beletett 1.6ba, a go már nem megy neki úgy, és nincs kedve előről kezdeni az egészet és teliszemetel minden fórumot hogy mekkora szar még nem lesz rossz esport játék
    ne félj ennek az embernek is megváltozna a véleménye ha megkeresé egy szponzor hogy csináljanak egy go csapatot, havi fizetés, versenyek, egyből tetszene neki a játék
  • d0gm4
    És hidd el nekem nem azért nem játszanak csomóan, aki 1.6 ból átment az igazából csak a pénzért tette. Nip is biztos tömködi a zsebét. A valvenel amúgyis lehet ezt csinálni, lásd. icefrog, dota2, hon. A lehuzás megy, nem hallgatás a pro játékosok véleményére, nip-el elvan simítva a történet azt hiszik, megtömik új nubokkal, azok akik a csét nagyá tették meg szembe vannak hugyozva. gg
  • d0gm4
    Itt és itt most esport játékról beszélünk vágjátok? Arra kell törekedni, hogy minnél jobban kihozza a játék tudást, mert ettől van benne mélység.
  • Micsu
    az te általad említett igazi csseknek akinek már a source se tetszett visszamentek 1.6ozni nem ríttak tele minden fórumot
  • d0gm4
    elnézést 2 heti több száz. Voltak akiknek a 2hetes steam eredményeik 200órát is elérték demo nézéssel. Perszw voltak csalók. Nekem tuti volt 140 óra csém többszöris 2 hét alatt, nem úgy, hogy úgy maradt a CS.
    Ha egy lanon te megkérdeznél itthon 15csést, abból 14osztani fogja a véleményem. Az az 1 maradék meg a casual csés.
  • Micsu
    ott bukik a nagy elméleted hogy a quake3 mikor megjelent pont hogy hiperszuper grafikával rendelkezett akkoriban, a te általad említett grafikai lebutítást egy komoly lanon /versenyen se engedélyezék, minden játék defaultba megy versenyen is, legyen az fifa, cod meg bármi úgy ahogy a fejlesztők letették az asztalra, a q4 meg nem azért nem lett népszerű mert túl jó volt a grafikája
    olyan nincs hogy valamit csak direkt versenyre fejlesztenek, már egyszer leírtam hogy abból lesz versenyjáték amibe sok lóvé van/tesznek, ált a kiadó/fejlesztő kezdi el tömni bele a pénzt majd ha felkapják jönnek a szponzoros etc etc
  • d0gm4
    Ti nem tudjátok mi az az esport, sose voltatok verseny szerüen játékosok, ezt mindig elfelejti az ember. Mi itthon IGAZI CS SEK heti több nem ritkán több száz órát bele tettünk ebbe a játékba. Ti nem tudjátok mi kell az igazi csésnek, ez annyira cinkes nem is tudom minek vitatkozom veletek :D
  • d0gm4
    az a tévedés minden döntőben ott lesz kisbarátom, és ezeken mennek el a versenyek. :) Látod erről van szó, mondtam, mi más hogyan látjuk, a két véglet :)
  • Jim Morrison
    mintha tf2 ben bannoltak volna pár embert, mert így szereztek előnyt. Ebben a játékban meg kifejezetten nagy előnyt jelent az ilyen grafika, nincs sok biszbasz a falakon, stb.
  • Gabe18
    A cell sheded grafika szerintem alapból csúnya, de ez az én személyes nyomorom, másnak meg tetszik.

A pro/nem pro közötti különbség meg bőven kijön itt is meg akármilyen játékban. Mivel a nem pro tized annyi időt és energiát sem fektet a játék megtanulásába, a pályák tökéletes kiismerésébe és még sorolhatnám.

Az meg nehogy már ártalmas legyen ha a nagy pro team nem 16-0-ra alázza le a másik csapatot, hanem 16-1-re, mert akkor egyszer az egyik "noob" elbújt egy díszítésnek szánt pályaelem mögött és nem tudta lelőni...
  • HunnernesKonge
    LoL , War3 , SC:BW , 1.6

Nyilván rettentő randa játék, de amikor megjelent a fent linkelt játékok voltak a legnagyobb lanos címek. És azért azt nem nehéz elismerni, hogy mindegyiknél jobban nézett ki...