9177
  • Gabe18
    "Ráteszem az egy helyben álló ember fejére a célkeresztet, megnyomom a gombot 1x, és mellé. Értem? Ezzel nem nagyon tudsz mit csinálni."

Mondjuk lősz még egyet?
  • Gabe18
    Tőlem kiéghetsz, de a különbség a jó meg a nem annyira jó között bőven kijön. Max nem annyira mint te szeretnéd. Ez viszont a saját személyes problémád...
    Ahhoz az 5 csirkéhez a pályán, meg a 10 km-re menő, kb c64-et időző grafikájú autókhoz meg aztán hol kéne i7?
  • d0gm4
    De ennyi erővel játszhatnánk azt is, hogy mondjuk mindenki kap 1 kockát, elmegyünk szépen hosszúra, mindenki dob, és aki 6ost dob az nyer. Aztán csinálunk belőle 1.000.000$ díjazásu versenyt. Na ki lesz a legjobb?
  • d0gm4
    Az első lövést tanuljam meg kezelni? MIVAN?

Miután random, és első golyó, mégis hogy szeretnéd írányítani meg kezelgetni? Ráteszem az egy helyben álló ember fejére a célkeresztet, megnyomom a gombot 1x, és mellé. Értem? Ezzel nem nagyon tudsz mit csinálni.

Amúgy vicces, hogy ilyen kijelentések után te meg akarod nekem magyarázni, hogy milyen is egy esport fps, meg hogyan is kellene lőni...
  • kifli
    és hol van kőbe vésve, hogy az első lövésnek is a célkereszt közepére kell mennie egy esport játékban? tanuld meg kezelni a fegyverek szórását...
  • d0gm4
    Egyébként jól mutatja a helyzetet, hogy te már a rendkívül igényes NFS sorozathoz hasonlítgatod a játékot... Van lejjebb?
  • d0gm4
    Az NFS nem is akar szimulátor lenni, ez a játék viszont úgy lett beharangozva, mint egy esport-ra kihegyezett, versenyszerű játék.
    Hihetetlen vagy...
  • ratgab
    Nálam is.
  • kifli
    gondolom nem frissítették a szervereket még a tulajok...
  • kifli
    Ez a játék márpedig ilyen. Soha nem lett olyannak beharangozva, mint amilyennek te szeretnéd.
    Múltkor nfs-hez is jött update, de nem lett szimulátor, a szarrágó ea :S
  • Sippie
    Mi a tök van a szerverekkel? Be se tudok lépni mert olyanokat irogat hogy a munkamenet elérhetetlenné vált... ez mi a frász?
  • d0gm4
    Ezen kívül némi balance a fegyverekre is ráférne.
  • d0gm4
    Most nem fogom elkezdeni írogatni megint, de mondjuk akkor...

Mozgás
    Retardált random spread, az awp se tökéletesen pontos zoomolva...
    Full retardált kinézete a játéknak. Megint vannak kis csirkéink minden mapon, meg szálló por, meg autók mozognak 10km-re terror kezdő mögött nuken(vegyé i7-et). De az továbbra sem zavar senkit, hogy az egész egy átláthatatlan szar, ami nem képes segíteni azt, hogy a jobb játékos és a szar játékos közötti tudás különbség ki jöjjön. (Itt kérek meg minden olyan játékost, aki nem veszi komolyan a játékot, hogy ne fröcsögjön, hogy ez így jó, mert kifogok égni teljesen)

Kezdésnek ennyivel megelégednék. Mondjuk az első lövés legyen már pontos AK-val, M4-el, AWP-vel, ha egy helyben állok.

Mégis milyen dolog ez így, nem értem :S
  • kifli
    milyen játékmeneti változásokat akarsz? Amúgy meg ja, kurva anyjukat, hogy javítgatják a játék hibáit...
  • d0gm4
    Az adott pályán nyilván, akkor mondom másképpen...

Alapvető játékra vonatkozó változások 0. Megfelel? Értelmezhető?
  • Lokker
    a pályákat érintő változások már nem is hatnak a játékmenetre?
  • d0gm4
    És itt hol látsz olyan részt, hogy "gameplay" ?:)

Nem az ui-ra gondoltam éppenséggel. Hanem úgy a játékmenetre. :)

BTW LAMAs?:)
  • kifli
    0
  • d0gm4
    100mb update, 0 változás magára a játékra nézve

ValveD
  • Sippie
    ja igaz, holnap lesz a reset, akkor hétvégére megint ellephetik a piacot :) de hét közben ilyen magasra akkor se szokott menni az utóbbi időben.
  • DarkSector
    nem is lesz ....:D
  • Szabi #2035
    elfogytak az olcsók és még nem lettek újabb olcsók kirakva :D
  • DarkSector
    Ajánlott bevásárolni belőle minnél hamarabb, bukni ugye fogunk rajta, max ha megáll eladjuk 0 ft haszonnal
  • DarkSector
    Igen valami lesz mi is haverral bevásároltunk. :)

mikor 0.25 volt, elvileg fel fog menni, tiszta haszon .:D
  • Sippie
    Mitől ugrott fel a winter offensive-k ládák ára? 0,37-0,38akért érhető el. Vége az eventnek vagy mi?
  • Sippie
    szegénykének nagyon kicsi lehet a pénisze na... ne bántsuk
  • Jim Morrison
  • fcbdavid
  • d0gm4
    ".meg 1.6, 1.5 ben a dx 7re visszaállítás"

Ezen felnyerítettem. Mesélj már arról, hogy mivel lesz másabb az 1.6 meg az 1.5 dx7 ben? Kiveszi a shadert? Vagy a HDR-t? :O Ugye tudod, hogy ezek dx7 es játékok? :O
  • d0gm4
    Egyébként látom nagyon okos vagy, tudod mire való a net graph, még sem érte d miért számít csalásnak... :D Te amúgy hülye vagy, már bocs?:)
  • Spészgószt
    én meg ezen nevetek , igen én egy casual publik vitéz játékos vagyok 12-3 év hobbyval...már sajnálom hogy egy szót is írtam most elpazaroltam értékes perceket az életemből egy fasz ságra...
    sok sikert...
  • d0gm4
    Vaktában megmondom neked, hogy ez az arc a tipikus 5kör LAN-on, pakoltunk a csoportból forma, azok szoktak mindenkit így netplayerezni, még azt is, aki lanon péppé verte... :D
  • d0gm4
    :D

Igen mindenki csal. Mindenki, aki nem úgy játszik, mint te. :)))
    A te ratyi felfogásoddal a ventrizés is csalásnak számít. :)))
    LAN-on vannak szabályok. Betartották őket? Igen. Akkor? Probléma? Nem tudtál elég jó lenni sose gondolom, kell a kifogás, ennyi, nem több.:)

Amit képet beraktam pedig netről szedtem, én nem így játszok, mielőtt félre értenéd egyébként. Ez a 10es lod amúgyis szétbarmolná a füstöt, és átlátszó lenne. Az már csalás lenne.
  • Lokker
    Nem kell csontig lebutítani, de az én szemszögemből ez már túl van "zsúfolva" és "csicsázva" nem mondom hogy a LOD húzásával tökéletesebb lesz de szerintem az egy tökéletes ALAP lenne egy jobb textúracsomaghoz.
  • Lokker
    Ejnye, azért ennyire ne süllyedjünk mélyre.

Én is szoktam fogni a fejem, hogy azt hogy nem vettem észre, meg az mikor került oda, stb. 1.5, 1.6-on nőttem fel és nekem ez más, tényleg lehetne valamit csinálni mert néha a sok csicsa mögött elvesznek a karakterek. Lehet én nem szoktam meg ezt az új cs-t vagy már öreg vagyok hozzá, de nekem a kedvem megy el néha tőle. Meg kb. lehetetlen bombás pályán d2-n kívül mást megszavazni.
  • Spészgószt
    lol most visszaigazoltad azt amit írtam ... minden fregmatyi külső program segítségével buherált előnyt, csak így tudott érvényesülni... szánalmasan pitiáner...persze source ban meg ott volt eleve az r_lod...be is tiltotta a valve gyorsan a parancsot...meg 1.6, 1.5 ben a dx 7re visszaállítás...stb a sutyerákok mindig kikutatták a bugokat és a "nem tiltott" "előnyöket"
    a játék sokat nem tud tenni az ellen, ha szándékosan megtéveszted és a géped hardverét butítod vissza... na igen a gyengék fegyvere....
    gondolom OGC-n soha nem próbálkoztál me kivágtak volna a picsába az első screenshot után...
    netgraph.... :DDDD
    mi a szarra jó az, sose értettem...nah jöhet a pro magyarázat, hogyha megugrik az xy érték akkor mingyárt jön valaki...LOL
    csak idegesítő hogy ott számol meg villog alul...ha fos a szerver úgyse tudsz ellene tenni... vagy te gondolom gyorsan kiléps és rivatunerrel mégjobban buherálsz egy kicsit ...ó dejó még több fps...így már elmegy...kettővel többet tudok ölni...jeee
    soha nem használtam max egy show_fps-t...
    én defaulton játszom és úgy érem el azt amit... aki trükközik legyen vele boldog, mindig is visszataszítónak tartottam ezt a témát...
    és most mehet megint a flame mert EZ a téme szerintem amióta az első PRO kitalálta azóta megosztja a közösséget...de persze mindenki használja...
    Én élményből játszom, nem azért hogy egy csontig lebutitott szaron henteljem a futkározó foltokat...
  • d0gm4
    Látom amúgy a tipikus kis szardarab vagy, aki szerint mindenki kis netharcos, aki nálad jobb. :D
    Gondolom az obi azért rendesen szétfarmolt LAN-on, ezért ez a nagy ellenszenv :D:D:D

Forma1 es példád pedig igazán témába vágó volt. LOL
    Nem, nem mondtam, hogy legyenek piros meg kékek az emberek. De éppen lehetnének egyébként, nem bánnám. Amúgy te elvagy tájolódva, nekem nem azzal van a bajom, ha valaki elbújik vmi helyre, és én nem veszem észre, mert éppen balfasz vagyok.
    Azzal van a baj, amikor dust2 őn a sárgás barna szinü terrorista beül a 2 kis hordócska közé ahonnan a fejéből 2pixel lóg ki.

Mind1, te source ivadék vagy, számodra ez már természetes :D
  • d0gm4
    Na azért az 1.6 ot nem éppen azért játszották, mert elment minden szar gépen.

1, ez így nem teljesen igaz. A fix100 fps-hez ma már 2 mag szükséges.
    2, A legtöbben, ahogy én is a játékot szerettük meg. Semmi köze nem volt ahhoz, hogy milyen gépem volt. Amikor kijött a GTA4 nyugodtan játszhattam volna vele, mert volt hozzá gépem. Kb. 3órát játszottam vele, és ez még sok is volt. 2004 óta nem játszottam mást, csak CS-t, FM-et, HoN/DotA-t.
    Mert ezek minőségi játékok, és viccesen, ezeknek nincs is jó grafikája. Mert általánosságban elmondható az, hogy a játék fejlesztők nem veszik a fáradtságot, hogy egy rendes, jó játékot készítsenek a jó grafika mellé.

Amúgy kedves szpészgószt, fogadni mernék, hogy a net graphod bevan kapcsolva. Tudtad, hogy az cheatnek minősül? Te kis szemét csaló.
  • d0gm4
    Amúgy ezt a pitináer trükköt a legjobb Quake, CS 1.6 játékosok használták anno. Picmip pl. Sosem volt tiltott, kizárólag LAN-on nem lehetett használni, de ott eleve konzolt se nagyon.
    Elmondanám neked, hogy a hazai lanokon ENGEDÉLYEZETT lenne a LOD állítása, ahogy annak idején a RIVATUNERREL csinálták sokan.
    Képzeld el, GPS, BECUP, ICL-en én így játszottam 1.6-ot. Tehát LAN-on csaltam? :[
  • d0gm4
    És éppen ezért nem kellene azon pörögni, hogy most a cs:go-ban milyen versenyek vannak. Mert nem mérvadó, nem fog tudni támpontot adni ahhoz, hogy a játék úgy egyébként milyen. A valve meg kinyalhatja, a dota2 be bele tol annyi pénzt, mint a szar, cs:go ba meg nem.
    A CS egyértelmüen nem a valve kezébe való.